deci sa nu uitam ca playback-ul nu sa inventat in romania....gangiti-va ca romania nu e singura tara si ca multi dintre artistrii vostrii preferati straini au facut macar odata in viata playback! imi pare rau daca v-am stricat visele.....life's a bitch!
sal
LIVE vs PLAYBACK o noua moda sau The real thing?
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: lol
Initial trimis de original
deci sa nu uitam ca playback-ul nu sa inventat in romania....gangiti-va ca romania nu e singura tara si ca multi dintre artistrii vostrii preferati straini au facut macar odata in viata playback! imi pare rau daca v-am stricat visele.....life's a bitch!
sal
mai fratele meu de peste atlantic, nu asta era ideea. nu speram sa eliminam total playback-ul, constatam doar ca se tine spre a elimina total live-ul... aici cel putin...
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: lol
Initial trimis de original
sal
original. mi-ai lipsit
- dadius
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii