Intrebari.
69 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
d.k., impulsul nervos să transmite conform legilor fizicii, o spui ca şi cand e vreo mare descoperire!
sistemul de transmitere al impulsului nervos e comun, iar amănuntele de care te legi tu sunt speculaţii ieftine, conform raţionamentului de mai sus putem trage concluzia ca pisicile, cainii, mă rog alege-ţi, sunt exemplare degenerate ale unor specii superioare, telepate, de pisici, caini etc.
sistemul de transmitere al impulsului nervos e comun, iar amănuntele de care te legi tu sunt speculaţii ieftine, conform raţionamentului de mai sus putem trage concluzia ca pisicile, cainii, mă rog alege-ţi, sunt exemplare degenerate ale unor specii superioare, telepate, de pisici, caini etc.
- nodingat
deathkat scrie:.Noi,astia din prezent sintem degenerati.
Si totusi,au prins aia din Arad monstrul ascuns in cimitir?
vorbeste in numele tau, da?
io am auzit ca l-au prins da' vad ca a scapat pe net si scrie posturi telenovelistoco-stiintifice

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Si ca sa revenim la degenerare:adik tu vrei sa spui ca am ajuns in topul evolutiei?Adik folosim la maxim toate capacitatile cu care am fost inzestrati de la natura? (:| Io zic ca nu,n-am facut altceva decit sa ne prelungim simtzurile folosind instrumente tot mai sofisticate.
Si intrebarea zilei:mai are cineva carti de Vasile Andru?
Si intrebarea zilei:mai are cineva carti de Vasile Andru?
Where dark and light don't differ...
-
deathkat - Junior Member
unde-unde?
Ca io nu vad decit zombi p'aci.(nu ma refer la cei care posteaza pe forum-ashtia deja au inceput sa se trezeasca
)
Heh?te-ai si intors?parca aveai avion abia vineri !?Sau blestemu'ala a facut un vortex? :j
Hai,serios,ai sau nu ceva de Andru? ;s

Heh?te-ai si intors?parca aveai avion abia vineri !?Sau blestemu'ala a facut un vortex? :j
Hai,serios,ai sau nu ceva de Andru? ;s
-
deathkat - Junior Member
L2f !
Chiar ai ceva de Andru?
Pe bune,chiar ma intereseaza.Cit vrei pe ea?
Eu n-am gasit decit Viata si Semn.Ce mai e la colectie?Mie tipu'mi s-a parut...hm...ciudat..Mai ai ceva informatii,sau a disparut in neant? (:|

Eu n-am gasit decit Viata si Semn.Ce mai e la colectie?Mie tipu'mi s-a parut...hm...ciudat..Mai ai ceva informatii,sau a disparut in neant? (:|
-
deathkat - Junior Member
Dany_S scrie: care e etimologia cuvantului "Pu*a"?

deathkat, nu! am o carte de el si atat...nici nu stiu cum a ajuns acolo si ce "personaj ciudat" a adus-o in casa :p
-
Love2Fly - Junior Member
pisico, n-o baga in seama, ca vrea sa fie rea. de fapt erai prea inteligenta, si dadea pe din afara pe rock. si aia de te-o banat se simteau inferiori in fata ta. si de asta. de ciuda.
-
weed13 - Mesaje: 1868
hoooo, ca nu stiam ca ie al tau. imi cer scuze, nu am jtiut ca ie al tau. am uitat regula 34. sper ca ma intelegi... scuze inca o data.
-
weed13 - Mesaje: 1868
off topic rau...mutatzi-va cu johnuzzi cu tot pe threadu'celalat.
btw,la capitolu'metal nu ma taie astia!cind o sa cresc mare,imi fac si io un clip si-l bag pe hatomic ~y
imi traduce careva 'nessun dorma'? :-?
(parca ti-am raspuns la intrebarea cu marmota)
btw,la capitolu'metal nu ma taie astia!cind o sa cresc mare,imi fac si io un clip si-l bag pe hatomic ~y
imi traduce careva 'nessun dorma'? :-?
(parca ti-am raspuns la intrebarea cu marmota)
-
deathkat - Junior Member
nessun dorma = nimeni nu va dormi
pisicutzo, in general cind vrei sa afli opiniile celorlaltzi e bine sa-tzi exprimi propriatzi convingere (traducere in cazul de fatza), altfel lumea te va acuza de insomnie ;m
pisicutzo, in general cind vrei sa afli opiniile celorlaltzi e bine sa-tzi exprimi propriatzi convingere (traducere in cazul de fatza), altfel lumea te va acuza de insomnie ;m
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
?!?
Nici o 'convingere'!
Am ascultat Nessun Dorma in varianta Manowar si suna a draq de bine :B ...am vrut sa stiu cum se traduce si d'aia am intrebat.
btw-are cineva versurile de la Rotting Christ-A Sorrowfull Farewell???
Am ascultat Nessun Dorma in varianta Manowar si suna a draq de bine :B ...am vrut sa stiu cum se traduce si d'aia am intrebat.
btw-are cineva versurile de la Rotting Christ-A Sorrowfull Farewell???
-
deathkat - Junior Member
69 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii