Placerea la femei VS Placerea la barbati
75 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Sinpatica Ella, cam asta pricepi tu din sexualitate? Glumim noi, glumim, dar sa nu uitam partea serioasa a lucrurilor. Desigur, cele doua sexe sunt foarte diferite si asa si trebuie sa fie. Nu este nici un concurs al orgasmelor. Fiecare sex este asa cum trebuie sa fie, Dumnezeu sau evolutia au facut sa fie asa. Deci, nimeni nu se plange, nimeni nu n-ar trebui sa incerce sa schimbe ceea ce nu poate si, mai ales, nu trebuie schimbat. Deci, bucura-te de cei 7 centri ai tai, in timp ce noi ne bucuram de ala singur si amarat al nostru... Lumea nu putea fi altfel.
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
-
PeerGynt - Junior Member
PeerGynt, pe viitor te rog sa te abtii de la:
- comentarii de prost gust referitoare la puterea mea de intelegere/pricepere;
- a-mi da sfaturi si lectii de sex fara sa ti le fi solicitat eu inainte;
- a-mi poci nick-ul.
Facultativ ai putea sa te abtii de la a prelua comentarii geniale ale altor forumisti, a le da o forma noua si a le prezenta drept ale tale, cum ar fi: “Nu este nici un concurs al orgasmelorâ€Â
- comentarii de prost gust referitoare la puterea mea de intelegere/pricepere;
- a-mi da sfaturi si lectii de sex fara sa ti le fi solicitat eu inainte;
- a-mi poci nick-ul.
Facultativ ai putea sa te abtii de la a prelua comentarii geniale ale altor forumisti, a le da o forma noua si a le prezenta drept ale tale, cum ar fi: “Nu este nici un concurs al orgasmelorâ€Â
............................
- sin ella
Vremuri sunbre pentru genul femenin
Sinello, cu regret te anuntz ca, dupa numeroase cercetari, cred c-am descoperit ceea ce voi numi (ma duc acu la OSIM) PUNCTUL ANTI G. Acest punct ieste localizat la .. birou si s-a constatat stiintific ca are efecte devastatuare asupra celorlante 7 puncte pe care le anihileaza incet dar sigur, ca sa nu mai vorbim de efectele asupra creerului...
(e drept ca in conditii similare nush ce fac barbatzii ca iei are unu singur, sarmanu punct)
Sinello, cu regret te anuntz ca, dupa numeroase cercetari, cred c-am descoperit ceea ce voi numi (ma duc acu la OSIM) PUNCTUL ANTI G. Acest punct ieste localizat la .. birou si s-a constatat stiintific ca are efecte devastatuare asupra celorlante 7 puncte pe care le anihileaza incet dar sigur, ca sa nu mai vorbim de efectele asupra creerului...

(e drept ca in conditii similare nush ce fac barbatzii ca iei are unu singur, sarmanu punct)
- Alienor
- Junior Member
Alienor scrie:(e drept ca in conditii similare nush ce fac barbatzii ca iei are unu singur, sarmanu punct)
bre, barbatzii nu are puntu ge si nici nu-i intereseaza de iecsitentza acestuia

cit despre centrii lu sinela: lasa domle, fi-ti voi sanatoase cu toti centrii vostri, ca noi ne descurcam si cu unu singur. decit multi si prosti, mai bine unu si capabil
offtopic: ce subforum imi gasii si io ca sa fac postu 1.666. ptiu, ptiu, drace

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
asa ienbiemule, imi place cum gandejti
sin pateco, observez ca toti cei 7 centrii ii folosesti la macsim la secs si nu tza mai ramas nici o farama din frun centru pentru sintzu umorului
hai bre, io creca omu a glumat

sin pateco, observez ca toti cei 7 centrii ii folosesti la macsim la secs si nu tza mai ramas nici o farama din frun centru pentru sintzu umorului

hai bre, io creca omu a glumat

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
acu incep sa se ecsplice niste lucruri.. preocuparile barbatzilor pentru lucruri ce nu necesita nici un fel de activitate cerebrala (privit folbal, inghitzit berici, samd) sunt o diversiune. Iei nu se uita la folbal, se preface ca sa-i lasam noi in pace, nu e nimic altceva decat o incercare disperata de a nu suprasolicita bietul punct (care, unic fiind, daca sucomba, au imbulinat-o.
)
edit: kantemir,
.. Puate fondezi o noo stiinta: dermatologia creerului feminin cu subramura fiziologia pistruilor)

edit: kantemir,

- Alienor
- Junior Member
Iei nu se uita la folbal, se preface ca sa-i lasam noi in pace, nu e nimic altceva decat o incercare disperata de a nu suprasolicita bietul punct (care, unic fiind, daca sucomba, au imbulinat-o. )
pai sigur, ca uitatu in oglinda, privitu telenovelelor, plinbarile prin magazine sau birfele sunt atit de solicitante incit un barbat ar avea nevoie de un pentium 4 pe putin pt a le face fatza

io le-as fi zis mai degraba coshuri, puncte negre, nu pistrui...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
punctu ala din creer de l-a descoperit Sinela
bre, ca sa discutam constructiv trebe sa stabilim daca avem purtatuare de creer ca daca nu, atunci vorbim discutii , adica daca cele 4-600 grame de materie cenusie ie pe bune sau ie duar balast
-
deci ma scuzatz, da prin posturile vuastre mi-ati dat de inteles ca ie adevarat un lucru. anume, femeile mimeaza orgasmu pentru ca au inpresia ca noo chiar ne pasa.
ps:
aiule , ejt un geniu! nici nu cred ca isi dau seama restu forumistilor ce pierd daca nu te baji moderator pe sex in locu lu nanuka. 
ps:

-
weed13 - Mesaje: 1868
sin patico, cre ca ai omis neste detalii f. importante, una fiind ca toate chestiile cu care te lauzi mata ar trebui sa vina dupa un mare "daca": daca barbatu are chef, daca ii pasa, daca e capabil... Hai sa facem un sondaj: fetili care au parte de orgasme multiple in mod curent sa ridice manutza sus
(n-am intrebat daca stiu ce-i aia, sa-mi iau huiduieli). Fetili care vor sa-l cunoasca pe leul sin paticei, mana si mai sus
. See my point?

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
PeerGynt, daca ai glumit imi cer scuze. eram cam nervuasa. Daca nu ai glumit, vin io la tine s-apoi vezi tu mostra de pricepere.
Alienor
Stefan, tu ce-ai pierdut p-aici?
O detalie?
Fetelor, puate va dati la leul meu
weed, ca sa nu zici c-ai plecat cu mana guala de pe tred: De ce mimeaza femeile orgasmul? Pentru ca si barbatii mimeaza preludiul.

Alienor

Stefan, tu ce-ai pierdut p-aici?

cre ca ai omis neste detalii f. importante, una fiind ca
Fetelor, puate va dati la leul meu

weed, ca sa nu zici c-ai plecat cu mana guala de pe tred: De ce mimeaza femeile orgasmul? Pentru ca si barbatii mimeaza preludiul.
............................
- sin ella
sin patico, macar atunci am postat pe subiectul care trebuie
.
Iar fetili e bulangioaice, si nu cred ca e impresionate de amenintzari. Doar are si ele dreptul la orgazme multiple, nu?

Iar fetili e bulangioaice, si nu cred ca e impresionate de amenintzari. Doar are si ele dreptul la orgazme multiple, nu?
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
De ce mimeaza femeile orgasmul?
sa muara titirica daca ne intereseaza daca mimati sau daca chiar aveti orgazm. pentru noi ie irelevant, inportant ie sa avem noi orgazm. vorba lu omu ala "dupa noi, potopu"
-
deci da sinpatico, adica cum ziceam si mai sus, voi chiar aveti inpresia ca noua ne pasa de ce il mimati... + ca pt preludiu o fost inventat lubrefiantu, asa ca deci da.
-
weed13 - Mesaje: 1868
sa vedem care ie cei 7 centri
1/ centru locativ
- barbatu: in chiloti, depozitat vraijte pe canapea, teveu deschis, incepe meciu rapid-fc arges
- femeia : inbracata sumar, shortzuletz, la bancu de lucru din bucatarie taie nejte zarzavaturi pentru ciorba
2/ centru de comenzi
-barbatu : -- auzi fa, ia azvarle-o creanga in frijider si agatza o bere rece si ad-o-ncoa la baiatu ca are caravane pe gatlej. ai venit?
-femia : -- da iubitule, imediat
3/ centru de distributie
-femeia: aducand pe tava berea rece, picaturi de "transpiratie" alunecand pe sticla "--poftim dragu meu"
-barbatu: "--auzi fa, de cand pula mea beau io din sticla? adu dracu halba aia de la nashu valerica. bah, neindemanatica esti sa muara ma-ta"
4/ centru nervos
- femeia: aduce halba de la nashu valerica, sticla de boemia veritabila si tuarna atenta berea in halba sa iasa duar un dejet juma de spuma
- barbatu: "--auzi fa, tu ai ai avut sticlari in neamu ala idiot al tau? ce pula mea, te crezi transparenta? ia-ti dracu curu ala mare din fata teveului ca-mi opturezi vederea tomna cand bate niculae 11 metri. handicapata ejti fa"
5/ centru audio-vizual
- barbatu: suarbe lacom din berea rece si da peste cap halba golind-o, dupa care traje o garaitura sanatuasa de tremurara si draperiile, mangaindu-se apoi admirativ pe burta-i proeminenta. "--fa, da buna fu. ia mai fa-te cu una-ncoa futu-ti fata ma-tii sa-ti fut si azvarle sh-o punga de floricele in microunde ca cere stomacu fa"
- "--da iubitule, imediat. scuza-mi inpertinenta si necuviinta da s-ar putea ca dupa meci si dupa ce iti satisfaci setea si fuamea sa facem dragoste, ca n-am mai facut de 48 de zile si 14 ore?"
6/ centru disimularii
- barbatu:scarpinandu-se cu meticulozitate la coiu stang, "--ti se facu de futut ai? auzi fa, io te fut cand consider io de cuviinta nu cand ti se face tie, da? ca duar nu sunt taur comunal sa fut la comanda. in plus, sunt obosit, crezi ca ie usor sa mergi la crajma seara de seara cu prietenii? si cand vreau sa te fut tu ai migrenele alea ingrozituare"
- femeia: "--da iubitule, da mi-e greu sa fac dragoste cu tine cand vii beat pulbere, mirosind a bautura si a tutun de pruasta calitate si te-arunci peste mine in pat adormind instantaneu"
7/ centru veterinar
- barbatu: "--sa te futa cainii atunci"
- femeia: "-- ham, ham, ham"
1/ centru locativ
- barbatu: in chiloti, depozitat vraijte pe canapea, teveu deschis, incepe meciu rapid-fc arges
- femeia : inbracata sumar, shortzuletz, la bancu de lucru din bucatarie taie nejte zarzavaturi pentru ciorba
2/ centru de comenzi
-barbatu : -- auzi fa, ia azvarle-o creanga in frijider si agatza o bere rece si ad-o-ncoa la baiatu ca are caravane pe gatlej. ai venit?
-femia : -- da iubitule, imediat
3/ centru de distributie
-femeia: aducand pe tava berea rece, picaturi de "transpiratie" alunecand pe sticla "--poftim dragu meu"
-barbatu: "--auzi fa, de cand pula mea beau io din sticla? adu dracu halba aia de la nashu valerica. bah, neindemanatica esti sa muara ma-ta"
4/ centru nervos
- femeia: aduce halba de la nashu valerica, sticla de boemia veritabila si tuarna atenta berea in halba sa iasa duar un dejet juma de spuma
- barbatu: "--auzi fa, tu ai ai avut sticlari in neamu ala idiot al tau? ce pula mea, te crezi transparenta? ia-ti dracu curu ala mare din fata teveului ca-mi opturezi vederea tomna cand bate niculae 11 metri. handicapata ejti fa"
5/ centru audio-vizual
- barbatu: suarbe lacom din berea rece si da peste cap halba golind-o, dupa care traje o garaitura sanatuasa de tremurara si draperiile, mangaindu-se apoi admirativ pe burta-i proeminenta. "--fa, da buna fu. ia mai fa-te cu una-ncoa futu-ti fata ma-tii sa-ti fut si azvarle sh-o punga de floricele in microunde ca cere stomacu fa"
- "--da iubitule, imediat. scuza-mi inpertinenta si necuviinta da s-ar putea ca dupa meci si dupa ce iti satisfaci setea si fuamea sa facem dragoste, ca n-am mai facut de 48 de zile si 14 ore?"
6/ centru disimularii
- barbatu:scarpinandu-se cu meticulozitate la coiu stang, "--ti se facu de futut ai? auzi fa, io te fut cand consider io de cuviinta nu cand ti se face tie, da? ca duar nu sunt taur comunal sa fut la comanda. in plus, sunt obosit, crezi ca ie usor sa mergi la crajma seara de seara cu prietenii? si cand vreau sa te fut tu ai migrenele alea ingrozituare"
- femeia: "--da iubitule, da mi-e greu sa fac dragoste cu tine cand vii beat pulbere, mirosind a bautura si a tutun de pruasta calitate si te-arunci peste mine in pat adormind instantaneu"
7/ centru veterinar
- barbatu: "--sa te futa cainii atunci"
- femeia: "-- ham, ham, ham"
-

e drept ca dupa ultimele doua contributii -speram ca nu-s autobiografii

(da se vede treaba ca tot alea 7 puncte sunt sursa de inspiratie)
- Alienor
- Junior Member
kantemir, la cotetz ! du-te si numara-ti punctu
E firesc ca un punct unic sa nu poata cuprinde pluralitatea cu "mintea" .. eterna invartire in jurul cozii, impartita intre numararea pana la 1 si contemplarea propriului... punct

E firesc ca un punct unic sa nu poata cuprinde pluralitatea cu "mintea" .. eterna invartire in jurul cozii, impartita intre numararea pana la 1 si contemplarea propriului... punct

- Alienor
- Junior Member
kantemire , ala ie centru barbatului, da?
io vorbeam de centrii femeii

io vorbeam de centrii femeii
-
si daca masculu (de tot atatea milenii ca si fomeaia), isi face treaba cu unicul lui centru, si si-o face multumitor (se vede dupa interes, nu?), la ce i-ar mai trebui inca vreo sase?
(sa se: machieze, epileze, vopseasca, parfumeze, imbrace, pieptene frumos, cul, trendi/ca vecina, prietena etc; ori la cumparaturi, telenovele si iar etc)
Alienor - l-am numarat, dar m-am incurcat si treso iau de la inceput - nu ma mai intrerupe ca ma gresesti !
(sa se: machieze, epileze, vopseasca, parfumeze, imbrace, pieptene frumos, cul, trendi/ca vecina, prietena etc; ori la cumparaturi, telenovele si iar etc)
Alienor - l-am numarat, dar m-am incurcat si treso iau de la inceput - nu ma mai intrerupe ca ma gresesti !
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
deci cum ziceam, la cotetz
mai numara o data !
Treaba poti sa spui ca "si-o face" orice obiect /fiinta care exista.. Treaba si-o face si abacul cand n-ai cu ce sa socotesti.. da asta nu-nseamna ca un computador nu-i mai bun
Cele tz-spe milenii vad ca nu au scapat masculii de obsesia tampa a dominatiei
Ca sa nu mai vorbim ca toata polologhia feminina cu pensatul, vopsitul si imbracatul paleste oricum in fatza eternei dileme/spaime masculine "a lu gigi o fi mai mare ca a mea?"

Treaba poti sa spui ca "si-o face" orice obiect /fiinta care exista.. Treaba si-o face si abacul cand n-ai cu ce sa socotesti.. da asta nu-nseamna ca un computador nu-i mai bun

- Alienor
- Junior Member
speram ca nu-s autobiografii
as vrea io...

in fatza eternei dileme/spaime masculine "a lu gigi o fi mai mare ca a mea?"
nu ne facem probleme daca nu avem de-aface cu fro frapiera

-
hai satz zic altfel: muierea ARE niste centri, pe cand marlanul ESTE centrul (si cine tzi-a impartasit dilema/spaima ? ca eu nu stiu pe nmeni cu asemenea complexe - lasa filmele si manualele. Pe cand ce-am zis eu vede tata lumea)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
eyewitness scrie:as vrea io...
Pai adica spui de la altii din casa? rusinica, lasa filmele, vorba lui kantemir

Kantemire, crezi ca daca are cineva un buboi mare in varfu nasului tre sa "impartaseasca" treaba asta ca sa opserve ceilalti? (la voi , cu un singur centru, asa o fi

Ai terminat de numarat?

- Alienor
- Junior Member
n-ai inteles
(vez ca nusepoa sa numeri si sa raspunzi aici intre tinp
) Nu se poate cand n-ai cu ce, e simplu
Ce-ar fi sa incerci o argumentatie mai sensibila, incearca sa-ti dezvolti latura artistica (feminina
) uite, aiu a facut o incercare, timida insa tre-sa-l intelegem, ie la inceput. Si macar ne-a dixtrat 

Ce-ar fi sa incerci o argumentatie mai sensibila, incearca sa-ti dezvolti latura artistica (feminina

- Alienor
- Junior Member
75 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii