De toate....
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Am citit si am murit de ras
nu-i asta definitia umorului?Nu m-as aventura sa numesc omu prost...naiv e sigur

-
incoherent - Junior Member
no coment! x(
salut lume! sorry k v intrerup subiectu' da is noua p'aici
) shi vruiam s v salut! so...mai vb! keep in touch...bye zbye 

Sa nu-tzi doreshti niciodata IDEALUL, pt k viatza e o continua alergare spre moarte shi singurul lucru pe care-l obtzii e NONIDEALUL !!!
- ralukutza_bv
- Junior Member
Ralukutza,te saluta un brasovean d-al matale
Ia fiti atenti fratilor,s-a descoperit formula umorului,in sfarsit imi dau sama de ce nu rade nimeni la bankurile mele
Ia vedeti
http://english.pravda.ru/science/19/94/377/16236_laughter.html

Ia fiti atenti fratilor,s-a descoperit formula umorului,in sfarsit imi dau sama de ce nu rade nimeni la bankurile mele

http://english.pravda.ru/science/19/94/377/16236_laughter.html
-
te salut shi eu TheBlue....de fapt, ii salut pe totzi
....

Sa nu-tzi doreshti niciodata IDEALUL, pt k viatza e o continua alergare spre moarte shi singurul lucru pe care-l obtzii e NONIDEALUL !!!
- ralukutza_bv
- Junior Member
daca citesti toate posturile lui Jiji, iti dai seama ca naivitatea n'are a face cu el..si nu e nici umor..deci prin eliminare a ramas o singura varianta..stii care, ca doar esti intelijent
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Testoaso,prostie e un cuvant dur,pe care prefer sa-l folosesc in legatura cu un om doar in cazul unei actiuni.Si e relativa,dupa tine jiji e prost la o medie a iq-ului de 80 sau in comparatie cu tine?hai sa zicem ca e,,, sub medie
Si nu e vina lui,ci a geneticii.Ignorantza ,rigiditatea si intolerantza sunt probleme mai mari,si da,acolo jiji al meu exceleaza,
Exemplu-la mine in mahala posibil sa fiu cel mai destept,da in comparatie cu nocturna is pigmeu.E frumos sa ma faca prost cand io is zeul mahalalei?
O zi in care nu razi e o zi pierduta,verificatzi http://www.allowe.com/Humor/book/How%20To%20Drive%20Your%20Roommate%20Crazy.htm pentru matale omu fericit
astept urmarile la stirile protv.La 6.

Exemplu-la mine in mahala posibil sa fiu cel mai destept,da in comparatie cu nocturna is pigmeu.E frumos sa ma faca prost cand io is zeul mahalalei?
O zi in care nu razi e o zi pierduta,verificatzi http://www.allowe.com/Humor/book/How%20To%20Drive%20Your%20Roommate%20Crazy.htm pentru matale omu fericit

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
din fericire omu fericit nu are nevoie de ajutor googlematic...pacat ca pe linku .ru nu intelegi nimic..noroc ca rusii s-au gandit si la mahalaua dl-ui blue guy.si au pus si english ptr acel albastrel necunoscator al mamei ruse..deci scade iq-ul..ce nasol
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
Bre ala e homepage la mine,ti-am dat-o ca amuzament si ca sursa de inspiratie,ce naiba...
-
poate sa fie..ce plm ma intere pe mine ce homepage ai tu si ce browser folosesti..
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
Pai parca ziceai de un coleg de camera programator bla bla... las-o balta.
-
Asta trebe impartit cu toata lumea
Om_fericit
esti o doamna
--------------------------------------------------------------------------------
nu am probleme cu prostata..si nu cred ca ai fi in masura sa a ajuti cu ceva..ptr ca eu nu am nevoie de asa ceva...ar cam trebui as mai dormi si tu cate o ora pe noapte....ca te distrugi pe zi ce trece..gaseste-ti o femeie..sau un baiat daca ai inclinatii spre asa ceva..spor la treaba..cauta bine si vei gasi =))
esti o doamna

--------------------------------------------------------------------------------
nu am probleme cu prostata..si nu cred ca ai fi in masura sa a ajuti cu ceva..ptr ca eu nu am nevoie de asa ceva...ar cam trebui as mai dormi si tu cate o ora pe noapte....ca te distrugi pe zi ce trece..gaseste-ti o femeie..sau un baiat daca ai inclinatii spre asa ceva..spor la treaba..cauta bine si vei gasi =))
-
Mesaju il pastrez la colectia personala,nu stiu carei aaactiuni datorez onoarea sfaturilor dumneavoastra.O sa-mi caut o femie sau un baiat,o sa incep sa dorm si poate daca am noroc imi pierd si io virginitatea pana la 30 de ani si o sa scriu pe forumuri ce fain am petrecut .
Misto sfat,stiam io ca nu degeaba stau treaz
Misto sfat,stiam io ca nu degeaba stau treaz

-
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii