Cel mai sexi artist roman

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Re: ....

Mesajde Unregistered » Dum Noi 24, 2002 12:55 am

Initial trimis de Mircea Tofan
cred ca cel mai sexy e cretinul ala de la vita de vie....adi despot.
noroc ca e sexy,ca daca nu ar fi ce s-ar face vita de vie?nu ar mai avea nici un fan...pardon----- nici o fana

"a vorbit si nea ion ca si el e om"...mirciulica ,puiule,ai facut o fixatie pt bietul adrian,una din rarele minti luminate din showbizul autohton..cruta-l..si cruta-ne si pe noi..
Unregistered

Mesajde N/A » Dum Noi 24, 2002 2:48 pm

Miki de la K-Pital
N/A

Mesajde morticia » Lun Noi 25, 2002 3:00 pm

adi despot!!! e si sexy, face si muzica buna; aaaaaaaa si imi place la nebunie si dan amariei
morticia

Mesajde Unregistered » Lun Noi 25, 2002 3:05 pm

Initial trimis de morticia
adi despot!!! e si sexy, face si muzica buna; aaaaaaaa si imi place la nebunie si dan amariei

si cine-i dan amariei? (imi scapa)
Unregistered

sexy, sexy stiu ca ma vreeeeeeeiiiiiiiiiiiii

Mesajde AELYUS » Mie Noi 27, 2002 4:38 pm

cel mai sexi artist:i Dida Dragan, Elena Carstea, Daniela Gyorfi:)
cele mai sexi artiste: Adrian Enache :)

serios vorbind, mie imi place Monica de la Candy, andreea de la Amadeus, dar in mod special tipa de la Nightwish (in lipsa nerge si aia de la Interitus Dei)
AELYUS
Junior Member

Cel mai atragator

Mesajde Afroditta » Dum Dec 01, 2002 7:01 am

Cu siguranta Laurentiu Dutza.Sexy, frumos,destept, cu o voce minunata, stie sa faca muzica...nu mai exista altul ca el
Afroditta

tot ala

Mesajde Gheorghe » Dum Dec 01, 2002 3:40 pm

zoofilix si cu animal y SP
Gheorghe

Mesajde SatyR » Dum Dec 01, 2002 6:39 pm

Miki-Kpital,Monika de la candy,hmm.....cred ca mai sunt .....:)))
SatyR

Re: Cel mai atragator

Mesajde Unregistered » Lun Dec 02, 2002 10:31 am

Initial trimis de Afroditta
Cu siguranta Laurentiu Dutza.Sexy, frumos,destept, cu o voce minunata, stie sa faca muzica...nu mai exista altul ca el

da. da. Laurentziu Putza este f sexy, pentru un copil handicapat de 10 ani...
Unregistered

cei mai sexy

Mesajde Unregistered » Mar Dec 03, 2002 9:32 am

Eu cred ca cei mai sexy este Adrian Minune si N. Guta pentru ca ei are multe femei sexy care au corpuri beton si ii face pe ei sa se simta foarte sexy pentru ca ei are si bani multi si masini scumpe deoarece femeile le place masinile scumpe pe care le au ei. Si mai mult decat atat ei si canta foarte frumos si despre cat de sexy sunt ei fiindca ei au si femei multe si beton, cred ca am mai scris asta.
Unregistered

Mesajde VERIGA » Mar Dec 03, 2002 10:42 am

MICHELLE(ATOMIC)
VERIGA

Mesajde Unregistered » Mar Dec 03, 2002 12:20 pm

eu cred ca Zoli, Robi ,CIci si Phlo de la SISTEM
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Dec 03, 2002 12:57 pm

Initial trimis de Unregistered

astia au nume de animale de casa :) cool :)
Unregistered

Re: cei mai sexy

Mesajde copiutzu » Mie Dec 04, 2002 12:41 pm

Eu cred ca cei mai sexy este Adrian Minune si N. Guta pentru ca ei are multe femei sexy care au corpuri beton si ii face pe ei sa se simta foarte sexy pentru ca ei are si bani multi si masini scumpe deoarece femeile le place masinile scumpe pe care le au ei. Si mai mult decat atat ei si canta foarte frumos si despre cat de sexy sunt ei fiindca ei au si femei multe si beton, cred ca am mai scris asta.

Mah, da' ce "jmecher" esti tu :sperm: :cool:
copiutzu
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Mie Dec 04, 2002 7:19 pm

Cel mai sexy? Hmmm ... sau cea mai sexy ... mah nu stiu daca se poate numii artist un fotbalist... da mie mi se pare super sexy baiatul lu` Pitzurca ... ah shi mai imi place de Vali Barbulescu :D .. he`s hot ... la fete ... hmmm ... cred ca aia de la Blondy da nu stiu cum o cheama ... (aia care nu e asha de vulgara) ... i think ...
*and now don`t forget THINK PINK :D*
KoRn_bitch
Junior Member

msg serios

Mesajde omu de ieri » Joi Dec 05, 2002 3:40 pm

vorbind serios..creca cel mai sexi a fost Vasile Roaita cand a tras sirena prin februarie parca. Pe mini ma escitat deabinelea. Cum s-a intins el peste cablu ..i sau vazut bikineii si pielea curata ca o plaja dupa un concert roc...estraordinar. Momente unice .....
omu de ieri
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Dec 06, 2002 12:11 pm

Initial trimis de Lara0275
Cel mai sexy? Hmmm ... sau cea mai sexy ... mah nu stiu daca se poate numii artist un fotbalist... da mie mi se pare super sexy baiatul lu` Pitzurca ... ah shi mai imi place de Vali Barbulescu :D .. he`s hot ... la fete ... hmmm ... cred ca aia de la Blondy da nu stiu cum o cheama ... (aia care nu e asha de vulgara) ... i think ...
*and now don`t forget THINK PINK :D*

hei!!!!!!!!!!!!!!!!!! trezeste-te !!!!!!!!!! vorbim despre artisti!!!!!!!!!! vali barbulescu si aia de la blondy????????? cred ca te-ai sonat!!!!!!!!! aia nu-s artisti draga!!!!!!!!!!!!!aia is clovni!!!!!! :)))))))))))
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Dec 06, 2002 12:12 pm

astia au nume de animale de casa :) cool :)

tu tampita sau tampitule!!!!!!!!!!!!!!!!!! nume de animale casa are
mata!!!!!!!!!!!!!!!! ai auzit ????????? iti bag... in gura tu fraiera (fraier)................
Unregistered

Mesajde Necuratu' » Vin Dec 06, 2002 3:58 pm

Din nou oribilele scursori de la formatia de doi bani "sistem" isi scriu singure mesaje deadmiratie sub protectia anonimatului
Necuratu'

Tot Sistem-ul este SEXY!!!!

Mesajde pembe_girl@rol.ro » Lun Dec 16, 2002 10:56 pm

Cel mai sexy inseamna unul singur, nu patru cati ai ales tu. Deci, ai fi putut sa te hotarasti la un singur membru al formatiei Sistem, sau macar sa-i numesti pe toti sase. Ar fi fost mult mai frumos, deoarece si Stov si Nasu sunt la fel de sexy ca si ceilalti. Si crede-ma, pentru ca i-am vazut face to face!
pembe_girl@rol.ro

Tot Sistem-ul este SEXY!!!!

Mesajde pembe_girl » Lun Dec 16, 2002 10:58 pm

Normal ca cel mai sexi este Zoli,Phlo,Robi si Cici de la sistem....va rog frumos!!!!!!!!!
pembe_girl

Mesajde TIM » Mar Dec 17, 2002 12:18 pm

Cristi Minculescu, pentru ca e cu adevarat barbat.
Adi Despot arata si gandeste bine, dar e inca un fel de pusti cu fite, care uneori face pe grozavul.Insa. pt. Romania, asta e foarte bine...
Ca personaj feminin buna de futut e Andreea Banica. Si Anna Lesko....Asta nu inseamna ca sunt femei adevarate, Dar vulgaritatea si de ce nu, senzualitatea lor te fac sa vrei...multe...
....In alta ordine de idei, astept comentariile pentru afirmatia despre Minculescu...Hai, dati-i drumu'......:D
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

Mesajde Lady_luck » Joi Dec 19, 2002 1:53 am

Initial trimis de TIM
Cristi Minculescu, pentru ca e cu adevarat barbat.
Adi Despot arata si gandeste bine, dar e inca un fel de pusti cu fite, care uneori face pe grozavul.Insa. pt. Romania, asta e foarte bine...
Ca personaj feminin buna de futut e Andreea Banica. Si Anna Lesko....Asta nu inseamna ca sunt femei adevarate, Dar vulgaritatea si de ce nu, senzualitatea lor te fac sa vrei...multe...
....In alta ordine de idei, astept comentariile pentru afirmatia despre Minculescu...Hai, dati-i drumu'......:D

De acord cu tine in legatura cu Cristi MInculescu...si cu Adi Despot...dar are cam multe fite...hmm, nici Tudor Chirila n-arata rau.
Dar tot Cristi MInculescu e la putere - parerea mea( arata si bine pt varsta lui, si e si cea mai buna voce a rock-ului romanesc)
Lady_luck

Re: top 10

Mesajde X-Tina Aguilera » Joi Dec 19, 2002 8:49 pm

Din Romania nu exista!!!Poate....???....DA!!!Cred ca Ombladon de la Parazitii sau Uzzy de la B.U.G. Mafia.Aaa!Shi am intalnit trei baieti(pareau duri si mishto) pe nu mai shtiu ce strada...shtii ce cool erau??EEe.. la mine se admite...la o curva se admite...
1.Emin3m
2.Nathan Matters(fratele lui Emin3m)
3.P.Diddy
4.Nelly
5.George W.Bush!!!(GLUMEAM!!!Nu luati in serios!)
6.Ombladon(Parazitii)
7.printul viselor
8.printul noptilor
9.unu' din clasa mea....aaa..lasa...ala e doar frumos,ca NU e sexy in nici un caz!
10.TOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!Chiar shi tu!!Chiar!!Daca eshti baiat,crezi ca te-ar interesa o curva(glumeam...)shatena cu ochi verzi shi cu hobbyurile:flirtul,visatul,muzica(Shakira,Christina Aguilera,P!nk,Britney Spears,Holly Valance,Emin3m,Nelly,Destiny's Child,Avril Lavigne,t.A.T.u.,Parazitii,Anna Lesko,Cristiana Raduta-poate...)
;r
:eat: :kiss:
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Joi Dec 19, 2002 9:02 pm

tu tampita sau tampitule!!!!!!!!!!!!!!!!!! nume de animale casa are
mata!!!!!!!!!!!!!!!! ai auzit ????????? iti bag... in gura tu fraiera (fraier)................

Oaa da' ce shmecher eshti!!Totushi cred ca shi aia de la Sistem au nume de potai,dar shi cea care l-a facut pe cel care-a zis prima oara ca aia au nume de potai are nume de potaie!!!Ai inteles ceva???!!!???
P.S.:Da' ce zici de cum mi-am numit eu pisica???Shtii cum o cheama?SHAKIRA!!!De asta ce mai zici??
:a
X-Tina Aguilera

Fraierule

Mesajde Irina » Joi Dec 19, 2002 9:04 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Oaa da' ce shmecher eshti!!Totushi cred ca shi aia de la Sistem au nume de potai,dar shi cea care l-a facut pe cel care-a zis prima oara ca aia au nume de potai are nume de potaie!!!Ai inteles ceva???!!!???
P.S.:Da' ce zici de cum mi-am numit eu pisica???Shtii cum o cheama?SHAKIRA!!!De asta ce mai zici??
:a

Dar shi tu eshti shmecher!!!Toti au nume de potai!!
Irina

Re: Fraierule

Mesajde X-Tina Aguilera » Vin Dec 20, 2002 7:58 pm

Initial trimis de Irina

Dar shi tu eshti shmecher!!!Toti au nume de potai!!

Haideti ma gata!!!!!!Ca deja ma ofticati!!!!Gata!Nimeni n-are nici un nume de nici o potaie!!!!!
P.S.:Ajutati-ma ca adorm aici!Ghici ce ascult!Shakira-Inevitable.Da hai ca-i mishto melodia totushi...da'-mi aduce-aminte de nishte baieti carora le-am facut viata un iad shi...apoi mi-a parut rau... :cry:
X-Tina Aguilera

Mesajde RAL » Joi Dec 26, 2002 12:28 am

NU STIU CARE ESTE MAI SEXI:RAZVAN FODOR SAU ADI DESPOT?
RAL

Mesajde SharKana » Joi Dec 26, 2002 6:22 pm

cristiana raduta,delia(N&D),andreea si cristina (Blondy)
PEPE
SharKana
Junior Member

sunt suparat foc pe voi ;(

Mesajde packardb » Sâm Dec 28, 2002 11:06 am

Bai romanilor, ce-i cu thread-urile astea de genul: cine e mai sexi, sau cine are popoul mai rotund si alte alea...ce dreaq...e un forum dedicat muzicii nu sexului! Hai sa vb despre melodiile pe care le fredoneaza si nu despre cum arata...
Stefan, a simple Debian user.
Linux registered user: #272012
[Linux is Friendly. It's just selective about who his friends are.]
packardb
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii