cine sau ce este teck?
eko scrie:Vezi darken,si tu esti la fel de patetica si de aroganta ca cea pe care ai descris-o.Io cred ca tii foarte mult sa stim si noi cat castigi tu acolo,la fel cum tine si Nanuka sa aflam ce si-a mai cumparat si cu ce limuzine a umblat.Asta-i refularea omului sarantoc care odata ajuns la bani incepe si se imbuiba.
Deci,oameni buni,facand un calcul,darken se lauda ca ar castiga 4x3000=12000$.
Reclama ai vrut,reclama ti-am facut.
Uite,si io am destui bani,desi traiesc in Romania,dar ma limitez la a afirma ca am tot ce-mi trebuie,fara a da detalii.
Eu totusi cred ca intelepciunea e mai importanta decat "inteligenta" de care tot vrei sa dai dovada.
Darken nu a vrut sa isi face reclama .. nu a vrut sa ii faci reclama .. Si nu cred ca ai dreptul sa o numesti sarantoaca din moment ce stai pe banii taticului . Darken nici macar nu a spus ca are cat ii trebuie sau ca are mai mult decat ii trebuie si nu a spus ca ea face exact 3k pe saptamana , asta ai inteles tu !
Intelepciunea .. inteligenta .. nu sunt cuvinte un pic cam mari pentru tine ? Nu ai niciuna din aceste calitati asa ca n ciocu' mic
Invata sa vorbesti frumos , sa iti respecti interlocutorii si incearca sa nu mai pari ceea ce nu esti , ceea ce nu vei fi nicodata . Nu o sa ajungi la nivelul unora de pe acest forum , pentru ca esti prea increzuta ...
Moshule pana la urma , cine este Teck ? Tu ii stii IP-ul .. so ?
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
boala asta se trateaza prin distrugerea numitului parazit
Cu Irakul e shi mai simplu- da americanii afara *p

Cu Irakul e shi mai simplu- da americanii afara *p
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Weet-weet scrie:Tu ii stii IP-ul
chiar iti imaginezi ca vei afla cine este teck de la persoana pe care ai intrebat-o? te inseli. astept mult mai repede un raspuns de la vali aliosha sau xkran (sau cum i s-o spune pe noul nick) decat de la cel caruia i-ai adresat tu intrebarea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vara ispitelor... vara clonelor sau vara ionuzzilor?
mey eko si restul noilor veniti... indiferent daca sunteti clone sau nu , mai lasati aprecierile astea la adresa lui darken sau a oricui altcuiva. Darken a dovedit ca e un user interesant, inteligent, si restul dintre cei vechi la fel... Eu zic sa incercati sa cunoasteti mai bine care sunt forumistii valorosi de pe-aici si dup-aia sa va grabiti cu datu-n cap si cu noroi, noroi
Si daca sunteti clone, atunci nota 2 pentru cei ai caror clone sunteti...
mey eko si restul noilor veniti... indiferent daca sunteti clone sau nu , mai lasati aprecierile astea la adresa lui darken sau a oricui altcuiva. Darken a dovedit ca e un user interesant, inteligent, si restul dintre cei vechi la fel... Eu zic sa incercati sa cunoasteti mai bine care sunt forumistii valorosi de pe-aici si dup-aia sa va grabiti cu datu-n cap si cu noroi, noroi

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
pai si cum dai tu nota 2? daca n-au putut sa afle cine e Teck, dar pai cine are clone si cine nu.... :hi:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
mai ales eu...macar sa fiu eu clona ta, decat a vreunui Ionuzz... *p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mey, am ras cu lacrimi cand am citit postu lu tecku' ...
Mtz poti sa fi clona sau ionuzzzu meu daca nu te revendica nimeni... da teck rulzzzz, de unde a mai ieshti si asta???
D:D
edit: votat eye, care probabil a vrut sa se distreze... lol...

edit: votat eye, care probabil a vrut sa se distreze... lol...
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
Sunt Ionuzz-ul cuiva, da nu-s clona nimanui... iar teck asta se pare ca nu vrea nici macar sa ne lamureasca, a fost intradevar primul si ultimul lui post...nu cred ca vom afla vreodata a cui clona este... (:|
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
mai oameni buni, io zic sa-l bagam in.. sa-l lasam in pace pe omu lu canadiana cu teveu de trei mii de coco sau iuroi sau ce-or fi aia si sa ne vedem fiecare de ale lui. io zic ca i s-a dat suficienta atentie. chiar prea multa. e?
ANTI
-
-
dEpEchEmIND - Junior Member
n-am rezistat sa citesc pana la capat fashcinanta disputa dintre ecko, timex si darken, ca prea imi venea sa casca si sa adorm. timex, ecko, ... voi nu simtiti un aer cunoscut? e ca si cand am fi incoltiti de izabele si ionutzi... ma lasa nervii ! :lol:
ecko, esti o valoare natzionala. sa te jupuim si sa te facem drapel!
timex, cum sa nu mai bagam in seama cuplul nanuka-tecko?! acum ca tot a intrat si amorezu pe forum... stii tu, telenovela e in orice. chiar si in forumul asta e telenovela, e drept, uneori cam prea siropoasa si mamelonoasa , dar merge.
ecko, esti o valoare natzionala. sa te jupuim si sa te facem drapel!
timex, cum sa nu mai bagam in seama cuplul nanuka-tecko?! acum ca tot a intrat si amorezu pe forum... stii tu, telenovela e in orice. chiar si in forumul asta e telenovela, e drept, uneori cam prea siropoasa si mamelonoasa , dar merge.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
he he he he. "tuta aia de pe barfe". he he he he. 

ANTI
-
-
da ma. e curva de sor'mea. da-o draq...ca s-a maritat cu un arab. n-am mai vorbit cu ea de 6 luni.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sa-i zic lui frate-meu? Va fi foarte dezamagit.
N-o sa se mai uite niciodata la desene animate inainte de masa de seara.

-
spune-i depechemind. decat sa fie mintit...mai bine sa afle adevarul. nu tre' sa sufere din cauza unei tarfe. lasa..ca isi gaseste el o fata buna. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Si bineinteles, ca o sa-si faca bagajul si-o sa plece in lumea larga. Eu pe cine o sa mai dau vina cand fac o tampenie si cine o sa se mai conformeze la asta? cine o sa-mi mai scuipe samburii cand mananc cireshe? Pe cine o sa mai strang eu de gat in momentele extreme? :cry: Cum atzi putut lasa sa se intample asa ceva?
-

ANTI
-
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii