junior fight : monk vs. gabyzzu

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

care dintre cei doi....ati vrea sa paraseasca forumul ?

Gabyzzu
16
80%
monk
4
20%

Voturi totale : 20

junior fight : monk vs. gabyzzu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 16, 2003 5:13 pm

In ultima vreme observ o mare rivalitate intre Gabyzzu si monk. certuri chair serioase. si daca in meciurile mele cu d'alde eye sau baixo injuraturile curg mai mult in gluma...in cazul lor observ ca sunt reale.

vad ca au inceput sa pangareasca si scoala veche...cu injuraturile lor !

tot mai multa lume se arata enervata de cei doi !

tare mi-ar placea sa scap de unul dintre ei. timp de 10 zile...va rog sa votati ca la Big Brother ! pe cine doritzi afara de pe forum ?
nu exista decat doua variante : sau monk sau gabyzzu !

Votul poate fi si secret ! dar daca doriti sa fie pe fata...puteti preciza cu cien ati votat si de ce.

deci votam....pe cel mai enervant dintre ei ! pe cel rau...pe cel care tre' sa plece !

PS : bineinteles , nu vom da pe nimeni afara. e doar un sondaj de opinie :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Sep 16, 2003 5:41 pm

io chiar nu inteleg ce am mai facut eu de data asta... cu monk nu am nimic, doar glumim, nu e nimic real. ba chiar jucam in fiecare zi pool pe yahoo.
pe scoala veche faceam referire la ceea ce ai zis tu, si nu cred ca am vb. mai 'rau' ca tine moshule. nu ma intereseaza ce e a zis el. nici macar nu am apucat sa citesc. daca el nu se poate abtine asta e... nu am nici o vina!
si ce inseamna "au inceput sa se injure pe scoala veche"? daca el m-a injurat se foloseste singularul moshule.

si gata, subiect inchis din punctul meu de vedere. d-abia am revenit de o zi pe forum si deja imi atribui chestii. eu inteleg ca ai ceva cu mine dar gata, inceteaza!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 17, 2003 12:37 am

Gabyzz are deja 5-0 ! e mancat ! :yD

A votat lumea...dar tematori din fire..nu au precizat ce si cum. Eu nu ma ascund de nimeni..si declar cu sinceritate ca l-am votat pe Gabyzzu. de ce ? pentru ca amandoi sunt copii...dar numai monk recunoaste acest lucru si se comporta ca atare. nu am vazut niciodata aere la el. plus ca atunci cand greseste..ma invadeaza cu pm-uri sau pe YM sa isi ceara scuze. si de asemenea isi cere scuze si pe forum. la Gabyzz nu am intalnit asta.
plus ca monk nu asculta Andre. :p

plus ca monk a suportat cu stoicism...toate cuvintele urate ce au venit din partea lu' d'alde eye,Nightwish sau SOD....lasandu-i sa latre la felinar. :p
a pastrat distanta....cu mare politete.

asa ca..d'asta am votat sa plece Gabyzz ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Sep 17, 2003 1:35 am

Monk are sanse reale sa devina normal.Gabyzu insama tem k ie pierdut...shi nu poate fi recuperat.Shi,da mai asculta shi Andre:j
Deci votu meu merge la Gabyzu.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde nocturna » Mie Sep 17, 2003 9:13 am

bah sa va fie rusine care l-ati votat toti pe gabyzzu. Migu in special ca mai si recunoaste. :D

eu aleg asia. :rolleyes:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 17, 2003 10:35 am

l-am votat pe gabutz ca ... ca... d-aia. e enervant, are basini intre urechi. si acum ca am citit threadul am mai gasit un motiv: asculta andre.

Moshule nu erau interzise threadurile de genul x vs y?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde eyewitness » Mie Sep 17, 2003 10:41 am

cel putin monk are bun simt...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 17, 2003 12:31 pm

Jaja..pe vremea lu' Sopra erau interzise aceste threaduri. mereu ai ceva de comentat. esti avocatu forumului sau ce ? poate te las fara premiu la Formula 1... :p

tocmai ce m-am intalnit cu monk...azi de dimineatza :o
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Sep 17, 2003 12:34 pm

Initial trimis de eyewitness
cel putin monk are bun simt...

... si stie biliard...
indescifrabil
cubu

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 17, 2003 12:36 pm

e si tu... mereu am ceva de comentat... tu nu-mi vezi semnatura? ce scrie pe ultimul rand?
Gone 4 good
JaJa Beens

Re: junior fight : monk vs. gabyzzu

Mesajde nocturna » Mie Sep 17, 2003 12:45 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
PS : bineinteles , nu vom da pe nimeni afara. e doar un sondaj de opinie :p

si acum am vazut...
pai de ce nu zisesi bre asa de la inceput, clar si raspicat? ca nu ma mai grabeam sa-l votez pe gaby...ops, si pastram votu' pentru cand era cu adevarat nevoie. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde monk » Mie Sep 17, 2003 2:04 pm

preiau legatura ...

Initial trimis de Portnoy

... si stie biliard...

... puteti sa il intrebati pe Portnoy ca stau cu rigla pe masa si cand dau le dau "calculate" de intra cate 2-3 bile de-odata :yD

Si PS ... Am si "putin" bulan :yD ... si inca o chestie care vreau sa ne fie clar ... Eu nu am votat la acast thread, iar daca as fi facut-o m-as fi votat pe mine ... ,dar povestindu-i gandurile mele moshului ... a zis ca nu are sens ...

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde SOD » Mie Sep 17, 2003 2:19 pm

io votez pe ascuns si in mod secret cu monk,ca ma calca pa nervi cu cacatu asta de stereotip al lui.mai da-o-n pula mea pe andreea,nu-ti dai seama ca e deja penibil?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gabuba » Mie Sep 17, 2003 8:05 pm

nah ca ma votai si io, ca ma enervez rau de tot. plus ca n-am deloc bun simt, si injur oriunde si imi bag puli in anumiti useri dupa bunul plac :D. Plus ca nu-mi cer niciodata scuze. Am calitati de presedinte :o .

Multumesc tuturor fanilor mei pentru suport, si sper sa ma sustineti si de acum inainte!! Sunteti minunati! Am cei mai tari fani din lume. Mi-e mila de monk ca pierde la o asa mare diferenta. Si ce fraier, nici macar nu s-a votat :j!!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Joi Sep 18, 2003 12:53 am

Initial trimis de Nightwish
bah sa va fie rusine care l-ati votat toti pe gabyzzu. Migu in special ca mai si recunoaste. :D

Mi-e rushine...N-am putut sa dorm toata noapte shi a doua zi m-am imbatat de rushine.Nici nu mai indraznesc sa ies din casa shi pe deasupra am primit shi telefoane de amenintzare.Shi am auzit k au facut unii o petitzie pe net impotriva mea shi acuma aduna semnaturi:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Weet-weet » Dum Sep 21, 2003 12:45 pm

Sunt amandoi pusti .. nu ca as fi eu mai putin pustoaica , dar ...
L-am ales pe Gabyzzu , ca mi-e drag Monk , atata tot ... dar niciunul nu e mai prejos la faza cu cearta lor ....
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde monk » Dum Sep 21, 2003 2:03 pm

am pus-o fratilor ... m-am facut de admiratoare ... cand ne-o punem ? :lol:

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Weet-weet » Mar Sep 23, 2003 12:37 pm

Raspunde mai intai pe ym *p si dup-aia mai vorbim noi ;)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde monk » Mar Sep 23, 2003 1:33 pm

gata ... iti raspunsei ... acu cand ne-o punem ? :yD

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Sydney » Mar Sep 23, 2003 6:33 pm

Initial trimis de monk
gata ... iti raspunsei ... acu cand ne-o punem ? :yD

bah omule,se vede k meriti votat....

Peace`n`out!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 7:11 pm

moshule, de ce nai pus shi varianta 3, sa se ia de mana amandoi impreuna tughezar? am votat shi io in secret fara sa shtie niminea pe Gabyzzu, care cu o floare nu se face primavara, cu tot respectu care il port din motive de feng-shui, shi doar io shtiu cat ma scos din mintzi monk cand dadea intro veselie quote la postul anterior pe forumul bb, da' shia pus cenushan cap cu gratzie shi datuncea nu neam mai intersectat. nu am vazut cearta lor shi nici nu ma duc so vad.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Sep 24, 2003 10:26 am

da, multzam fain pt suport anguse. monk e deja umilit in fatza mea! am 16 voturi, si el abea 3!
sa nu care cumva sa-l votati pe monk, care asculta hades si parazitii, ci votati-ma pe mine care ascult Andre. :D :hehe:
Sa stiti ca am in playlist Nicolae salam, si florica fermecatorul! asa, sa va mai culturalizati si voi nestiutorilor!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 26, 2003 8:02 pm

Ca sa nu mi se reproseze ca nu am raspuns la intrebarea de 20000000000000000000000 de puncte
Pai dragul meu Monk , ne-o punem cand vedem exact care e mai tare dintre tine si Gabizzu , pe cine nu sufera lumea mai mult .. si dup-aia , cand o sa vreau sa divortez , primul zbor e spre Romania *p
Numa ca nu am chef sa divortez .. abia am o luna si de cand mi-s maritata , asa ca .. mai asteptam un pic , okay ? :p
Si mai e o problema , tiny lil' one :p ai prietena , scapa de ea .. si mai vedem noi , dar nu te grabi , lasa-mi timp sa divortez :))
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde monk » Vin Sep 26, 2003 8:10 pm

tiny ? ... am 1.86 *p :lol:

de prietena deocamdata nu vreau sa scap ca nu se merita :D

oricum imi dai o sansa demna de luat in considerare :lol: ... astept ... ca viatza e lunga ... dar pana atunci ... o sa exersez io si cu altele :D (alta)

azi la ora 00:00 se termina votul ...

TIN SA LE MULTMESC TUTUROR CARE MI-AU TINUT PARTEA ... SI PROMIT CA (CEL PUTIN) INCERC SA MA INDREPT !

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Vin Sep 26, 2003 9:11 pm

e mare si gras!! nu-l crede! :D

pai si tu al trebui sa-l iei p-ala mai detestat, ca ala mai detestat e ala mai al dracu! si ala mai al dracu e mai al dracu in pat! eh? ;D
tocmai mi-a zis o fata pe YM ca-s hot :rolleyes: :p
- Toţi in păr!
gabuba

...

Mesajde Hades » Vin Sep 26, 2003 9:22 pm

da... am votat impotriva lu Gabizzu... asta de cand a inceput votu... :PP... mi se pare mult mai de treaba monk... nu e asa de figurant ca Gabizzu... Gabizzu e asa... aiurea... si plus nu asculta lucrurile misto pe care i le recomand... monk chiar a cumparat albumu celor de la VeritaSaga, in timp ce Gabizzu nici macar nu a downlodat mp3-urile de pe site...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde gabuba » Vin Sep 26, 2003 9:25 pm

da, plus ca am zis ca piesa aia e de kkt.
toti ma urasc pt ca spun ceea ce gandesc :yD. damn, nu-s in stare sa lingusesc pe nimeni :(
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 26, 2003 9:53 pm

Ei , Gabizzule .... daca esti mai al dracu' .. eu de un' poci sa stiu ? Tocmai vorbii cu Monk .. ala da copil al naibii ( hai , no comment Monk , stii ca glumesc :p ) si inca nu sunt cu un picior in groapa , am timp sa te incerc si pe tine , na ! Si apropo , ANdre si derivatele de genu' asta , mai putin aia cu Parazitii , suck !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde gabuba » Sâm Sep 27, 2003 9:49 am

Initial trimis de Weet-weet
ANdre si derivatele de genu' asta , mai putin aia cu Parazitii , suck !

si ce-mi zici mie? crezi ca io nu stiu? :rolleyes:

dom'le pai... eh, lasa ca vezi tu. deci o pui cu mine, nu? ;D
uite ce ma hazardez eu aici pe fanele lui monk, si maine poate aflu ca weet weet e una care cantareste 200 de kg, iar gura o are plina de prune. :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Weet-weet » Sâm Sep 27, 2003 10:22 am

Initial trimis de Gabizzu

dom'le pai... eh, lasa ca vezi tu. deci o pui cu mine, nu? ;D
uite ce ma hazardez eu aici pe fanele lui monk, si maine poate aflu ca weet weet e una care cantareste 200 de kg, iar gura o are plina de prune. :D

Asa deci , ma crezi de vreo 200 kg ... rusine ! nu ai vazut poza mea ? E adevarat , nu e cea mai recenta , dar are doar vreo doua luni ... asa ca nu puteam sa fiu imensa intr-un timp scurt :p
Mai trist ar fi sa afli ca sunt " a she male " *p Mai vedem noi daca o punem .. au ba ;)
Anti pro-ana
Weet-weet

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii