Mascota FanClub-ului

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde alina » Mar Iul 16, 2002 11:25 pm

Initial trimis de DANA

punem cangur mov vare fumeaza marijuana calare pe nelu dumitrescu si o impuscam pe alina, cool!

not so bad dana da mai cujeta un pic!vezi la faza cu impuscatu akolo e un bug mare!In rest e buna propunerea!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde KickAss » Mie Iul 17, 2002 5:27 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nu a zis nimeni ca merita. Fata a dat o sugestie. A facut si ea cum a putut mai bine. Dar spre deosebire de mine si de tine...ea a incercat . Si tocmai aceasta incercare....conteaza. Noi am preferat sa nu facem nimic. Adica sa pierdem vremea pe la terase sau nu mai stiu eu ce.
Cum crezi ca s-au inventat toate cele..daca nu prin incercari ? Crezi ca au iesit asa din prima ?
Ia sa vezi tu..ca Darky are sa mai faca si alte incercari....care vor fi mult mai de calitate.
De ce descurajezi tu acest copil ? Minte ai ? :mad:

Talentul la desen nu vine peste noapte. daca nu ai talent poti sa incerci pana iti vine acru in gura. Eu de exemplu, care nu am pic de talent la desen, am facut un solemn legamand cu OMENIREA in fata lui Dumnezeu, ca nu am sa mai desenes ceva. Ma multumesc cu niste schite de strazi si desen tehnic. O descurajez pt. ca nu isi cunoaste limitele. E timpul sa si le afle, pt. ca pana acum a dat numai peste lingai ca tine care in loc sa-i zica ca e urat ii zic ca se poate imbunatati. Yeah right! Se poate imbunatatii doar daca rupi hartia pe care s-a desenat.
KickAss
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Iul 17, 2002 5:52 pm

pai bine mai kickass dar pe mine nu ma doare daca vede omenirea lupu ala urat si sufera din cauza ca-i stramb . daca tu te multumesti cu schite tehnice eu voi continua sa va provoc durere cu desenele mele oribile pana cand veti ceda nervos ( pt ca eu am ambitie )

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 17, 2002 6:29 pm

Bai kick..eu nu sunt lingau..sunt doar politicos. Tu ai dat dovada de mare nesimtire..spunad despre desenul unui copil de 13 ani ca este un kkt. Asa sa stii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Design Fanclub

Mesajde RooT » Mie Iul 17, 2002 6:43 pm

Mai ... o fi darky fara talent ... doh .... da lupu ala era chiar mishto si se integra perfect in designu ala. Chiar vruiam sa-l pun pe site .. singura problema era ca nu-mi placea situ ... da nici asta de acuma nu prea imi place .. da oricum e mai bine ...
Din punctul meu de vedere designu tre sa aiba urmatoarele proprietati:
1. Sa fie vesel (un design mohorat sau inunecat e mishto ... da tzi se ia de el repede shi in plus nu prea poti baga pe el multe chestii si sa arate in continuare mishto ... pe cand de ex. pe alb ... orice aproape arata fain .. ca sa nu mai vorbim .. ca ce e pe alb pare mult mai profesionist). Oricum .. schema de culori .. poate face tot ....
2. Sa aiba un punct de reper clar ... cel mai probabil logoul. Logoul tre sa fie ceva ce sa se vada mishto. In momentul in care te uiti pe site ... tre sa te aghetzi de ceva cu privirea fara sa analizezi si e bine sa fie in stanga sus (da nu is 100% sigur aici)
3. Sa fie ushor utilizabil. Da ... am vazut shi io siteuri super cool super design .. super sf ... da damn ... nu gaseam butonu de feedback sa-l intreb pe ala cum l-a facut ... surpriza ... era in mijlocu ecranului ... Omu cand foloseshte un site , e obishnuit cu nishte chestii din windows ... asta shtie ... asta tre sa primeasca ... iar ce nu apare ca in windows tre sa fie foarte limpede shi clar ... (poate vreti sa va trimit cele 100 000 de mailuri de la useri care nu au gasit butonu de inscriere sau de subiect nou) .. Ia imaginatziva daca era un site fancy .. cu flashuri .. bla. De asemenea nu tre sa se mishte 1000 de chestii .. una max max 2 ajung.
4. Slogan, mascota ... Toate chestiile astea sunt nishte etichete foarte mishto ... Daca sunt bine alese shi "klumea" sau "atomice" sau altele ... de genu ... te cred shi io ca totzi o sa vrea sa "fie akolo". Mascota este o kestie care se leaga dupa parerea mea de logo ... logo+mascota(sau semn)+slogan(care se poate schimba din cand in cand .. nu e batut in cuie) poate face din fanclub ceva super cooooool.

Asta e parerea mea ... Ashtept sugestii de siteuri / comunitati / televiziuni / whatever de la care sa ne inspiram (nu-mi propun sa descopar roata ... :D ...) pentru a avea toate elementele astea shi pe urma facem un design cu adevarat mishto.

Kickass ... pana acuma Darky si cu Vali au fost singurii care chiar sau implicat in problema designului de pe siteul asta iar cele mai multe idei chiar au fost mishto. Eu consider talentat un om care face ceva ce-mi place mie... iar siteul asta ... http://www.dreamboard.org e ceva demn de luat in seama ... Poate is subiectiv .... dar eu zic ca darky e un GENIU (daca te uitzi ce face la varsta ei).
RooT

omg

Mesajde RooT » Mie Iul 17, 2002 6:46 pm

Damn .. am dat submit shi m-am speriat .. aparuse un text plin de "..." de vreo juma de pagina ...
Somebody .. slap me ...
RooT

Mesajde lulutza » Mie Iul 17, 2002 7:45 pm

mascota: un shoricel simpatic care se plimba pe o tastatura. semn ca aici se scrie mult.....
si moshule, daca nu-ti place ideea mea, nu mai da cu paru'!
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 17, 2002 10:19 pm

Lulutza..tzie chiar ti-a luat Dumnezeu mintile ? Ce tot ai cu mine ? Ca nu m-am luat in viatza mea de tine ! Chiar vrei sa itzi spun la revedere ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Joi Iul 18, 2002 12:05 pm

Nu ca spun, da' zic si eu, din spirit patriotic: ce-ar fi sa promovam avatarul moshului si sa-l facem mascota site-ului?! E mic, e vioi (sa miste incetisor din ceva mi se pare o conditie sine-qua-non), e alburiu, scriem undeva pe dansul Fc si e numa' bun, gata mascota...Desigur, daca moshu este de acord sa-si instraineze copilul si sa-l faca mai celebru decat este, si nu cere pentru asta drepturi de autor. :D
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 18, 2002 12:11 pm

Sunt de acord. Chiar daca rinocerul va ajunge mai celebru decat sunt eu....sunt pe deplin de acord. O propunere foarte buna,domnule Angus !
Rinocerul sa fie ! :A
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Iul 18, 2002 7:38 pm

eu il propun direct pe moshu

sa num a daca se poate stramba asha
http://www.deviantart.com/view.php?id=406752
some people deserve to die
vali

Re: Design Fanclub

Mesajde vali » Joi Iul 18, 2002 7:58 pm

Initial trimis de xkran
iar siteul asta ... http://www.dreamboard.org e ceva demn de luat in seama ... Poate is subiectiv .... dar eu zic ca darky e un GENIU (daca te uitzi ce face la varsta ei).

se stie ca eu glumesc mult, dar aceasta nu este o gluma: adrian, nu mai bea!!! ce dracu site frumos vezi tu acolo???

tutoriale luate de pe ici-unde, scrollbarurile alea de nu se vad

this is fucking funny --- "I also make PS brushes when i get the inspiration and time."

and she is giving away awards... ma duc si eu sa ma inscriu

darky, i love this http://www.deviantart.com/view.php?id=451804
and your dA art also, too bad nobody likes this shit anymore
some people deserve to die
vali

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii