Costi Costita copiator sau xerox?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Costi Ionita Xerox sau copiator?

Xerox
36
59%
Copiator
7
11%
Imitant
12
20%
Bun compozitor
6
10%

Voturi totale : 61

Mesajde memetshot » Mie Iul 30, 2003 1:15 pm

mai Xerox este o companie respectabila.
Copiatoarele fac un lucru bun, tin in facultate mii de studenti

unii dintre voi stiu deja ca el nu copieaza :) melodiile, el asculta intr-o perioada niste melodii si se inspira din ele atunci cand creeaza acele superbitati de "coada de cocos "-muzic, cum si-a definit el insasi :), marele nostru bard, muzica, care muzica este un mix de gothic, bizant si mai stie el ce.

deci in concluzie este un imitant idiot, pentru care lumea asta e prea mica, asa ca ar trebui sa ne lasa dracu in pace.... :bleah:

Rest In Piss Costi..... :moon:
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Weirda » Mie Iul 30, 2003 5:02 pm

;a
costi... hm... n`are rost sa vb de el... "regele manelelor" ;m da`l dreaq de zdrentzuros.... :bleah:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Iul 31, 2003 1:25 pm

:lol: :lol: :lol: Cosssssstttttttttttttiiiiiiiiiiita Ionitttaaaaaaaaa...lolik..Doamne ajuta...e un mutant!!un kkt!!Un tampit!!...manelistu draqului!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

sexul oral placere sau necesitate

Mesajde jegosu » Lun Sep 22, 2003 12:42 am

da-l domne in pula noastra de belit aerat
jegosu

Mesajde Unregistered » Lun Sep 22, 2003 9:05 am

Eu nu inteleg de ce va pierdeti timpul deschizand subiecte despre rahati precum Costi Ionita si altii de teapa lui? Lucruri mai interesante nu sunt de discutat?
Unregistered

Nimic din cele 4! :)

Mesajde Sweet-one » Mar Sep 23, 2003 9:00 pm

Toate variantel propuse sunt chestii kre presupun mai putin sau mai mult, valoare.... Costita e departe de asa ceva. Nu e ceva atat de imoprtant incat sa merite astfel de comparatii sau mai un sb special dedicat lui... ;P
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii