ramunico (era sa zic ca meai libsit!), cum te-AI descurcat cu pasca, cu oole?
shamu pe rand, pe puncte (desi tu nu te-AI indurat sa pui nici macar virgule):
nu suntem jegosi (adica or mai fi si d'ajtia, da io ma spal des)
nu-s plictisit de viatza (adica si pantalonii aia bagatz acolo, puasa fie enteresantz - decinu!)
nush daca ma "regasesc" pe forum (dar, garantat, ma simt bine; intalnesc aici oameni care imi plac - e o oportunitate pe care numai internetul putea sa mi-o ofere), dar gaina imbracata in cocos nu-s, chiar
sunt cocos
da, poti sa ne numesti oameni: pe demonstratelea - desi nu prea ma intereseaza sa te conving de nimic
avem (cel putin eu am) destule de facut, forumul e
pe langa celelalte (desi are locul lui)
stiu ca lumea e plina de
ratati, dar nu se aplica aici
tu (nu stiu daca "Slava Domnului k") esti o exceptzie? de la ce regula? si esti sigura ca asta te avantajeaza in vreun fel?
si nu (AI sa ma ertz), da' nu posan vatz de la tine (nica, da' nicanica! da' chiar nicanicanicanica!)
si sper, pentru binele natziei, sa nu ajungi modelul nimanui (ertatz shAIci siceritatea)
da amu la topic (penca este shun topic!): itz plac nadragii cei varatz in putsulica? sau alfel zis: tu portz nadragi? si daca da, presupunand catz mai intra si tzie (hehehe, macar nadragii!) intr-ansa, cum procedezi: ii lasi, ii scotz iute, ii portz ostentativ?
latopicu meu
(ca taaaaaare ma tem de avertizmente):
mie nadragii bagatz acolosha (desi nu e o regula care sa ma faca sa-i apreciez or sa ma degust) puasam vina ca o alternativa: decat sa ma uit in nejte ochi de vaca tuanta, mai bine imi las privirea sa alunece spre aia care nu stie carte (nu stie carte bai difolt, ca asa ie ia de cand lumea si pamantul, ie
facuta sa nu jtie carte)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine