Armata romana in Primul Razboi Mondial

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Amaterasu » Mie Apr 20, 2005 7:05 pm

.. si nu numai.. daca ai bicle si mergi tare tare ci iele tre` sa tii si gura inchisa ca sa te salveze filo-zofu, nu?! ca io asta am inteles din telectualitatea ricerdiana ...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde MiG29 » Joi Apr 21, 2005 8:38 am

bre riciarde,vezitz bre de biclele alea fiabile ale lu matale,si lasa-ne pe noi,ajtia icnorantii si nesirosii cu ale nuastre.
hovo,merem la pari..tocma bine acuma de intaimai..ii luam compiutar lu igal,cum sa nu.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Richard79 » Joi Apr 21, 2005 1:45 pm

nu am stiut ca si la categoria asta si limbajul e aberant, nu inteleg mai nimic din ce ai scris, dar las-o asa, nu vreau sa stric traditia forumului sau sa ranesc vre-un membru marcant.
Richard79
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Apr 21, 2005 2:22 pm

riciard: tza zis dupa cum urmeaza
"ai grija de bicicletele tale fiabile <<ai fo cacator la faza aia (nota memetului)>> si lasa-ne pe noi sa ne aberam"

vezi ce usor?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Apr 21, 2005 4:13 pm

animale,multumesc ca meai facut uoficiile de traducator.puate acuma a inteles si riciard de ce na perdut americanii razboiu sau mai bine zis de ce nu la cajtigat nemtzii.eo cred ca bicicletele fiabile ierau la nemtz da biciclijtii fiabili iera la americani si la rush.dasta.
MiG29

Mesajde Richard79 » Joi Apr 21, 2005 5:24 pm

MiG29 scrie:animale,multumesc ca meai facut uoficiile de traducator.puate acuma a inteles si riciard de ce na perdut americanii razboiu sau mai bine zis de ce nu la cajtigat nemtzii.eo cred ca bicicletele fiabile ierau la nemtz da biciclijtii fiabili iera la americani si la rush.dasta.

De ce nu scrii o carte?
Richard79
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Apr 21, 2005 5:26 pm

migule: niica nai inteles. biciclijtii era romani...ca ei are bicle fiabile.
bai rici 79: cum pana mea il suportam mai pe migurila asta. si in ce hal scrie. PTIU DRACE
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde h0va » Joi Apr 21, 2005 6:23 pm

shi eo ma mir cum pln nu se deschide pamantu' s'al (c. cinevretzvoi) inghita..

?!
h0va

Mesajde MiG29 » Joi Apr 21, 2005 7:52 pm

deci eo aj scrie uo carte da cine uo cunpara?si mai ales cine mi da mie bani ca sa public uo carte?si daca cineva imi da bani sa uo public tot nam rezolvat problema ca eo sunt un om iecstrem de teribil de ocupat si nam tinp sa scriu uo carte.da parca o nuvela,o schitza ceva aj scrie.sa ramana ceva in urma mea pentru posteritate,ce gura masii,nu?
animale,eo de la tine am pretentzii bre,ca duar iejt om serios si cetit si cu multe scuoli la activ.deci,da?ma ajteptam sami intelegi linbaju care este iecstrem de codificat si iencriptat tocam pentru casa nu inteleaga tuata lumea,ca uite apoi ce tanpenii iese.
hova,deci teaj ruga casa numa jicnesti tu pe mine,ca noi doi nu ne tragem de aceleaj sireturi de la sandalele lu memetu si nici macar nu mergem inpreuna pe aceaj bicicleta fiabila cu ataj model vermaht productie anteinterbelica,meidingermani,da?

apdeit...am aflat din surse care nu puate fi descoperite,ca ie anonime,ca de fapt lensarmstrong avea un bunic care a fost biciclist in armata iuesei in uorlduartu si ca acolosha sa ntalnit iel cu bunicu lu ullrich si cu bunicu lu vinokourov si au puso de turu frantei ocupate.si a cajtigat bunicu lu lens...ceia ce confrima supsele mele ca biclele nemtzejt iera fiabile,da biciclijtii nu prea.deci acuma avetz si adevaru istoric in privintza lu cine si de ce a cajtigat ce a cajtigat acolosha.
MiG29

Mesajde memetshot » Vin Apr 22, 2005 11:56 am

animale,eo de la tine am pretentzii bre,ca duar iejt om serios si cetit si cu multe scuoli la activ.deci,da?ma ajteptam sami intelegi linbaju care este iecstrem de codificat si iencriptat tocam pentru casa nu inteleaga tuata lumea,ca uite apoi ce tanpenii iese

poi ionteleg ca asa am io multe scoli. da tu tot neinscriptibil esti :D

.si a cajtigat bunicu lu lens...ceia ce confrima supsele mele ca biclele nemtzejt iera fiabile,da biciclijtii nu prea.deci acuma avetz si adevaru istoric in privintza lu cine si de ce a cajtigat ce a cajtigat acolosha.

care a castigat defapt locu doi in urma unui necunoscut dei zicea lumea Ion Almariei din satu lu Riciard Inima de 78. deci tzam zis ba ca esti varza. Romanii era cei mai bicilisti da erau putini ca alfel castigau razboiu
memetshot

Mesajde MiG29 » Vin Apr 22, 2005 2:51 pm

de fabt romanii a cajtigat concursu cum zici tu,da fiinca iei de fabt furasera biclele de la nemtz ajtia a facut gat si nuia trecut in statistici.sa ntamplat la fel ca incazu lu cuanda si lu vlaicu.ocdidentalii ajtia,tule mama lor.
MiG29

Mesajde memetshot » Vin Apr 22, 2005 2:52 pm

bai ce omini rai
io creca nemti au furat bicla romanca si au scris pe ia cu marker dala de rezista la tuate Meid in germany, mein biclanf si main kempf
memetshot

Mesajde MiG29 » Vin Apr 22, 2005 2:58 pm

se puate ca de fabt bicla sa fi fost facuta la cugir cu ghidon fabricat la slobozia din otel de la galatz si aluminiu de la slatina.si pedalele creca iera facute la imeghebe.plus ca iera si radio cu bocse de la electromurej la care asculta biciclijtii manele.eo cre ca de fabt daia a perdut ajtia razboiu ca na inteles ce ie cu manelele alea.
MiG29

Mesajde memetshot » Vin Apr 22, 2005 3:05 pm

prosti dreaq
memetshot

Mesajde MiG29 » Vin Apr 22, 2005 3:20 pm

nejte icnorantz.da asa le trebe.
MiG29

Mesajde Amaterasu » Vin Apr 22, 2005 3:25 pm

deci asa o inceput globalizarea bre?! cu bicle.. ptiu, drace... nu stiam.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde memetshot » Vin Apr 22, 2005 3:45 pm

tine apruape
sa vezi cate mai afli.
memetshot

Mesajde MiG29 » Vin Apr 22, 2005 3:59 pm

globalizarea na inceput cu bicle.rasboiu rece a inceput cu bicle cant bunicu lu vinokurov sa batut cu bunicu lu lensarmstrong pe motiv ca bunicu lu vinokorov ia inlocuit lu bunicu lu armstrong vaselina(pentru uns bicla nu va ganditz la prostii) cu votca.
MiG29

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii