Lada de soldat a lui Eyewitness
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
haoleo bre aiule, vazui ca te umplura oamenii ejtiea de cheshtii, ashea ca io-tz dau inca o lada de soldat, ca sa-ncapa tuate! e lada antaia, lemn de stejar, bí£itzuit, shtok, cu pozele din interior incluse!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Aurolacul scrie:ca sa faci fatza
io shtiam ca cu gantere si ce ma-i spui mneatale paco-lo se face mujchi, nu fatza. asta o ai de cand te-ai nascut sau tzo face nenea doctoru la fo operatzie estetica. parerea mea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
aiu face de la 30 de flotari in sus intr-o mana (asha am pierdut eu o lada de bere), cel putin 20 de tractiuni la bara, dar la ceafa (dupa a 20-a am plecat sa fumez o tigare ca ma plictisesm) si se urca pe sfoara/funie pana la tavan in mai putin de zece secunde. in concluzie, aiu se pisa pe flotarile pe care vor aia din armata sa le faca.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii