Why life is so cruel?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Why life is so cruel?

Mesajde Titina » Lun Aug 25, 2003 12:12 pm

Dak ati avut in viata momente in care ati fi vrut sa muriti shi gandeati k viata e un kkt......shi k viata shi fericirea nu mai inseamna nimik ptr voi.......spuneti aici....shi spuneti shi cum ati reushit sa treceti peste acele momente shi....in cat timp.... :cry:
Caci eu acuma sunt distrusa total....shi ash vrea un sfat sau nishte cuvinte care sa ma mai consoleze..... :cry:
Titina
Junior Member

prea multe...

Mesajde Hades » Lun Aug 25, 2003 12:46 pm

si eu am avut multe momente dinastea... cum trec peste ele??? prin indiferentza... de aia le-am si uitat...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Titina » Lun Aug 25, 2003 1:08 pm

Da...shtiu...multi au zis prin indiferenta......dar....mie mi-e greu sa fiu indiferenta fatza de el (shti de cine-i vb.. :) )....ptr k nu pot sa-mi opresc sentimentele fatza de el.......shi chiar am nevoie de un prieten in care sa am incredere (vb de prieten baiat,nu fata...).....nu boyfriend,dar un prieten care sa-mi asculte toate "chestiile" astea shi sa ma inteleaga ......shi.......mai era in tabara aia unul cu care puteam vb orice(ala nu era rus :D ...era din Elvetia....il chema Cedric)...ma intelegea......dar.......nu cred k mai vrea sa mai vb prin e-mail......sau .....cred k niciodata n-o sa ne mai intalnim...... ;P

PS: Hai adminilor,inchideti acest subiect....k e prea copilaresc :p lol.....poate imi dati shi un avertisment.......lol......(doar fac mishto....de admini :p )
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 25, 2003 1:16 pm

nu las' eu adminii rai sa-ti inchida acest subiect. nu e nicicum copilaresc. ai pus o problema foarte buna in discutie.
eu zic sa aranjezi o intalnire cu Hades. (Hades...sa-ti insusesti faza cu calendarul , inaite sa o intalnesti pe Xtina, da ? )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Aug 25, 2003 1:17 pm

icstino, cam mult patetism pentru o varsta asa de frageda. :D

cuvinte care sa te consoleze? iaca d'aici: esti un copil, evident ca esti o gasculitza (pardonabil la varsta ta) iar asta poate se rezolva in timp cu munca si noroc, pana oi atinge tu varsta de 20 de ani (doar) or sa mai apara alte duzine de serghei si ivani care foarte probabil ca si ei iti vor frange inimioara dar vei fi deja obisnuita, daca treci de momentu asta, fara prea multe sechele, dupa 21-22 de ani vei incepe cu dulcile razbunari pe cine ti-o fi mai la indemana si anume, baietii timizi si inocenti :j sau, te vei marita, vei face freo 2-3 copii, iar viata ta va lua un curs domol pe ritmuri de sandra brown. (probabil vei alege aceasta ultima varianta)

ca atare, nu te mai amagi ca esti 'distrusa total' ca habar ai de semnificatia cuvantului. teribilism infantil. pune mana si rezolva tema de vacanta ca acusica se apropie scoala si nu vrei sa-l dezamagesti pe baiatu din banca a 5-a, randul de la geam.

life is cruel indeed, mult mai cruda decat mintea ta frageda poate crede, da' las' ca vei creste si vei ajunge sa patrunzi tainele acestei expresii. pana atunci bucura-te de viata, copilareste si lasa draq siropul cu parfum sovietic! (tradatoare mica ce esti :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Poor girl...

Mesajde krossfire » Lun Aug 25, 2003 1:53 pm

Poor girl..tzi-am mai zis shi in pm-uri....NU TE MERITA!ESTI PREA FRAGEDA!....Shtti shi eu am avut momente dein astea shi uite cum am ajuns...

P.S:Sper ca te-am speriat indeajuns...
krossfire
Junior Member

...

Mesajde Hades » Lun Aug 25, 2003 2:21 pm

cu totzi avem nevoie de o persoana de sex opus caruia ii putem spune cele mai ascunse sentimente si cele mai ascunse secrete... da astia sunt greu de gasit... oricum... dute la un film de comedie si la cumparaturi... etc.
moshule numa` la prosti te gandesti...

PS: daca sunt greseli... nu am ochelarii.. :P

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde neatza » Lun Aug 25, 2003 2:29 pm

unii dintre noi au nevoie de o persoana de sex opus shi pentru alte prostii. partea cu vorbitu ie buna shi ia, da dupa un anumit numar de ani nu mai ie suficienta. poate ca dupa ce o sa vedetz shi partea asta a problemei, viatza no sa vi se mai para chiar asha de cruda (sau din contra).
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde vali » Lun Aug 25, 2003 3:37 pm

lasa ca o sa iti treaca cum ti-a trecut si de mine :D
mai e putin si cresti tu mare
some people deserve to die
vali

Mesajde Lärägë » Lun Aug 25, 2003 4:37 pm

Nightwish:
Imi zici si mie cine e frumoasa din avatarul tau?

P.S.pt X Tina n-am nimic de adaugat,cred ca i-a trecut deja, ja.
Lärägë

Mesajde krossfire » Lun Aug 25, 2003 4:52 pm

1..Daka nu ma inshel avatarul...Nightwish..este chiar solista de la trupa finlandeza Nightwish...trupa ce se considera a avea unele dintre cele mai profunde lyric tree-uri dintre trupele de metal...(cred ca cineva o sa se enerveze fiindca m-a luat gura pe dinainte)

2.X-Tina cred ca s-a potolit...
krossfire
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Aug 25, 2003 8:29 pm

Viata e facuta sa-ti dea lovituri sub centura X-tina si tu abia ai descoperit asta ,esti inca la o varsta frageda si abia acum vin toate problemele asa ca fii tare,trebuie sa te pregatesti pt ce urmeaza.
Fiecare problema ti se va parea la fel de grea si vei fi la fel de distrusa ,dar timpul le va rezolva pe toate...
Dak ai nevoie de cineva cu care sa vb eu sunt aici: mail ,PM sau Ym ...dak te pot ajuta cu vreo vorba buna sau ai nevoie de un sfat,aici sunt oricand!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Titina » Lun Aug 25, 2003 8:46 pm

Thanks oricum,chiar dak nu m-am potolit..... :) :D acuma sunt mai potolita totushi,dar am momente in care sunt "disperata" (cica...)

PS: Vali...de unde shti k mi-a trecut? :a Glumesc...nu te speria,n-o sa te mai sun niciodata....mi-a trecut...dar shtii dc eram disperata atunci?Din acelashi motiv...n-aveam pe cineva care sa ma asculte shi sa ma inteleaga..... :) (asta poate shi fiindca nu am frati shi nici surori....shi nici veri intelegatori....lol....k de monk n-am ce zice...cand vb cu el pe mirc shi ii spun numele unui boy de care-mi place,...... :rolleyes: imediat "ignore" ..... :D

Ma pot consola scriind tot ce-am pe inima shi ascultand muzica....ptr mien asta e cel mai bun "leac" :) :o

PS2: Chiar e un subiect bun?Oau...e primul subiect bun din partea mea,de cand postez eu aicea..... :) :D
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 25, 2003 8:56 pm

x-tina , cam ce vorbeai tu cu vali la telefon ? cand te-ai vazut cu el a incercat sa te atinga ? :mad:

ce inseamna ce ai scris la locatie ? te pricepi la rusa ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Aug 25, 2003 9:07 pm

....saracu' om.... (vb de vali...)dc sa mint?N-a incercat nici o secunda sa ma atinga([size=0,5]din pacate[/size] :rolleyes: )....eu cred k l-am bagat la disperare... :) eu l-am "fortat" sa vina la "intalnire" .....iar acolo Alice,prietena mea nu s-a putut abtine sa nu-shi bata joc... :D .....

Iar la tel.....eu cred k vb de problemele mele....k n-aveam ce face...iar el...incerca sa scape de mine.....shi pana la urma ,am fost io proasta shi i-am dat ideea sa inchida telefonul....shi...asta a shi facut :D .

Iar faza cu rusa.....nu ma pricep..din pacate...ash vrea sa invat,dar este ffff grea...imi place limba rusa f mult,cum suna...shtiu doar cateva cuvinte...f putine,dar nu shtiu sa scriu acele cuvinte....(imi place sa ascult muzica in rusa,...cred k e tara mea preferata......pe langa America :D )

Iar la locatie de fapt nu este scrisa o locatie propriu-zisa....este doar refrenul de la melodia tATu-Ne ver,ne bosja(ne bosja cred k inseamna "don't believe" ),ne prosti...... :)
Iar semnatura....refrenul de la tATu-Robot.....
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 25, 2003 9:10 pm

bravos , xtina ! cred ca esti singurul om din lume care iubeste Rusia si USA deopotriva ! :p

cand se intoarce monk din vacantza o sa vorbesc cu el sa fie mai ingaduitor cu tine ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Aug 25, 2003 9:21 pm

Lol.......da chiar..... :D pot sa zic k-mi plac amandoua...in momentul asta parca mai mult Rusa :) poate doar k-s indragostita de un rus.....
PS: Cum suna Bianca Nasiednikov? :D (Bianca e numele meu :rolleyes: )

PS2: Lasa-l pe monk in pace.....shi-asha la cat il innebunesc cu toti baietii de care-mi place......mi se pare normal sa imi dea "ignore" :)
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 25, 2003 9:36 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Cum suna Bianca Nasiednikov?

In Rusia la femei se pune un a in coada la numele de familie. Deci numele tau va suna...Bianca Nasiednikova ! :o
Superb ! =D
Parera mea este sa iti schimbi nickul pe fanclub. Bianca Nasiednikova suna infinit mai bine decat titina !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Aug 25, 2003 11:27 pm

Initial trimis de neatza
partea cu vorbitu ie buna shi ia, da dupa un anumit numar de ani nu mai ie suficienta.

care bre? asta fu ca sa-i aburesti p'astia mici? ca te incurcasi in taste si iti iesi fraza taman pe invers. pai dupa un anumit numar de ani, mai ales daca matale adaogi anii asa cum adaogi neste beri, atunci ma tem ca ramanem doar cu vorbitu si poate privitu pentru aia ce nu sufera de freo miopie sau cataracta. stii matale: ce tineri si frumosi eram, mai ales eu, si ce batrani si ramoliti am ajuns, mai ales tu... :D

si titino daca ai nevoie de cineva cu care sa vb: meil, peme sau yme, vezi ca neatza a plecat d'acolo.

pentru curiosi: avataru reprezinta poza mea artistic lucrata. asa sa stiti!

nocturna

Mesajde Lärägë » Mar Aug 26, 2003 1:21 am

pentru curiosi: avataru reprezinta poza mea artistic lucrata. asa sa stiti!

ooh , atunci esti frumoasa fok, vin sa te iau la un chef mergi?
daca nu mergi de buna voie, te bag in masina fortat ,ce zici?
imi dai addressa?
Lärägë

Mesajde neatza » Mar Aug 26, 2003 8:55 am

X-tina, fii fericita: exista unul pentru care viatza chiar ca ie "cruel". dupe cum vatz dat seama, este vorba, of hors, de za ghem. de ce trebe sa fii tu fericita? simplu: este foarte probabil ca tu sa gasesht frun alt mascul feroce pe care satz arunci ochii shi satz treaca depresia, da pentru za ghem nu cre sa se inventeze transplantu de neuroni. iar in afara de asta, nici nu vreau sa ma gandesc ceo sai faca donshoara prezidenta cand o asmutzi portnoyu pe iel.

peseu pentru zaghem: eo cred co sa tzio dea, numa sa potzi tu so iei de atatea ori. de buna voie sau fortzat.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Titina » Mar Aug 26, 2003 8:58 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
suna infinit mai bine decat titina !

Lasa.....lasa porecla asta asha cum e..... "x-tina aguilera"
Dar ash v rea k nimeni sa nu-mi mai spuna TITINA....plzzz..k suna oribil...
PS: n-o sa ma mai "recunoasca" toti,dak imi schimb porecla...shi in fond de ce sa mi-o schimb?K imi place cum suna... (inca...)
Poate o sa mi-o schimb intr-o zi in "Beautiful_Akyna".....lol....sau ceva in genul asta.......
Titina
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Aug 26, 2003 9:12 am

Da bah, viata e cruel(a) indeed. Dar pentru unii dintre noi este mai cruel(a) decit la altii. Si avem nevoie de cineva pe care sa ne putem baza, sa ne deschidem inima si creeru.

Deci, caut persoana la care sa-mi pot deschide sentimentele care ma innabusha..de preferat sex feminin, ca daca este vreun mascul, ma simt ca si cum as fi gay din ala, si nu vreau sa creez iluzii ca oaza aia de o vezi in deshert, cind iti este sete. Virsta nu este o treaba mare..sa fie numai peste 18 ani, ca ce am de descarcat de pe suflet, nu poate fi auzit de niste urechi gingashe..
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Aug 26, 2003 10:22 am

Initial trimis de Da_Game
imi dai addressa?

doar daca mai pui inca doi de 's' si 3 de 'd'.
alo, pushtiu, vb tobosarului, stergetzi mah secretiile nazale si scoate dejetu din nas cand tastezi ca-ti necajejti neuronu si nu e frumos sa oferi asa spectacol stimabililor iuzari. vrei sa te dai de gol ca esti un pici mucos?

astfel de pro-eminentze cenusii ma fac sa-l regret pe gabytzu. scoate-i mah moshule banul. :D

za ghem ze finit.

nocturna

Mesajde Lärägë » Mar Aug 26, 2003 3:30 pm

ooh, cer scuze Night, cred ca am gresit forumul si am inceput si io sa aberez aiurea,sorry
Lärägë

Mesajde Weet-weet » Joi Sep 11, 2003 2:48 am

Ale tineretii valuri .... Nu-s eu batrana , dar stiu ce simti si .. o sa iti treaca ... mai mult sau mai putin ; o sa ajungi sa ai un alt ideal decat respectivul , o sa vezi si pe altii pe langa tine . Gandeste pozitiv : esti frumoasa , desteapta ... restul vine de la sine , numa' deschide ochisorii si o sa vezi partea buna a vietii . Cat despre un confident ... ti l-as da pe al meu ... vedem noi ...
Bon courrage !
Hai , zambeste si o sa treaca pana zici " adin , dva , tri " ( habar nu am daca-i corect .. astept replici )
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Hampu The Great » Joi Sep 11, 2003 11:13 am

Akyna, au trecut deja doua saptamini si jumatate de la primul tau SOS, MayDay, Help, Au secours (asta pentru Weet) !!
Daca starea persista, sau mai exact, daca apelul mai este de actualitate, itzi recomand o metoda, care la mine a dat mereu roade: Pleaca undeva, pentru o scurta perioada.
Vei intilni oameni noi, locuri noi...schimbarea are sa te ajute sa uitzi, si sa iertzi.
Poate ar fi bine sa pleci undeva la munte.... in situatzii din astea, muntele si padurea sunt doi mari medici..
Hampu The Great
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Sep 11, 2003 12:02 pm

Akyna, ca o consolare, crede-ma ca in sufletele noastre tot Titina o sa ramai...
indescifrabil
cubu

Mesajde Titina » Sâm Sep 13, 2003 6:16 pm

So...mi-a trecut disperarea aia....shi..imi pare bine k am revenit la aceeashi perspectiva despre baieti,pe care o aveam la inceput: "sunt toti handicapati" (e,glumeam) ;y

Portnoy...te rog din tot sufletelul meu micut :) sa nu-mi mai spui Titina...plzzz....spune-mi Akyna sau totushi mai bine X-tina...mi-am schimbat nickul sperand c-o sa uitati de titina...lool ...se pare k m-am inshelat :D
Titina
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Sep 13, 2003 9:31 pm

Initial trimis de Akyna
se pare k m-am inshelat :D

Aha...
indescifrabil
cubu

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii