Initial trimis de Unregistered
De ce doame toata lumea se apuca de muzica??? De exemplu Katts asta e o afonaNici bine nu arata pentru e cam grasa
Si nici macar versuri bune nu are.. Ce sa mai zic de voce ?!
Initial trimis de Darec
Pai bolovanii ca tine sa nu aiba de ce sa se iabai anregistered...?
Initial trimis de Eu...
Acum, daca vreti sa lasam misto-urile, sa va spun si eu parerea mea.
In primul rand cred, de fapt sunt sigura ca cel ce a deschis thread-ul este un apropiat al lor...Altfel cum sa stie cu atata precizie numele de scena (greu) al fetelor? In plus, in videoclip, cea "grasa" arata slaba...Probabil ca e mai rotofeie in realitate, ceea ce imi confirma faprul ca cineva din anturaj le invidiaza...
Versurile nu sunt exceptionale, insa se incadreaza perfect in industria muzicala romaneasca, unde prind doar piesele care nu stralucesc din nici un punct de vedere. Sunt medii...De aceea pronosticul meu fata de aceasta trupa si piesa este unul optimist...Iar, tu d-nule "Vai ce piesa nashpa" incearca sa intri si tu in industrie si dupa aceea vorbeste si deschide threaduri nefondate...
Initial trimis de SORIN
Salut .... iN PRIMUL RAND NU STIUDE CA VA LUATI DE FETE ..ARATA FOARTE BINE ..SI CEA PE CARE VOI O FACETI GRASA MI SE PARE O FATA EXTREM DE FRUMOASA ....DE MULT NU AM VAZUT FATA ASA DE FRUMOASA IN MUZICA DE PE LA NOI ..SI MA DECLAR DE PE ACUM UN MARE FAC AL LOR ... DE ABIA ASTEPT SA SCOTA UN ALBUM..VOI FI PRIMUL CARE-L CUMPARA PENTRU CA IMI PLACE FFF MULT ...
V-AS FI FOARTE RECUNOASCATOR DACA CINEVA POATE SA-MI SPUNA UNDE GASESC FOTOGRAFII CU FETELE S-AU MP3 ..S-AU EVENTUAL CUM SA I-AU LEGATURA CU ELE ...
ADRESA ME ADE MAIL : prosorin@yahoo.com
WEB : http://www.sorin1980.go.ro
VA SALUT .... SI FETELOR TINETI-O TOT ASA ...
Initial trimis de Unregistered
De ce doame toata lumea se apuca de muzica??? De exemplu Katts asta e o afonaNici bine nu arata pentru e cam grasa
Si nici macar versuri bune nu are.. Ce sa mai zic de voce ?!
Initial trimis de M|haElla`
Mie mi se pare ca fetele alea seamana foarte bine una cu alta...!
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator