In replica la "Premiile industriei muzicale..."

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ok, MC Hammer out...

Mesajde Aurolacul » Joi Mar 14, 2002 11:21 pm

Initial trimis de Aliosha
Eu am luat albumul asta si l-a inceput nu mi-a placut. Acum mi se pare genial , fara sa exagerez. Mi-a placut si cel de dinainte "Da Capo" cat despre celelalte ...nu am facut rost de ele( doar ceva melodii.
Oricum numai si pentru astea 2 merita pusi in lista.

Stiu ca am lasat nume pe afara dar am scris din memorie dar nu am vrut sa evidentiez decat ca au fost mai multe nume mari decat in '80.

Pentru Aurolacu: stiu ca l-am uitat pe Bambataa.
Cat despre Boogie Down Productions chiar in acest moment ascult "Criminal Mind" ( i-am descoperit de curand)
MC Hammer : scoate-l din lista. Forget about it.

Ok, cred ca o sa il uit pe MC Hammer din lista, dar oricum, a avut cateva hit-uri bunicele. Cel ami semnificativ "U can't Touch This". Oricum, Boogie Down Productions sunt superbi :))) IMi pare bine sa aud pe cineva care a auzit de BDP.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Re: Re: Re: 60's and 70's Vs 80's

Mesajde stefan » Vin Mar 15, 2002 12:37 am

Initial trimis de vladonne

Forever Changes este cam cel mai tare album al lor.

Da, erau ceva informatii pe allmusic pe tema asta, plus site-ul unui tip care a scris o gramada de tab-uri de la OLGA. Am inteles ca Lee a tras un foc de arma in aer si a fost dat in gat de un vecin, iar acum, conform cu legea din California, avand trei delicte minore (asta plus alte doua), a luat 8 ani de puscarie (lege care-si are originea in tulburarile din LA din 93 parca, cu Rodney King and all, stiu ca am citit la vremea respectiva...). Life's a real bitch.
stefan
Junior Member

Shit!

Mesajde stefan » Vin Mar 15, 2002 1:08 am

Initial trimis de vladonne

Tzin sa te contrazic. Nu bonney M este prima trupa creata de produceri.

Wow! Habar n-aveam de treaba asta. Multumesc pentru informatie. Nu-mi displac Monkees, dar oricum sa nu ajunga "Strawberry Fields Forever" decat number two din cauza lui "I'm a Believer" (singurul single Beatles de dupa "Love Me Do" care n-a fost Number One, fara a pune la socoteala astea din nouazeci si) a fost cam shitty...

Tzin sa te contrazic shi aici. Daca vrei riff-uri shi variatziuni pe tema data, atunci te trimit tot prin anii '60. Cauta bine in arhive Iggy & The Stoogers shi mai ales MC5. In timp ce unii puneau bazele punk-ului, ailaltzi puneau bazele Heavy Metal.

Eu vorbeam de chestii mai specifice - sound-ul chitarii lui Eddie van Halen in "Jump" este identic cu cel al lui Gilmour in "Run Like Hell", iar riff-ul e o variatie minora. Probabil acelasi efect or something. Ca Floyd n-a inventat genul o stim cu totii, ce dracu, au fost si Deep Purple inainte, si Black Sabbath...

De la Stooges am retinut doar primul album, "Raw Power" cu fiecare ascultare mi s-a parut din ce in ce mai enervant, iar "Fun House" l-am ascultat doar o data. Ca gen, sunt de acord ca punk-ul de acolo se trage, si ca si anumit stil de riff-uri (modul "primitiv" de a canta la chitara al lui Appleton) au influentat pe multi. Nu stiu nimic de MC5, am gasit intamplator o pagina cu recenzii la site-ul lui Starostin si cred ca atunci am auzit prima sau a doua oara de ei.

Povestea se intampla in '66-'68, pe vremea cand oamenii veneau la San Francisco shi se asigurau inainte ca au ceva flori in par.

"Every town must have a place where phoney hippies meet/Psychedelic dungeons popping up on every street" ;)
No offence meant to any (true) hippie...

La faza asta itzi dau dreptate, deshi mie mi-a placut Division Bell

Mie imi suna ca un cash-in flagrant, si l-am tot ascultat.

Inca odata suntem de acord. Discutziile despre vremea de afara pot fi tare plicticoase daca nu eshti de meserie

Pai, daca era sa discutam _numai_ de Andre toata ziua murea forum-ul asta (cel putin calitativ)...
stefan
Junior Member

Arthur Lee

Mesajde Aliosha » Joi Mar 21, 2002 5:03 am

Uitati linkul de la un articol in care se discuta elibererea lui Arthur Lee
http://www.rollingstone.com/news/newsarticle.asp?nid=15064
"Against modern football."
Aliosha

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii