BERE GRATIS, LA CALLATIS prinsa cu playback-ul in fapt!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

BERE GRATIS, LA CALLATIS prinsa cu playback-ul in fapt!!!

Mesajde Unregistered » Vin Aug 15, 2003 12:08 am

Unul dintre cei mai basinosi "cantareti" si care se vede bittman este mihai de la bere ...cu toate ca nu canta nimic si in toate cercurile critica playback-ul iata ca s-a dovedit ca "cine zice ala este!" pe o scara de la 1 la 3 dati note prsonajului...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Aug 15, 2003 12:12 am

ala e oricum un carnat cartabos care nu are ce cauta in muzica!
Unregistered

Mesajde Muzicutza » Vin Aug 15, 2003 8:48 am

Dar la noi in tara playback-ul este la ordinea zilei. Oare de ce ne mai mira? Inteleg sa faci playback intr-un spectacol in care sonorizarea lasa de dorit! Atunci, chiar este recomandabil! Dar in acest caz, playback-ul nu isi avea rostul, atata vreme cat sonorizarea a fost buna! Solistul vocal de la Bere Gratis nu-i ajunge lui Bittman nici la degetul mic de la picior.
Muzicutza

Mesajde SatyR » Sâm Aug 16, 2003 1:30 am

Nu stiu daca au facut playback sau nu ideea e ca Bere Gratis nu au o muzica asa de varza precum pretindeti voi, cred ca au deonstrat prin ultimele 3 melodii ca nu sunt paraleli cu muzica...pana sa aud ultimele piese si eu ii includeam lejer in categoria trupelor anti-talent numai ca acum ii vad cu alti ochii...poate sunt eu subiectiv dar totusi....nu stiu ce intelegeti voi prin cantaretz adevarat, trupa belea s.a.m.d...

Bere Gratis rules ! lol
SatyR
Junior Member

Mesajde NEmessIS » Sâm Aug 16, 2003 10:16 pm

Nu pot sa spun ca-mi place Bere Gratis. De fapt, m-am saturat sa aud numai cantece de dragoste in muzica romaneasca... Vorba aia, daca dragoste nu e... hituri nici atat!:p :rolleyes:
Oricum, BG canta destul de civilizat fata de alte formatii de kko. Si multi au facut "pleibec" la Callatis, asa ca sa nu ne grabim sa aruncam cu noroi in ei...
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
NEmessIS
Junior Member

Ce mai buna voce

Mesajde Unregistered » Mar Aug 19, 2003 1:42 pm

Daca nu va pricepeti la muzica stati in banca voastra. Sunt de departe cei mai meseriasi. Mihai are o voce cum nu prea auzi in Romania. Cei mai buni!
Unregistered

Mesajde Muzicutza » Mar Aug 19, 2003 1:48 pm

Cine? Bere Gratis? Cei mai buni? Mihai - cea mai buna voce? Da-mi voie sa rad. Ha ha ha ha !!!1
Vrei sa iti fac o lista cu cele mai bune voci din Romania?
Muzicutza

Mesajde Unregistered » Mie Aug 20, 2003 10:44 am

hai cu lista aia cu cele mai bune voci. vreau sa aflu parerea ta.
Unregistered

Mesajde Deea_Em » Mie Aug 20, 2003 11:14 am

Ce zicetzi? Ca Bere Gratis nu e decat o trupa de kko? Va inselati iubitilor. Eu cred ca sunt printre singurele trupe care mai canta. Dupa parerea voastra care sunt trupele adevarate din Romania? Spicy, Akcent? Si care cantaretzi scapa de criticile voastre? Adrian Copilu Miracol? Sau Cain ? Aia sunt de kko mey dragilor. Bere Gratis sunt tari. Mai ales Mihai. Are o voce superba. Si melodiile lor sunt k-lumea. Asa ca abtineti-va de la comentarii dak nu stiti nik despre muzica. Nu ca ma dau eu cunoscatoare de muzica...da` imi dau si eu seama ca Bere Gratis canta mult mai bine decat alte trupe romanesti (daca Spicy, Asia, Pops si Candy pot si numite trupe.....)
Asta e parerea mea. Astept sa vad ce aveti de comentat....
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde Muzicutza » Mie Aug 20, 2003 11:22 am

Initial trimis de Unregistered
hai cu lista aia cu cele mai bune voci. vreau sa aflu parerea ta.
Muzicutza

Mesajde Muzicutza » Mie Aug 20, 2003 11:35 am

Chiar vrei sa iti fac o lista? OK! Si tine cont ca asta nu este numai parerea mea, ci a unor persoane care nu sunt chiar niste nimeni in muzica romaneasca!
Ordinea este aleatorie:
-voci masculine: Adrian Daminescu, Aurelian Temisan, Gabriel Cotabita, Toni Seicarescu, Bogdan Bradu, Marius Popa, si, de ce nu, chiar si Adrian Copilul Minune, care chiar daca abordeaza un gen pe care eu nu il agreez nici un pic, trebuie sa recunosc ca are o voce exceptionala.
-voci feminine: Nico, Paula Seling, Raluca Ciocarlan(Angel), Andra, Elena Luminita Vasile(Hora). Multumit?
:a
Muzicutza
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Aug 20, 2003 11:42 am

merci de lista. sunt de acord cu unele dintre vocile pe care le apreciezi. Mihai nu face parte din aceasta generatie. l-ai ascultat vreodata live? dupa aceea vorbim cat vrei tu.
Unregistered

Mesajde Muzicutza » Mie Aug 20, 2003 11:54 am

Am pus nume din toate generatiile. Mihai o sa fie o voce buna cand o sa inceteze sa il mai imite pe Bittman. Nu-i contest calitatile vocale dar este departe de a fi cea mai buna voce din Romania
:a
Muzicutza
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Aug 20, 2003 12:44 pm

te-am intrebat daca i-ai ascultat live? nu inteleg de ce trebuie sa lasam niste articole din ziare sa ne influenteze parerile. nu-l imita pe bittman si nici pe altcineva. timbrul vocal este asemanator, atata tot. cred ca mai exista si alte voci bune dar nu sunt de acord ca Mihai nu are voce. si pe langa voce mai are si bun simt, ceea ce multi "artisti" nu au.
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii