Se desfiinteaza A.S.I.A.?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Love2Fly » Mie Ian 28, 2004 1:03 am

eyewitness scrie:esti pishator bre...baga fro 2-3 idei dea lu matale ca puate suntem noi superficiali si nuntelegem chintesenta mesajelor tale...cand vorbeai de frustrari te refereai cumva la faptul ca inca esti virgin datorita fetelor care fura acaparate de tigani sau ca tara te vrea prost ca nuti da tunelu aerodinamic?

(:| citeste inca o data ce am postat mai sus, poate n-ai inteles "chintesentza"... si'apai vezi ca ai niste copii de hranit si o nevasta de satisfacut....inainte sa epatezi si tu (ca multi altii) pe acest forum.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Ian 28, 2004 10:02 am

apoi din moment ce mentoru tau ii gabriela flores este de intzeles gandirea ta lata cat scobitoarea.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde baixinho© » Mie Ian 28, 2004 10:13 am

Love2Fly scrie:vezi ca ai niste copii de hranit si o nevasta de satisfacut

de cand pielea mea te intereseaza pe tine familia lu aiu? vezi ca regulamentul forumului, chiar daca nu este valabil pe Barfe, interzice sa se faca aluzii la familie.
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Ian 28, 2004 10:50 am

entomofile, mai lasa-ma bre cu varsta ,familia si alte subterfugii idioate pe care le tot falfai cand ti se da muie , ca te banalizezi sa mor io. aici suntem nishte nickuri si-atata tot.sterge-ti mucii in continuare pe masoni, alchimie si sex si lasa umoru ca nu te prinde. vrei sa-mi faci aspiratoru invidios pe tine?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 31, 2004 8:58 pm

aiule, imi spunea cu ceva vreme in urma un prieten bun sa nu ma mai pun cu astia cu mintea odihnita. tu acum faci ce vrei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Love2Fly » Dum Feb 01, 2004 1:30 am

mie imi zicea cineva sa nu ma pun la mintea prostului da' totusi
:fuck:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Dum Feb 01, 2004 10:39 am

mda...dupa cum observ ati postat continuu off-topic.nu ca asta ar fi un subiect d discutie interesant,dar speram ca macar asta sa fie mai curatzel....gabriela?
Catzelusha

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii