cum ti-ar placea sa te cheme?
66 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
-
monk - Mesaje: 2747
Shi mie imi place numele meu (Adrian)...shi nu l-ash schimba pentru nimic in lume, sunt sigur ca este singurul care mi se potriveshte...
mi-a zis unu o data ca am fatza de marius....serios?!?
mi-a zis unu o data ca am fatza de marius....serios?!?

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
mie mi-ar placea sa ma cheme Arinely ;;) ....dar nu ma cheama..in fine....teoretic poti sa-ti schimbi numele dak vrei asa mult
....da' e mult prea complicat...
)))

i'm a tweet little tweety ;;)
-
Adryenuzzza - Junior Member
Crazy Babe scrie:nu-mi place deloc numele meu:(( Emilia.. hate it:(( mi-ar fi placut sa ma cheme Alexandra sau Ingrid..
Nu-ti place numele Emilia? Dar este unul dintre cele mai frumoase nume romanesti...cred eu.Mi-ar placea sa ma cheme asa...Pe langa cele mentionate mai sus,as mai adauga cateva: Dara,Mila,Iasmina,etc.
p.s.Dar si numele meu (Carmen) e....acceptabil.

- Catzelusha
Molozel Matrapazlaceanu...asta da nume cu rezonantza...cu prestantza...sau ceva din seria Steel (Mittal, Titus, Danielle) sau dak astea ie luate (ca uite ce multe ie)prefer Gigi Faranumarfaranumarfaranumarfaranumarfaranumar
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Ivan Iliescov se pune?
)
Mi'ar fi placut un "Vineri 13", sau Friday... Pana at, Dinu e oki
.

Mi'ar fi placut un "Vineri 13", sau Friday... Pana at, Dinu e oki

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
mi s-a povestit ca daca as fi iesit baiat, tatei i se pusese pata sa ma cheme Haralambie. Slava cerului, nu a fost cazul!
Desi imi place numele meu, daca ar fi sa-mi schimb numele as alege Anastasia sau Olga
Desi imi place numele meu, daca ar fi sa-mi schimb numele as alege Anastasia sau Olga
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Pe mine m-au botezat Decebal.Noroc ca am porecla de Pasa (pasha) de la doua luni caci daca ma striga careva cu Decebal parca nu ma simt in largul meu.Sau poate ca lipsa folosirii lui ma imi da senzatia unui nume ciudat.In rest nu am nimic cu el.Pe copii i-am botezat Stefan si Marius.Atat e de ajuns.
- pacha
Crist1na scrie:Mi-ar place sa ma cheme ..Bianca sau Lydia.
las ca si cristinak e mishto!

pe mine mi-ar placea sa ma cheme Bond.. James Bond
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
cica daca ash fi fost baiat m-ar fi chemat raducu
) lol....nu imi place numele asta...sorry daca p ceneva d-paci il cheama asha.....io trebuia sa port numele nasei mele (adina) da pan la urma s-au razgandit.....pakat....mi-ar fi placut mult numele asta 

Fericirea este singurul lucru care imartzit la 2 se dubleaza 

-
Irinu-k - Junior Member
On topic: Petronela, Petrosina, Stropinela
gigica, petrutza, tot ala e...
Ramona mi se pare un nume frumos, nu cred ca ash vrea sa-l schimb

Ramona mi se pare un nume frumos, nu cred ca ash vrea sa-l schimb
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
cum pe mine ma cheama meropi si de cand m-am nascut mi-am auzit numele pocit in ultimul hal...m-am gandit la niste variante mai fericite: ana, maria, teodora, ioana, constanta, elena (ca pe mama)
imi plac numele romanesti...autentice
ca ileana, zinca, doina, masinca, zana, dar nici unul din ele n-ar prea merge cu numele meu de familie. oricum 'meropi' o sa ramana pana la adanci batraneti
imi plac numele romanesti...autentice

i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
Ramuna scrie:gigica, petrutza, tot ala e...![]()
logic ca nu ma cheama gigica.... mai uita-te si tu pe unde sunt topicurile astea.
On topic: ce mi-ar palcea sa ma cheme Ramunica Virginica

Daca nu e si fudul, prostul nu e prost destul 

-
gigica - Junior Member
Mie mi-ar placea sa ma cheme
GABUBA
... Sa am iarasi 17 ani, cosuri si explozii acneice, sa ma masturbez in lipsa de altceva, sa spun ca sunt un neinteles
, ascunzandu-mi astfel incapacitatea de a comunica, sa scriu jurnale neavand prieteni cu care sa impart zilele terne si cenusii ce alcatuiesc mizerabila mea viata fara noima si fara scop
, sa ma rog
ca macar un om sa-mi inteleaga nemernicia, sa redevin o povara pentru parintii mei
, sa devin un incult frustrat, fara viata personala, sau sexuala, sa nu fiu calificat dar sa calific, sa traiesc viata personajelor din cartile pe care le-am citit ( Asul de pica si popa de toba), sa ma dau destept
, sa imi dau cu parerea desi n-am habar despre ce este vorba, si in virtutea dreptului la replica sa-i fac o teava semnatarului acestui mesaj pentru ca am fost o vita
partinitioare, frustrata si dornica de atentie si pentru ca am atacat atunci cand cel atacat a fost in imposibilitatea de a se apara. Mi-ar mai placea sa ma cheme GABUBA pentru ca numele meu sa corespunda chipului postat in dictionar la cuvantul "imbecil"... Cam atat.
Cu drag, Tino.

Cu drag, Tino.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity,
and I'm not sure about the former." Albert Einstein
-
Tino - Junior Member
tino..numele dumitale imi aduce aminte de un baeat ce a evoluat odiniuara pe scena de cacat a BBrother 2..shi iel ierea ashe mai temperamental..cam ca dumitale..sa ieste forba de aceash persuana sau ie duar o coincidentza?!
oricum...eo din semn de respect pt gabu cer miluirea crestinului tino cu un avert daca nu dispunetz de bani la dvstra..
multzumex
oricum...eo din semn de respect pt gabu cer miluirea crestinului tino cu un avert daca nu dispunetz de bani la dvstra..
multzumex
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
pentru gaBUBA: Lasa ca o sa-ti arat eu de ce sunt in stare cu 14 ani de tae kwon do cu lirism revolutionar si fara muschi futu-ti gatul ma-tii...
Erai pizdos cand eram in casa... taran, tampit, etc... iti rup muia jegosule, maldar de cosuri ce esti...
Nu puteai sa-ti ceri pur si simplu scuze?
Te rup baga-mi-as pula in mortii tai... cocosatul dracului...
Cine mortii ma-tii esti tu ma sa ma judeci, sa ma injuri?
Ce ti-am facut sa vorbesti in felul ala despre mine baga-mi-as pula in familia ta... Dobitocule, mi-a luat mult sa te gasesc... Dar intalnirea dintre noi va fi una exploziva... Sa te vad atunci cat esti de barbat futu-ti mortii in gat. Curand...
Erai pizdos cand eram in casa... taran, tampit, etc... iti rup muia jegosule, maldar de cosuri ce esti...
Nu puteai sa-ti ceri pur si simplu scuze?
Te rup baga-mi-as pula in mortii tai... cocosatul dracului...
Cine mortii ma-tii esti tu ma sa ma judeci, sa ma injuri?
Ce ti-am facut sa vorbesti in felul ala despre mine baga-mi-as pula in familia ta... Dobitocule, mi-a luat mult sa te gasesc... Dar intalnirea dintre noi va fi una exploziva... Sa te vad atunci cat esti de barbat futu-ti mortii in gat. Curand...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity,
-
Tino - Junior Member
66 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii