buna dimineatza , eyewitness !

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

3112

Mesajde baixinho© » Mar Sep 09, 2003 10:31 am

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

aiule, situatia este supt control. calimara nu ne-a dat, ca ne-a dat pixi, iar penar - canci pentru ca deoarece ca finca avem posunare mari si adanci.

le foca - jeo se ca vuzet trezancontan deo fer conesans avec ma maimutza. ma maimutza di ca vu buze son tre joli.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Wild Rose » Mar Sep 09, 2003 10:50 am

buna dimineata draga eye... in mod normal, eu la ora aceasta as dormi.. dar unii mai au si scoala... ata ete!! buna dimineata forum!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 09, 2003 11:27 am

buna si gustoase sa-ti fie inima si respectiv sfarcurile draga miss daisy. sper ca ai reusit sa-i dai moshului ceea ce i-ai promis da daca nu si intampini greutati ,te rugam nu ezita sa ne ceri ajutorul...
eyewitness

Mesajde eyewitness » Mie Sep 10, 2003 7:44 am

buna dimineata moshule. de cate ori ai maltratat maimuta azinoapte dupa mozolu virtual cu lila angelina ?

neata mirelo, cum mai merge cu limbile...straine? se simte...vreun progres?

neata baicsule , iti vazui aseara tomberonu in fata la eva. iti schimbara astia sectoru au intrasi in magazin sa-i iei sutienu ala portocaliu dantelat din vitrina lu moshu?

buna seara miss daisy , btw ce mai face baiatu lu nea covrig?
eyewitness

3125

Mesajde baixinho© » Mie Sep 10, 2003 8:55 am

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

neatza aiule, da ej bulanje la faza asta. nu ti-am zis ca vreau sa-i fac o surpriza lu leo foca?

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

buna

Mesajde Cristina » Mie Sep 10, 2003 9:46 am

Buna dimineatza , eyewitness ! (moshu m-a pus sa te salut in locul lui.)
Asta e postul cu nr. 100. primesc cadou ?
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Sep 10, 2003 10:26 am

dimineatza senina, aiule! pai la cata tema pentru acasa am...cred si eu :p drept consecintza...aseara am avut atata tema pentru acasa ca m-am culcat tarziu, m-am trezit tarziu si-am perdut doo autobuze, nu unu'. daca nu ma crezi jeo tanvite sa te convingi de unu' singur si personal. hai ca la doo am prezentare...orala...sa arat ce progrese am mai facut...am si pauí£rpoint.

bon diminé musiu baics. sa traiesti sa infloresti si pe ymeu sa mai poftesti cand ai matalutz vreme.

matan fericit care mai esti!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 15, 2003 5:40 am

buna dimineatza , copii !

succes la scoala ! nu uitati sa duceti flori la invatatoare ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Sep 15, 2003 7:05 am

preiau legatura ...

Bun' dimineatza all...

Io ce dracu ma fac c anu stiu daca sa iau flori sau nu caci nu stiu daca am diriginte sau diriginta ! :con:

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

3200

Mesajde baixinho© » Lun Sep 15, 2003 9:03 am

buna dimineataza, aiule!

bon dimine, Mirei!
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 16, 2003 2:06 am

buna dimineatza , Mr Hyde ! uite ...e ora 3 AM trecut si tu esti online. ce faci tu pe la orele astea...ca mai mereu esti pe forum ?

doream sa te intreb daca mergem in groapa sa ii vedem pe Shahtar. cand e meciu ? joia asta ?

si de asemenea...eu zic ca pana la 1 octombrie sa mergem la o bere. helguera88 e de acord. tu ce zici ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mar Sep 16, 2003 2:13 am

Sa traiesti, Moshulica! La meci as merge, la bere cu helguera nu prea ma tenteaza :p Unde se joaca, iar e pe Manoliu?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 16, 2003 2:17 am

vezi ca ai uitat sa bagi pronostic la Stuttgard cu Borusia Dormund. nu stiu unde e meciul. de ce sa fie pe Manoliu ?

bine. atunci ma duc eu singur cu Helguera. are sa dea 1 bere + 1 cola (ca o sa ajung eu primul la 10 000 . asa a promis)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mar Sep 16, 2003 2:26 am

Gata, am bagat, merci.
De ce sa se joace pe Manoliu?! Pai cu metalurgii aia de ce s-a jucat acolo, ca nu prea mai sunt la curent? Daca e in groapa merg aproape sigur.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 16, 2003 2:29 am

Cu Metalurg s-a jucat acolo pentru ca pe Dinamo se lucra la pista de atletism. Asa mi-a spus baixo. Acum s-a rezolvat...iar stadionul din groapa este apt de joc.

Mai vedem !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 16, 2003 8:59 am

buna dimineata porc sfant (c.aliosha)

daca imi mai murdaresti in lipsa threadu personal si de-acasa cu alde dinamo sau alte echipe de traditie ale fotbalului romanesc te sparg la rat.

e valabil si pt haidu :D

mergeti pe fanclubu canishilor si chatuiti in voie...lepre ce sunteti :D
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 16, 2003 9:43 am

buna dimineatza , eye !

am o mica obiectie. nu sunt porc sfant...ci porc sfintit ! sau porc botezat ! daca vrei sa imi spui porc sfant...nu e copyright nimeni. e inventia ta.

holy pig :@)

PS : acum ma duc sa mananc niste crenwursti d'aia de iti plac tie. nu ma mai retine cu prostiile tale
Oribilul Mosh
Junior Member

3208

Mesajde baixinho© » Mar Sep 16, 2003 2:45 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
cand e meciu ? joia asta ?

da, ma, si a doua zi joaca in campionat cu Bacau, pe teren propriu. tari astia. va dati seama: joi deplasare la Donetk, iar a doua zi meci de campioant in groapa! sa nu-i deochi!

foca: probabil ca nu stiai ca dinamo joaca vioneri in campionat o sa-mi spui, da am scris pe threadul depronostici din divizia a, ca primul meci, cel de la alba iulia, are loc vineri de la nuj ce ora. sau nu stii ca la alba iulia joaca echipa de traditie din ghencea, care si ea participa in uefa? sau e cam grea logica pentru tine? :D
ANTI

baixinho©

Mesajde Mirela » Mie Sep 17, 2003 12:36 pm

buna-ti fie inima, dinule!
spor la treaba, aiule!
hai sa traiesti care mai esti!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde eyewitness » Mie Sep 17, 2003 12:39 pm

mersi mirei si mataluta la fel,identic si ibidem.

moshu nu mi-a urat buna dimineata azi si-mi merje prost. cel mai bine plec de la servici ca nu iese nica ca lumea. ce zici moshule de-o bere de dregere?
eyewitness

Mesajde Mirela » Mie Sep 17, 2003 12:46 pm

aiule, ai uitat copiraitu' s-ai sa te pui rau de tot cu baicsu...
caaah, bere....pe vremea asta? "citronada" de Lucky in Love, cu lichior de capsuni, tequila, suc de ananas si portocale, cu gheatza multa (eventual pisata) si o felie de ananas pe marginea paharului...

ps: salutare, nenea Jaja!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde eyewitness » Mie Sep 17, 2003 12:50 pm

ne-am pus rau de-aseara azi zacem :D
eyewitness

Mesajde Mirela » Mie Sep 17, 2003 12:58 pm

aiu: nu-i nimic, va mai puneti rau si-n seara asta. repetitia e mama invataturii :D

weet-weet: ce zici, o punem de-o intalnire forumista in sudul Frantei? aiule, daca nu iejti prea ocupat din partea mea iur uelcí£m to gioin í£s.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde eyewitness » Mie Sep 17, 2003 1:02 pm

pai bine mah mirelo chiar zi de zi sa ne punem rau unu cu altu. mai ia omu o paosa de impacare...sa stam certati asa tot timpu?
eyewitness

Mesajde Mirela » Mie Sep 17, 2003 1:09 pm

nu, nu, ca nu-i frumos...plus ca am auzit ca nu face bine la sanatate...a celor din jur.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 17, 2003 1:20 pm

mirelo, ce faci fah? o duci bine? cum ii in francia? s-a legat cineva de cocosul nostru in curtea voastra?
cand ziceai ca ma primesti pe la tine? nu de alta dar ciorapii sunt scoarta si chilotii sunt maro si de spalat de mult nu ai mai spalat. sa mai zic de gatit?
vai steaua mea ce nevasta mi-am tras
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Mirela » Mie Sep 17, 2003 1:29 pm

io fac bine, daca n-o duc o trag dupa mine. cat despre cocosu' nostru nujtu, da' ala galic ii cam galagios zilele astea. cre'ca il paste o jumuleala...
de invitatu' la mine nujtu, usa casei mele e deschisa tuturor... io deja l-am invitat pe aiu', iar neatza a zis ca-l tine, mai ales acu' ca si-a gasit si prima...deci zí£ more zí£ merier.

ps: de cate ori tre' sa-ti spui? of, of, ca de nimic nu esti bun, ce te-ai face fara mine, nujtu...pai nu tz-am loat mah masina de spalat automata, pui chilotii inauntru, inchizi usa, pui detergentu', apesi botonu' si gata...doar tz-am setat-o tot pentru spalat, clatit, uscat, calcat chiloti, ciorapi si alte andí£ruear. acu' cand aproape am dat si io de'un rol intr-un vodevil frantuj vrei iar sa-mi strici cariera?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde eyewitness » Mie Sep 17, 2003 1:39 pm

mirelo io daca viu nu viu cu mana goala , il iau si pe moshu. te anunt io cu cateva zile inainte oricum sa zici si tu primarului din monpelie sa aiba timp sa decreteze starea de necesitate, calamitate naturala sa rationalizeze alimentele ,sa faca niste repetitii cu populatia ca in caz de atac aerian , sa pregateasca adaposturile subterane ,sa inchida scolile si alte unitati de interes public si ce se mai face in caz de urgenta. hai ca irlandejii avura noroc scapara de uraganu moshu da pe franceji nu-i vaz bine...
eyewitness

Mesajde Mirela » Mie Sep 17, 2003 1:45 pm

gata, mah, s-a facut. de maine incepem antrenamentele si drill-urile pentru starea de urgentza. echipamentul de protectie il au deja, ca s-au raspandit vestile cum ca
intr-o nujtu care tzara
intr-o nujtu care vara
intr-un nujtu care sat
OMu' tot a-nfulecat
si si-au luat astia masurile de precautie jí£st in cheis. asa ca va astept fara probleme.

ps: buna dimineatza,buna ziua, gud ivining si helí£u, helí£u Zgubilici!!! un nume pe care nu l-am mai vazut de mult p'aici...or is it just me???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde eyewitness » Mie Sep 17, 2003 1:53 pm

hehehe mirelo

mititel cat un cercel
sta pitit un soricel
tremurand bietu de iel

asta apropo de pula moshului...

ignoranti francejii aia sa nu stie din ce tara provine marele OM ...pai a urlat luni in sir cnn-ul dupa calamitatile din vara asta din tulcea si de pe litoral, noroc cu banca mondiala si cu imprumutu ala de 600milioane para c-au reusit aia sa repuna economia urbelor pe picioare...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii