Va excita sau va dezgusta pantalonii bagati in piz*a?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Va excita sau va dezgusta?

ma excita
37
41%
ma dezgusta
53
59%

Voturi totale : 90

Mesajde RajaF » Mie Mar 29, 2006 11:33 pm

offtopic:

Mah Arkenhope cand inghiti in sec se zice "gulp"."Slurp" se zice cand dai o limba.

~p ==D asta a fost tare de tot. Inegalabil :D

inca un offtopic mic:

Ramuna, sfatul meu prietenesc este sa te intorci pe mirc (opi=>o gramada de mirc) la asl pls si alte prostii. un sfat si mai serios ar fi sa lasi naibi calculatorul la varsta ta si sa mai pui mana pe o carte ca sa nu mai avem incidente de gen "kkt".

ontopic: nu pot zice ca imi place in mod special, arata inestetic dar un ma dezgusta. indiferent... da da asa se cheama.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde pacha » Vin Mar 31, 2006 2:46 pm

Emir-ca, vorba lu unu (pe la Paltinish sho petrecut batranetzile, nu mai tziu minte cum il chema - puate jtii tu; ii placea lui sa repete tuata zioa vorba asta): nu se stie niciodata cine da si cine primeste

Noica era un tip extraordinar.L-am cunoscut (ce dracu,sunt chiar asa batran? ) si-am disecat o poezie de-a lui Eminescu impreuna.

Ontopic:parerea mea,oricat de dezgustataoare,o stiti.
Si asta trece !
pacha

Mesajde Ramuna » Dum Apr 02, 2006 9:24 pm

Vrea cineva sa vada ce pot face?
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde Arthemis » Dum Apr 02, 2006 9:30 pm

un bot si pui o poza pe fc?

daca nu e asta.. nu!
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 9:32 pm

vreau io sa vad Ramuna,da sa nu fie ce zice Arthemis ca io-s timid si sperios :D fiecare avem talente speciale,un fel de superi puteri,care-i a ta?
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Apr 02, 2006 9:38 pm

ehehehe, ramunica, AI revenit? cum facem cu linba ceea?

hai, s'dem ce potz face!

(romana, ramuno, nutz imagina questii)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 10:03 pm

nu vrea :(
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde Arthemis » Dum Apr 02, 2006 10:28 pm

s-a dat la fund! :(
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde RajaF » Lun Apr 03, 2006 1:55 am

s-a dat la fund!

Pai daca boticul nu il pune... cine stie ce altceva :D
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde nbm » Lun Apr 03, 2006 1:59 am

lasatzi-o bre, in p...lata Domnului...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde kant emir » Mie Apr 12, 2006 1:38 pm

nu ma desgusta, nu ma aia, nu ma ailanta, nu ma nicanica (n-am mai vazut asa ceva de cand era vreme buna!)

crecar trebui sa mai vad niscai asemenea pantaloni, sa privesc cu mare loare-aminte si abea apoi sam formez-formulez o parere pruaspata
kant emir

Mesajde mu-mu,be-be » Mar Apr 18, 2006 4:49 am

de excitat, ma excita tipele care au ceva deosebit (din pct. de vedere fizic), si placut (tzitze mari sa-mi pot baga ceva cu capu vinat intre ele, buze carnoase si limba lunga, ca daca nu stiu sa ciuguleasca barzoiu' le explic io ca cum sta treaba) apai ce-si baga in chizda i fics problema lor din partea mea sa-si bage toata garderopa, numai sa nu o tina mult ca hainele mucegaiesc repede de la umezeala -avind in vedere si faptul ca acel loc are o temperatura constanta si ridicata, care este propice dezvortari acelor forme de viata primitive si daunatoare organismului uman (cu mici excepti) si capata un miros neplacut
mu-mu,be-be
Junior Member

Mesajde Ramuna » Dum Apr 23, 2006 8:38 pm

oameni jegosi. plictisiti de viatza se regasesc intr-un forum unde nu fac decat sa isi demonstreze talentul de gaina imbracata in cocos... Daca va pot numi oameni... Atunci oamenilor gasiti ceva mai bun de facut daca inca mai aveti un remediu.... Daca nu imi pare rau sa va spun dar lumea e plina de ratati... Slava Domnului k eu sunt exceptie... invatati de la mine, as putea fi modelul vostru in viatza ....
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Apr 24, 2006 12:29 am

ramunico (era sa zic ca meai libsit!), cum te-AI descurcat cu pasca, cu oole?
shamu pe rand, pe puncte (desi tu nu te-AI indurat sa pui nici macar virgule):

nu suntem jegosi (adica or mai fi si d'ajtia, da io ma spal des)

nu-s plictisit de viatza (adica si pantalonii aia bagatz acolo, puasa fie enteresantz - decinu!)

nush daca ma "regasesc" pe forum (dar, garantat, ma simt bine; intalnesc aici oameni care imi plac - e o oportunitate pe care numai internetul putea sa mi-o ofere), dar gaina imbracata in cocos nu-s, chiar sunt cocos

da, poti sa ne numesti oameni: pe demonstratelea - desi nu prea ma intereseaza sa te conving de nimic

avem (cel putin eu am) destule de facut, forumul e pe langa celelalte (desi are locul lui)

stiu ca lumea e plina de ratati, dar nu se aplica aici

tu (nu stiu daca "Slava Domnului k") esti o exceptzie? de la ce regula? si esti sigura ca asta te avantajeaza in vreun fel?

si nu (AI sa ma ertz), da' nu posan vatz de la tine (nica, da' nicanica! da' chiar nicanicanicanica!)

si sper, pentru binele natziei, sa nu ajungi modelul nimanui (ertatz shAIci siceritatea)

da amu la topic (penca este shun topic!): itz plac nadragii cei varatz in putsulica? sau alfel zis: tu portz nadragi? si daca da, presupunand catz mai intra si tzie (hehehe, macar nadragii!) intr-ansa, cum procedezi: ii lasi, ii scotz iute, ii portz ostentativ?

latopicu meu (ca taaaaaare ma tem de avertizmente):
mie nadragii bagatz acolosha (desi nu e o regula care sa ma faca sa-i apreciez or sa ma degust) puasam vina ca o alternativa: decat sa ma uit in nejte ochi de vaca tuanta, mai bine imi las privirea sa alunece spre aia care nu stie carte (nu stie carte bai difolt, ca asa ie ia de cand lumea si pamantul, ie facuta sa nu jtie carte)
kant emir

Mesajde Voidship » Lun Apr 24, 2006 3:13 am

Am reusit sa citesc toate cele 7 pagini si sa rad la fiecare doua posturi.
Deci (care este): fumeile cu pantalonu-n savarina care face chestia asta ostentativ, mie imi spun prin limbaj corporal (care e mai nportant decat cel oral) ca au nevoie de pula. Ceea ce nu e un lucru rau. Ca exista din acestea care le doare'n paispe si umbla-n pusi gol fara sa vrea sa sugereze nimic, acelea sunt niste proaste, pentru acelasi motiv pentru care daca esti alb nu-i bine sa mergi prin harlem. Prostia se poate corecta si nu raman sechele.
Nu ma dezgusta, dar mi-e greu sa respect persoana respectiva.
Fecioarei Maria i-a fost implantat un embrion extraterestru al carui C.S. a fost adaptat la soma pamanteasca pentru a introduce legea non-hibridarii pe Pamant si pentru a strica programul de inginerie genetica al supercivilizatiei lui Satan.
Intrebari?
Voidship
Junior Member

Mesajde svenerentola » Mar Apr 25, 2006 2:35 pm

Inferno scrie:Ce zic eu si ce intelege domnu' profet... Narcisismul nu e asa satisfacator sa stii... nu stiu cat de completi se simt narcisistii... poate imi spui tu ca vad ca personalitatea ta cam pe acolo bate.
Explica-mi si mie de cand termenul "nebun" este considerat injuratura... oi fi reinventat tu DEX-ul si restul lumii n-a aflat. Ii consider nebuni pentru ca ce idei propaga ei nu sunt logice, sunt niste idei de persoane incapabile de o relatie stabila si probabil cu niste traume pe undeva prin copilarie din cauza ca au avut vreo mama cam umblareata sau vreun tata curvar si de aici au ajuns la ideile tale asa iubite. Si apopo de gorile... tu esti singurul care gandesti ca ele.

P.S. Poate ai norocul sa te pricopsesti cu un BTS de la o proprietate publica, sa vii sa ne spui si noua ce excitant a fost sa achizitionezi asa ceva. :P

Cred ca exagerezi...

Tu cu idea ta si el cu idea lui... nu e asa greu de acceptat!
Fiecare persoana are dreptul sa traiasca viatza asa cum crede mai bine... si mai simplu.
Unii se complica, altzi nu...

Inferno scrie:P.P.S. Nu totul in viata se rezuma la sex si asta e opinia multora.

Din tot ce ai scris, cred ca asta e singura fraza valida.
shhhh... in liniste...
svenerentola
Junior Member

Mesajde Rama » Mar Mai 02, 2006 1:09 am

Divertisment de calitate...
Rama
Rama
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii