"Rapid vs. Steaua" - cu miza!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gaga » Joi Mar 23, 2006 2:33 pm

Ar trebui sa vezi forumul suporterilor rapidisti, cum arunca in stanga si in dreapta cu amenintari, cum vor veni ei sa ne macelareasca, cum vor veni sa ne calce in picioare. Toti taranii frustrati ... m-am saturat de ei.

Am inteles, pai atunci nu va lasati bre mai prejos, ce sa zic.
Stima noastra si mandria
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Joi Mar 23, 2006 2:37 pm

bine bre kantemire, fie ca tine: indiferent ce echipa se va califica, promit sa scriu in semnatura: bravo x! respect y!
unde x ie iechipa calificata, iar y ie iechipa romaneasca ajunsa pana-n sferturile cupei UEFA!

cu tuate astea, nimic nu ma-mpiedica sa-mi doresc (nu, nu din tot sufletu, asta den urma fiind ocupat shi cu alte chestii) sa se califice Steaua!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde cutuma© » Joi Mar 23, 2006 2:40 pm

gaga scrie:Am inteles, pai atunci nu va lasati bre mai prejos, ce sa zic.
Stima noastra si mandria

Dana, iarta-ma ca te intreb ... ti-ai schimbat recent dioptriile?! Tu citesti posturile mele inainte sa ma iei la misto?

citez iarasi din mine si voi folosi bold, poate acuma vezi, sa bag si font mai mare?:

si in afara terenului sa nu va raspundem la provocari si sa aratam care-i diferenta intre civilizatie si neanderthal
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde eyewitness » Joi Mar 23, 2006 2:47 pm

da file, am inteles perfect, uite inca cateva motive demne de loat in calcul in caz ca pierde steaua: racejte jiji la ovare si nu mai are puterea sa le insufle jucatorilor mentalitatea de mihai viteazu, autocaru stelei are pana pe fata si shofiorului ii trebuiesc fro doojde minute sa faca pana lucru care ii va enerva pe jucatori care vor intra crispati pe stadion, banel si-a facut funda la cranpuane cu mana stanga si nu cu dreapta ceea ce evident ie un semn rau, iarba din julejti a fost taiata cu juma de cm mai mult ceea ce face ca mingea sa sara mai mult din gazon, evident un mare handicap pt steaua. acelasi lucru este valabil si pentru rapidisti.

deci kante mire, ma pish pe propunerea matale, nu este aplicabila :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Mar 23, 2006 2:47 pm

indiferent ce echipa se va califica, promit sa scriu in semnatura: ...

olaieolaieolaie! nare aste treaba cu ceam propus io - tu tresa scrii "bravo Rapidu!" numa daca bate rapizii, ca daca or bate stelijtii ma laj pe mua, sa scriu io "Bravo Steaua! si multa plecaciune lu mejter Naie!"
da' apreciez, oricum, bunavointsa

iedit in scopu redirectzionarii urineii lu martoru: ia pisha tu mai incolosha, mai spre stanga!
(sau macar mai plinbo, sa acoperi tot spectru!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde nae cinefil » Joi Mar 23, 2006 2:54 pm

aiule, noro c-ai scris
acelasi lucru este valabil si pentru rapidisti
c-alfel ma ofuscam, da` ashea vaz ca ai prins ideea!
ai uitat sa zici ca depinde shi de care sobor de preotzi a fost mai tare: ala de pe lia manoliu sau ala de pe giulejti(in cazu in care-o fo frunu p-acolo)!

kantemire, poi nu-mi convine bre ashea, ca daca bate steaua io n-am voie sa ma bucur finca tre sa stau s-ajtebt sa postezi matale laudanumuri d-alea?! :)
acelasi lucru este valabil si pentru rapidisti! copirait aiu
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Mar 23, 2006 3:04 pm

ti-ai schimbat recent dioptriile?!

nu port ochelari ... ca altii ...

daca tie ti se pare ca ce ai ingrosat tu scuza iesirile care au fost atunci pot (teoretic) sa te injur pentru ca suntem in afara terenului, nu?

adica aici nu se pune daca bag in pisda ma-sii si iau la penise virtuale familia oricui, da?
iar al doilea bold al tau l-am infierat deja: cine spune ca tu ca suporter stelist esti superior unui suporter, in cazul de fata rapidist? ti-am mai spus, superioritatea "rasei voastre albe" nu o poate cumpara jiji becalezu cum nu-si poate cumpara macar un dram de creier in plus.

uite presupunem ca eu sunt rapidist si iti zic tie, stelistule: in afara terenului sa nu va raspundem la provocari si sa aratam care-i diferenta intre civilizatie si neanderthal.

e bine asa?
gaga

Mesajde cutuma© » Joi Mar 23, 2006 3:14 pm

gaga scrie:nu port ochelari ... ca altii ...

(1)daca tie ti se pare ca ce ai ingrosat tu scuza iesirile care au fost atunci pot (teoretic) sa te injur pentru ca suntem in afara terenului, nu?
(2)adica aici nu se pune daca bag in pisda ma-sii si iau la penise virtuale familia oricui, da?
(3)iar al doilea bold al tau l-am infierat deja: cine spune ca tu ca suporter stelist esti superior unui suporter, in cazul de fata rapidist? ti-am mai spus, superioritatea "rasei voastre albe" nu o poate cumpara jiji becalezu cum nu-si poate cumpara macar un dram de creier in plus.
(4)uite presupunem ca eu sunt rapidist si iti zic tie, stelistule: in afara terenului sa nu va raspundem la provocari si sa aratam care-i diferenta intre civilizatie si neanderthal.

1 - poti sa ma injuri daca te consideri ca fiind parte dintre neanderthalieni de care vorbesc
2 - n-am injurat pe nimeni, n-am luat la penis pe nimeni, n-am bagat pe nimeni in nici o pizda cu atat mai putin a mamelor lor. Le-am dorit doar sa-i vad cum se inneaca cu fistic si alune si cum li se innegreste fatza de invidie. Mai ales pe dinamovisti si urinopolisti care in lipsa rezultatelor proprii au adoptat rapid ca echipa de suflet.
3- eu ca suporter stelist vreau sa merg la ambele meciuri fara sa-mi fac griji pentru integritatea mea corporala. Si cum pana acum, suporterii rapidisti din provincie au subliniat clar ce vor dori ei sa obtina din deplasarea la bucuresti e clara diferentza de clasa.
4 - eu n-am amenintat ca bat pe nimeni, deci n-ai de ce sa ma acuzi ca am provocat pe cineva.

Nu regret nimic din ce-am zis ieri, inca m-am abtinut ... M.R. & P.T & D.

cutuma©

Mesajde nae cinefil » Joi Mar 23, 2006 3:23 pm

n-am injurat pe nimeni
M.R. & P.T & D
Mirel Radoi, PiTurca, Dica?

shi io sper sa se califice Steaua!...
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Mar 23, 2006 3:28 pm

1 - pai atunci fac ca tine la punctul doi si imi doresc doar sa te vad cum te ineaci cu fistic si alune si cum ti se inegreste fatza de invidie. am rezolvat doua puncte fara sa fiu din neandertal.

peseu: ineca (cu un N, ca si inegreste) se trage din cuvantul latin "neca" ce inseamna "a ucide". oricum si fara asta mesajul e plin de ura, de ce nu ai fi tu neanderthalianul?

4. ti-am raspuns cu propria ta faza, nu am zis nimic altceva de nici o amenintare ci doar ca mesajul tau este plin de ura si necivilizat, ti-am intors exact ce ai spus tu galeriei adverse, inteleg ca nu iti place?

si nu mi-ai spus: unde scrie ca un suporter stelist este mai spalat, mai elevat, mai ne-neanderthalian decat unul rapidist? ca eu asta inteleg din toate mesajele tale ca sunteti o rasa superioara fatza de maimutzele din tabara adversa.
gaga

Mesajde kant emir » Joi Mar 23, 2006 4:27 pm

kantemire, poi nu-mi convine bre ashea, ca daca bate steaua io n-am voie sa ma bucur finca tre sa stau s-ajtebt sa postezi matale laudanumuri d-alea?!

ba! posa te bucuri cat poftejt, asta-i buna! nurmal ca da, numa ca nai nicio obligatzie (asa cum o sa aiba cei cesh asuma pariul shi-l perd!)

io zic asa: crezi (nu tu, naie! ci tu, cetitoriule) destul in echipa favorita? destul ca satz asumi shun risc mic (o gluma - masancur - nimic mai mult!)

ertatz intarzierea, da netu ie la ora turbata)
kant emir

Mesajde Daimon » Joi Mar 23, 2006 4:48 pm

bre voi chiar n-avetz de lucru. nu mi-as fi imaginat niciodata ca un simplu meci de fotbal sa iste atatea discutii...
Daimon

Mesajde memetshot » Joi Mar 23, 2006 4:56 pm

poi tzam zis ma: policlinica timisuara nu prea stie ce e cu meciurile alea cu miza, deci lojic ca nutz poti imagina
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde jeorj » Joi Mar 23, 2006 5:05 pm

Daïmon scrie:un simplu meci de fotbal sa iste atatea discutii...
adevaru ie ca meci m-ai "simplu" ca asta nu s-o jucat freodata in romania da asa e ei microbijtii astia, fac din tzantzarosi cabaline:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Mar 23, 2006 5:16 pm

memetShol scrie:deci lojic ca nutz poti imagina
in postu de mai sus ma refeream la oameni care in mod normal nu au legatura cu fotbalul si s-au aprins mai mult sau mai putin.

stai tu linistit ca imi imaginez eu destule. intr-un fel e mai bine ca e discutia asta cu Rapid si steaua si nu se zice nimic de meciul de duminica.
Daimon

Mesajde jeorj » Joi Mar 23, 2006 5:19 pm

bre, da imi spune si mie cineva can e meciurile astea? ca sa stiu cansa am emotii pentru pariu ce lam facut:D
jeorj
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Mar 23, 2006 5:37 pm

emirule, e inaplicabil. Tocmai pen'ca da streche in noi cand vine vorba de fotbal, aceeasi streche n-o sa ma lase sa scriu nimic bine de rrapid, in orice eventualitate. A-propos, io voiam sa-i scoata Hanburg, de frica sa nu mearga mai sus ca STEAUA, care s-a calificat la 24 de ore dupa rrapizi.

Deci io zic ca cu strechea sa nu te pui...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde piskeshu » Joi Mar 23, 2006 5:43 pm

Butule, suporterii ca tine is de ras ma, in afara de cazurile in care is violenti.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde cutuma© » Joi Mar 23, 2006 9:59 pm

gaga scrie:peseu: ineca (cu un N, ca si inegreste) se trage din cuvantul latin "neca" ce inseamna "a ucide". oricum si fara asta mesajul e plin de ura, de ce nu ai fi tu neanderthalianul?

Exista manevra Heimlich asa ca vor scapa nevatamati.

Ura? Ei bine, recunosc, n-o fi chiar ura ... dar e a dracu' de aproape. Asta e ... a.a.s.v.a.m.b.p.t.n.p.p.e.l.i.M.L.R!

cutuma©

Mesajde kant emir » Vin Mar 24, 2006 8:15 am

bhuttu scrie:emirule, e inaplicabil. Tocmai pen'ca da streche in noi cand vine vorba de fotbal, aceeasi streche n-o sa ma lase sa scriu nimic bine de rrapid, in orice eventualitate. ...

ba io creca ie perfect aplicabil, penca daca ieste umpic de ferplei (si nam dubii, 's sigur-sigur ca ieste, deci ezista!), strechia nare nica de zis]lumea e umpic mai buna[/I].

pe urma: daca tu crezi cu adevarat ca Steaua e mai buna (in du bi ta bil mai buna!) - ce poti sa pierzi?

tu, ca adevarat fan, nu trebuie sa te indoiesti de victorie, pentru ca daca e cu adevarat asa, fanatismul tau n-are baza si ie simpla abureala - nu crezi, te prefaci doar a crede in steaua Stelei!

Dupa cum se vede, aici e tot jocul: crezi in echipa ta sau nu, si aici apar doo variante:
1) - crezi - nu te sperie nici un pariu, nu-tzi imaginezi infrangerea, no?
2) - nu crezi - mmmpoi te cam temi sa nu ramai de carutza, no? sa nu cumva te faca de rusine echiputza: ce sa mai faci, nu pui pariu, pentru ca te temi sa nu perzi (shaici, ca sa supralicitez io, zic asa: daca tot nu ai taria sa iti sustii echipa cu un pariu - in care nu pierzi, practic, nici un leu, ci doar te angajezi sa recunosti, cu sportivitate, meritele celor mai buni - la ce bun sa te mai dai de-a dura ca ejt suporter? ca ejt fan, ca AI suflet de sportiv?)

adica, repetez si reiterez - un joc, in care ne intrecem noi, forumistii, intre noi: suntem destul de seriosi?
kant emir

Mesajde Aliosha » Vin Mar 24, 2006 3:06 pm

la cererea lui Daimon, cateva detalii legate de meciul de Duminica.

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Fulgerul AEK Bragadiru va incepe la ora 20.30 pe stadionul "National" din Complexul "Lia Manoliu".

Preturile biletelor sunt:

TRIBUNA 0 - 50 lei
TRIBUNA I - 20 lei
TRIBUNA II - 10 lei
PELUZE - 5 lei

Biletele vor fi puse in vanzare vineri, 24 martie, ora 10:00, dupa urmatorul program:

Vineri 24 martie:
Stadionul Ghencea 10.00 - 18.00
Stadionul Lia Manoliu din Complexul National 10.00 - 18.00

Sambata 25 martie:
Stadionul Ghencea 10.00 - 18.00
Stadionul Lia Manoliu din Complexul National 10.00 - 18.00

Duminica 26 martie:
Stadionul Ghencea 09.00 - 14.00
Stadionul Lia Manoliu din Complexul National - incepand cu ora 12.00
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde eyewitness » Vin Mar 24, 2006 3:17 pm

asa alexei, si care ie legatura cu rapid-steaua (cu miza) din cupa uiefa? geme folbalu intern cu treduri despre divizia a. sau a fost un prilej propice sa i-o mai traji lu daimon? :D
eyewitness

Mesajde Aliosha » Vin Mar 24, 2006 3:34 pm

Salut eye. Am ramas dator cu un mesaj ce viza nelinistea generata de postul meu de acum acteva zile dar din lipsa de timp m-am dedat la o scurta caterinca. Protejat si de profilul subforumului in care scriem aceste randuri, evident.

Lasand gluma, daca Daimon ne va vizita frumoasa capitala cu prilejul meciului de duminica il rog sa citeasca cu atentie bannerul de 20/1.5 pe care l-am pregatit special pt el impreuna cu baietii cu care merg la meci. Sau daca nu el macar sa isi puna prietenii care vor face deplasarea sa faca cateva poze din partea lor de stadion in timpul afisarii bannerului. Imi cer scuze de acum dar ni s-a terminat vopseaua neagra exact la al doilea punct al umlautului.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde kant emir » Vin Mar 24, 2006 3:42 pm

Salut, Aliosha! tu crezi in victoria Stelei? destul cat sa te prinzi in joaca noastra?

eh, am intrebat si io, n-am dat cu batzu'!
kant emir

Mesajde bhuttu » Vin Mar 24, 2006 4:37 pm

emirule, dragule, iote de citeste semnatura mea. O las fix pana maine, si sa stii ca nu m-a ars mana cand am scris-o. Vreau satz arat ca n-are nici in clin nici in maneca nimic din ce zici tu cu meciul de fotbal de la care a ponit intreg acest tam-tam:

1. io sunt cat se poate de convins de victoria Stelei. Dar chiar si asa, cat se poate de convins, nu pot sa ma bag in asemenea pariu pentru ca IN NICI UN CAZ, nici macar in cel - inconceptibil pentru mine - ca rrapid o scoate pe Steaua, n-as putea sa pun in semnatura ceva pro-rrapid.

2. am pus totusi, sa-ti arat ca ma duce capul incat sa-mi dau seama ca daca am o semnatura pro-rrapid nici nu-mi cade cerul in cap, nici nu se modifica rezultatul meciului, dar nici nu devine lumea mai buna si nici nu-mi fac cu nimic de rusine echipa.

Multumit?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde jeorj » Vin Mar 24, 2006 4:37 pm

cantemire, creca ai nimerit gresit cu subectu asta. aici e chibitii nu ghemblarii:D
jeorj
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 24, 2006 5:37 pm

sa citeasca cu atentie bannerul de 20/1.5 pe care l-am pregatit special

pacat ca ierarhiile in folbal nu se fac dupe frumusetea banerelor si inventivitatea coregrafiilor :D
eyewitness

Mesajde kant emir » Vin Mar 24, 2006 5:38 pm

da, bre butule, da! apreciem si supraapreciem gestu matale!
kant emir

Mesajde Daimon » Vin Mar 24, 2006 7:08 pm

nu va vizitez capitala de data asta, dar vor fi destui, stai linistit.
aiule nu te lua dupa el. banner e ala de se pune pe gard, bucata aia de panza de 20/1,5 de care zice el, e un mesaj.

cateva obs
1. faptu ca s-a terminat vopseaua, nu e de lauda.. denota amatorism si slaba organizare. crede-ma ca stiu ce spun, am vopsit destule mesaje si coregrafii si nu am patit asa ceva.. sau daca se intampla, dadeam un telefon si aducea cineva vopsea.
2. merci Aliosha pt datele referitoare la pretul biletelor samd. totusi, ar trebui sa stii ca in general la asemenea meciuri exista ceea ce se numeste reciprocitate. anume, suporterii echipei oaspete au intotdeuna un anumit numar de bilete gratuite.
Daimon

Mesajde cutuma© » Vin Mar 24, 2006 7:12 pm

Daïmon scrie:1. faptu ca s-a terminat vopseaua, nu e de lauda.. denota amatorism si slaba organizare. crede-ma ca stiu ce spun, am vopsit destule mesaje si coregrafii si nu am patit asa ceva.. sau daca se intampla, dadeam un telefon si aducea cineva vopsea.

Sau Ghidul Suporterului Timisorean : "Cum sa nu sesizezi o ironie in 10 pasi simpli"

cutuma©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii