azi te astept cu un buchet de trandafiri, heyo
te astept pe aceeasi banca plina de amintiri...
nu mai are rost sa continui, stie toata lumea. dar nu-i asa ca baietii de la akcent sunt super dragutzi, au voce f.f.f.f. buna si danseaza sublim? NORMAL CA NUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa indrazneasca cineva sa ma contrazica! o sa-i dau un buchet de... trandafiri, evident si un bilet sa se simta "lipsit de fericire"(daca vrea poate sa-si aduca aminte de prima iubire; numai sa nu fie un akcentuat!).
am scris cam mult. deci, cum akcentuati?
sa akcentuam...
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Banuiesc ca nici ea nu stie ce vrea sa zica... hmm... ba ca "akcentuatii" sunt naspa... ba ca ... ii plac.. :con: indecisa mai esti tu fetitzo... anyway... Akcent au fost mereu d tot kktu`... nu se vor schimba acuma.....
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Re: sa akcentuam...
nic9i eu nu puteam sa spun mai bine...
e un boy band shi k imagine se incadreaza... cu toate astea eu am remarcat o voce, buna zic eu, e vorba de marius...dak ar fi nimerit undeva mai bine...
e un boy band shi k imagine se incadreaza... cu toate astea eu am remarcat o voce, buna zic eu, e vorba de marius...dak ar fi nimerit undeva mai bine...
- B_zkita
- Junior Member
Damn! Exist un forum pentru acesti 'fermecatori baieti'! :mad: Ce cauta aici thread-u` asta? 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Ho mah Carino,k am inteles de la inceput noi!! K doar ai shi zis "NORMAL CA NUUU"......lol.....
Da' nu shtiam ce sa-ti raspund,k doar au mai fost nu shtiu cate subiecte despre akcent....
So,vrei totushi parerea despre ei?Uite: nu-mi plac nici cum canta shi nici cum arata(except Adi,kare totushi arata destul de bine).....dar nu pot sa zic ca'i urasc...pur shi simplu,n-am nimik cu ei....
Da' nu shtiam ce sa-ti raspund,k doar au mai fost nu shtiu cate subiecte despre akcent....
So,vrei totushi parerea despre ei?Uite: nu-mi plac nici cum canta shi nici cum arata(except Adi,kare totushi arata destul de bine).....dar nu pot sa zic ca'i urasc...pur shi simplu,n-am nimik cu ei....
- Titina
- Junior Member
Adevarul e ca... dintre toti, Adi arata cel mai bine... insa... pe langa voci &vestimentatie & look.... sunt cei mai penali la partea de dans... ala e dans ma?! si un copilas dak il pui iti danseaza mai bine...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii