Andreea Antonescu

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Andreea Antonescu

Mesajde Unregistered » Joi Iul 24, 2003 10:15 pm

Mey,nu stiu,mie mi se pare Andreea Antonescu o prefacuta,o egoista,se crede f importanta desi nu este.Andreea Balan mi se pare mult mai finutza si mai stilata,mai ok!VOI CE PARERE AVETZI?
Unregistered

Mesajde Weirda » Vin Iul 25, 2003 1:21 pm

mai e un thread despre ea ;a
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Iul 25, 2003 2:28 pm

He, he.... Dea, io cre` ca-s 2 thread-uri... :D
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Hahahahahah!!!!

Mesajde Cool_D » Lun Iul 28, 2003 12:11 am

Bah,Andreea Antonescu e nashpa rau!E si falsa,si aiurea!Ma seaca rau d tot!!!
Cool_D

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iul 31, 2003 9:28 pm

Ha, ha... Multumim pentru post, te mai asteptam si data viitoare! :o
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Aug 05, 2003 12:17 pm

Offf..Dumnezeule!!...eu nu va inteleg delok...pe tot forum asta "Barfe online" sunt vreo 10 subiecte ..numai cu Andreea Antonescu..si Andreea Balan...:lol: ..Mey astea doua "zane" au si ele un forum.!!!..va dau si eu un sfat mergeti si aberati acolo..ca oricum nu intru pe forumul ala..si asa nu mai sunt sanse sa ma enervez!!...Mergeti naibii pe forumu AndreEa si Andreea Balan si aberatzi acolo!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

De ce atata tam-tam ?

Mesajde Aproximativ » Mar Aug 05, 2003 10:50 pm

M-am saturat sa tot dau de Andrele pe unde ma uit ! Or fi niste genii ale lumii si nu stiu eu ? Ce se tot vorbeste atat de astea ? Uite de aceea ajung vedete persoane care nu merita ! Pentru ca cei ca voi (si eu) le acorda prea multa atentie, desi nu merita ! Deci sa-i lasam sa moara ! Aproximativ ... prea mult !
Aproximativ

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii