Ce parere aveti despre Bosquito?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Dee Dee » Mar Oct 22, 2002 11:48 pm

in general nu-mi plac bosquito ...adica stilul lor de muzica...
dar melodia asta ultima "doua maini" imi place super mult (mai mult versurile!!)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Mie Oct 23, 2002 10:03 am

bosquito vor veni sambata in craiova pe 26 la festivalul berii si zilele craiovei .. o sa imi dau cu parerea dupa ce ii vad cantand live
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Aprinde lumina!

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 10:07 am

Initial trimis de Unregistered
o formatie de...3 bani
latino-rock este, ca si pop-rock, o aberatie.

Ai doua motive ca sa aprinzi lumina:

1) Ca sa stim cum te numesti, sa te putem evita.

2) Daca tu consideri ca latino-rock si pop-rock sunt aberatii, desi toti criticii muzicali din lumea asta te-ar contrazice, atunci de ce te mai chinui sa mai postezi pe aici?

Concluzie: ori aprinzi lumina si ne lamuresti care ti-e nick-u' si cum e cu aberatiile, ori dispari in ceata.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Ce parere aveti despre Bosquito?

Mesajde Unregistered » Mie Oct 23, 2002 1:00 pm

Initial trimis de Bosquetarita
Mie imi plac foarte mult, mai ales ca latino-rock-ul nu e reprezentat la noi de multe lume! In plus, sunt shi baietzi deshteptzi! ;) Nu-i asa?:a

sunt jenanti boschetarii aceia
Unregistered

Re: bau

Mesajde Unregistered » Mie Oct 23, 2002 1:02 pm

Initial trimis de PreferatA
bosquito vor veni sambata in craiova pe 26 la festivalul berii si zilele craiovei .. o sa imi dau cu parerea dupa ce ii vad cantand live

imi plac la nebunie mai ales solistul, e forte saxy
Unregistered

.......

Mesajde shmack » Joi Oct 24, 2002 8:14 pm

Nu sunt fenomenali ,dar incearca,asta este singurul lucru de admirat la ei.Muzica nu este chiar inspirata,insa conteaza ca nu au melodii penibile,si versurile nu sunt pompoase sau banale.Vor sa faca ceva,asta se vede,dar mai au mult de invatat,in orice caz,incercarea moarte n-are.......:cool:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Mesajde AnaiD » Lun Dec 02, 2002 11:30 pm

Chiar iti place Bosquito???!Ce pot spune despre baieti e ca sunt simpatici si foarte sociabili!Am avut ocazia sa-i cunosc personal,mai ales pe Radu si Solo si chiar imi PLAC!Ii admir atat pt. melodiile lor cat si pt. atmosfera din timpul concertelor!
AnaiD

Mesajde Bosquetarita » Lun Dec 02, 2002 11:39 pm

Initial trimis de AnaiD
Chiar iti place Bosquito???!Ce pot spune despre baieti e ca sunt simpatici si foarte sociabili!Am avut ocazia sa-i cunosc personal,mai ales pe Radu si Solo si chiar imi PLAC!Ii admir atat pt. melodiile lor cat si pt. atmosfera din timpul concertelor!

BOSQUITO imi plac de mor si am avut ocazia sa descopar ca sunt sociabili (nu Solo, doar Misu, Radu si Vichi). Atmosfera de la concerte e tare faina! Mi-ar placea sa mai 'vorbesc' cu tine, imi plac parerile tale :)
Bosquetarita
Junior Member

la naiba cu el

Mesajde roxanica » Vin Dec 06, 2002 5:25 pm

este un magar infect
la puscarie cu el
roxanica

Mesajde Necuratu' » Sâm Dec 07, 2002 9:06 am

Sunt mai buni decat alte formatii, dar oricum stilul latino e un mare cacat. Si chiar nu inteleg cum monstrozitatea aia de solist vocal poate fi considerat sexy.
Ala cu Unregistered are dreptate, pop rock, latino rock, (si as adauga aici si nu-metalul) toate sunt niste labareli. Cei care "canta " asa ceva "don't play guitar, they wear it".
In alta ordine de idei, o serie de formatii cu pretentii, care vorbesc de rau pe manelisti si pe danceri, au impresia ca daca ei folosesc instrumente adevarate sunt mai buni ca acestia. Adevarul ca sunt la fel de comerciali numai ca curvasareala lor nu e chiar pe fata, ceea ce ii face si mai odiosi
Necuratu'
Junior Member

Bosqetari

Mesajde rocco44 » Lun Dec 09, 2002 9:00 pm

Servus !
Peste doi ani lui Bosquito ii va veni mintea la cap si va invata sa cante cam cum crezi tu ca o face la ora actuala.

rocco44_ro@yahoo.com
rocco44
Junior Member

Re: Ce parere aveti despre Bosquito?

Mesajde neatza » Mar Dec 10, 2002 3:50 pm

Initial trimis de Bosquetarita
Mie imi plac foarte mult, mai ales ca latino-rock-ul nu e reprezentat la noi de multe lume! In plus, sunt shi baietzi deshteptzi! ;) Nu-i asa?:a

numa' asha, ca chestie: solomon, chitaristu' de la boschito (care a cantat inainte la conexiuni, striga in gura mare, intr-o carciuma din brasov, dupa ce a ieshit albumul supernatural, ca santana ie ca shi mort pentru el (ca shi cand lui santana i-ar fi pasat) pentru ca s-a coborat in ultimul hal cand a scos asha ceva, shi ca el (solomon, adica) n-ar face asha ceva pentru nimic in lume. la foarte putzin timp, aparea pe piatza din romania boschito. in afara de el, in trupa mai e tipu' de la bass care se da mare punker, vocalu' care a avut shi el o experientza nefasta cu alta trupa din brasov (E.N.D.) care cantau destul de bine, dar pe el nu prea il tzinea vocea. imi pare rau de baterist care, inainte de a canta pentru bani, se producea foarte bine in Nation Slum, trupa de punk din brasov. una peste alta, boschito este un hibrid, realizat pe banii tatalui vocalului, care a reushit, din pacate, sa aiba priza. trist!
neatza

Re: Re: Ce parere aveti despre Bosquito?

Mesajde copiutzu » Joi Dec 12, 2002 10:50 am

Initial trimis de neatza

numa' asha, ca chestie: solomon, chitaristu' de la boschito (care a cantat inainte la conexiuni, striga in gura mare, intr-o carciuma din brasov, dupa ce a ieshit albumul supernatural, ca santana ie ca shi mort pentru el (ca shi cand lui santana i-ar fi pasat) pentru ca s-a coborat in ultimul hal cand a scos asha ceva, shi ca el (solomon, adica) n-ar face asha ceva pentru nimic in lume. la foarte putzin timp, aparea pe piatza din romania boschito. in
afara de el, in trupa mai e tipu' de la bass care se da mare punker, vocalu' care a avut shi el o experientza nefasta cu alta trupa din brasov (E.N.D.) care cantau destul de bine, dar pe el nu prea il tzinea vocea. imi pare rau de baterist care, inainte de a canta pentru bani, se producea foarte bine in Nation Slum, trupa de punk din brasov. una peste alta, boschito este un hibrid, realizat pe banii tatalui vocalului, care a reushit, din pacate, sa aiba priza. trist!

Mai, de unde pot da eu jos sau cum pot sa fac rost de ceva Conexiuni. Ar fi super daca as putea sa gasesc tot ce au scos. Erau super. Pacat de ei ca s-au destramat.
In legatura cu Bosquito pot sa spun ca mie imi plac, ma putin faza aia cu Hopa Hopa, care aduca asa de bine a manea... brrr
Sa vezi ce bine suna Jump a lui Van Halen in concert (versiunea Bosquito). Si tipul de la bass mi se pare destul de bun. Ca si bassist, sa nu va inchipuiti altceva :P
S-a destramat si Nation Slum? :(( Naspa. Mie imi placeau.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde Bosquetarita » Joi Dec 12, 2002 10:15 pm

Si mie imi place cum suna Van Halen-ul by Bosquito. Imi mai place si Bed of roses (Bon Jovi). Si Soldier of fortune (Deep Purple). Tot variantele lor.
Bosquetarita
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii