va plac manelele?
63 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Initial trimis de copiutzu
Sunt dispus oricand sa fac un concurs pe teme de rock cu tine.
Si ma mira faptul ca dintre toti aia "culti" care se iau de mine ca am scris mesajul ala ciudat, numai o singura persoana a sesizat ironia.
DACA NU V-ATI PRINS PANA ACUM ..... ERA LA "MISTO".
Asta ca sa nu va mai stoarceti creierele gasind tot felul de apelative pentru mine.
Mai cititi si voi printre randuri si nu mai luati totul chiar asa de in serios. Si asa muzica romaneasca si nu numai a ajuns un mare balci. De ce sa nu ne distram si noi putin pe seama ei?
Era un La MISHTO aiurea. De obicei, cand vrei sa ironizezi e bine sa pui si ceva la sfarsit, nu de alta, dar sa intelegem si noi. Nu ca am fi prosti, dar crede-ma ca in conceptia mea aia/ala care a scris mesajul era un tigan borat. No offence, dar asta mi-a inspirat. Am citit post-ul tau de cateva ori bune, si nimik din el nu trada ironia.
- Unregistered
Re: va plac manelele?
da í¤mi place dar nu pot sí¤ fac dalod la muzicí¤ si sí¤nt supí¤ratí¤ de treaba asta))))
- Unregistered
Re: Re: va plac manelele?
Initial trimis de Unregistered
imi plac fff mult
M-ai facut curios. Ce anume-ti place mai precis ? Argumenteaza un pic de ce-ti plac manelele atat de mult, pls.
- sentosa
- Junior Member
Imi plac manelele la fel de mult cum plac si celor care au postat pe aici. Asta nu inseamna insa ca nu imi place Costi Ionita. E super tipul. Pe bune, toata lumea ar trebui sa il ia ca model in viatza. Pt ca e greu sa excelezi in prostie, sa fi cel mai penibil si totusi sa nu-ti pese si sa te incapatanezi sa "canti" Traiasca Dr. Costi! Cred totusi ca e destul de inteligent, sau se crede foarte convingator, daca afirma ca n-a furat un "Sagapao" sau "Angel" sau cine stie ce o mai fi furat el.
Am zis
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Initial trimis de genicon
Imi plac manelele la fel de mult cum plac si celor care au postat pe aici. Asta nu inseamna insa ca nu imi place Costi Ionita. E super tipul. Pe bune, toata lumea ar trebui sa il ia ca model in viatza. Pt ca e greu sa excelezi in prostie, sa fi cel mai penibil si totusi sa nu-ti pese si sa te incapatanezi sa "canti" Traiasca Dr. Costi! Cred totusi ca e destul de inteligent, sau se crede foarte convingator, daca afirma ca n-a furat un "Sagapao" sau "Angel" sau cine stie ce o mai fi furat el.
Am zis
Mai baieti, genicon are dreptate...ce dreaq, numai un roman ar putea sa fie idiot, incult, si sa mai si creada ca face arta

Ce dreaq, chiar trebuie ceva nesimtire sa minti cu asa nonsalanta

Stefan, a simple Debian user.
Linux registered user: #272012
[Linux is Friendly. It's just selective about who his friends are.]
Linux registered user: #272012
[Linux is Friendly. It's just selective about who his friends are.]
- packardb
- Junior Member
manele adevarate
eu cre ca manelele sunt marfa adevarata si cui nu-i place sa nu asculte nu sa- vb de rau pe manelisti
- alexa
Re: manele adevarate
Initial trimis de alexa
eu cre ca manelele sunt marfa adevarata si cui nu-i place sa nu asculte nu sa- vb de rau pe manelisti
Nu zau?!...Ok, manelisto/ manelistule::bleah:!
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
ca bine zici mai TIM.................
e de plans ce-a ajuns tara asta:cry: :bawl:
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Da, l-am luat pe NU in brate!!!!!!
Va rog sa ucideti curvele ieftine si PROASTE

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Va rog sa ucideti curvele ieftine si PROASTE
- Unregistered
manele sunt muzica facuta de tigani pentru tigani.. deci normal ca nu-mi plac. :bleah: :bleah:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
[quote]Initial trimis de Unregistered
e de plans ce-a ajuns tara asta:cry: :baw
Va rog sa ucideti curvele ieftine si PROASTE [/QUOTE
...ok, da' care'i faza cu aceste curve ieftine si proaste??:con: de unde pana unde? sau au legatura directa cu manelele?:D

Va rog sa ucideti curvele ieftine si PROASTE [/QUOTE
...ok, da' care'i faza cu aceste curve ieftine si proaste??:con: de unde pana unde? sau au legatura directa cu manelele?:D

suflet, nu creier!
- TIM
- Junior Member
DECLAR ca sunt incapabil sa inteleg.atunci sunt inferior pe scara evolutiei.mamiferel
... Pai lasati-i fratilor si pe altii sa se bu cure de viata! nu mai fiti invidiosi pe cei fara creier! Ce , sunteti invidiosi pe cei care se bucura de nimicuri? Mie unu' mi-e ciuda ca nu pot sa ma bucur si eu ca ei... Moorrr! ..invidia imi ocupa toate secundele zilei!!!! ma zbat ca un sarpe in soare..dar degeaba...VREAU SA MA BUCUR SI EU ASA DE USOR!!!...dar daca asa a vrut Dumnezeu sa am constiinta.... ma accept asa cum sunt.
- Bortzi
ce imbarligat vorbesti fatuco
Initial trimis de TEUTZA
NICI ATUNCI. Daca as fi in coma as dori sa ascult ceva bunsi care sa imi placa.Macar daca nu pt cei care sunt in jurul meu atunci pt mine.
ce imbarligat vorbesti fatuco!!!! poate chiar esti in coma...
- Bortzianu'
se pare ca multi sunt razvratiti impotriva manelelor,e drept ca f.f. multe dintre ele sunt pline de greseli gramaticale,de exprimare s.a.m.d.,dar mie sincer imi plac cateva(N. GUTA),eu n-as spune ca toate manelele sunt de prost gust chiar daca unele dau pe fata lipsa de inteligenta a autorilor,dar asta e in muzica romaneasca,fiecare canta dupa cum si ce poate,.de altfel se stie prea bine ca si in randul celor de alte genuri muzicale se observa intr-un mod f. clar lipsa originalitatii,piese copiate,versuri,melodii,(un exemplu fiind si la cei de la LA FAMILIA,B.U.G. MAFIA,etc, nu am nimic impotriva lor),dar fiindca ne numim o natie democratica fiecare face ce vrea,asculta,canta,face ce vrea,fara a tine cont de parerile celorlati.Probplema este ca intai trebuie sa ne criticam pe noi insine si pe urma pe ALTII.
- aBanderas
Re: va plac manelele?
Initial trimis de neamtzu00
hep heeey:):):):):):)
SUUUUUUUNT SUPEEEEERBEEEEEEEEEEE !!!!!
Da' nu ma intrebatzi de un singur kantaretz de manele ... ka sincer ... in afara de copilu minune kare de fapt ash dzice ka e piticu' ku bani ... n'ash mai shti sa va dau un eczemplu mai stilat ... ashaa ... shi ka tot mi'am luat "ofu" di pe sufletzel ... va spun !!!! MANELELE sunt mai tari ka orice, inclusiv :
Ronan Keating, Metallica (puah ... ce nashpa suna), Weird Al Yankovic (cine puii mei ii asta ... ka am un tzidi intreg ku videoklipe de'ale lui), Manowar (ashtia am auzit ka kanta ceva in gen iliade - cine o hi shi ilie asta??!!!), U2, Belinda Carlisle, Corrz, Van Hallen, Celine Dion, Kelly Family, Mike Oldfield shi altzii kare mai bine ar sta la goora sobei shi ar askulta kantecele de SUFLET ale lui Ionitza sau Costi !!!!
... shi sa nu uitam bineintzeles de nashparletzii aia de la Nightwish !!!!!!!!!!!
INKONFUNDABILU'!!
- Unregistered
Parere :-)
Dap , mie unul imi plac manelele .. dar la o petrecere .. baiaram ceva.. ma rog eu unul ascult muzica in functie de starea de spirit pe care o am .. nu pot sa zic ca sunt addicted to "Manele Style" dar .. sunt unele melodii care ma duc "in other world" :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Parere :-)
Initial trimis de AnDrEi
.. sunt unele melodii care ma duc "in other world" :-)
nu vreau sa-mi inchipui despre ce 'other world' e vb, tot ce sper e sa nu fie vb de 'lumea cealalta'

-
nocturna - Mesaje: 8725
Explicatie
Daca ai la bord ceva bautura si asculti o manea ( o sí£lí£tareatza ) merge merge :-) hehehehe sau daca daca esti deprimat .. si ai nevoie de o melodie de jale .. valeuuuuuu
deci .. nu imi plac manelele in general .. dar .. sunt cateva melodii dragute !

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Re: Parere :-)
Initial trimis de Lady Killer
nu vreau sa-mi inchipui despre ce 'other world' e vb, tot ce sper e sa nu fie vb de 'lumea cealalta'![]()
Hi hi hi ! imi placi! poate voia sa scrie "wonder world" ..

..Pai maneaua e buna la o chestie... ca orice rau care exista, pentru a fi dat de exemplu negativ.. E/face parte din educatie... Din yn si yang (asa se scrie? ..mai bine spuneam apa -foc) ..
..Lasa draga ca daca nu ar da faliment fabricile de bauturi/ tarfele si implicit politia...
Nu alunga raul ca prin /din echilibru, natura il va inlocui cu altul ..si nu mai vreau sa particip viata asta la inca o invazie ...
Hazmocar ba car ta lo ! ... husi in india!
-
Bortzianu' - Junior Member
63 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii