Akcent vs. 3rei Sud Est

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Bad producer...

Mesajde klass » Mar Apr 02, 2002 11:33 am

[quote]Initial trimis de Aurolacul
Daca sunt o groaza de.....care cumpara acest kk si ies bani, crezi ca le mai pasa??????
klass
Junior Member

Re: Bad producer...

Mesajde Ramona Opran » Mar Apr 02, 2002 10:55 pm

Initial trimis de Aurolacul
Pai asta inseamna ca dupa parerile voastre nici producatorii nu fac muzica cum trebuie.

Akcent...nu cred ca sunt o trupa, ci o "adunare ad-hoc". Faza cu transpiratul in si dupa concerte seama a Gabriel Cotabita, insa el apartine altei generatii si muzica lui a insemnat ani de "borbonite"
care straluceau pe ecranele televizoarelor, si "strofocarea"lui i-a adus o anumita faima...lucru care nu cred ca se va intampla si in cazul lor. E aiurea cum se lauda cu un mare album, desi au recunoscut ca s-au ocupat doar de promovarea celor doua melodii. Vad ca aplica acelasi dans stupid si salturi in patru sub forma de gramada, lucru care nu ii face deloc naturali si ii arunca pe terenul plagiaturii. Cred ca e importanta si imaginea cuiva, modul in care sustii un interviu si in care te apropii de public, si la capitolul asta mi s-au parut cam...pe langa.
Ramona Opran
Junior Member

Re: Re: Bad producer...

Mesajde Ramona Opran » Mar Apr 02, 2002 10:57 pm

Initial trimis de Ramona Opran

Akcent...nu cred ca sunt o trupa, ci o "adunare ad-hoc". Faza cu transpiratul in si dupa concerte seama a Gabriel Cotabita, insa el apartine altei generatii si muzica lui a insemnat ani de "borbonite"
care straluceau pe ecranele televizoarelor, si "strofocarea"lui i-a adus o anumita faima...lucru care nu cred ca se va intampla si in cazul lor. E aiurea cum se lauda cu un mare album, desi au recunoscut ca s-au ocupat doar de promovarea celor doua melodii. Vad ca aplica acelasi dans stupid si salturi in patru sub forma de gramada, lucru care nu ii face deloc naturali si ii arunca pe terenul plagiaturii. Cred ca e importanta si imaginea cuiva, modul in care sustii un interviu si in care te apropii de public, si la capitolul asta mi s-au parut cam...pe langa.

(mai sus era seamana....):)
Ramona Opran
Junior Member

R Akcent vs 3se

Mesajde Afroditta » Joi Apr 04, 2002 5:16 pm

Sal tuturor.Revin asupras mesajului,ca atuncieram grabita si m-a cam luat valu'.Nu spun ca nu-mi plac deloc Akcent.Au piese
destul de melodioase,din pacate compuse doar cu scop comercial. Vocile suna binisor,dar versurile sunt mizerebile.
Ganditi-va voi fetelor cum v-ati simti daca ati merge cu prietenul vostru intr-o cofeterie si tot ce auziti este "vrei doar sa ma f..."
(Ti-am promis).Oricum nu sunt profesionista ca sa-mi dau cu parerea.Nici ei nu sunt,de aceea nu se pot compara cu 3SE.
Afroditta

Mesajde Aliosha » Joi Apr 04, 2002 9:10 pm

Akcent...nu cred ca sunt o trupa, ci o "adunare ad-hoc".

Tocmai asta e problema. Oameni care nu au aproape nici o legatura cu muzica fac cariera ajutati de mass -media si exploatand prostul gust al unora.
Boys/girls- bandurile astea zic ca interpreateaza fel si fel de stiluri dar de fapt e unu singur si mare TEEN POP.
Versurile naive si cantecele dansate aiurea nu pot sa prinda la alta categorie decat la cei aflati la pubertate.
Refrenuri stupide, dans amator, o freza, o tzoala fistichie un negativ furat si gata trupa.
Fenomenul asta nu e o problema numai in Romania.
Peste tot apar tot felul de paraziti care impinsi de la spate incearca sa faca ceva . Sunt multe trupa "impreunate" in urma unor show-uri de televiziune, modele carora cand le apare un rid isi fac formatie... si inca tot felul de chestii similare triste. Ideea e ca poti oricand sa iti schimbi profesia, sa te faci din zidar inginer daca te duce capul dar cu muzica e ceva mai greu.
Fiind o arta cere talent, iar acolo unde el lipseste apare ridicolul.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aurolacul » Joi Apr 04, 2002 9:16 pm

Sincer nu mai am chef sa discut despre ei, m-am saturat de aceasta trupa. Acest topic ar trebuii inchis sau banat.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde ckride » Joi Apr 04, 2002 9:18 pm

bah ce draq vorbiti despre astia asa continuu, ar trebui batuti bine odata sa le iasa impresiile de artisti din kap
ckride
Junior Member

Mesajde Ramona Opran » Vin Apr 05, 2002 9:43 am

Initial trimis de neamtzu
bah ce draq vorbiti despre astia asa continuu, ar trebui batuti bine odata sa le iasa impresiile de artisti din kap

Nu, ca li se strica freza.:)
Ramona Opran
Junior Member

Mesajde Aburila » Vin Apr 05, 2002 11:50 pm

Pai se pare ca fiecare formatie va avea locul ei. Au loc toti in padurea asta de formatii din Romania.
Aburila
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Apr 06, 2002 9:54 am

Da, foarte frumos sa avem un ghiveci de formatii, nu?
Din cauza supra-mediatezatelor voastre Animal X si Hi-q trupele care fac muzica buna si de calitate au intrat in umbra.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

N-are rost comparatia..

Mesajde akcentutza » Lun Apr 15, 2002 1:17 pm

3SE n-au nici o sansa in fata celor de la Akcent..dovada faptul ca in numai cateva luni de existenta au prins mult mai bine ca 3SE...au deja mult mai multi fani care nu se vor lasa impresionati de toate injuriile care li se aduc..Si lor si fanilor..:D
Asa ca AKCENT RULE ANYTIME ANYWHERE...
*** the ones who know nothing about fame haven't lived...***but there is time to reconsider*****
akcentutza
Junior Member

Cine a inceput tot?...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 15, 2002 7:12 pm

Dar tot 3SE a inceput chestia asta cu dance in Romania, ca sa zic ca shi ei au avut primul videoclip, deci e clar ca akcent sunt niste ;p
Aurolacul
Junior Member

Re: Cine a inceput tot?...

Mesajde akcentutza » Lun Apr 15, 2002 9:02 pm

Dar tot 3SE a inceput chestia asta cu dance in Romania, ca sa zic ca shi ei au avut primul videoclip, deci e clar ca akcent sunt niste ;p

De inceput au inceput-o 3SE dar pacat ca n-au rezistat..:D O videoclip azi..altu` peste 5 luni..asta e muzica?Akcent dau clasa la tot ceea ce se poate numi muzica romaneasca asa ca nu va mai kinuiti sufletelul degeaba...:o :sperm:
*** the ones who know nothing about fame haven't lived...***but there is time to reconsider*****
akcentutza
Junior Member

ba vere!

Mesajde Joao » Lun Apr 15, 2002 10:08 pm

voi va certati aici daca excrementele verzi sunt mai kkt decat alea galbui! Va spun eu: tot kkt sunt ambele!
Si ca sa completez ce s-a spus mai sus,producatorii profita de prostul gust al multora,ca de asa e in Romania,e mult din asta......
Nu inteleg care-i marea disputa?:con:
Singurul merit al lui 3se este ca duta ala mai si gandeste,restul(inclusiv accent)sunt marionete cu aere de vedete!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

3SE...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 16, 2002 12:49 am

In plus caci chiar daca 3SE o fii ei prea comerciali, etc. Macar stiu aia sa cante. Nu un schelalait cum le trage Akcent. ;g
Aurolacul
Junior Member

Re: Re: Cine a inceput tot?...

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 16, 2002 6:09 am

Initial trimis de akcentutza

De inceput au inceput-o 3SE dar pacat ca n-au rezistat..:D O videoclip azi..altu` peste 5 luni..asta e muzica?Akcent dau clasa la tot ceea ce se poate numi muzica romaneasca asa ca nu va mai kinuiti sufletelul degeaba...:o :sperm:

adica cine nu are clip nu face muzica?
cred ca aici compari mediatizarea, care tine numa de casele de discuri, si nu muzica!
Zgubilici
Junior Member

Re: Re: Re: Cine a inceput tot?...

Mesajde akcentutza » Mar Apr 16, 2002 8:35 pm

Initial trimis de Zgubilici

adica cine nu are clip nu face muzica?
cred ca aici compari mediatizarea, care tine numa de casele de discuri, si nu muzica!

Scuzele mele..aici kiar nu m-am exprimat corect..Orikum..cu sau fara videoclipuri..tot Akcent surclaseaza tot de pe piata romaneasca..poate fara Dj Raoul..dar el..hmm...alta data..:o
akcentutza
Junior Member

bleah

Mesajde scorpyuta » Mie Apr 17, 2002 2:41 pm

no fratilor dintre aste 2 'trupe' nu aleg nici una....they both stink!:t
scorpyuta
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Apr 17, 2002 5:32 pm

bai, e conspiratie impotriva mea, sau ce?
ca imi tot dispar mesaje intr-o veselie.
Am scris mai devreme ca nu poti sa compari o trupa care a intrat val-vartej pe atomic cu doua luni in urma, care e formata din fotomodele o trupa care surclaseaza tot!
Zgubilici
Junior Member

conspiratii la nivel inalt!

Mesajde Joao » Mie Apr 17, 2002 9:24 pm

dar poti sa le compari,ambele sunt proaste,diferenta este Duta,cred ca am mai spus-o!
Accentuatii astia vor disparea rapid,3se,se vor duce cand se va duce duta!
Joao
Junior Member

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 12:43 am

Initial trimis de Al3xutza
Akcent? Lol!!! Pai ce mah aia e trupa? Hai sa fim serioshi totushi... Cum ii putezti cumpara pe ei cu 3rei Sud Est? Akcent a aparut asha din senin, cu o melodie la care doar instrumenntalul ar fi ceva mai reushit.. In rest.. de versuri sa nu mai vb ca sunt la pamant, vocile... care voci? Nici nu au voci in caz ca nu shtiatzi.. Sunt toate prelucrate... Producatorii lor i-au propus pana shi tipei blonde din videoclip sa ishi faca o trupa.. Pt ca pe ei ii intereseaza doar cashtigul.. nu shi calitatea.... Asha ca: 3rei Sud Est sunt shi vor ramane in continuare cei mai buni!

Mah, da' ti-ai gasit ce sa compari... Cum naiba compari tu dance-ul, pop-ul cu house/trance/rave/etc... unde baza sunt efectele sonore, (re)mixurile, prelucrarile vocale, instrumentele... Tu ai auzit vreodata de genul "Instrumental" ? Dar de "Electronica" ? Te-ar surprinde daca ti-as spune ca house/trance/rave/etc. se incadreaza prin astea (cred ca mai mult totusi in a 2-a) ???

Voi faceti comparatii de pe pozitii diferite... Comparati merele cu perele, vaca cu capra etc... (mai gasiti voi comparatii)... Mai bine ati enumera ce-i pozitiv si negativ la ambele formatii, cat mai cinstit (a se citi obiectiv) cu putinta si la sfarsit sa trageti o concluzie (de data asta subiectiva) personala...
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Re: Nu cei mai buni...

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 12:51 am

Akcent fac muzica interesanta, dar din pacate nu prea aduc nimica nou muzicii romanesti. Copaza si ei de la 3se, si aia de la aia. Oricum, am auzit doar "Ti-Am Promis" de pe noul album, si nu pot sa-mi dau cu parerea, dar nu sunt niste genii nou nascuti, nici pe departe.

Sa mor io de vad ce gasiti voi de copiat la 3 Studenti aia...

Cum ziceam... difera genurile... aici apare o incompatibilitate... get the point here ?
Raven
Junior Member

Parerea mea

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 1:19 am

Dupa mine, versurile (de care va tot legati voi) ale celor de la Akcent, mi se par mult mai comestibile decat borala mucilaginoaso-romantica a celor de la 3 Studenti...

Ma rog, nici Akcent nu apartin house/trance/rave/etc. de care vorbeam mai devreme... Insa cel putin ei nu au trecut prin alt stil.. Nu sunt nehotarati (daca asta este), ca in cazul 3SE. Eu zic ca nu poti sa sari din stil in stil... Ramai la unul, unul si bun...

Muzica ? Hmm... Amandoua au efecte speciale in background & stuff... M-am bucurat tare mult cand am vazut la 3SE, printre ultimele melodii, ceva mai multe influente bune din house & co. Apreciez asta.

Videoclipuri ? Si 3SE au inceput sa semene a bastani cu masinile lor de teren, mertzanuri & stuff... Nu lipsesc nici costume ca luate din filmele cu misiuni in spatiu, de prin anii 60-70, imbracati in staniol... Sa nu uitam ca Negrutzu a facut cu Shishu o melodie + videoclip: Sisu & Negrutzu - Spune-mi ce vrei, tocmai despre bashtani, bani cu garla, meseriashi cu nasul pe sus, femei expuse si para-expuse, categorie puternic dispretuita (ca-mi aminteste de manele) de catre mine (si nu numai, fiti siguri de asta) ...

Personal, cred ca 3SE au realizat mai mult prin altii, prin cei pe care i-au impins in fata, vezi Animal X (pentru care am tot respectul), decat prin ei insisi...

Si mai adaug, ca bonus, si faptul ca Akcent sunt "marfa noua", care merita nishte sanse acordate, nu nishte vechituri scoase la reforma, nu imbatraniti, nu fumati, nu trecuti, precum 3SE... Si n-au nici o sansa sa fie comparati cu vinul (cu cat mai vechi, cu atat mai bun), ci dimpotriva (nu mai zic cu ce, ce ma aprind prea tare)...

Asa ca, dupa ce trag linia, rezulta, matematiceshte: Akcent > 3Studenti, big time...

Any comments ? Pen' ca stiu ca vor fi... :D :D :D :D :D :D
Raven
Junior Member

Akcent...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 19, 2002 1:50 am

Cert e ca, £SE macar isi fac muzica, nu ca Akcent, pe care ii fac inginerii de sunet. Cert e ca ala Adrian e el DJ, dar totusi, nu cred ca se strofoca el pre tare. Maybe i'm wroong...
Aurolacul
Junior Member

Re: Akcent...

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 10:18 am

Cert e ca, £SE macar isi fac muzica, nu ca Akcent, pe care ii fac inginerii de sunet. Cert e ca ala Adrian e el DJ, dar totusi, nu cred ca se strofoca el pre tare. Maybe i'm wroong...

Poate, sa nu tragem concluzii pripite...
Raven
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Vin Apr 19, 2002 6:49 pm

Bai fratilor,voi nu prea aveti habar de cine face muzica si cine nu.Daca ati ajuns sa comparati o trupa de 2 luni cu una de 5 ani care de fiecare data cind scoate un single nou rupe topurile,atunci....Am ascultat din curiozitate albumul Akcent si m-au enervat la culme.N-au o melodie in care sa cinte fara sintetizator.Sunt la fel ca AnimalX:o adunatura de fraieri care n-au nuci in clin nici in mineca cu muzica si pe care ii tin in topuri altii din spate (vezi Laurentiu sau Marius Moga).Asa ca 3Se sunt de departe mult mai buni.
Sonya17
Junior Member

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 10:47 pm

Initial trimis de Sonya17
Bai fratilor,voi nu prea aveti habar de cine face muzica si cine nu.Daca ati ajuns sa comparati o trupa de 2 luni cu una de 5 ani care de fiecare data cind scoate un single nou rupe topurile,atunci....Am ascultat din curiozitate albumul Akcent si m-au enervat la culme.N-au o melodie in care sa cinte fara sintetizator.Sunt la fel ca AnimalX:o adunatura de fraieri care n-au nuci in clin nici in mineca cu muzica si pe care ii tin in topuri altii din spate (vezi Laurentiu sau Marius Moga).Asa ca 3Se sunt de departe mult mai buni.

De fiecare data cand scoate un single rupe topurile ? Mbwuahahahahahahaha!!! Mah fato, mai trezeshte-te!!! Poate ca un (s)hit la 5 ani... Precum ziceam mai devreme, nu are rost sa compari 3SE cu Akcent, ca sunt diferiti, IMHO, ca stil... Si te rog, nu te lega de Animal X, chiar ca au fost impinsi de Laurentiu de la spate, doar nu el le-a facut muzica... Animal X au fost PRIMII de acest gen, eu au fost deschizatori de drum.. Daca vrei sa afli mai multe lucruri (si nu povesti si shit-uri din auzite), vino pe forumul Animal X... Crede-ma, nu au nevoie sa-i sustina... Ca tu dai impresia ca Animal X este tinut pe linia de plutire de Laurentiu fara ca ei sa merite acest lucru... Si nu pot fi de acord cu acest lucru... In loc sa arunci cu noroi in altii, adu argumente pro si contra formatiei tale preferate, dar si celorlalte.. Precum ziceam: incercati sa fiti obiectivi (atat cat se poate), daca nu, nu veti fi crezuti sau luati in seama... Poate decat pentru a fi luati in bascalie & stuff... Cand veti fi macar putin obiectivi, veti fi respectati atat de cei care-ti impartasesc ideile/opiniile, cat si de ceilalti... Ceea ce este un lucru frumos, nu sa te gandesti ca sunt altii care te injura atunci cand iti citesc posturile, trimitandu-te undeva...

I rest my case here...
Raven
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Apr 20, 2002 12:24 pm

Parca ai fi o pustoiaca de forumul Animal X care isi apara iubitele animale.Crede-ma ca vb. in cunostinta de cauza cind spun ca Animal X n-ar face 2 bani fara 3SE.I-am cunoscut personalsi sunt de tot KKT-ul.Primii de acest gen?Cind Simplu dansa breakdance ei abia mergeau in picioare.
Sonya17
Junior Member

Mesajde Raven » Sâm Apr 20, 2002 6:43 pm

Initial trimis de Sonya17
Parca ai fi o pustoiaca de forumul Animal X care isi apara iubitele animale.Crede-ma ca vb. in cunostinta de cauza cind spun ca Animal X n-ar face 2 bani fara 3SE.I-am cunoscut personalsi sunt de tot KKT-ul.Primii de acest gen?Cind Simplu dansa breakdance ei abia mergeau in picioare.

Parca, dar nu sunt... Cum mai ziceam, trec mai intai informatia prin ratiune, o procesez la acel nivel si devin mai putin pasional decat ele...

In alta ordine de idei: nu cred ca a-i cunoaste personal este un factor exceptional care sa-ti dea acea siguranta in a spune ca nu fac 2 bani si-s de tot kkt-ul.

Apoi: nu ma refeream cum ca ar fi fost primii din tara care au dansat break (meritul asta, precum si alte cateva le-am recunoscut celor de la Simplu), ci faptul ca au fost primii de la noi care au adus pe scena muzicii romanesti asa ceva... Si au avut tupeul, ingeniozitatea, nu stiu cum sa numesc mai bine, sa se duca mai departe decat au facut mai apoi Simplu, sa nu realizeze (ma refer acum la videoclipuri) numai niste imagini cu o multime de figuri de break. Animal X au realizat, au inclus si acel scenariu, acel story-line de care vorbeam in alte thread-uri, pe care, cu parere de rau, cei de la Simplu nu il au, sau ce au este jalnic...

Asta-i adevarul, dar poate supara pe unii...
Raven
Junior Member

ha?

Mesajde Joao » Sâm Apr 20, 2002 7:15 pm

voi va certati acum daca zoofil-icsii sunt mai stupizi sau nu cu 3se!
vai,de ce ?nu inteleg la ce serveste aceasta cearta!
Dintre toti trei:animale,3se,accent,eu as alege pe Zdob+zdub!
Joao
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii