Legile lui Murphy

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde monk » Lun Iun 30, 2003 5:11 pm

Asta e definitia murphologiei : MURPHOLOGIA este stiinta vietii de zi ci zi singura in stare sa ne ajute sa ne descurcam intr-o lume in care : Daca ceva poate sa mearga rau ... va merge cu siguranta rau

Cam asta e un rezumat al legilor :

Legile lui Murphy nu sunt atat de pesimiste cum s-ar parea.
Faptul ca orice poate sa mearga prost daca exista cea mai mica posibilitate ca lucrurile sa mearga prost , nu trebuie sa ne descurajeze.
E o lege a naturii, o lege a vietii. Nu noi suntem ghinionisti , ci pur si simplu asta e viata... S-au inchis usile metroului exact cand ati ajuns in dreptul lor ? A cazut felia de paine exact cu fata unsa cu unt pe jos ? Ati demontat un aparat casnic si piesa defecta este imposibil de atins ? Iar daca ati scos-o , v-a scapat si s-a rostogolit nu se stie unde ? Si atunci cand ati gasit-o ,in sfarsit , constatati ca era in locul unde va steptati cel mai putin sau chiar langa dv ? Nu nu sunteti ghinionist. Pur si simplu toate lucrurile se supun legilor lui Murphy, care par sa fie niste legi naturale, ale unei naturi care e nu numai generoasa cu noi , dar ,uneori ,este si perversa.
Legile lui Murphy sunt cunoscute in toata lumea sunt afisate in birourile politicienilor ,proiectantilor ... etc . Stimulati de spiritul lor , numerosi cercetatori au adaugat legi ce le poarta numele, legi ce sintetizeaza o experienta intr-un domeniu anume sau surprind paradoxurile vietii cotidiene.
MURPHY a existat , el este un personaj real . Identitatea lui , ca si originea aparitiei primei legi - singura originala , celelalte fiind create de autori anonimi ....... (reviewul este mai mare ,dar imi este lene sa il mai scriu).
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Weet-weet » Lun Iun 30, 2003 10:12 pm

Ca o complaetare la ce a zis Monk , dintre murphisme mi s-au parut dragute si demne de retinut :
1. Cel care se afla cel mai aproape de locul de intalnire va sosi ultimul ( sau printtre ultimii )
2. Cand un corp este scufundat in apa , suna telefonul
3.Nimic nu poate sa cada de pe podea
4. Copiii au nevoie de 3 ani pentru a demonstra legea anterioara

Stiu sigur ca nu erau chiar asa , am citit cartea acum vreo doi ani , asa ca nu mai tin minte si nici nu am prin apropiere , dar am retinut cate ceva . M-am amuzat copios citind toate cele scrise acolo si sunt adevarate .. e stiinta vietii pana la urma ...
Seara buna !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde monk » Lun Iun 30, 2003 10:44 pm

in sfarsit un om care stie de legile astea ... vedeti oameni buni ca nu delirez ... inca :D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gaga » Mar Iul 01, 2003 1:22 pm

mwahahahaha, murphologilor, io glumeam dar voi o luati chiar in serios: "o lege a naturii, o lege a vietii" sau "e stiinta vietii pana la urma ..." bah voi deliratzi, alea sunt nishte mishtouri copchii.
pentru credibilitate calugare, nu e asa ca te duci la ghicitoare si ramai uimit cand mama omoda sau tata fluture iti prezice ca o sa se inchida usile metroului? si pleci zambind si spunandu-ti ca maine va fi mai rau? io-te un secret (cu copywright-ul de rigoare): MOSH CRACIUN NU EXISTA!

(bun subiectul asta cu ... spune-mi ce citesti ... )
gaga

Mesajde monk » Mar Iul 01, 2003 2:52 pm

bun pont asta cu mos craciun .... o sa tin cont de el :D

oricum ai vrut definitie .... ti-am dat definitia de la inceputul cartii

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Rolo Tomasi » Mar Iul 01, 2003 8:39 pm

Monk. Ai uitat ghilimelele. Asta se numeste plagiat :D :D :D
Mai lipsesc si niste footnotes;) Oamenii asta de stiinta!;f
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde monk » Mar Iul 01, 2003 8:57 pm

vrei si foot notes ? iti aduc si din alea :p a da uite si ghilimelele uitate ... " "

The Wake Up Show™
monk

Mesajde monk » Joi Iul 10, 2003 8:59 pm

Initial trimis de animaloo
ce fain. am intrat sa vad top y al fiecaruia si am gasit dicutii despre legile lui murphy...interesante legi, sunt curios cand o sa le vad in monitorul oficial. :)

ar fi ceva.... singurele legi care se aplica din romania :D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Nightmare » Joi Iul 10, 2003 9:13 pm

Initial trimis de monk
in sfarsit un om care stie de legile astea

Daca ceva poate sa mearga prost, va merge.
Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curind.
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri simple, pe intelesul tuturor, dar gresite.
Probabilitatea de a distruge un lucru este direct proportionala cu valoarea lui.
Cind apesi din greseala pe doua litere la masina de scris, se imprima litera care nu trebuie.
Cind avionul in care esti are intirziere, avionul pe care trebuie sa-l iei in continuare pleaca la ora fixata.
Cind cauti un lucru,niciodata nu il gasesti decit dupa ce ti-ai cumparat un altul in loc.
Cind garantia unui produs este de 60 de zile, defectarea lui se va produce in ziua a 61-a.
Daca te simti bine nu fi ingrijorat, va trece.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde monk » Joi Iul 10, 2003 9:26 pm

ia uite-i ca se aduna .... veniti adeptii lui Murphy si va alaturati :lol:

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dzeu » Vin Iul 11, 2003 8:20 pm

Lasati-l in pace pe calugar ca stie ce zice.Legile lui Murphy sunt marfa.Le-am citit odata si acum le recitesc cu cea mai mare placere.
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Vin Iul 11, 2003 8:45 pm

animalule, te-a vazu-t pe tine shi i-a ajuns :D
aphextwinz
Junior Member

Mesajde agentu' haosulu » Lun Iul 14, 2003 4:25 am

legile lu murphy...ce draku chiar nu vedeti? nu sunt decat un simptom al unei gandiri primejdios de simpla specifica ignorantilor de peste un ocean si o europa, opritiva mah in europa..veti avea de castigat (murphy ala nu poate fi decat american...si nu-i asa ca suntem fericiti cand e simpla viata si ochii ne stralucesc k la cei
mentally challenged )

pe subiect insa...acum...cehov..aleator din nuvele
agentu' haosulu
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Iul 14, 2003 4:23 pm

Si daca Murphy era american ? ( nu stiu sigur daca era sau nu ) Chestia asta cu legile ( nu doar el a scris , el a scris una , altii au scris restul ) , e adevarata .. ce nu ti s-a intamplat niciodata ca ceva sa mearga mai rau decat se pare ? Si ce daca e gandire simpla ? E adevarat macar si aia nu au facut decat o simpla constatare a vietii de zi cu zi .
Gandire simpla sau nu , eu una cred ca legile sunt ceva care ne face sa vedem intr-un mod mai amuzant problemele cotidiene .
Si sincer , mi se par caracteristice romanilor , care stiu sa rada de probleme ... nu crezi ?
O zi buna !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Rolo Tomasi » Lun Iul 14, 2003 4:50 pm

PAI tocmai aia-i faza ca aia nu au facut decit o simpla constatare a vietii de zi cu zi. Si cind am zis eu asta mi s-a spus ca am vazut de prea multe ori matrics.:D Ca sa vezi...! (printre altele, cred ca matrix ii o prostie)
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde agentu' haosulu » Mar Iul 15, 2003 10:40 am

nu cre' ca ati inteles ce-i cu murphy...nu e vorba de haz de necaz, lasati aparentele, e vorba de mentalitatea potrivit careia daca nu te astepti la nimik bun atunci nu te va dobori nici un necaz (fals) care este fireasca caracterelor slabe si mintilor subtiri, nu vreau sa jignesc pe nime' si pot intelege ca unii se pot rataci ademeniti de mirajul unei lumi simple ce are reguli sau legi usor de inteles
doar ca lucrurile sunt mult mai complicate si e mai bine ca "intemeiat pe adevar sa invingi o iluzie decat bazat pe o iluzie sa te invinga adevarul"...
iar faptul ca au mai scris si altii nu inseamna ca sunt adeptii unor adevaruri ci doar ca vanatorul are o prada bogata...
cat despre matrics...cred ca e necesara popularizarea unor idei filosofice si iti dai seama ca si "ciobanul roman" facea asta in mioritza sau tfbsvfdm

Wilde Oscar - Portretul lui Dorian Gray o carte care m-a surprins

salutari respectuase contribuabilor acestui forum
nu avem nevoie de ajutorul prietenilor, cat mai ales de increderea in ajutorul lor
agentu' haosulu
Junior Member

Mesajde MissBugMafia » Dum Aug 10, 2003 7:17 pm

Intr-o ierarhie, fiecare vrea sa-si ocupe postul sau locul de maxima incompatibilitate
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

shi pentru Haosulu

Mesajde thesoulline » Sâm Mai 01, 2004 1:12 am

Zice bine cu haosulu, bai danone, sa shtii ca e treaba studiata shi e de la miss America Dream-detergent !!! Dak tu mai crezi ca ies chestii nestudiate pe piatza, imi paleshte parerea buna despre tine, chiar!
Asha simple shi dashtepte cum suna, chiar creeaza la nivelul subconshtientului clientului asha numitele paradoxuri. Nashpa e k astea dau doar suferintza, ninci beneficii! Pai dak vrei sa mai scapi de unu' - doi, acolo, nu trebuie sa-i strici la capshor? Morala, morala, creshtinilor!
thesoulline
Junior Member

Mesajde tre » Lun Mai 03, 2004 1:21 am

...v-ati dilit de tot sa dea dracu.

monk si alalalt mai bagati legi d-astea ca-mi plac mult de tot!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Hop si eu

Mesajde Kayla » Mie Mai 05, 2004 3:40 pm

Am si eu cateva:
1. Lasate in voia lor, lucrurile merg din rau in mai rau.
2. Daca totul pare sa mearga bine, inseamna ca ai omis ceva.
3. Este firesc pentru o zecimala sa fie asezata gresit.
4. O eroare care se poate strecura intr-un calcul se va strecura acolo si astfel incat sa aduca cel mai mare prejudiciu intregului calcul.
5. La orice spectacol, cei care au locuri in mijlocul salii si in centrul fiecarui rand de fotolii vor ajunge ultimii.
6. Frumusetea are grosimea pielii, dar uratenia ajunge pana la os.
7. Suma inteligentei de pe planeta este constanta, dar populatia este in continua crestere.
8. Pentru ca ceva sa devina curat, altceva trebuie sa devina murdar. Dar poti sa murdaresti totul fara sa cureti nimic.
9. Ori de cate ori ti-ai taiat unghiile, la doua ore dupa aceea vei avea de facut ceva care sa necesite a avea unghii.
10. Intr-o cladire de trei etaje, in care exista un lift, in noua cazuri din zece liftul va fi oprit la etajul unde nu te afli.
11. O "particula" zburatoare -nisip, praf, o aschie- va cauta cel mai apropiat ochi.
12. Un pesimist este un optimist bine informat.
13. Optimistul crede ca aceasta lume este cea mai buna din toate lumile posibile. Un pesimist stie demult ca una mai buna nu exista.
14. Nimic nu este imposibil pentru omul care nu trebuie sa face acel lucru el insusi.
15. Nivelul intelectual al unei discutii coboara direct proportional cu patratul numarului de participanti.
16. Daca ceva are gust bun, nu ti se da sa gusti. Daca are insa un gust oribil, trebuie sa iti golesti farfuria!
17. Intotdeauna gasesti ceea ce nu cauti.
18. Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit.
~p
Si mai sunt, dar va mai las si voua.
Kayla

Mesajde Catzelusha » Vin Mai 28, 2004 4:43 pm

1)Legea celor care raspund voluntar
Elevii care raspund voluntar sunt ca:
-cei care isi pun singuri capul sub ghilotina
-soarecele care vrea sa convinga pisica de avantajele alimenatiei vegetariene
-nebuni sau masochisti
2)Legea evitarii senilitatii:
-Daca omul invata mult,mai devreme sau mai tarziu,uita
-Daca nu invata,evita supararea de a fi uitat ce a invavat
3)Legea efectului magnetic al hainelor de strada:
-Cu cat arati mai scandalos,cu atat creste probabilitatea de a te intalni cu cineva care are o parere buna despre tine
-cu cat arati mai elegant,cu atat creste probabilitatea de a te intalni cu cineva care te place cat mai scandalos
4)Legea temei pentru acasa:
-Daca o ai,nu ti-o cere nimeni
-Daca n-o ai,ti-o ia in nume de rau
5)Legea argumentului copiatorului:
-Daca ti se confisca fitzuica,scoate alta
6)Legea raspunsului fulger:
-Profesorul descopera in cateva secunde ceea ce nu stii
-Cat destre ceea ce stii...nu-l intereseaza!
Catzelusha

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii