neamtzule,te rog frumos.......
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
piua 3 . daca cumva scapati voi vrun rinichi, pancreas sau splina curatz io tot in urma voastra impreuna cu baicsu ca si pe el il manca palmele si are niste polite scadente...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
2545
io am promis ca-l duc la inemeleu, apai asta il fac, nu curat nimic. daca faceti (s-au face-tzi?) mizerie, voi sa strange-tzi, da? si poate va prind cai (vaci, capre, miei)face-tzi ceva!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
gradinita isi spune cuvantu
lol ba pruncilor...cred ca asta a fost cel mai amuzant topic, pur si simplu no comment. se pare ca la unii prostia e fara limite...
totusi neamtzule sa ii anunti pe baieti ce dracu'
ps: ce legatura are asta cu hip hop-ul? Exact nici una, asa cum nu aveti nici voi muistilor de asta v-am facut de cacat mereu pe forum, ca va bagati aiurea in seama. MUIE! o sa o sugeti toti pe rand.....apropo ati simtit vreodata o pula de negru in gat? eh o sa o simtiti! aha....."nu e loc ...da da".
inemeleu mielu meu...
faceti ce faceti si va loviti mereu de peleul meu...
boilor!
totusi neamtzule sa ii anunti pe baieti ce dracu'
ps: ce legatura are asta cu hip hop-ul? Exact nici una, asa cum nu aveti nici voi muistilor de asta v-am facut de cacat mereu pe forum, ca va bagati aiurea in seama. MUIE! o sa o sugeti toti pe rand.....apropo ati simtit vreodata o pula de negru in gat? eh o sa o simtiti! aha....."nu e loc ...da da".
inemeleu mielu meu...
faceti ce faceti si va loviti mereu de peleul meu...
boilor!
-
n3aGabitz - Junior Member
sincer...
eu am bun simt, ba chiar fff mult, da sincer astia ca voi merita batuti!!! cand o sa-l vedeti nu o sa va atingeti de el! de ce? fiica o sa vreti sa dati noroc cu el, ba chiar mai bine sa-i cereti un autograf, fiica omu` asta a facut mult mai mult pt hip-hop decat voi...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Re: gradinita isi spune cuvantu
Initial trimis de n3aGabitz
apropo ati simtit vreodata o pula de negru in gat?
noi nu, povesteste-ne tu cum e...
-
2563
ce legatura are asta cu hip hop-ul?
aceeasi pe care o ai si tu cu ceea ce se intampla in jurul tau, sau ca sa te citez pe tine:
Exact nici una
de asta v-am facut de cacat mereu pe forum
nu coae, te-nseli. sau,ma rog, daca tu asa spui cand ti-o furi cam peste tot pe unde te duci. depinde si de felul in care te exprimi sau de ceea ce vrei sa scoti in evidenta. dar la tine nu pot sa am pretentii (si zi asa, cacatul ala de tara, da? tu chiar ca nu esti constient ce te asteapta)
Initial trimis de Hades
o sa vreti sa dati noroc cu el
eroare falsa. o sa vreau sa-i strang mana in tocul usii.
Initial trimis de Hades
ba chiar mai bine sa-i cereti un autograf
hai ca o iei si tu pe aratura.
multumesc pentru atentie
ANTI
-
...
am inchis subiectul deoarece m-am saturat sa va citesc amenintarile copilaresti. baexinho...deja ai inceput sa ma superi si cred ca esti cam inconstient, TU, cu cine te futi? capisce? hai te-am lasat un mesaj doua trei, dar vad ca iubesti sa murdaresti forumu cu aberatiile tale, sincer esti deja ridicol ba. sunt prost eu ca vam dat atentie, da ma rog cine se aseamana se aduna. a sarit un narod...si au sarit si cei trei muschetari in apararea lui...ce sa zic o sa ma bateti voi pe mine.....lol, cred ca trebuie sa mai cresteti putin copiilor, pe bune. cand ajungeti la un nivel civilizat in care o sa puteti comunica normal, si in care veti intelege mesajele mele, si muzica hip hop (asta de pe acum pot spune ca niciodata) atunci sa va adresati persoanei mele. pana atunci ramaneti cu visele voastre aka "street fighter" si numai bine.....spor la o laba un grup ca toti o ardeti impreuna.
vam pupat, al vostru ...Gabi.
vam pupat, al vostru ...Gabi.
-
n3aGabitz - Junior Member
la cerere unui domn , am mutat aici subiectul acesta....sa ne mai amuzam. totodata l-am si deschis.
nu prea isi avea rostul pe hip hop. iar in afara de asta....manusha a fost aruncata. Gabi a luat la cunostiintza de dragostea ce i-o purtati !
--------------
parerea mea : daca SOD si n3a Gabitz se bat unu la unu....fara arme albe si alte siretlicuri....Gabitz ar invinge....fiind mult mai tanar si viguros. plus ca am auzit ca este sportiv de felul sau....si nu pune alcool in gura.
eye-ule....tu pe cine ai pune banii...la o eventuala astfel de inclestare ?

nu prea isi avea rostul pe hip hop. iar in afara de asta....manusha a fost aruncata. Gabi a luat la cunostiintza de dragostea ce i-o purtati !
--------------
parerea mea : daca SOD si n3a Gabitz se bat unu la unu....fara arme albe si alte siretlicuri....Gabitz ar invinge....fiind mult mai tanar si viguros. plus ca am auzit ca este sportiv de felul sau....si nu pune alcool in gura.
eye-ule....tu pe cine ai pune banii...la o eventuala astfel de inclestare ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
....si nu pune alcool in gura.
pai nu pune ca n-are loc de pula negrului ala cu care se lauda ca-i intra pana-n gat...
-
2577
am inchis subiectul
ai inchis un cacat. n-ai inchis nimic.
baexinho...cu cine te futi?
ete draci. acum chiar vrei sa iti si spun? oricum nu ma crezi, asa ca mai bine stai in necunostinta.
hai te-am lasat un mesaj doua trei
vai, cat de darnic esti. ce sa spun? sunt impresionat profund. iti multumesc frumos, nea cicago, ca m-ai lasat sa scriu un mesaj doua trei (apropo, vorbeste cu Gabyzzu sa-ti imprumute niste virgule, ca si asa el face abuz si le foloseste si cand nu trebuie). daca nu erai tu nici nu stiu ce ma faceam.
sunt prost eu ca vam dat atentie
e, nu numai d-asta.
si in care veti intelege mesajele mele, si muzica hip hop
pai din mesajele tale nu stiu ce as putea sa inteleg, iar muzica hip-hop nu incerc sa o inteleg.
vam pupat
unde cred si as vrea eu (si nu numai eu)?
multumesc pentru atentie.
ANTI
-
nah ca ma bag si eu in seama
p,a,i, n,e,a,, g,a,b,i,t,z, m,a, e,u, n,u, t,e, p,o,t,, ,s,u,f,e,r,i,(iii), p,e, t,i,,n,e(eee), p,t, c,a, a,m, a,u,z,i,t, ,d,e, l,a, u,n,c,h,i,u, p,o,r,t,n,o,y, c,a, ,e,s,t,i, un, penibilos, d,e, toata, jena, c,e, a, a,v,u,t, m,a,r,e, t,u,p,e,u, ,s,a, a,i,b,a, ,u,n, ,n,i,c,k, a,s,e,m,a,n,a,t,o,r, ,c,u, ,c,e,l, a,l, p,e,r,s,o,n,a,l,i,t,a,t,i,i, ,c,o,v,a,r,s,i,t,o,a,r,e, ,r,e,p,r,e,z,e,n,t,a,t,e, ,d,e, ,u,s,e,r,u,l, ,Ga,b,y,z,z,u, ,. ,
nu ati inteles? las' ca va explic eu cand imi dau seama ce am vrut sa zic ;n .
nu ati inteles? las' ca va explic eu cand imi dau seama ce am vrut sa zic ;n .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Bai neaGuitz, stiam ca esti penibilos pana in maduva oaselor, dar ca ai pula de negru nu... Ai iesit in oras cu Lorena Bobbit si ti-au facut aia transplant de organ? Sau ai inceput sa te crezi deja cioroi doar pentru ca scrii cateva rime? Si explica-mi si mie cum e cu complexitatea aia numita hip hop, ca eu mai mult de Malmsteen, Dream Theater sau Savatage nu pot sa percep... De facut misto de tine nu cred ca e nevoie, vad ca asta faci tu singur la fiecare post...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Va rog eu frumos cand facetzi referiri la "what's-his-name" nu implicatzi shi hip-hop-ul ca n-are rost s-o dam pe dezbateri pe aberatzii, shi nu ca mi-ar pasa mie foarte mult de parerea generala despre hh, dar sunt multe lucruri pe care nu le shtitzi shi nu vreau sa supar pe nimeni, dar decat sa vorbeshti in necunoshtintza de cauza mai bine pauza (na! k a rimat....:p )
-
cutuma© - Mesaje: 3047
2590
selecteaza, foca
bine, ma, D(semnul euro)CR(semnul euro)T, intretine tu raporturi secsuale cu toate!
multumesc pentru atentie
bine, ma, D(semnul euro)CR(semnul euro)T, intretine tu raporturi secsuale cu toate!
multumesc pentru atentie
ANTI
-
domnule baicsiniu, v-a revenit simtzul umorului? Sa va fie rushine ca ieri v-atzi prezentat fara el. Ce, se stricase shi l-atzi lasat la congelator sa nu se imputa? Acum vad ca functioneaza la parametrii optimi

-
cutuma© - Mesaje: 3047
[...]si in care veti intelege mesajele mele, si muzica hip hop (asta de pe acum pot spune ca niciodata)[...]
Decret, spune-i lui nea Guitz sa se abtina de la remarci din astea, ca nu cred ca stie nici macar sa citeasca notele de pe portativ... Nu vreau sa jignesc nici un fan hip hop, dar la asemenea afirmatie, asemenea raspuns... (e vorba de ce am scris cateva posturi inainte)...
Initial trimis de Hades
o sa vreti sa dati noroc cu el
Mai degraba o strangere calduroasa de mana... in usa!
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
hmmm...
bine ca atzi mutat-o pe aberatzii... fiinca e o mare abreatzie... va amenintzatzi unu` pe altu ca niste copii... lasa ca vine eu cu tata... tata e mai puternic... ba nu tata are p*** mai tare... tata o are de negru... atzi devenit penibili... ma rog... amenintzre placuta in continuare...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii