Georgia !

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde SatyR » Vin Feb 14, 2003 4:37 pm

Initial trimis de Nightwish

relax [b]SatyR
Georgia inca mai canta, si o poti vedea zilnic pe Atomic, asa ca...have fun and enjoy! :) [/B]

Serios? Super:)))))))))))

O sa-mi au o bere in fata si o sa rad cu pofta cand o sa vad,sper ca o sa fie la fel de penibila ca pana acum..apropo e vorba de o mel noua nu? sau dau astia vreunul din hiturile ei mai vechi?
SatyR
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Feb 14, 2003 4:41 pm

Initial trimis de SatyR

apropo e vorba de o mel noua nu? sau dau astia vreunul din hiturile ei mai vechi?

Atomic nu mai da decat ultimele "hituri" Satyre . :D Over and over again, ca sa ne tampeasca repede... Daca vrei sa asculti piese ceva mai vechi, am impresia ca le baga noaptea pe la 11-12-01-etc....
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Feb 14, 2003 10:30 pm

Initial trimis de costel300

E ok sa-ti dai cu parerea despre cum canta, da' despre cum arata , deloc !
In privinta asta, esti stupid.
O cantareata urata, nu inseamna neaparat ca nu stie sa cante, sau ca are un creier "scazut".
Asadar ada argumente 'ca nu stie sa cante', privindu-i alte caracteristici.
:u

Imi cer iertare! Ai dreptate! e o tipa giugiuc care arata super canta de zici ca nu e adevrat si mai si vb. de-ti pica timpanele (e desteapta).

Nu te supara esti ta-su?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde costel300 » Sâm Feb 15, 2003 4:46 am

Initial trimis de Gabyzzu

Imi cer iertare! Ai dreptate! e o tipa giugiuc care arata super canta de zici ca nu e adevrat si mai si vb. de-ti pica timpanele (e desteapta).

Nu te supara esti ta-su?

Nu tre' sa-mi ceri mie scuze,eu doar mi-am spus o parere,care mi se pare corecta!
Si n-am zis ca canta bine,si nici ta-su nu-s(la varsta asta?),si nici n-o cunosc.
costel300
Junior Member

Mesajde Lovely_angel » Lun Feb 17, 2003 12:48 am

BAI DECI...EU MA INTREB CUMDE NU II ESTE RUSINE SA MAI APARA LA TELEVIZOR, SI SA ISI MAI SCOATA SI UN ALBUM!
FATA ASTA E PENIBILE...DUPA CE CA ARE O TAZA DE RAHAT, SI ARE O VOCE DE CANAL... MAI ARE SI UN VIDEOCLIP IN CARE II IESE ASA DE BINE IN EVIDENTA NASUL ALA!
Love, love ,love...
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
Lovely_angel
Junior Member

Lol.....

Mesajde Love2Fly » Lun Feb 17, 2003 2:09 am

Bai...aceasta fetitza e varza si totusi castiga mai mult decat castig eu in 10 ani....oh God!!!!!!!!!!!!:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Love2Fly
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Feb 17, 2003 12:44 pm

Initial trimis de Draga
... Daca vrei sa asculti piese ceva mai vechi, am impresia ca le baga noaptea pe la 11-12-01-etc....

atunci baga doar manele expirate.(scuzati pleonasmul)

Initial trimis de Love2Fly
Bai...aceasta fetitza e varza si totusi castiga mai mult decat castig eu in 10 ani....oh God!!!!!!!!!!!!:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

serios?! nu pot sa cred! ai dovezi? cine da bani pe asa ceva??? si tu ce esti, somer? :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gabuba » Mar Feb 18, 2003 10:18 pm

Love2Fly, acum aproape un an, cand Georgia a avut tupeul sa-si lanseze un album am fost la Sony Music Megastore si am rugat sa-mi spuna o mica evidenta, iar tipul mi-a zis ca Georgia a vandut 20 de caseta pe tara! ceea ce e jalnic pentru o fufa ce are 3 clipuri, la 3 clipuri pe album se cer cel putin 30.000 nu 20 de casete. Bine dar, dupa o luna de la ce si-a bagat albumu pe piata a dat anunt la ziar ca se retrage (VIVA!!) probabil astepta din partea fanilor rugaminti uimitoare de a nu se lasa de muzica!!!!!!! dar se pare ca nimeni nu ii duce lipsa, dar tine mortis sa ne dea tema de discutie.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde bebe » Dum Apr 13, 2003 2:41 pm

Asta ca sa mai radeti putin (e un comunicat oficial al casei de discuri ):
"Desi afiseaza o imagine copilaroasa, Georgia este o tanara foarte hotarata care stie ce vrea. A vrut sa faca muzica si a facut. Absenta ei temporara din peisajul muzical se datoreaza unui program foate incarcat, care anul acesta se concretizeaza cu admiterea la facultatea de Filosofie, in paralel cu ASE-ul. Noul album, 'Joc de culori', contine 10 piese compuse in totalitate de Adi Ordean, in stil pop-rock, dance si chiar house – stiluri care exprima foarte bine personalitatea energica a Georgiei. Primul single se numeste 'Cand te visez' - care beneficiaza de un videoclip filmat in chroma, imaginile din fundal fiind realizate pe calculator. "

Sa speram ca absenta ei temporara va fi definitiva si ca va fi foarte ocupata cu cele 2 facultati si nu va mai avea timp de muzica.
bebe

Mesajde IO » Dum Apr 13, 2003 2:42 pm

[ Noul album, 'Joc de culori', contine 10 piese compuse in totalitate de Adi Ordean, in stil pop-rock, dance si chiar house – stiluri care exprima foarte bine personalitatea energica a Georgiei.

Nu stiam ca Ordean compune si pentru asta.
IO

Mesajde Titina » Dum Apr 13, 2003 4:52 pm

Of,shi tot o mai vad pe Atomic...bine ca nu o da shi pe Mtv...
Shi cand ma gandesc ca am o prietena(adica aveam 0 prietena)careia i-a plkacut georgai...nu cred ca-i mai place..
Titina
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Dum Apr 13, 2003 9:44 pm

Si eu care ma gandeam ca trebuie sa fii super-destept ca sa intri la A.S.E...sau cel putin asa ne spun noua profesorii :) Nu stiu daca e valabil si pt locurile cu plata, da` oricum....A.S.E. e A.S.E....sau cum?
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde IO » Dum Apr 13, 2003 11:53 pm

Stai linistit, la Economie Agrara s-a intrat si cu 5 la locurile cu plata. Sau poate cand a zis ASE s-a referit generic la o facultate cu profil economic , adica poate cu 500$ se duce la o particulara.

PS Nu trebuie sa fii super destept sa intri la ASE, da oricum ea nu intra .
IO

Mesajde antigeorgia » Lun Apr 14, 2003 2:53 pm

Georgia: lasa-ne,lasa-ne, lasa-ne.....
antigeorgia

Mesajde SiMiCs » Lun Apr 14, 2003 6:26 pm

Parerea mea este ca Geogia e naspha rau de tot!.:hehe:
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 3:09 am

Initial trimis de the Zephyr
Si eu care ma gandeam ca trebuie sa fii super-destept ca sa intri la A.S.E...sau cel putin asa ne spun noua profesorii :) Nu stiu daca e valabil si pt locurile cu plata, da` oricum....A.S.E. e A.S.E....sau cum?

Nu mah, era "A.S.E. sau a nu se"... Dar au grija baietii din POLI sa fie A.S.E., nu? Sa nu cada bila aia, ce draq... Personal i-am calculat rezistenta de atatea ori... Adica m-am asigurat ca sta bine acolo... ;n
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Mie Apr 16, 2003 1:18 pm

Initial trimis de the Zephyr
Si eu care ma gandeam ca trebuie sa fii super-destept ca sa intri la A.S.E...sau cel putin asa ne spun noua profesorii :)

hai sa fim seriosi. :lol: si pe tine te-au mintit astia?! in primu' semestru' mai ca ii credeam si eu...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii