Lada de soldat a lui Eyewitness

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde SOD » Joi Dec 16, 2004 7:25 pm

da cine a socializat cu idiotzii acolo si se da lovit ?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde supermouse » Joi Dec 16, 2004 10:45 pm

sody- ziceai ca ai nu shtiu ce dreaq anuntz
graieshte
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Invincible » Dum Dec 19, 2004 9:16 am

Eu donez cartea The Art of War de Sun Tzu. Ea m-a facut ceea ce sunt si cred ca o sa-i fie de mare folos in cursa pentru cele ~s~s~s~s. Si daca e prins in vre-un razboi psihologic, ii dau dreptul de a-mi folosi semnatura.
Onoare si Glorie!
Invincible

Aiu...

Mesajde Aurolacul » Dum Dec 19, 2004 11:41 am

Iti dau eu niste gantere, o bara shi cateva placi de 15 shi de 20kg, ca sa faci fatza cand o sa te puna aia la treaba serioasa.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Dum Dec 19, 2004 12:19 pm

haoleo bre aiule, vazui ca te umplura oamenii ejtiea de cheshtii, ashea ca io-tz dau inca o lada de soldat, ca sa-ncapa tuate! e lada antaia, lemn de stejar, bí£itzuit, shtok, cu pozele din interior incluse!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Dum Dec 19, 2004 1:09 pm

Aurolacul scrie:ca sa faci fatza

io shtiam ca cu gantere si ce ma-i spui mneatale paco-lo se face mujchi, nu fatza. asta o ai de cand te-ai nascut sau tzo face nenea doctoru la fo operatzie estetica. parerea mea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Pei da...

Mesajde Aurolacul » Dum Dec 19, 2004 2:03 pm

Ca sa faca fatza cand l-or pune aia la flotari pana vomita, de aia. :dir:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Dec 19, 2004 3:45 pm

aiu face de la 30 de flotari in sus intr-o mana (asha am pierdut eu o lada de bere), cel putin 20 de tractiuni la bara, dar la ceafa (dupa a 20-a am plecat sa fumez o tigare ca ma plictisesm) si se urca pe sfoara/funie pana la tavan in mai putin de zece secunde. in concluzie, aiu se pisa pe flotarile pe care vor aia din armata sa le faca.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii