Animal X

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

hy

Mesajde alisa » Lun Ian 06, 2003 6:10 pm

Am trait s-o vad si pe asta.Ore ce mai urmeaza?
alisa
Junior Member

sunt cei mai tari

Mesajde elenuTZA » Lun Ian 06, 2003 6:23 pm

ce sa mai zic ca ei sunt cei mai tari mai ales cu noul album.
hiena este favoritul meu si cred ca toti trei sunt superi dar el este favoritul meu. si noaptea si ziua plang dupa ei asa ca nu pot trai fara ei. i love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!}}}}}}}}}}}}{{{{{{{
elenuTZA

another one

Mesajde the Zephyr » Lun Ian 06, 2003 11:05 pm

sunt sigura ca te-ar primi si pe tine in peisajul primului post al topicului
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Remy » Lun Ian 06, 2003 11:21 pm

au fost super la inceput da' acum s-au dus la fund.
El condor pasa!
Remy
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Dum Ian 12, 2003 12:52 am

Ce ave-ti cu ei frate,daca nu va place nu mai intrati pe forumu asta.Sunt cei mai tari si cu asta basta.Sunt o multime de fane disperate dupa eicare si-ar dori sa stea macar cinci minute langa ei.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Re: hy

Mesajde catharsis » Dum Ian 12, 2003 2:22 am

Initial trimis de alisa
Ce ave-ti cu ei frate,daca nu va place nu mai intrati pe forumu asta.Sunt cei mai tari si cu asta basta.Sunt o multime de fane disperate dupa eicare si-ar dori sa stea macar cinci minute langa ei.
eu nu a-m nimic cu animalx, dar a-m in schimb o intrebare: un blowjob dureaza numai 5 minute la animalx?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde the Zephyr » Dum Ian 12, 2003 3:01 am

Pai altfel nu ar avea toate timp...oricum sunt o groaza de fete care ar da ORICE...stii tu ;)
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde hyena_alex » Vin Ian 31, 2003 9:25 pm

la inceput au fost tari...cand au scos virtual si-au c-am pierdut din fani.Dar cu RevolutioN , sunt din nou cei mai tari si mishto!!!
hyena_alex

Mesajde Dee Dee » Vin Ian 31, 2003 10:41 pm

Initial trimis de the Zephyr
Pai altfel nu ar avea toate timp...oricum sunt o groaza de fete care ar da ORICE...stii tu ;)

DAr sunt si mai multe care nu ar da ABSOLUT NIMIK !!! .... u know .... :rolleyes:
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Bassplayer » Dum Feb 02, 2003 2:05 am

Cand i-am vazut prima data am vrut sa imi arunc televizorul pe geam... da' ma inchideau astia de la protectia animalelor.
Bassplayer

Mesajde FLOREA MIHAI » Lun Iun 23, 2003 5:20 pm

salut!
FLOREA MIHAI

Mesajde sohatzki » Lun Iun 23, 2003 10:00 pm

mah.. astia de la enimal... nu mor dreqului odata ca m-am saturat de fetzele lor pocite... haoleu... ce jale ar fi daca ar muri... o jumate din romania i-ar jeli mai ceva ca pe vadim, iar cealalta jumate ar sarbatori... da' macar sa dispara... sa dispara... gata... sa nu mai cante... atat cer si eu... cer prea mult???;P
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

ihh

Mesajde kahlan » Mar Iun 24, 2003 10:17 am

vad k se abereaza aici in prostie...recunosc k aberez si eu...recunosc k mi-au placut si inca imi plac Animal X...fara sa fiu vreo fanatik kre sa urle cat o tine gatu' la concerte...da' ce naiba!?!
kahlan
Junior Member

Mesajde dima roxana » Mie Iun 25, 2003 10:47 pm

[B][I][U][size=134][font=century gothic][color=red] I HATE THEM BECAUSE THEY ARE STUPID .SCOT UN ALBUM LA UN AN SUNT CEI MAI PROSTI ,INTR-UN FEL AU DREPTATE FAC LUCRURI DE CALITATE CARE POT FI PROMOVATE IN AFAR DAR SA LASAM ASTA :mad:
Fişiere ataşate
3.jpg
3.jpg (3.34 KiB) Vizualizat de 3425 ori
sper sa va placa.va iubesc pe toti
dima roxana
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Iun 27, 2003 9:38 pm

mai are rost sa zic ca... majoritatea dintre voi, habar n-au despre ce vorbesc???
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

...

Mesajde sohatzki » Vin Iun 27, 2003 11:46 pm

.. zise o mare fana enimal x...:silly:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde A|ecsa » Sâm Iun 28, 2003 2:18 am

Ce aveti mai cu saracii baieti?......Isi castiga shi ei painea.....Chit ca o fac pe spatele celor care le cumpara albumul.....daca le cumpara cineva "capodoperele"...Eu n-am nimik cu ei.....am ce am cu manelishtii ...aia nu e muzica:)....recunoasteti ca aia nu e muzica...e lalaiala.....Anyway....daca nu va plac baietii schimbati postul de radio , tv sau mai stiu eu ce .... Nu-i mai criticati atat ca nu e nimeni perfect
A|ecsa

Mesajde scobarul » Sâm Iun 28, 2003 2:22 pm

au fost chiar simpatici la inceput si au scos citeva melodii dragute....din ultimul album nu am auzit prea mult dar si ce am auzit nu mi-a placut,sa fiu sincer....i-am vazut la emisiunea lui Teo si mi-au facut impresia ca -si dau aere de super vedete si cu nasurile pe sus rau de tot....nu stiu daca au pt.ce,dar asta e treaba lor....eu mi-am spus doar parerea mea si nimic mai mult....:-?
scobarul
Junior Member

bad girl

Mesajde dima roxana » Dum Iun 29, 2003 12:36 pm

scuze daca v-am deranjat dar sincer am zis adevarul .ei scot un album odata pe an iar fanii stau si asteapta ca ...... .sincer si eu am fost fan dar m-am plictist de ei .eu si acum astept sa scoata un nou clip dar cred ca asta nu va veni prea curand.[img]C:\My%20Documents\poze\animalx_dulci[1].jpg[/img]
Fişiere ataşate
animalx_dulci[1].jpg
animalx_dulci[1].jpg (2.8 KiB) Vizualizat de 3415 ori
sper sa va placa.va iubesc pe toti
dima roxana
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Iul 03, 2003 10:12 am

..ce subiectu naibi e asta?..si eu chiar nu inteleg..ceva..de ce uni dintre voi..!!ii considera pe Animal x...o formatie naspha!!...ma..TREZIREA!!..baietii astea..au o gramada de fanii...cea mai mare retea de fan club...40 de fan cluburi!!!...sunt peste 1.800.000 de membri legitimati(printre care si eu)!!..si voi..vb rau de ei...Ru-si-ni-ca..Ru-si-ni-ca ...au o gramada de premii...unu international!!..si....voi!!!..va dau un sfat..inainte..de a va spune parerea ..despre..formatia ..Animal x...mai ascultati si o piesa..sau cititi o revista...nu vb numa asa...(mama ..ce m-am enervat acuma :p)..nici nu stiti ce vb!!..VA ROG !!Sa nu comenteze...nimeni,...msg asta..mi-am spus DOAR PAREREA !!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde punct » Joi Iul 03, 2003 1:42 pm

;e SiMiCs, nu te enerva, nu poti obliga lumea sa ii iubeasca pe cei din animal x asa cum o faci tu. dupa cum ai spus, au o gramada de fani care sa ii laude, macar ai sa ii mai tavaleasca oamenii prin noroi :o
X
punct
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Iul 03, 2003 4:59 pm

Mai Simics sau cum ti-o zice... Stii ce-i aia o flasneta? Daca nu, iti spun eu: un dispozititv care reda cu ajutorul unei manivele cateva note muzicale... Si cum se tremina ultima nota, o ia de la inceput si tot asa... Ei, o melodie a celor de la Animal X are mai putine note muzicale decat o flasneta... Concluzia poti sa o tragi si tu...
indescifrabil
cubu

va iubesc mult!!!!!!!

Mesajde antonia » Mie Sep 17, 2003 3:07 pm

ce mai faceti iubitilor?acest mesaj este adresata mai ales lui laurentiu.laurentiu sa sti ca te ador .iar toate posterele le am cu voi.laurentiu as vrea numarul tau de telefon.de cand te-am vazut mi-a placut de tine laurentiu.daca vreti sa imi scrieti scrietimi pe adresa stefi_@personal.ro astept sa imi scrieti!!!!!!!!as dori sa vorbesc cu tine laurentiu.sa ma suni pe numarul 0742930530.I LOVE YOU LAURENTIU.
antonia

Mesajde Weirda » Mie Sep 17, 2003 3:20 pm

lol antonia!!! ce pot sa zic.... mare`i lumea.. multi prosti doamneeee!!!! ;P
hai cu mine ;a ;a ;a
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

ANIMALX TE IUBESC!

Mesajde Renata.G. » Vin Sep 19, 2003 11:28 am

ce mai faceti iubitilor?acest mesaj este adresata mai ales lui laurentiu.laurentiu sa sti ca te ador .chiar toate posterele le am cu voi.ANIMALX TE IUBESC ! domnul sa va dea PUTERE! ( im from australia i cant type romanian so well hehehe) ANIMALX TE IUBESC! I LOVE YOU SO MUCH!!!!!!! TAKE CARE GOD BLESS ALL OF YOU 3 BOYS OOPS I MEAN HOT BOYS HEHEHE. !!!!!!!!
Renata.G.

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii