Probabil ca cei mai norocosi dintre noi au avut sau vor avea sansa sa viziteze litoralul in statiunile afiliate Constantei,precum Mamaia.
Nu cred ca veti putea trece usor cu vederea mizeria,jegul,imputiciunea din mijloacele de transport in comun(care sunt totusi destul de bine echipate),aurolacii,shutzii shi numele lui Shtefan Mazare pe toate cosurile de gunoi,wc-urile,parcurile si autobuzele.Aceleasi primar Radu Stefan Mazare se lauda in mod extraordinar cu frumusetzea si curatzenia statziunii...eh nah..sa mai iasa putzin din casa...
Luand-o mai usor domnu' MZ a facut totushi destule pentru statiune(Ingradirea palmierilor neffind totushi o idee inspirata),insa numele shtitzi voi cui..pe toate gardurile.Voia sa lase o urma a conducerii sale in statiune.
Muzica,marea shi soarele compenseaza oarekum tote astea,mai sunt shi parcurile de distractii(Satul de Vacantza kam puteh dar totushi agreeabil).
Enjoy!!!
Litoralul romanesc-Marea Aberatzie
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
ai dreptate si nu. drept e ca numele e pe toate gardurile dar:
curatanie e cat de cat sau chiar foarte multa comparativ cu costinesti.
satul de vacanta a devenit obositor, putoarea de la hamsii iti intra si in piele si nici o atractie noua.
ar mai fi multe de spus dar asta in alt episod
curatanie e cat de cat sau chiar foarte multa comparativ cu costinesti.
satul de vacanta a devenit obositor, putoarea de la hamsii iti intra si in piele si nici o atractie noua.
ar mai fi multe de spus dar asta in alt episod
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Pai eye-ule, or fi din aia masofishti sau cum le zice.Chiar.. daca puneam din alea cu tepi pe ele, o mai fi fost asa coada? Iti dai seama ce ar fi fost la curul lor?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
2538
Initial trimis de Nicholas_Alex
Iti dai seama ce ar fi fost la curul lor?
sange
multumesc pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Singe o sa fie, ca darima astia parcul..o sa ramina numai tzevaraie si stabilopozi din aia de metal..

-
Nicholas_Alex - Junior Member
bah fusei si io intr-un periplu constanteano/mamaian mai pe saptamana trecuta si am fost placut surprins de mamaia. poate concura cu o statiune din spania sau italia la orice ora. am facut o singura plaja ,la majestic unde era curat, serviciu pe plaja excelent si berea si apa din mare reci. o seara tot la majestic la profil libanez unde chiar a fost minunat. un program la melody unde pe vremuri nu gaseai loc nici pt bricheta daca erai fumator si acu doar 5 mese razlete ocupate poate si datorita programului caruia ii lipsesc dansatoarele si solistii vocali. penibil. o noapte la castel la office unde insa am fost deceptionat de ingramadeala existenta ,cei 4 consumatori ai discotecii ,incluzandu-l si pe digei ,calcandu-se pe picioare.un mixaj meserias din o-zone si in rest techila si apa plata...
bah krossfire ,cretinelu lu tata, asa pentru cultura ta generala , jegul,imputiciunea,duhorile din mijloacele de transport in comun sunt oferite tot de calatori asa ca tine care se spala din craciun in paste si care eventual scuipa cojile de seminte pe unde apuca. nu mazare e de vina are el altele care i se pot imputa. in plus, mazare n-are texte cu pesedeu si multe din relizarile primariei din ctza si in special a lui mazare, s-au pus pe seama pesedeului si a lu agathon astfel ca primaria a considerat de cuviinta ca omu sa stie ce si cum stau lucrurile. si acu sa fim seriosi ,la verva ta pe forum si la nr de threaduri in unitatea de timp, cand nu esti banat de moshu bineinteles, cred ca ai umple toata ctza si mamaia cu numele tau ,poate doar faru ar scapa ca-i prea-nalt....
bah krossfire ,cretinelu lu tata, asa pentru cultura ta generala , jegul,imputiciunea,duhorile din mijloacele de transport in comun sunt oferite tot de calatori asa ca tine care se spala din craciun in paste si care eventual scuipa cojile de seminte pe unde apuca. nu mazare e de vina are el altele care i se pot imputa. in plus, mazare n-are texte cu pesedeu si multe din relizarile primariei din ctza si in special a lui mazare, s-au pus pe seama pesedeului si a lu agathon astfel ca primaria a considerat de cuviinta ca omu sa stie ce si cum stau lucrurile. si acu sa fim seriosi ,la verva ta pe forum si la nr de threaduri in unitatea de timp, cand nu esti banat de moshu bineinteles, cred ca ai umple toata ctza si mamaia cu numele tau ,poate doar faru ar scapa ca-i prea-nalt....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii