eminem-raparul cu cel mai mare succes

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: eminem-raparul cu cel mai mare succes

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 28, 2002 7:18 am

Initial trimis de SharKana
pe mine una ma enerveaza la maxim
a castigat atatea premii cu vocea lui de catel si artistii adevarati stau pe bara
acum asta mai lipsea sa ia si oscarul(chiar daca este el un actor bun in 8 miles este deoarece a fost viata lui,a trecut prin astea,dar in alt rol ........nu ar mai fi bun deloc)
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 28, 2002 7:22 am

a castigat atatea premii cu vocea lui de catel si artistii adevarati stau pe bara
acum asta mai lipsea sa ia si oscarul(chiar daca este el un actor bun in 8 miles este deoarece a fost viata lui,a trecut prin astea,dar in alt rol ........nu ar mai fi bun deloc)

WHAT THE FUCK IS WRONG WITH U?
IN PRIMUL RAND, DACA NU STII NU SCRIE, IT'S OBVIOUS YOU'RE CLUELESS
FILMUL SE NUMESTE "8 MILE" AND IT'S A ROAD!!!!
EMINEM IS HOT AND NU E VINA LUI CA S-A NASCUT MAI MISTO SI HOT CA TINE
Unregistered

Mesajde SharKana » Dum Dec 29, 2002 9:50 pm

mai misto ca mine ziceai ma?
adica ti ti-ai dori sa te fi nascut in locul lui si sa stai drogat,sa furi,fara tata si cu o mama betivana?
treaba ta scumpule/o
eu una nu as dori

macar da-ti si tu numele desi cred ca stiu cine esti
SharKana
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Dum Dec 29, 2002 10:13 pm

NU IMI PLACE EMINEM ABSOLUT DELOC :p :sperm:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde crazzyfan » Lun Dec 30, 2002 2:03 am

Initial trimis de Crazy Babe
NU IMI PLACE EMINEM ABSOLUT DELOC :p :sperm:

auzi fetito, da' tie iti place de cineva, ca vad ca-i scuipi pe toti?
crazzyfan
Junior Member

aha....

Mesajde n3aGabitz » Mar Dec 31, 2002 1:08 pm

nu ii place decat sa o suga....
n3aGabitz
Junior Member

Re: premiile zic totul

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 04, 2003 12:45 am

Initial trimis de alexandra
ok, eminem e tare, are melodii marfa shi nu conteaza cum arata sau cum se fute atata timp cat e tare la cantat pt. mine poate sa vina la concerte shi in scaunul cu rotile. Sunt de parere ca e un artist adevarat, nu ca ratatii de la noi din tara care au toti aceleasi versuri shi melodii. Este unic ca nimeni nu vorbeste atat de deschis in melodiile lui (poate cateodata prea deschis) si merita mai multe premii pt. melodiile lui shi faptul ca le cashtiga nu inseamna nimic altceva decat ca e mai apreciat decat multi. Si nimeni nu a reusit sa ajunga ca el, fiind singurul alb cu succes din lumea hip-hop-erilor negri...si avand melodii cu adevarat bune

Cu tot ceea ce ai spus sunt de acord . Iar Cristina : NU TOTI FANII EMINEM INJURA .Daca tu crezi ca ,el are cele mai "dure versuri " atunci ce parere ai de BUG mafia sau de Parazitii?
Iar ascultarea melodiile sale sunt un mod grozav de a scapa de nervi. Iar eminem fie ca va place sau nu ESTE CEL MAI TARE.
Fiecare cu gusturile sale!
Iar daca nici asta nu va convine ATUNCI VOI SUNTETI NEBUNI!
Unregistered

Re: Re: premiile zic totul

Mesajde Gavozdita » Sâm Ian 04, 2003 1:16 am

Initial trimis de Unregistered

Cu tot ceea ce ai spus sunt de acord . Iar Cristina : NU TOTI FANII EMINEM INJURA .Daca tu crezi ca ,el are cele mai "dure versuri " atunci ce parere ai de BUG mafia sau de Parazitii?
Iar ascultarea melodiile sale sunt un mod grozav de a scapa de nervi. Iar eminem fie ca va place sau nu ESTE CEL MAI TARE.
Fiecare cu gusturile sale!
Iar daca nici asta nu va convine ATUNCI VOI SUNTETI NEBUNI!

in primu rand draga,iubita si scumpa sharkana 'jicnit' nu e corect.se scrie cu 'g'.dar hei ce stiu io?doar n am facut asa multa scoala ca tine.in al doilea rand draga unregistred EMINEM NU ESTE CEL MAI TARE ca mi place mie sau tie.esti cel mai tare cand ajungi legenda vezi rolling stones sau u2 si ex ar putea continua.eminem mai are mult pana atunci.eu nu ma consider nebuna pt ca nu am acte (inca!). pt cea care zicea ca eminem fute bine...de unde stii fa daca n ai incercat?
doamne unde esti bate i daca vrei dar vino sa ii iei!
Gavozdita

Re: Re: Re: premiile zic totul

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 04, 2003 1:44 am

Initial trimis de Gavozdita

in primu rand draga,iubita si scumpa sharkana 'jicnit' nu e corect.se scrie cu 'g'.dar hei ce stiu io?doar n am facut asa multa scoala ca tine.in al doilea rand draga unregistred EMINEM NU ESTE CEL MAI TARE ca mi place mie sau tie.esti cel mai tare cand ajungi legenda vezi rolling stones sau u2 si ex ar putea continua.eminem mai are mult pana atunci.eu nu ma consider nebuna pt ca nu am acte (inca!). pt cea care zicea ca eminem fute bine...de unde stii fa daca n ai incercat?
doamne unde esti bate i daca vrei dar vino sa ii iei!

Fa? M-am convins "fa" . Presupun ca esti o persoana foarte simpatizata - Prin cimitire! Si rolling stones ,u2? Chiar aveam nevoie sa rad!Nu merci prefer sa traiesc in era asta!!!!! FA!
Unregistered

Re: Re: Re: Re: premiile zic totul

Mesajde Gavozdita » Sâm Ian 04, 2003 2:06 am

Fa? M-am convins "fa" . Presupun ca esti o persoana foarte simpatizata - Prin cimitire! Si rolling stones ,u2? Chiar aveam nevoie sa rad!Nu merci prefer sa traiesc in era asta!!!!! FA!

fa e prescurtarea de la 'fata'.nici nu ma asteptam sa auzi de rolling stones sau u2.da i naibii de prosti,nu?pai da doar astia nu zic de 56 de ori 'fuck' intr un vers si nici nu si injura mamele ca sa si vanda muzica nu?de ce sa fim proasti sa i ascultam?normal ca nu traiesti in era asta daca n ai auzit de ei!tuh continua sa dai din cap pe eminem ca esti pe drumul cel bun.asa e mai toti ne laudam cu vasta noastra cultura muzicala care pe o scara de la 1 la 10 la unii e la -2.dar ce sa i faci?nu toti suntem inteligenti ca tine nu toti ascultam muzica buna ca tine,nu toti radem ca tine.da ne draqului de prosti!
doamne mare ti e gradina...;a
Gavozdita

Re: Re: Re: Re: Re: premiile zic totul

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 04, 2003 2:28 am

Initial trimis de Gavozdita

fa e prescurtarea de la 'fata'.nici nu ma asteptam sa auzi de rolling stones sau u2.da i naibii de prosti,nu?pai da doar astia nu zic de 56 de ori 'fuck' intr un vers si nici nu si injura mamele ca sa si vanda muzica nu?de ce sa fim proasti sa i ascultam?normal ca nu traiesti in era asta daca n ai auzit de ei!tuh continua sa dai din cap pe eminem ca esti pe drumul cel bun.asa e mai toti ne laudam cu vasta noastra cultura muzicala care pe o scara de la 1 la 10 la unii e la -2.dar ce sa i faci?nu toti suntem inteligenti ca tine nu toti ascultam muzica buna ca tine,nu toti radem ca tine.da ne draqului de prosti!
doamne mare ti e gradina...;a

"Scumpo" nici macar eu nu o puteam zice mai bine. NU, adevarul e ca nu imi plac rolling stones,u2 insa imi plac toni braxton ,mariah carey,madona,whitnei houston. Daca tie iti plac sau nu, NU ma intereseaza. Iar in privinta rappului strain prefer eminem si nelly!Atat! Daca nu-ti plac treaba ta nu te-a intrebat nimeni nimic de la inceput.Te-ai bagat singura in seama!
Godzilita!
Aproape orice fel de muzica straina imi place numai romaneasca nu!Aproape
Unregistered

Mesajde Gavozdita » Sâm Ian 04, 2003 2:41 am

hai ca stiu ca poti mai mult de atat...nu i bagare de seama.e parerea mea proprie.vorba bunicului meu-in placerea omului nu te poti kk.si dem nivelul inteligentei in alte moduri ca asa nu prea reusesti
Gavozdita

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 04, 2003 2:56 am

eu una m-am plictisit.Niciodata nu a trebuit sa dau socoteala nimanui in afara de parintii mei.Sper ca ai sa inveti pana la urma ca gusturile nu se discuta.
Unregistered

Mesajde Gavozdita » Sâm Ian 04, 2003 3:16 am

eu una m-am plictisit.Niciodata nu a trebuit sa dau socoteala nimanui in afara de parintii mei.Sper ca ai sa inveti pana la urma ca gusturile nu se discuta.
:)
eu stiu deja asta.mi am dat parerea intr o tara care se vrea democrata.tuh il placi pe eminem eu zic ca nu e cel mai tare.vorbim peste 10 ani sa vedem daca ajunge "cineva"?k?
Gavozdita

m-am saturat de toti care nu cunosc hip-hop-ul dar il critica

Mesajde ckride » Sâm Ian 04, 2003 4:41 am

Inca de mici v-a dat sa sugeti p*la /
Un sfat de la mine, inchide gura
Cand postezi pe forum, lasa deoparte ura
Iti place sa critici, normal, e dreptul tau
Nu-mi pot inchipuii cat poate fi de rau
Sa ai un iq aproape inexistibil
La fel ca un atom creierul tau e-atat de mic - indivizibil
Si totusi e penibil... s-arunci vorbe fara acoperire
Te iei de un om care are o menire
Pe acest Pamant... / Tu esti gata sa te-apleci la cea mai mica adiere
De vant... un gand mi-a trecut, sa iti vand un pont
Da` nu cred ca ai bani sa-l cumperi, asa ca abandonez ideea
Pastreaza-i pentru tine, cumpara-ti o crema sa iti vindece acneea
De pe fata... / fata-n fata esti doar o copila
Iti trimit o doza de sloboz direct pe pupila
Sa nu mai zici alta data ca nu stii cu ce se mananca
De fapt ce dracu, am innebunit, e ca si cum as da cu pietre-ntro stanca
Imi pierd timpu cu tine, am lucruri mai importante de facut
Primesti prea multa atentie, dar nu meriti nici un cuvant
In final, facand abuz de nesimtire, dau de stire
Ca oricine va mai vorbii, aiurea despre hip-hop-ul autohton
Pe acest forum, pe langa mine, ori pe unde sunt eu "patron"
Va fi tratat cu o basina abuziva si plina de hardcore

:) funny, ce mesaj idiot am putut sa scriu la ora asta

Ontopic:
Eminem este "raparul cu cel mai mare succes" in ultimii ani, pentru ca merita. Serios. Cu cine ar putea fi comparat ? Nas ? Jay-z ? Cate hituri au scos in ultimu timp ? Fanii eminem ? Nici eu nu suport fetitele genu xtina ag., asta de aici de pe forum, da trebuie sa accept situatia. Va creste si isi va schimba radical conceptiile (nici nu vreau sa ma gandesc). E ciudat ca totusi acest thread m-a deranjat si nu m-am putut abtine sa sanctionez prostia omeneasca. L-ati comparat cu nelly ? rusine. Sfat. Dute in state dupa eminem, afla-i adresa, apoi spune-i tot ce ai pe suflet...
ckride
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 04, 2003 6:22 am

Nu prea cred ca ai avut ce spune eu sint din america si chiar in orasul in care sta Emine"a facut un bun film" (mai bine ca unul rominesc) si chiar daca te inerviaza nu te uita la el "daca nuti place "si ma rog de ce ai scris desper el cou-i pasa "who cares"
la nimenea. eu am raspuns ca am vazut ca ai treba cu 3minem
Unregistered

Mesajde SharKana » Dum Ian 05, 2003 10:06 pm

chiar ca am fost inteleasa gresit

eu nu zic ca nu e cel mai cunoscut si cel mai bun raper .nu-mi place cand este numit cel mai bun artist.
si ma enerveaza toti care ma critica pentru ca nu-mi place!
e parerea mea si gata.
eu nu stiu cati din fanii lui inteleg versurile (nici eu nu inteleg tot ca nu folosesc astfel de cuvinte in engleza)dar foloseste niste cuvinte atat de vulgare.

sper sa ma lasati in pace cu critici si chestii din acestea.
e parerea mea si am sa-mi sustin opinia

eu creasem acest subiect sa vad daca mai sunt si altii care gandesc ca mine
SharKana
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Ian 06, 2003 4:31 am

chiar ca am fost inteleasa gresit

eu nu zic ca nu e cel mai cunoscut si cel mai bun raper .nu-mi place cand este numit cel mai bun artist.
si ma enerveaza toti care ma critica pentru ca nu-mi place!
e parerea mea si gata.
eu nu stiu cati din fanii lui inteleg versurile (nici eu nu inteleg tot ca nu folosesc astfel de cuvinte in engleza)dar foloseste niste cuvinte atat de vulgare.

sper sa ma lasati in pace cu critici si chestii din acestea.
e parerea mea si am sa-mi sustin opinia

eu creasem acest subiect sa vad daca mai sunt si altii care gandesc ca mine

fiindca nici tu nu ai inteles ca este vorba de cel mai bun artist comercial din zona HH-ului.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Aragorn » Lun Ian 06, 2003 8:13 am

EU nu ascult rap aproape delco...asta pt ca unul din cele 4 cd-uri din amsina mea este al lui Eminem... Il ascult de fieacre deata cu placere, si absoult toate cantecel, poate mai putin White America (ma refer la ultimul album)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Re: eminem-raparul cu cel mai mare succes

Mesajde Unregistered » Mar Ian 07, 2003 1:28 pm

Unregistered

Re: Re: eminem-raparul cu cel mai mare succes

Mesajde Unregistered » Mar Ian 07, 2003 1:33 pm

shakira nu iti place emi poate iti place o pula in gat
Unregistered

Re: aha....

Mesajde Crazy Babe » Mar Ian 07, 2003 3:23 pm

Initial trimis de original

stii ceva?? gusturile nu se discuta asa ca du-te la origini. :fuck:
Crazy Babe

Re: aha....

Mesajde Crazy Babe » Mar Ian 07, 2003 3:25 pm

gusturile nu se discuta asa ca :fuck:
Crazy Babe

deci...

Mesajde n3aGabitz » Mar Ian 07, 2003 9:53 pm

...asa ca ma sugi!

unregistered: looooooool marfa!

ptr hateri: eminem va tranzmite un stimat "sugeti pula" de anul nou!

pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: deci...

Mesajde TIM » Mie Ian 08, 2003 10:21 am

...asa ca ma sugi!

unregistered: looooooool marfa!

ptr hateri: eminem va tranzmite un stimat "sugeti pula" de anul nou!

pace

FOARTE ACADEMIC!!!! :bleah:
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

.........

Mesajde n3aGabitz » Mie Ian 08, 2003 9:46 pm

domnu TIM sa inteleg ca va enumerati printre hateri?

ps: majoritatea artistilor de succes au ajuns unde sunt prin talentul sau prin dorinta de a "soca", de asi arata talentul lor intr-un alt mod, prin a fii rebeli. Pot da enumerate exemple de astfel de artisti din toate genurle muzicale incepand de Beatles, Rolling Stones, Madona, Prince, Michael Jackson, 2pac, David Bowie, si binenteles Eminem.

(artisti de mai sus sunt folositi doar ca exemple si nu ne-aparat preferintele mele)
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde SharKana » Vin Ian 10, 2003 8:13 pm

bai eministilor sa le dati mamelor voastre sa suga .si asa nu inteleg cum au putut sa-si lase progeniturile in viata civilizata

nu mi-o luati toti in nume de rau ....progeniturile alea erau cei care ma injura pt ca nu-mi place eminem
SharKana
Junior Member

Mesajde diana horghidan » Dum Ian 12, 2003 2:02 am

acum asta mai lipsea sa ia si oscarul(chiar daca este el un actor bun in 8 miles este deoarece a fost viata lui,a trecut prin astea,dar in alt rol ...
.....nu ar mai fi bun deloc)

eminem nu are voce de catzel si e un actor excelent crede-ma.daca nu itzi place hip-hop nu critica, caci gusturile tale muzicale nu au nici o legatura cu rap si hip-hop deci nu judeca lucruri de care nu ai habar
diana horghidan
Junior Member

hai gata

Mesajde n3aGabitz » Lun Ian 13, 2003 11:41 am

bai eministilor sa le dati mamelor voastre sa suga .si asa nu inteleg cum au putut sa-si lase progeniturile in viata civilizata

nu mi-o luati toti in nume de rau ....progeniturile alea erau cei care ma injura pt ca nu-mi place eminem

progenitura esti tu...comentezi mult, aiurea, si prost.

in rest esti fata desteapta!
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mar Ian 21, 2003 11:36 am

Eminem e un rasist dezaxat si mizerabil.
Asta mai lipsea, sa se apuce si de actorie. De fapt sunt sigur ca nu face actoria, ci doar a primit un rol de cacat int-un film de cacat, datorita a ceea ce face. Din cate stiu eu astia cu hip-hopul si rapul nu prea au vazut salile de biblioteci sau librariile. Au fobii pentru carti. Asa ca nu vad cum ar putea intra eminem la o facultate, din moment ce nu stie ce e aia o carte.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii