Ati vazut noul clip ELGI?E "bestial"
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ati vazut noul clip ELGI?E "bestial"
Azi dimineta ma-m tezit ca deobicei la 1:00 si am aprins TV pe atomic
Si atunci am vazut OROAREA
Am crezut ca am un cosmar
Dar nu era asa
Erau 3 aratari una mai saxy si mai incitanta
A aparut in prim plan un mamut blond care sa vaicarea de mama focului[probabil era constipat] in final dupa ce s-a plans de parca il strangeau chilotii a aparut altul
Un biet nefericit cu sindromul Down probabil..............
Nu va mai retin
Va las sa-l savurati............dar nu uitati sa aveti un lighean cu voi
Dupa ce va delectati sa-mi spune-ti daca ati umplut ligheanul
Dar nu era asa
A aparut in prim plan un mamut blond care sa vaicarea de mama focului[probabil era constipat] in final dupa ce s-a plans de parca il strangeau chilotii a aparut altul
Nu va mai retin
- RuxyRock
Re: Ati vazut noul clip ELGI?E "bestial"
Initial trimis de RuxyRock
Azi dimineta ma-m tezit ca deobicei la 1:00 si am aprins TV pe atomic
Dar nu era asa
Nu va mai retin
Tie nu ti-a zis mamica ta sa nu te mai trezesti dimineatza la 1:00 si sa pui televizorul pe atomic?
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Dooooooooaaaaamneeee !! ...Alti handicapatii.........care isi bat joc de ei..prin felul in care canta!!...3 handicapatii!!..Doamnee!!....Va dau un sfat ....nu mai dati niciodata pe Atomik (cel mai naspha post de televiziune) ca..dak ii vedeti pe ala de la Elgi ...nu mai mancati 6 ani!..cum era melodia "te caut pe cer iubirea mea..asi vrea sa te gasesc in seara asta sa..vi la mine ..noapte`n pat sa ne iubim cu adevarat!..sau cum draqu era...oricum versurile sunt PENALE...la fel si ei!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
cah! ce pot sa zic... decat ca caa... mai bine ma impusc decat sa`i vad/ascult p`aia :bleah: sunt cei mai penali din muzica romaneasca... atat se chinuie sa scoata si ei 1 sunet 2... + ca sunt si urati de urati!!!!
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Cine sunt astia?! :con:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Andreea sunt 3 prostii...3 urati...3 afoni...si crede`ma ..e mult mai bine pt tine ..ca nu stii cine sunt!..nici nu ii doresc .sa ii asculti sau sa ii vezi !! Multumita de raspuns? :kiss:
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Aham... Danke pentru informatii, Simics! :o Dar, p un`e difuzat clipu`?!... Sa-mi fac si eu totusi o mica parere.... 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Initial trimis de Andreea Pisoi
Aham... Danke pentru informatii, Simics! :o Dar, p un`e difuzat clipu`?!... Sa-mi fac si eu totusi o mica parere....![]()
..piesa asta ..de tot kkt este difuzata.. desigur..pe Atomik!:p
-
SiMiCs - Junior Member
Aham... Multam mult! :o Mi se pare k Atomic-u` is` revine... Am vazu` Aerosmith si H.I.M. ruland p acest minunat post d televiziune... 

-
Beep !
Ei si muzica lor sunt de c*c*t ! Atomic-ul este WC-ul ! Repet: Eu am innodat cablu TV ca sa nu mai treaca Atomic-ul ! Da' tot vine ! Ba chiar m-am oferit sa platesc dublu/triplu, numa' sa faca aia de la cablu ceva sa nu mai curga Atomicul pe tava mea ! E Aproximativ ... aiurea !:bleah: 

- Aproximativ
Si faza cea mai najpa e ca unora le place Elgi. Am vazut la dedicatii in care cereau fraierii sa dea cat mai mult Elgi...God...io numa cand ii vad...imi bine sa dau afara. Da imi place sa ii vad cand se dau cunoscatori de sentimente...hihi....mai rau CA CArmen Serban.....aaaa sa nu uitam videoclipu` ....tare n-am ce zice ( hihi!) Ar trebui sa se arunce in piscina aia si sa se inece la mama dracului.
Peace
Peace
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
Re: Ati vazut noul clip ELGI?E "bestial"
Este intr-adevar bestial. Nu vedem trei bestii hidoase, paroase si care canta o manea lenta in toate videoclipurile. Cand l-am vazut prima data am crezut ca eram pe Animal Planet, insa aia nu au voie sa difuzeze niste lucruri atat de oribile.
Dupa parerea mea, si dupa cum spun "muzicienii" de la "Varza", care de altfel sunt in aceeasi situatie, SUNT VARZA.
Dupa parerea mea, si dupa cum spun "muzicienii" de la "Varza", care de altfel sunt in aceeasi situatie, SUNT VARZA.
- Doesn Matter
Re: HY!
Initial trimis de RalucaB
E mijto cantecu! Da clipu nu e prea reusit.
da? uite ce noutate! la tine akolo...pe..aleea boschetilor frunza 7 cre` ca e adevarata opera cantecu` asta.. fiar`a dracu de treaba....:con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Eu sincer nu inteleg cum unii oameni pot saasculte asemenea orori.... da` e bine ca numai pe atomic vedem asemenea ..... chestii ca sa nu zic mai urat..... aedvarul e ca pe atomic numa porcarii sunt date pe post,..... o scazut calitatea televiziunii..... asta e... asa ca de acuma.... numa cu manele ne vom intalni atunci cand vom deschide pe atomic...ce sa-i faci.... nevoia de audienta
Peace
Peace
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
Elgi? rahat....la fel ca atomic, kare kandva, odata ca niciodata, mi-a placut....
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Re: HY!
Initial trimis de RalucaB
E mijto cantecu! Da clipu nu e prea reusit.
Da! E o melodie number 1!... La capitolul PENIBIL poate! Si sunt indulgenta, de fel! Zi-mi k erai beata cand ai afirmat asa ceva si mai ai o sansa in societate! :bleah:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
vreai so io melodia de la elgi pls
NU ascult manele dar melodia aia cu lacrimi imi place
- Unregistered
Da,atomicu' a scazut mult.nu mai este atomicu' de alta data...Inainte era mishto..aveau tot felul de emisiuni ca ''Orient express'' ,''Klub Bizar'' ;''Insomnia'' ''Rockada'' iar seara mai dadeau shi cateva filme vechi alb-negru,.Da inainte era ceva de calitate...acum,nici prezentatori nu mai au.Iar muzica pe care o dau e din ce in ce mai proasta.Ca sa ascult o melodie mishto trebuie sa asteeeeeeeept mult shi bine.A!Mai nou nci ziua atomicului nu se mai sarbatoreste...of,of..imi vine sa plang.....
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Ce de gretzuri aveti...O LAMAIE ceva?
Mie personal imi place foarte mult si melodia si videoclipul...Sunt suprbe si au suces baieti ....Asta nu o spun pentru ca imi place mie foarte mult ci pentru ca cd-urile lor se vad foarte bine .De ce nu va apucati voi de muzica daca sunteti asa experti?
- kally
- Junior Member
cine e cu mine striga huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
Dar,oare tu de ce nu pleci draq de pe forum shi sa ne lasi in pace cu aberatziile tale?Cik ''melodiile sunt superbe'' . :hehe: ..chiar din curiozitate am sa ma uit la datele tale personale..sa vad ce varsta ai.Desi nu sunt in masura sa critik vreun artist,totushi imi pot da seama f. ushor ce este kich-ul shi ceva cu adevarat valoros........so...cu asa fani devotatzi ca tine,nu ma mir de ce apar peste noapte tot felul de formatzii inutile ,dar care isi vand albumele intr-un timp record........Initial trimis de kally
Mie personal imi place foarte mult si melodia si videoclipul...Sunt suprbe si au suces baieti ....Asta nu o spun pentru ca imi place mie foarte mult ci pentru ca cd-urile lor se vad foarte bine .De ce nu va apucati voi de muzica daca sunteti asa experti?
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
- cat_
- Junior Member
Gusturile nu se discuta
Initial trimis de Catzelusha
Dar,oare tu de ce nu pleci draq de pe forum shi sa ne lasi in pace cu aberatziile tale?Cik ''melodiile sunt superbe'' . :hehe: ..chiar din curiozitate am sa ma uit la datele tale personale..sa vad ce varsta ai.Desi nu sunt in masura sa critik vreun artist,totushi imi pot da seama f. ushor ce este kich-ul shi ceva cu adevarat valoros........so...cu asa fani devotatzi ca tine,nu ma mir de ce apar peste noapte tot felul de formatzii inutile ,dar care isi vand albumele intr-un timp record........
Dupa cate stiam eu este o tara libera si fiecare are dreptul sa isi spuna parerea ...Daca deranjeaza pe cineva ceva ushcheala ca nu e obligatoriu sa stai pe aciulea.
Tu spui ca nu esti in masura sa critici..atunici de ce o faci? Si daca esti tu asa experta in a spune ce e valoros si ce nu de ce nu te apuci tu de muzica draga.Fa ceva pentru industia asta muzicala studioasa lumii...tu care le sti pe toate

Si inca ceva domnisoara ...Daca e asa oribila muzica lor cum spui tu de ce au atatia fani si vand atatea cd-uri?
- kally
- Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii