cine sau ce este teck?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

cine sau ce este teck?

eyewitness
3
17%
gabuba
2
11%
zoso
1
6%
aliosha
0
Niciun vot
nanuka
10
56%
pokenitza
1
6%
danone
1
6%

Voturi totale : 18

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 27, 2004 10:35 pm

eu nu ma intreb...nici cine e Teck...nici cine e Gabriela Flores.
ma intreb...cine e golgheter al EURO 2004...inainte de semifinale !

~p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iun 27, 2004 10:37 pm

si de n-o sa castige la premii ala de a intuit golgeterul. mi-e si groaza cand ma gandesc. premii peste premii. n-o sa mai aiba pe unde sa le puna.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 27, 2004 10:42 pm

nu mi-e de premiu. mi-e ca ti-am dat tie clasa. ma declar multumit cu atat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iun 27, 2004 10:44 pm

Oribilul Mosh scrie:nu mi-e de premiu

bine macar ca stiu. cat priveste clasa, daca te uiti la ce am scris cand l-am trecut pe ROONEY sa vezi ceva de genul "stiu ca nu iese el, dar pe altcineva nu pot sa pun".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Pain in the Arse » Dum Iun 27, 2004 10:44 pm

Hai ma depechemind, nu exagera! :)
Aia-i decizia ei, daca s-a maritat cu un arab, inseamna ca-i place mai nou, sexul in grup. Nici nu prea ma dadeam in vant dupa ea ca era cam prea grasa (de vreo trei ori cat mine si sor-mea la un loc).
Mosh, nu i-ai zis nicioadata lu' sor'ta ca nu-i fromox sa-sh tzuca degetele dupa ce-si ia "masa" (daca stiti la ce m-am referit)? Cred ca stiu de ce s-a ingrashat in halul ala. :D
Play the fool - axel groove - I love it!
Pain in the Arse
Junior Member

Mesajde wwritza » Dum Iun 27, 2004 10:45 pm

vezi ca poa' sa-l ia ruud!! :)
sau raducioiu... ca sa fiu in ton cu topicu!!
mosh, din banii pe pariu, du-te pan' la vegas cu limo.....sa-mi trimiti puose facute cu mobilu'
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 27, 2004 10:54 pm

e posibil sa ia Van Basten titlu de golgheter. sa vedem ce vor face olandezii cu portugalia.

cu banii de la pariu..o sa beau o bere cu Baros..si o sa-i fac o poza cu mobilul meu de 17 milioane (luati tot din banii de pariu)..si o sa ti-o trimit si tie...ca am inteles ca iti place de el...ca e maxian de'al tau.

depechemode, mai tragi cu ochiu din cand in cand ...cand e sor'ta dezbracata ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Pain in the Arse » Dum Iun 27, 2004 11:02 pm

Mah, nu pot. N-am curaj. Am tras cu ochiu o data si m-a prins. A fost vai de capu meu! Acum stiu soliditatea fiecarui perete din casa. :(
Play the fool - axel groove - I love it!
Pain in the Arse
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Iun 27, 2004 11:02 pm

depechemind se dezbraca vreodata cu exceptia pozelor pe care le pune pe forum? :D
depech, hai demonstreaza ca te dezbraci si pune un set complet de poze nud. :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde wwritza » Dum Iun 27, 2004 11:18 pm

mosh, barosu meu e mexican nu maxian :)
eu tot mai am sperante in brolin in meciul de maine cu mexicul. parca ei joaca, nu??

despre ce se vorbeste in threadu asta???
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Izabela » Dum Iun 27, 2004 11:31 pm

Azi mi-a jucat feste netul si n-am mai putut sa-i raspund imfumuratei asteia de darken.

darken scrie:Cu hranitul Somaliei e mai simplu- trimite shi tu 2 kile de orez

Daca tu mananci in fiecare zi orez si iti place,atunci poti sa le trimiti si lor 2 kile de orez.Daca nu,inchide-te in camera,uita de ei si mananca-ti dolareii aia cu care te tot lauzi in liniste.

darken scrie:Am vazut mai multe exemplare ale acestei interesante specii de parazit shi din pacate dezgustul pe care i-l provoaca tot nu reusheshte sa se auto atenueze cu trecerea timpului.

Darken,imi dau seama dupa scrisul tau ca te supraevaluezi in inteligenta,folosind cuvinte mari care nu prea isi gasesc rostul in niste posturi mediocre,esti agramata,n-am mai vazut pe nimeni pe acest forum sa desparta articolul "il" facandu-l "i-l".Nu poti zice ca e o greseala din neatentie,linioara e prea departe ca s-o bati din greseala.Nu stii scrie.Iar in loc de pleonasmul "sa se auto atenueze" era suficient "sa se atenueze".Sa nu mai vorbesc de pigmentarea textului cu expresii in engleza,puse acolo cu un aer de un occidentalism prost inteles.
Mai spui ca acolo unde esti e o concurenta acerba.Pai ce sa-ti fac daca sunt asa multi din astia ca tine?Concurenta e numai intre mediocrii nu si intre individualitati.Si intre prostituate pe pasarela e concurenta,dar nu se plang.
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Iun 27, 2004 11:38 pm

eko scrie:si ma facut tiganca.

eko scrie:Darken,esti agramata

vai, imi vine sa plang de ras ~p. asa e, ecko, cand tintesti prea sus... ~r
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Dum Iun 27, 2004 11:39 pm

eko scrie:Azi mi-a jucat feste netul

pe cine crezi ca intereseaza?

eko scrie:imfumuratei

m se pune inainte de p si b. inainte de f se pune la scoala pe care probabil ai invatat-o tu. si mai si dai lectii de gramatica. mai stiu eu pe cineva.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 28, 2004 12:01 am

pokenitza, habar nu ai fotbal !
Mexicul a fost exclusa de la EURO 2004. L-au gasit pe Hugo Sanchez dopat. Locul Mexicului va fi luat de Costa Rica...care va juca poimaine in compania Suediei. Sa speram ca pana la ora partidei..Martin Dahlin si Thomas Ravelli vor fi suta la suta recuperati.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Lun Iun 28, 2004 12:20 am

mosh, amintirile ma rascoleste cu dahlin. cel mai albinos suedez care am intalnit. am luat masa cu el la KFC si cu micky. aaa, da, era si shumy acolo A-)

eko scrie:Azi mi-a jucat feste netul . .

io am crosetat azi un mileu. model: 'frunza de nufar'

eko scrie: mananca-ti dolareii aia cu care te tot lauzi in liniste..

habar ai. darken foloseste numa yeni belgieni. cateodata tanti de la tutungerie ii mai da restu in ruble cand isi cumpara cat-un borcan cu zacusca

eko scrie: Darken,imi dau seama dupa scrisul tau

ce vrei draga, daca doar pana de gasca si-a permis fata ca stilou!! scrie si ea mai pocit!! nu toti au avut stilou chinezesc ca tine! caligrafiato!

.
eko scrie:.....desparta articolul "il" facandu-l "i-l".Nu poti zice ca e o greseala din neatentie,linioara e prea departe

incearca la manchester darken. mai la nord. oi gasii tu vreo 'linioara' si acolo
wwritza

Mesajde supermouse » Lun Iun 28, 2004 12:28 am

Eko- lectzia de limba romana
mi-l da
tzi-l da
i-l da

also- pentru informatzia lui matalutza, in UK moneda natzionala este lira sterlina, £, or British Pound

M-ash obosi sa itzi explic cum este cand vorbeshti 24/7 o limba straina shi cum chestia asta itzi poate afecta maniera de a te exprima in limba nativa, mai ales cand pe numita limba nativa nu o foloseshti, dar este un proces relativ complicat shi nu cred ca dispui de processorul necesar pentru o astfel de operatziune. Din pacate nu am familie in Tzara shi in orashul meu nu exista comunitate romaneasca, chestie pe care o regret.

Sunt foarte interesante aprecierile tale la adresa profesiei mele- pe care nu o cunoshti. Ar fi shi mai interesante daca ar veni de la cineva familiarizat cu conceptul de "munca" shi cu cel de "competitzie". Pana atunci...
Dar te rog sa nu te opreshti aici. Totzi cei de fatza apreciam momentele de amuzament pe care ni le oferi, shi acesta este probabil singurul aspect util al existentzei tale, cu exceptzia raspandirii STD.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Izabela » Lun Iun 28, 2004 12:47 am

Stiu si eu regula asta cu b si p,baixule,doar ca din greseala am apasat m in loc de n(la mine sunt vecine cele doua taste).
darken,lectia ta de limba romana nu tine,pentru ca atunci ar insemna sa schimbi intelesul frazei si iese un nonsens.Profiti de absenta diacriticelor,stiu.
STD?
Dar avand in vedere ca azi e ziua ta,o sa incerc sa ma abtin.
Izabela
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Iun 28, 2004 12:54 am

*shakes head*
daca asta nu e ionuzzzzita clasica....
supermouse
Junior Member

Mesajde Izabela » Lun Iun 28, 2004 1:00 am

Ce-i aia STD?

later: cred ca stiu: Stupid Tity Darken
Izabela
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Iun 28, 2004 1:29 am

Aloo, luatz o pauza
Darken: Lasa animalutzele sa zburde ep forum si "let's get the party started" (originally by korn)
eko: cand mai intri pe forum, inainte sa postezi un mesaj apasa Alt+F4.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Iun 28, 2004 7:06 am

eko scrie:din greseala am apasat m in loc de n

stiu. si ciocolata invelea poleiala in marmota.
ANTI

baixinho©

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Iun 28, 2004 7:41 am

gabuba scrie:depechemind se dezbraca vreodata cu exceptia pozelor pe care le pune pe forum? :D
depech, hai demonstreaza ca te dezbraci si pune un set complet de poze nud. :D

Ti-ash arata mai bine scula lui frate-meu, dar in caz ca ala nu-i acasa, improvizam. Macar si eu am degete mijlocii la ambele maini. Daca vrei ti le arat pe amandoua odata. ;)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Iun 28, 2004 8:10 am

BP- de acord- care ma ajutzi sa caram nishte lazi cu bere aici?
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Lun Iun 28, 2004 8:23 am

aiule, eu te rog sa ma ierti.

si vreau sa-ti spun ca mi-e rusine mie ca exista asemenea creaturi. mi-e rusine de mor ca acesti indivizi vorbesc o limba care se vrea a fi limba romana. mi-e rusine cind ma gindesc ca lumea ma poate judeca dupa chipul si dupa felul lor de a fi, de a
vorbi, de a exista.

mi-e rusine mie pentru tupeul lor, pentru nesimtirea lor si pentru lipsa totala de decenta de care dau dovada. mi-e rusine de copiii acestui forum care trebuie sa asiste, ce-i drept ca la circ, la asemenea manifestari de mahala.

de aceea aiule, copii, oameni buni, imi cer scuze.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde supermouse » Lun Iun 28, 2004 8:40 am

Necko
tu nu ai nici un motiv sa itzi fie rushine pentru comportamentul shi limbajul unora. Asha cum eu nu am nici un motiv sa imi fie rushine de comportamentul unora din romanii de afara, deshi ma afecteaza shi pe mine pentru ca un strain cunoashte un roman shi dupa maniera de comportare a celui romani o sa-i judece pe totzi romanii pe care ii cunoashte mai apoi
Shi cu toate astea... imi e rushine "I cannot believe that you are Romanian! You are so polite and civilized... I ( or my mother, sister, uncle, friend) had a Romanian neighbour who was so (dirty, unpolite, noisy, rude.... insert word here"
shi asta este doar un exemplu
asta este viatza necko. Din fericire, nu suntem responsabili decat pentru faptele noastre- thank God!
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iun 28, 2004 8:43 am

necko, nu trebe sa-ti ceri scuze banuiesc ca din mainile tale ies copii si caractere superioare acestor demigranti

scuze trebuie sa-si ceara adminu care a fost online cand s-a postat acel post care care in loc sa baneze acel user si sa stearga postu el dimpotriva a incurajat si si-a dat acordul.

daca jicnirile erau indreptate catre acest admin uare cum ar fi reactionat el in acest caz ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde supermouse » Lun Iun 28, 2004 8:49 am

cred ca tocmai ai atins problema cu pricina, although, dat fiind ca era pe forumul de Katerinci...
mie genul asta de comportament din partea unora mi se pare atat de lipsit de sens ca nu shtiu daca sa rad sau sa plang
In ce lume traim, Doamne...........
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Lun Iun 28, 2004 9:05 am

no, am vrut doar sa va spun. imi statea pe inima.

darken, zici ca dai o bere? ieeeeeeeeeeeee!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde baixinho© » Lun Iun 28, 2004 9:16 am

aiule, sa ma risc sa fac un post cam ca ala la adresa lu adminu cu pricina?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 28, 2004 9:19 am

Necko e un fel de Iisus. Isi ia asupra sa pacatele forumistilor.
Vezi ca ai multe de dus si multi oameni pentru care tre' sa iti ceri scuze. ~p
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii