presedinte

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

presedinte

Mesajde ora 13 fara 15 » Mie Oct 22, 2003 12:38 am

Daca ati fi presedinte pentru o zi macar, ce materie ati sterge din oraru' scolar??????? Eu ISTORIA !!!si poate geografia.
ora 13 fara 15

Mesajde Alondra » Mie Oct 22, 2003 10:08 am

Nu inteleg care este legatura dintre presedintie si orarul scolar?
Alondra

Re: presedinte

Mesajde cat_ » Mie Oct 22, 2003 3:41 pm

Initial trimis de ora 13 fara 15
Daca ati fi presedinte pentru o zi macar, ce materie ati sterge din oraru' scolar??????? Eu ISTORIA !!!si poate geografia.
Eu nu shtiu ce legatura are subiectul asta,cu muzicabuna.ro.....daca veneam shi eu cu ceva de genul ''Perle de profi'',nu avea nimeni dreptul sa ma certe,deoarece..n-avea nici un motiv s-o faca.So..daca tot am intrat aici,..hai ca scriu si eu.
Daca as fi presedinte pentru o zi:) as sterge cu siguranta matematik shi fizik....multumit de raspuns?:) ..fizik este,dupa parerea mea cel mai inutil obiect..
Daca dea-crizata,ar fi presedinte pentru o zi,ar face ca limba shi literatura romana sa dispara din orar,deoarece..''linba romana sunt prea grea'' ;P :t
p.s.Asta este tot un subiect facut la ''shto'',care sa le descreteasca fruntzile forumistilor?
Nu-i rau,da'..puteai sa gasesti si tu ceva mai interesant..vezi tu...EMIN3M ti-a luat-o inainte cu papushile Barbie.......:o
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Mie Oct 22, 2003 8:13 pm

Nu vad legatura cu muzica, dar in fine... Deci... cele doua materii pe kre le-as radia ar fi: 1. FIZICA!!!!!!!!!!!! La mine in liceu se face pe rupte si regula nr. 1 a profului e k 5 e nota de premiant! 2. GEOGRAFIA! E atat de teoretica! Toceala curata! :((((

PS. Istoria imi place mult! Nu inteleg ce ai cu ea... Probabil k incasasei o nota mik atunci cand ai facut sb.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Oct 22, 2003 8:21 pm

Daca as fi presedinte, as scoate din orar Religia, sau macar as face-o ora fara note, pentru ca mi se pare absolut absurd sa primesti note pentru o ora in care se presupune ca esti mai aproape de Dumnezeu. Altfel, este o materie draguta, ca si celelalte.
Kayla

Mesajde Nightmare » Mie Oct 22, 2003 9:03 pm

As scoate din orar chimia si fizica.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde cat_ » Mie Oct 22, 2003 9:09 pm

Initial trimis de Nightmare
As scoate din orar chimia si fizica.
Vad ca fizica e la putere!Cool!Bravo voua!:o
cat_
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mie Oct 22, 2003 9:12 pm

Multa lume uraste fizica.;)
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde cat_ » Mie Oct 22, 2003 9:20 pm

Initial trimis de Nightmare
Multa lume uraste fizica.;)
Stiu.Fizik este cel mai cretin obiect.Nu-i vad rostul.Parca nu-i destul ca ne baga pe gat 4-5 ore de mate pe saptamana?OH GOD!La mine,in clasa,ora de fizik este numita ''ora de chin''...da' cand te scoate in fata clasei sa te asculte..atunci sa vezi ce ''bine'' este!;P
cat_
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mie Oct 22, 2003 9:24 pm

Nu mai da quote la postul anterior. O sa primesti avertisment.
Noua vrea sa ne dea proful de fizica lucrare si zice ca daca luam mai putin de 7 ne scade un punct. Dar daca iau 1 ce imi face? Imi trece 0 in catalog? Vai de aia care iau 5.
Nightmare
Junior Member

Mesajde cat_ » Mie Oct 22, 2003 9:44 pm

Da ca bine zici!Ma bucur ca mai sunt shi altii de aceeasi parere cu mine,ca fizik este UN CHIN.Prin cate am trecut la ora de fizik..hohoho....ar trebui sa scriu o carte despre pataniile mele!:D :cool:
cat_
Junior Member

Hmmm....

Mesajde Rimeea » Mie Oct 22, 2003 11:41 pm

Daca ash putea, ash da`o afara pe profa` de "franca"....ca sa inceapa sa-mi placa si mie materia asta.... In rest..chimia,fizica...fiind la profil de filo..se intzelege :) Si..hm... Biologia...parca`mi placea inainte...da` cu profi din`astia idiotzi..no way!!! :cool:
Rimeea
Junior Member

Mesajde vulpyx » Joi Oct 23, 2003 10:30 pm

ca materie,mie imi place fizica(faptul ca se dau prea multe detalii inutile este altceva)eu cred ca depinde foarte mult de profesor ca elevilor sa le placa o materie.
eu ash desfiintza geografia shi istoria pt ca sunt materii de toceala shi nu mi-au placut niciodata(geogra de fapt mi-a placut in generala).de toceala mai e shi biologia dar profa e tare de gascha shi face ora foarte placuta chiar daca noi nu prea ne strofocam.:D
vulpyx
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Joi Oct 23, 2003 10:43 pm

Istoria este departe de a fi de toceala! Este o materie kre se imbina cu literatura si filozofia... Nu are cum sa fie toceala! Este o mare greseala k exista profi kre fac din istorie o simpla axa cronologica... Fizik... ;a ;a eu sunt la profil de mate-info si fac 6 ore de mate, 4 de fizik, 4 de info, 3 de chimie pe sapt... Si nu ma omoara decat fizik!!!!!!!!! E adevarat k d fapt am inclinatie catre filologie, dar restul materilor de real nu-mi cauzeaza deloc pb@ Dar fizik e imposibila!!!!! ;P ;P ;P :cry: :cry: Si luni am lucrare!!!!!!!!! ;P ;a :cry:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

Mesajde d3s|r33` » Joi Oct 23, 2003 11:05 pm

As scoate din orar FIZICA si CHIMIA ptr ca mie nu mi-au folosit la nimic pana acum si nici nu cred ca o sa-mi foloseasca....
d3s|r33`
Junior Member

Mesajde Registered » Vin Oct 24, 2003 1:13 am

totusi, incercati sa invatati fizica , ca e OK!!
problema e ca exista numa' profi idioti , care stiu se te scoata doar la tabla , nicidecum sa invete ,un elev, bine.

CAUTATI TUTORIALE DE FIZICA PE INTERNET, poate o sa va ajute!
Registered

INvatzati copii...

Mesajde Aurolacul » Vin Oct 24, 2003 2:05 pm

;P Nu scoatetzi nimica, mai ales matematica. Pei ganditziva logic cum traieste un om fara mate in lumea de azi. Daca puteti sa-mi da-ti un raspuns, va dau catzi bani vretzi.

Copii ca voi o sa duca Romania cu un sut din Olimpiada Internationala. Hehe.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Vin Oct 24, 2003 9:18 pm

Dak ne exprimam nepreferintele nu inseamna k suntem niste ignoranti in ceea ce le priveste... Nu suport fizik, dar sunt a doua din clasa la materia asta intr-un liceu unde cine are media 8 l;a fizik, face fata oricarei olimpiade. (eu am doar 7! :p) Si la mate... Eeeee!... Ne-au venit lucrarile scrise si sunt al draq de bucuroasa! :a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 24, 2003 9:32 pm

Da,sweety!Hai,nu fi egoista,lasa-ma sa ma ''bucur ''si eu cu tine!Si eu dau luni lucrare la mate..uffffff...greu,greu..nu pricep delok geomatria asta....i hate my life..sometimes;)
cat_
Junior Member

Gluma...

Mesajde Aurolacul » Sâm Oct 25, 2003 1:54 pm

Initial trimis de Sweet-one
Dak ne exprimam nepreferintele nu inseamna k suntem niste ignoranti in ceea ce le priveste... Nu suport fizik, dar sunt a doua din clasa la materia asta intr-un liceu unde cine are media 8 l;a fizik, face fata oricarei olimpiade. (eu am doar 7! :p) Si la mate... Eeeee!... Ne-au venit lucrarile scrise si sunt al draq de bucuroasa! :a

Calm down, calm down, glumeam in legatura cu ce am zis, asta e intodeauna o sa fie cineva care intelege ceva gresit. Oricum, shi eu cam urasc matematica sincer, o detest, cu toate ca am nevoie de ea pentru Programming la uni, deci nu-mi pasa, fac orice, invat shi matematica!!!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 25, 2003 6:19 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Da,sweety!Hai,nu fi egoista,lasa-ma sa ma ''bucur ''si eu cu tine!Si eu dau luni lucrare la mate..uffffff...greu,greu..nu pricep delok geomatria asta....i hate my life..sometimes;)

SAC! Eu am luat 9.50! Si uimi trece 10! La lucrare scrisa! A m ramas f socata, mai ales k detest trigonometria! Bafta! :kiss:

Calm down, calm down, glumeam in legatura cu ce am zis, asta e intodeauna o sa fie cineva care intelege ceva gresit. Oricum, shi eu cam urasc matematica sincer, o detest, cu toate ca am nevoie de ea pentru Programming la uni, deci nu-mi pasa, fac orice, invat shi matematica!!!!

Eh! Aveai un ton serios! Mai sunt si unii cu opinii d-astea! :hehe: :kiss:
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 25, 2003 6:49 pm

SAC! Eu am luat 9.50! Si uimi trece 10! La lucrare scrisa! A m ramas f socata, mai ales k detest trigonometria! Bafta! :kiss:

Eh! Aveai un ton serios! Mai sunt si unii cu opinii d-astea! :hehe: :kiss:
ufff....m-am speriat!!!!!!!
glumeaM!..dar..shi tu erai f. serioasa.:mad: :p
cat_
Junior Member

Mesajde mortisha_vdv » Sâm Oct 25, 2003 7:03 pm

bah io as sterge : germana franceza istoria geogrfia fizica chimiabiologia mate si romana (ca la rom. ii un prof inputit la fel ca toti ceilalti)
oe better........scoala :P
mortisha_vdv
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Oct 25, 2003 7:06 pm

As sterge si latina. Este chiar stupida.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 25, 2003 7:08 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
ufff....m-am speriat!!!!!!!
glumeaM!..dar..shi tu erai f. serioasa.:mad: :p

Nu, pui! Pt tine erau primele randuri, pana la "Bafta". Apoi urma un quote nereusit si un raspuns pt Aurolacul!

PS. Chiar atat am luat la mete! :) Dar vine fizik! Si imi va trece clipa de glorie! :hehe:
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 25, 2003 7:35 pm

Nu, pui! Pt tine erau primele randuri, pana la "Bafta". Apoi urma un quote nereusit si un raspuns pt Aurolacul!

PS. Chiar atat am luat la mete! :) Dar vine fizik! Si imi va trece clipa de glorie! :hehe:
:j :j :t :t ;m :hehe:
cat_
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 25, 2003 7:49 pm

Ain't it funny!!!!!!! Grrrrrrrr!!!!!!! :j :j ;m ;m
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 25, 2003 8:22 pm

Ain't it funny!!!!!!! Grrrrrrrr!!!!!!! :j :j ;m ;m
HEHEHEHE ,dai lucrare la fizik!hahahahah!ce o sa va mai chinuie.!!!!!!! :t :j ;m Asa ca...pregateste-te sufleteste pentru la vara....
AAAA.. Hai,mah,ca Astea nu mai sunt glume ..:rolleyes:
cat_
Junior Member

3805

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 25, 2003 8:30 pm

buna seara
tot io sunt
deci io daca a-s fi presedinte a-s sterge toate materiile si a-s lasao pa-ia care ie despre trupa O-Zone. sunt sigur ca Nightmare nu ar ave-a nici o apsenta si ar ave-a numai zece pe linie.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 25, 2003 8:35 pm

Deja devine ilara faza cu O-zone? Ce ti-a facut biata Nightmare asa rau? Si curiozitatea feminina ma indeamna sa te intreb: tu ce materie ai fi sters din orar la liceu?..
Sweet-one
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii