Muzica preferata

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde KickAss » Vin Aug 10, 2001 8:14 am

Initial trimis de Sange_Latin

Bon .......
A n-am pierdut nici un parinte sa carat pur si simplu .....
B nu ma pis in aer ca d-asta am wc ...
Mai departe , n-am auzit nici-odata paraziti zicand ca iau drguri care se trag pe nas , + dute si tu pe site-ul lor si citeste sub " chesti " ce cred iei despre droguri de genul nas , in caz ca nu te duci iti spun io , "sunt total contra pudre si pilulue " iei o au cu iarba mie píªrsonal nu-mi zice nici aia dar nici nu ma deranjaz,
Pe scurt , in cuvintele parazitilor " ie SCANDALOS critici fara sa traiesti " !!!!!!!!

vaz ca iti place sa dai vina pe comunism , dar daca te uiti cu atentie , oameni o duceau in multe puncte mai bine p-atunci decat p-acum , nu vedeai pensionari murind de foame pe strada , nu vedeai oameni care suteau sine de fier ca sa isi faca un ban in plus etc ...... idea la chestia asta ie nu ierea bine cu comunismul , dar nu ie bine nici cu democratia , ca s-iau luat prea multe libertati , parerea mea .

bon va las , ca mai usor faci apa vin decat sa schimbi parerea unui roman !! lol

Respect si numai bine pentru toti care gandesc ca mine !!!

In mod exceptional si pentru tine mr care nu gandeste ca mine
chaque'un son opinion , daca alti nu te cred ghinion :)

Bai Sange_latin, cati ani ai tu de esti asa expert in comunism? Ai uitat ca la televizor, puteai sa te uiti doar doua ore pe zi. Nu vedei pe nimeni murind sau furand, pentru ca totul era bagat sub pres. Putea atunci in Romania sa fie cel mai mare criminal in serie, iar tu nu o stiai (asta se aplica in perioada (80-89, cand totul se dusese dracu). Cu uleiul rationalizat cum ramane. Dar cu tacamurile de pui pt. care stateai la coada 5 ore? De unt nu mai vorbesc. Tot una din caracteristicile celor de ginta latina este si "datul uitarii".

PS: nu-i asa ca l-ai votat pe Vadim?
KickAss
Junior Member

Mesajde Sange-Latin » Dum Aug 12, 2001 2:22 am

Initial trimis de KickAss

Bai Sange_latin, cati ani ai tu de esti asa expert in comunism? Ai uitat ca la televizor, puteai sa te uiti doar doua ore pe zi. Nu vedei pe nimeni murind sau furand, pentru ca totul era bagat sub pres. Putea atunci in Romania sa fie cel mai mare criminal in serie, iar tu nu o stiai (asta se aplica in perioada (80-89, cand totul se dusese dracu). Cu uleiul rationalizat cum ramane. Dar cu tacamurile de pui pt. care stateai la coada 5 ore? De unt nu mai vorbesc. Tot una din caracteristicile celor de ginta latina este si "datul uitarii".

PS: nu-i asa ca l-ai votat pe Vadim?

Bai aveai bani ????
Aveai munca ???
Ca n-aveai ce sa faci cu iei ie altceva , nu zic ca comunismul a fost sau va fii vreodata bun , dar uitate in jur la ce oameni avem la guvern , si casa iti raspund n-am votata nici pe unul nici pe altul sunt doi imbecili parerea mea :o !!!
oi fii io lejer natonalist dar nici chiar asa ca sa il votez pe mr pun mitraliera pe stadion , lol .
Plus "ginta latina " iarta dar nu uita ca sa stii si tu :mad:

Respect si numai bine pentru toti care gandesc ca mine !!
Sange-Latin
Junior Member

nici chiar asha

Mesajde Vizitator » Dum Aug 12, 2001 8:00 pm

Initial trimis de KickAss

andrei, nu e chiar asha. nu zic, era si pe vremea aia criminalitate si criminali si hoti, dar doar 1 10a parte din cati sunt acum. atunci dupa ce afceai parnaie o data, nu mai vroiai sa te intorci acolo.plus ca exista reintegrarea, li se dadea servici, acum sunt aruncati in strada.
era o foamete crunta, recunosc...

btw, ai luat pozele alea de pe ftp-ul cargo??? ca vreau sa le steg
Vizitator

Exemple

Mesajde Suryia » Dum Aug 12, 2001 10:05 pm

fii linistit,nu-ti zic de mafia sau parazitii...Dar , ce zici de R.A.C.L.A., Getto Daci , Da Hood Justice , Methadon5000 , C.T.C. , Verita Saga , E.L.I.T.A. , Pirats'Klan , L.I.R.I.C. , etc.?
Suryia
Junior Member

Re: Exemple

Mesajde Vizitator » Dum Aug 12, 2001 10:15 pm

Initial trimis de ganja^^^
fii linistit,nu-ti zic de mafia sau parazitii...Dar , ce zici de R.A.C.L.A., Getto Daci , Da Hood Justice , Methadon5000 , C.T.C. , Verita Saga , E.L.I.T.A. , Pirats'Klan , L.I.R.I.C. , etc.?

hai ma, las-o moarta.
racla nu imi place, methadon nu i-a auzit vreodata, desi ascult emisiunile de hip-hop, da hood sunt bunicei, restul sunt terminati. stiu 3 formatii din underground care sunt mai bune decat ei
Vizitator

Care-s aia?

Mesajde Suryia » Lun Aug 13, 2001 12:10 am

Oricum, multi din cei pe care ti i-am enumerat sunt din underground!Deci,care-s cele 3 formatii?
Suryia
Junior Member

Re: Care-s aia?

Mesajde Vizitator » Lun Aug 13, 2001 12:24 am

Oricum, multi din cei pe care ti i-am enumerat sunt din underground!Deci,care-s cele 3 formatii?

lol, nu prea cred

interventii lirice
fara limita (aia care cantau ceva cu vecinul de la trei)

si a treia am uitat-o
Vizitator

Eu da!

Mesajde Suryia » Lun Aug 13, 2001 12:32 am

Intai:pentru tine ce inseamna underground?De Interventii Lirice n-am auzit , dar Fara Limita numai underground nu sunt! Si eu te intreb de la cate din formatiile pe care ti le-am enumerat ai auzit ceva , ai vazut clipuri sau albume de vanzare? Pe unele le-am auzit doar la colaborari pe albume ale unor trupe cu contracte la case de discuri , deci CHIAR SUNT underground.
Suryia
Junior Member

Re: Eu da!

Mesajde Vizitator » Lun Aug 13, 2001 12:42 am

Intai:pentru tine ce inseamna underground?De Interventii Lirice n-am auzit , dar Fara Limita numai underground nu sunt! Si eu te intreb de la cate din formatiile pe care ti le-am enumerat ai auzit ceva , ai vazut clipuri sau albume de vanzare? Pe unele le-am auzit doar la colaborari pe albume ale unor trupe cu contracte la case de discuri , deci CHIAR SUNT underground.

da hood, ctc, getto daci, methadon. pe astia chiar i-am ascultat.
methdon are porcaria aia de melodie copiata dupa dre. hetto dacii nu stiu sa mai fi scos ceva in ultima vreme.

undergroundul e ca inteligenta, toti o recunosc, dar nimeni nu stie definitia
Vizitator

Mesajde manelesux » Lun Aug 13, 2001 12:13 pm

A.Ma bucur sa aflu ca nu te pishi in aer...dar itzi recomand experientza,cu conditzia sa nu stai pe directzia din care bate vantu.
B.Parintele tau a fost najpa.
Daca ma uit cu atentzie la comunism,atunci leneshii primeau de mancare gratis.Acu tre sa munceasca.Sa nu itzi inkipui ca imi place Romania,sau ca am impresia ca e pe drumul bun,ci e vorba de faptul ca cei care shutesc shine shi fibra optica ar face-o cam in orice tzara s-ar afla.Shi o faceau shi atunci,doar ca nu te uitai la ei.Hiphopu nu e in nici un caz muzica lor.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Sange-Latin » Mar Aug 14, 2001 1:36 am

Initial trimis de manelesux
A.Ma bucur sa aflu ca nu te pishi in aer...dar itzi recomand experientza,cu conditzia sa nu stai pe directzia din care bate vantu.
B.Parintele tau a fost najpa.
Daca ma uit cu atentzie la comunism,atunci leneshii primeau de mancare gratis.Acu tre sa munceasca.Sa nu itzi inkipui ca imi place Romania,sau ca am impresia ca e pe drumul bun,ci e vorba de faptul ca cei care shutesc shine shi fibra optica ar face-o cam in orice tzara s-ar afla.Shi o faceau shi atunci,doar ca nu te uitai la ei.Hiphopu nu e in nici un caz muzica lor.

N-o fac zi de zi dar am avuto deja , lol , nu contra vantului se intelege , dar am vazut io niste desptepti in gang care bateau raza clar contra vantului , banda de imbecili , ....... najpa mie imi spui ::rolleyes: lol , .......... MMM da cu friba optica ai dreptate , lol , cat despre Romania ce sa zic io stiu sper sa devina situatia mai buna , dar nu cred ca o sa se intample mult prea devreme .

ahh inainte sa uit ,unde naiba ie ubi....... sau nu stiu ce ai dat drept location ??

-------------------------------------------------------------------------
Sange-Latin
Junior Member

Mesajde manelesux » Mar Aug 14, 2001 11:46 am

Initial trimis de Sange-Latin

N-o fac zi de zi dar am avuto deja , lol , nu contra vantului se intelege , dar am vazut io niste desptepti in gang care bateau raza clar contra vantului , banda de imbecili , ....... najpa mie imi spui ::rolleyes: lol , .......... MMM da cu friba optica ai dreptate , lol , cat despre Romania ce sa zic io stiu sper sa devina situatia mai buna , dar nu cred ca o sa se intample mult prea devreme .

ahh inainte sa uit ,unde naiba ie ubi....... sau nu stiu ce ai dat drept location ??

-------------------------------------------------------------------------

ubi.... e un cuvant care in romaneshte e ubicuitate shi care inseamna "ala care e peste tot in acelashi timp"
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Sange-Latin » Mie Aug 15, 2001 2:24 am

Initial trimis de manelesux

ubi.... e un cuvant care in romaneshte e ubicuitate shi care inseamna "ala care e peste tot in acelashi timp"

Trebuie sa recunosc ca stau cam prost cu romana :( , dar mersi pentru explicatie :)

-----------------------------------------------------------------------------
La mormant sa nu ma planga decat fete de liceu , ca sa stie toata lumea c-a murit un derbedeu !!!!!!
Sange-Latin
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Aug 15, 2001 7:08 pm

Trebuie sa recunosc ca stau cam prost cu romana :( , dar mersi pentru explicatie :)
--------------------------------------------------------------------
La mormant sa nu ma planga decat fete de liceu , ca sa stie toata lumea c-a murit un derbedeu !!!!!!

Se vede din avion ca stai foarte prost cu limba romana, da' cum se face ca expresiile astea de 2 lei le cunosti?
Vizitator

Mesajde Sange-Latin » Joi Aug 16, 2001 2:43 am

Initial trimis de 10 Goorer
--------------------------------------------------------------------

Se vede din avion ca stai foarte prost cu limba romana, da' cum se face ca expresiile astea de 2 lei le cunosti?

Bai stii ce imi place la romani de azi , tu le zici pe frumos si iei raspund pe un ton moracanos , ca sa nu zic insultant , ........... bon nu conteaza , ca si asa vaz ca mai toata lumea p'aici ma trateaza la fel .
Cat pentru intrebare : asa le stiu eu pe toate ;)

------------------------------------------------------------
Sange-Latin
Junior Member

Mesajde Einstein » Mar Aug 21, 2001 3:23 pm

hmmm...

Ce muzica imi place mie?
Pai dintre formatiile romanesti imi plac Voltaj, Body&Soul si Taxi.
De afaraimi plac Backstreet Boys, Five, N Synk*, Westlifw...

In special nu imi place un gen anume, ci imi place muzica buna, muzica adevarata, nu sa-mi tipe toti tampitii in cap.

From the biggest real music fun, Einstein.
Einstein
Junior Member

altu?

Mesajde Vizitator » Mar Aug 21, 2001 3:39 pm

Initial trimis de Einstein
hmmm...

Ce muzica imi place mie?

In special nu imi place un gen anume, ci imi place muzica buna, muzica adevarata, nu sa-mi tipe toti tampitii in cap.

bah, ainstain, tu citesti doar topicu si dupa aia te arunci ?????
tu vezi ce se discuta in topicu asta????
Vizitator

salut mancavasi!!!

Mesajde Vizitator » Mar Aug 21, 2001 11:31 pm

baaaa......ce forum casto aveti mancavas!!!!E beton armat ba..... Vasi invita
intro zi la o berica pe toti astia care scrie aici.....asa sa ne delectam urechile
cu niste muzica deaia casto si ritmata dea lu Ciprian Porumbelu ....asta pana ne incalzim
ca apoi va urma niste muzici dalea care e mult mai beton,cum ar fi:George Chelnescu,Wolffbag Mozard,Fr.Scuber....
alea alea.....

Hai ca va dau o ventuza lipicioasa la toti!Va pup ...mancavasi!

Got the point?
Vizitator

Re: Re: Muzica preferata

Mesajde bubbu » Joi Aug 23, 2001 11:32 am

Initial trimis de shmack'n'bobo
BOBO:BRAVO,Bíƒ ,SUNTETI Tí‚MPITI!!!!!!!!!!!!!!
SHMACK:In mare parte are dreptate,dar legat de cultura muzicalí£:EA EXISTíƒ SI MULTI OAMENI O AU(DAR NU TOTI SUNT ROMí‚NI)!!!!!!!!!!
BOBO:EU SUNT ROMí‚N !!!!
SHMACK:VOI SUNTETI ROMí‚NI SAU AVETI CULTURíƒ MUZICALíƒ,si prin asta nu intreb dací£ stiti cine sunt ANIMALX sau cati ani au cele de la ANDRE(cicí£ sunt din nou impreuní£ pt.rí£posatul)!!!!!
BOBO:NU ESTE ASA Cíƒ CEA MAI "BUNíƒ "TRUPíƒ ROCK ROMí‚NEASCíƒ ESTE ANDRE.Le-am ví£zut la Sighisoara si THEY ROCK(MY BED)!!!!!!
SHMACK:Uitati un exemplu de om ,roman ,care are culturí£ muzicalí£!!!!
PA!Asteptí£m intrebí£ri(si rí£spunsurile de la intrebí£rile puse de voi)!!!PA(SHMACK) SI PUSI(BOBO)

Hai sa-tzi spun eu ceva...La chestia cu dezacordurile gramaticale nu sunt de acord cu tine.Acele dezacorduri se fac pentru rima...(si sa shti ca nu iau apararea nimanui) si ca sa te convingi asculta muzica populara de genul Nicolae Furdui Iancu, Maria Tanase, etc. care mie imi plac si le ascult cu placere.
bubbu

Mesajde manelesux » Vin Aug 24, 2001 12:55 pm

Initial trimis de Einstein
hmmm...

Ce muzica imi place mie?

einstein,observ fara putintza de tagada ca ai o problema cu "tampitzii care ne tzipa in cap"....e ceva sechele de pe urma copilariei? sau e tocmai copilaria?
Te-ash ruga sa dai doua exemple de tampitzi care tzi-au urlat in cap de cand te shti tu shi pana acuma.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde FrozeN » Mie Aug 29, 2001 9:50 am

Pai sa vedem....ascult ROCK, ROCK, din cand in cand mai ascult si ROCK...dupa care, pentru a schimba monotonia ascult si niste ROCK. Apoi ma intreb : ma da niste ROCK de ce sa nu ascult? Si tot asa.....

Genurile de ROCK preferate sunt : black metal, gothic,
death metal, thrash metal si doom.
Ocazional un alternative dar nu prea ma dau in vant dupa asa ceva.
FrozeN
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Aug 30, 2001 10:21 am

Initial trimis de FrozeN
Pai sa vedem....ascult ROCK, ROCK, din cand in cand mai ascult si ROCK...dupa care, pentru a schimba monotonia ascult si niste ROCK. Apoi ma intreb : ma da niste ROCK de ce sa nu ascult? Si tot asa.....

Frozen, ai greshit boardul.
Asta e super mishto de citit (ma amuza teribil) dar nu posta aici ca rishti sa ti-o iei urat.
Te pup.
gaga

Mesajde tzucu » Joi Aug 30, 2001 2:38 pm

Initial trimis de DANA

Asta e super mishto de citit (ma amuza teribil) dar nu posta aici ca rishti sa ti-o iei urat.
Te pup.

Astia care scrieti aici o dati asa de urat. Incercati sa ne intimidati, adevarul ca nu am mai luat-o urat de mult, mi-e dor de asa ceva, e al naibii de folositor sa mai stii sa si pierzi, si nu frumos, sa pierzi urat de tot..Si eu care credeam ca e o chestie, o cearta amicala, unde e elegant sa servesti frumos...
Da daca s-o intampla sa o iau urat, nu ma supa, asa e in tenis..Toma Caragiu, ca iar se iau astia de mine ca plagiez ca prostu fara sa stiu de la cine
tzucu
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Aug 30, 2001 5:56 pm

Initial trimis de DANA

Te pup.

N-am inteles cum e cu luatul urat.
Esti cumva acea Dana din inghetzata pseudo-trupa Amici?
Te pot ajuta cu membrul senior in vreun fel?
Vizitator

Mesajde WOLF » Joi Aug 30, 2001 6:52 pm

Originally posted by FrozeN

Salve..
Spune-mi si mie ce ai gothic.. Ma intereseaza ..poate facem niste schimburi.
Mess with the best
Die like the rest
WOLF
Junior Member

Mesajde FrozeN » Dum Sep 02, 2001 10:20 am

WOLF, daca te intereseaza genul de rock gothic, iti voi spune ca am urmatoarele:

- Theatre of Tragedy
- Lake of Tears
- Nightwish
- Therion
- Tiamat
- Graveworm
- Evereve

Astea imi vin acum in cap. Mai am si altele dar nu stiu de ce, nu mi le pot aminti.
FrozeN
Junior Member

Mesajde KickAss » Dum Sep 02, 2001 11:00 am

Initial trimis de FrozeN
WOLF, daca te intereseaza genul de rock gothic, iti voi spune ca am urmatoarele:

- Theatre of Tragedy
- Lake of Tears
- Nightwish
- Therion
- Tiamat
- Graveworm
- Evereve

Astea imi vin acum in cap. Mai am si altele dar nu stiu de ce, nu mi le pot aminti.

Si eu as cam vrea Nightwish. Sa zicem ca am pina acum toata Lacrimosa, aproape tot Theatre, o mare gramada de Lake of...
In orice caz, as vrea tareeeeeee mult Nightwish. Da idei asupra modului de schimb!!!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde FrozeN » Mie Sep 05, 2001 12:52 am

Da-mi un mail si mai discutam
FrozeN
Junior Member

Mesajde May » Mie Sep 05, 2001 1:45 am

mi s-a parut intotdeauna ca muzica pe care o asculta omul are o legatura stransa cu gradul de cultura.....
"Get away from me!
Take heed to thyself and see my face no more!
For in the day Thou see my face Thou shalt die!"
May
Junior Member

Mesajde FrozeN » Lun Sep 10, 2001 3:38 pm

Cam asa ceva. Si cum la noi se asculta in draci manele si hip-hop...concluzia o tragi singur
FrozeN
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii