Mai ... o fi darky fara talent ... doh .... da lupu ala era chiar mishto si se integra perfect in designu ala. Chiar vruiam sa-l pun pe site .. singura problema era ca nu-mi placea situ ... da nici asta de acuma nu prea imi place .. da oricum e mai bine ...
Din punctul meu de vedere designu tre sa aiba urmatoarele proprietati:
1. Sa fie vesel (un design mohorat sau inunecat e mishto ... da tzi se ia de el repede shi in plus nu prea poti baga pe el multe chestii si sa arate in continuare mishto ... pe cand de ex. pe alb ... orice aproape arata fain .. ca sa nu mai vorbim .. ca ce e pe alb pare mult mai profesionist). Oricum .. schema de culori .. poate face tot ....
2. Sa aiba un punct de reper clar ... cel mai probabil logoul. Logoul tre sa fie ceva ce sa se vada mishto. In momentul in care te uiti pe site ... tre sa te aghetzi de ceva cu privirea fara sa analizezi si e bine sa fie in stanga sus (da nu is 100% sigur aici)
3. Sa fie ushor utilizabil. Da ... am vazut shi io siteuri super cool super design .. super sf ... da damn ... nu gaseam butonu de feedback sa-l intreb pe ala cum l-a facut ... surpriza ... era in mijlocu ecranului ... Omu cand foloseshte un site , e obishnuit cu nishte chestii din windows ... asta shtie ... asta tre sa primeasca ... iar ce nu apare ca in windows tre sa fie foarte limpede shi clar ... (poate vreti sa va trimit cele 100 000 de mailuri de la useri care nu au gasit butonu de inscriere sau de subiect nou) .. Ia imaginatziva daca era un site fancy .. cu flashuri .. bla. De asemenea nu tre sa se mishte 1000 de chestii .. una max max 2 ajung.
4. Slogan, mascota ... Toate chestiile astea sunt nishte etichete foarte mishto ... Daca sunt bine alese shi "klumea" sau "atomice" sau altele ... de genu ... te cred shi io ca totzi o sa vrea sa "fie akolo". Mascota este o kestie care se leaga dupa parerea mea de logo ... logo+mascota(sau semn)+slogan(care se poate schimba din cand in cand .. nu e batut in cuie) poate face din fanclub ceva super cooooool.
Asta e parerea mea ... Ashtept sugestii de siteuri / comunitati / televiziuni / whatever de la care sa ne inspiram (nu-mi propun sa descopar roata ...

...) pentru a avea toate elementele astea shi pe urma facem un design cu adevarat mishto.
Kickass ... pana acuma Darky si cu Vali au fost singurii care chiar sau implicat in problema designului de pe siteul asta iar cele mai multe idei chiar au fost mishto. Eu consider talentat un om care face ceva ce-mi place mie... iar siteul asta ...
http://www.dreamboard.org e ceva demn de luat in seama ... Poate is subiectiv .... dar eu zic ca darky e un GENIU (daca te uitzi ce face la varsta ei).