Caprioara e si ea destul de detestata , dar aici explicatia e mai simpla: se pare ca a jignit trupa
3se in repetate randuri si asta a s-a vazut 
3se in repetate randuri si asta a s-a vazut 
Originally posted by Sopra Tutt1
m-ai votat si nu apare nimic in dreptul meu? ... hmm ... atunci ori sondajul mai iubeste, ori ma iubesti tu si nu shtii ;D

Originally posted by Oribilul Mosh
Eu..sa te urasc ? Nicidecum ! Chiar imi esti simpatica !![]()

Initial trimis de DANA
2. pe vali il uraste sopra... si e suficient.![]()
Initial trimis de DANA
1. da...
2. poate te iubesti singur if u know wat I mean
3. ihi, incepe telenoveeeela. stingeti lumina si bagatzi popcorn.

... adica fac cartofi prajitzi, salate si alte prostii, dar nu cine shtie ce... si nici nu ma intereseaza sa invatz.
Originally posted by DANA
pe tine nu te voteaza nimeni? ori esti iubit de totzi ca mine ;D da' nu prea cred, ori esti insignifiant, ceea ce e posibil.![]()
Originally posted by Gabytu
vai merci... d-abia astept sa castig si sa-ti multumesc... eo onoare pt. mine..... :p![]()
![]()

Originally posted by Aliosha
Poate I'm a funny Harry Potter ( tras de par)
sau
I'm a funny pothead ( nerecomandat ) doar daca esti fan al filmului "Harry Pothead and the Magical Herb" ;n dar ma indoiesc ca le ai cu ganja;
Initial trimis de Oribilul Mosh
Catzi oameni il urasc pe Vali ! Ce parere ai ALiosha ? Este o mare surpriza pt. mine ! Cu ce i-o fi suparat ?
Originally posted by Gabytu
stiu mey.. am pus-o la plesneala... astepteptam neste lectii de engleash de la capry... ca tot se pricepe...:p
![]()
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator