Festivalul Mamaia-CATASTROFA

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Festivalul Mamaia-CATASTROFA

Mesajde SEHUNTER » Sâm Sep 06, 2003 9:04 am

Ce parere aveti de neaparitia unor mari trupe:3se,Voltaj si Holograf-mari pretendente la victorie,despre care se spuneau ca o sa participe la slagare.Ce parere aveti de acest festival catastrofal????
SEHUNTER
Junior Member

Mesajde Floriris » Sâm Sep 06, 2003 12:21 pm

Acest festival a avut trupe importante: IRIS (5 septembrie), si Phoenix (astazi).Au mai fost si 3SE, si Directia 5.
Concertul IRIS a fost sssuuuper!!!
Cat despre Voltaj, ma mira ca asculta cineva porcaria asta.
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde Aldea Alina » Sâm Sep 06, 2003 1:39 pm

cel mai tare moment (care mi-a placut mie)

1-iris
2-simplu
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
Aldea Alina
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Sep 06, 2003 2:59 pm

Cel mai tare moment-recitalul DIRECTIA 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va asteptati sa spun asta, nu? :)
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Sep 06, 2003 4:17 pm

Sincer? NU!
indescifrabil
cubu

Mesajde Deea_Em » Sâm Sep 06, 2003 6:08 pm

A dost o mare porcarie festivalul de anu asta... da cel ma imult mior placut fetele de la Candy.... hihi... or cantat ele live... Si asa de muzical suna.....
Peace!
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde SEHUNTER » Sâm Sep 06, 2003 9:32 pm

Mie mi-a placut ultima parte de la CandY!!!!!Unica parte+recitalul 3SE mi-au placut!!!!!
SEHUNTER
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Sep 06, 2003 9:54 pm

God! chiar ca catastrofa! scuzati cacofonia....
mai ales simplu.... saracii! cum sa cante ma fara marius moga?! si cik e festival live.. pe dreaq... mai mult nu comentez ca n`am vazut... :D mai bine ma uit la meci.. no offence...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Sep 07, 2003 12:45 am

Io nu intzeleg de ce ie lumea asa de ofuscata,k Mamaia saracu de ceva vreme ie la fel(adica prost).Am crezut k vatzi obisnuit...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde SEHUNTER » Dum Sep 07, 2003 8:24 am

Oameni buni voi n-ati inteles de ce am zis ca a fost catastrofa.Eu am zis din cauza impertinentei celor de la 3se,Voltaj,Hologaf etc.de nu a mai participa.Despre asta este vorba
SEHUNTER
Junior Member

Mesajde SCORPY » Dum Sep 07, 2003 11:55 am

Nu poate fi vorba de impertinentza aici. Probabil ca cei care s-au retras shi-au dat seama ca daca apar pe acea scena nu fac altceva decat sa se injoseasca!
SCORPY
Junior Member

Mesajde SEHUNTER » Dum Sep 07, 2003 12:50 pm

Thank God ca n-au castigat sms-sti sau maltezul ala care a cantat cu cine a cantat.Gala Laureatilor a fost o bataie de joc si premiul meritat de org.Vai si-amar de podiumul de la creatie.
SEHUNTER
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Sep 07, 2003 11:50 pm

Simplu au fost cei mai tari , si piesa lui Smiley de a cantat-o No Name a fost bestiala.Merita locul 1...da la Mamaia................
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Sep 08, 2003 5:38 am

da' ce s-a intamplat cu candy ? ca n-am vazut.
Unregistered

Mesajde SCORPY » Lun Sep 08, 2003 5:55 am

Nu s-a intamplat nimic spectaculos cu ele. Doar ca au cashtigat o...experientza in plus!
SCORPY
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Lun Sep 08, 2003 5:54 pm

Candy s-or facut de kko!!!! Au o voce najpa.... dar ce spun.. nu au voce delok . .... si io cantam mai bine k ele....
PEACE!
Deea_Em

Mesajde UnCopilutz » Lun Sep 08, 2003 6:25 pm

Initial trimis de d3a^crazY
God! chiar ca catastrofa! scuzati cacofonia....
mai ales simplu.... saracii! cum sa cante ma fara marius moga?! si cik e festival live.. pe dreaq... mai mult nu comentez ca n`am vazut... :D mai bine ma uit la meci.. no offence...

de ce-s simplu catastrofa , frate? SIMPLU nici in concerte nu canta"Sa zburam spre cer" cu Moga , fiindca nu poate umbla tot dupa curu` lor. Oricum , eu zic ca au facut bine ce au facut si fara Moga. Nu mi se pare o astfel de "anomalie" ca el nu a fost de fata cand au prestat ei ! si cine a zis ca ei nu au cantat LIVE? Bravo , frate , ai spirit de observatie , nu gluma!

Si Candy,dupa cum bine spun toti, au fost cele mai tari,sa mor io...pe roscata aia o ajuta unu de la clape sa cante si cand punea ea microfonu` la gura se auzea vocea aluia.N-are voce.Punct.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

ce parere ati avut de piesa trupei k-risma?

Mesajde alx » Lun Sep 08, 2003 7:19 pm

Ce parere ati avut de piesa trupei K-risma "Dragostea ta?"Sunt tare curios ce raspundeti!Merci!
alx

Mesajde Unregistered » Mar Sep 09, 2003 1:53 pm

Ma nu stiu daca eu am vedenii da eu l-am vazut pe simplu impreuna cu marius moga,asta in seara slagarelor.
Mi-a placut piesa d la K-risma, "Dragostea ta",mi-a placut mult No name si Bambi,de la creatie.
Iar seara de slagare.....a sunat...ufff nu mai zic.
Mai bine privim partea buna a lucrurilor!!
D c sa discutam atat despre candy ca au cantat varza,serios,d c sa ne facem sange rau,mai bine vb de cei de la Hara care s-au prezentat impecabil:>>>.
Organizarea din anul asta a cam lasat de dorit,cel putin eu nu inteleg ce cautau ghivecele alea cu flori pe scena.
Unregistered

Mesajde Weirda » Mar Sep 09, 2003 3:59 pm

Initial trimis de UnCopilutz

de ce-s simplu catastrofa , frate? SIMPLU nici in concerte nu canta"Sa zburam spre cer" cu Moga , fiindca nu poate umbla tot dupa curu` lor. Oricum , eu zic ca au facut bine ce au facut si fara Moga. Nu mi se pare o astfel de "anomalie" ca el nu a fost de fata cand au prestat ei ! si cine a zis ca ei nu au cantat LIVE? Bravo , frate , ai spirit de observatie , nu gluma!

:) pai da... dar mi s`a parut o "catastrofa" pt ca ei nu au cantat varianta fara moga.ci pe cea originala cu el... se auzea vocea lui cum domina..degeaba se chinuia Smiley sa acopere banda... :rolleyes:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Sep 09, 2003 5:12 pm

Initial trimis de Unregistered
D c sa discutam atat despre candy ca au cantat varza,serios,d c sa ne facem sange rau,mai bine vb de cei de la Hara care s-au prezentat impecabil:>>>.

Neinregistratule,zici ca hara a fost naspa ? eu asta inteleg...si sunt de cu totul alta parere
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Sep 09, 2003 9:16 pm

Mamaia 2003 a fost o adevarata "catastrofa" ..eu am fost la festival...l`am vazut pe live...si ce pot sa spun..mi`a placut recitalul celor de la 3se...Iris...si m`au surprins in mod placut cei de la Directia 5 !!In rest..Varza!!Scena aia era...super naspha..erau aruncate acolo 3 flori...un decor in spate.. si gata..ce sa spun..in prima seara...nici macar jumate ..din sala nu era ocupata!!(asta din cauza...ca biletul a fost destul de scump !!!..) ...Si am uitat sa specific..mi`a placut ca s`a cantat live!!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde capsuna' » Mar Sep 09, 2003 9:37 pm

Initial trimis de UnCopilutz

Neinregistratule,zici ca hara a fost naspa ? eu asta inteleg...si sunt de cu totul alta parere

Am zis ca Hara s-au prezentat impecabil!!!!
Nu inteleg d c ai inteles tu ca au fost naspa...le-au cam dat o lectie de muzica altora!!!
Bv lor!!!
capsuna'
Junior Member

Candy

Mesajde Unregistered » Mie Sep 10, 2003 2:19 am

nu poate fi nimeni mai precis?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Sep 10, 2003 4:25 pm

Despre castigatori nu zice nimeni nimic???Ca au fost foarte talentati....
Ma rog,vorbiti voi in continuare despre 3SE si Candy .....Akcent nu v-a placut??.
.......dar nu va mai mirati ca la capitolul muzica buna Romania sta prost
Unregistered

mai lasati looserii!

Mesajde Unregistered » Joi Sep 11, 2003 11:47 am

io nu inteleg de ce toata lumea vorbeste de castigatorii de la slagare in devenire, cand , de fapt, premiile cele mai importante au fost luate de niste baietii care chiar canta de ceva vreme, si inca foarte bine, dar, pe care nu-i baga nimeni in seama aici, dovada faptului ca voi v-ati uitat numai la a treia seara de festival. Bine, de aici mai trag o concluzie: nu va intere' decat accent si candy, nu "muzicabuna" .....
ca sa va lamuresc ce ati pierdut: voci si piesa de mare valoare apartinand duetului Crivaci/Sorescu.
bine, as mai trage o concluzie: nu i-ati bagat inseama ca nu ati avut despre ce barfi referitor la ei ....
Unregistered

Mesajde Alondra » Joi Sep 11, 2003 12:06 pm

Da, mai, Neinregistratule, ai dreptate. Crivaci si Sorescu au fost cei mai buni. Macar la Interpretare si la Creatie (in parte) s-au dat premii pe merit. Eu nu am spus nimic despre cei doi pentru ca ma asteptam sa ia ei Marele Premiu.
Deci, sa recapitulam:

La Creatie cele mai bune piese au fost, dupa parerea mea:

- Nimeni pe drum, interpretata de Marius Popa si Roxana Andronescu si compusa de Catalin Tuta Popescu
- Fara cuvinte mari, interpretata de Aurelian Temisan si compusa de Dumitru Dumitrache
- Sunt acolo unde vrei, in interpretarea lui Berti Barbera si compusa de Robert Anghelescu.
dintre acestea trei ultimele 2 au fost premiate.

La Interpretare:

- Laurentiu Crivaci si Liviu Sorescu
- Maria Magdalena Danaila.

Ei au fost de departe cei mai buni!

La Slagare, SUCKS
Alondra

Mesajde Unregistered » Joi Sep 11, 2003 3:14 pm

Hai ca egzagerezi cu Temisan, lasa-ma, ca era prafuita rau piesa, dar cu "nu e nimeni pe drum" ai dreptate .... cu berti, nu stiu ce sa zic, ca mie nu-mi place raggae-ul ... No name mi-a placut, si sa stii ca si K=risma au avut o piesa buna.
Si la interpretare am mai avut un favorit: rockerul ala mic care a dat cu stativu' de pamint, si care a luat locu' 2.

neinregistratul

PS razvan crivaci, totusi ....

Initial trimis de Alondra
Da, mai, Neinregistratule, ai dreptate. Crivaci si Sorescu au fost cei mai buni. Macar la Interpretare si la Creatie (in parte) s-au dat premii pe merit. Eu nu am spus nimic despre cei doi pentru ca ma asteptam sa ia ei Marele Premiu.
Deci, sa recapitulam:

La Creatie cele mai bune piese au fost, dupa parerea mea:

- Nimeni pe drum, interpretata de Marius Popa si Roxana Andronescu si compusa de Catalin Tuta Popescu
- Fara cuvinte mari, interpretata de Aurelian Temisan si compusa de Dumitru Dumitrache
- Sunt acolo unde vrei, in interpretarea lui Berti Barbera si compusa de Robert Anghelescu.
dintre acestea trei ultimele 2 au fost premiate.

La Interpretare:

- Laurentiu Crivaci si Liviu Sorescu
- Maria Magdalena Danaila.

Ei au fost de departe cei mai buni!

La Slagare, SUCKS
Unregistered

catastrofal ? ..... ce zici de JALNIC ?!!?

Mesajde CrAsh0v3r » Joi Sep 11, 2003 8:45 pm

Dupa parerea mea, cei de la Simplu, au cantat foarte bine cu Smiley in frunte. Dar am fost socat de tipa aia care a intrat imediat dupa ei... saraca incepuse sa cante de vreo 5 secunde si aia de la sunet, erau in pauza de masa.
Ce sa mai zic de andreEA care de cand s-a urcat pe scena m-am tot intrebat de ce a facut-o ? era suparata foc de tzeapa pe care si-a luat-o de la maltez.... pe care totusi l-a iertat intr-un final dupa ce si-au luat limbile-n gura pe scena.
Ca sa nu mai zic de Class care s-au facut de tot kkt-ul la sectiunea "slagare" unde desi trebuiau sa cante live, s-au gasit ei mai destepti sa cante pe pozitiv... drept rasplata au fost descalificati si dati afara din hotel.
Am fost surprins de balanca-care se pare ca a facut o impresie buna prin faptul ca a cantat live si a dansat (tot live) in acelasi timp. totusi se pare ca si-au luat-o in cap si nu s-a mai deranjat sa vina sa-si ridice premiul, ca de altfel si alti colegi de ai ei.

Decorul a fost .... parca rupt dintr-o scena de serbare la gradinitza... au dat-o in bara organizatorii.

de kkt !!
CrAsh0v3r

Mesajde sohatzki » Joi Sep 11, 2003 10:59 pm

si CLASS au ajuns pe-acolo? si au fost descalificati??
pana la urma cine a castigat?
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii