cea mai de calitate muziuca romaneasca ?
phoenix,talisman,negura bunget,god,dies irae,makrotumia,divine muzak,thy veils,firedrill,paula seling,nicu alifantis,methadon3000,deceneu,si altii
acum sunt mai multi artisti care scot cate o melodie dragutzica ,cyu riscu de a ma ijura lumea pe aiic va spun ca bere gratis-nebun,candy-seara iti pare rau,sistem-senzatii,kapital-iubirea mea,chiar si de ce nu 3sud est? au melodi simpatice ,hai s anu fim rai cu ei ca la capitolu dance-pop se descurvca mult mai bine ca ceilalti ,e o muzica placuta .....chiar si animalele merg cat de cat.
Acum nu spun ca e muzica geniala ,pe care simti ca plutesti ,dar avem si muzica placuta la ureche care nu merita chiar calcata in picioare.
Cea mai de calitate muzica romanesca
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Initial trimis de Unregistered
Eu as zica ca cea mai buna si cea mai tare formatie este SISTEM!!!!!
Ana-Maria!!!
Sistem au avut o idee buna cu butoaiele... dar sursa lor de inspiratye a fost Safri Duo, o formatye straina care canta la butoaie, o stiti?
Are melodii mishto.
- AndraC
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Inceputuri
Initial trimis de dadius
s-a clarificat de mai multe ori ca acest forum nu este dedicat limbii romane.asa ca se admit si greseli.daca nu-ti comvine ceva nu citi!!!
stai pe pula ta si nu fa pe desteptul sau desteapta ce dracu'i fiiiiiiiii:mad:
nu fac pe desteapta.implicit n am pula.eu cred ca este elementar sa vorbim corect,sau macar sa incercam.era doar o sugestie asa ca chill...

- Gavozdita
Eu cred ca muzica de calitatea (romaneasca sau nu) reuseste sa invinga in lupta cu timpul. Indiferent de gen, piesele valoroase vor rezista.Hai sa zici ca noi am mostenit ceva de la generatiile trecute, e suficient sa spun Phoenix...dar oare noi cu ce o sa ne laudam??? Cu Animal X sau Akcent????
Dati-mi voi exemple de artisti la moda acum, care credeti ca vor fi ascultati peste vreo 20-30 de ani asa cum ascultam astazi Phoenix...
Dati-mi voi exemple de artisti la moda acum, care credeti ca vor fi ascultati peste vreo 20-30 de ani asa cum ascultam astazi Phoenix...
- Andria
- Unregistered
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii