Bravo Sonya trebuie neaparat sa zic si eu asta...Fratzi si surori..eu una..NU POT SA O SUFAR IN OCHI PE CRISTIANA RADUTZA ,ma ingrozeste melodia aia trecuta de cand lumea si pamantul si pe care Atomicul o difuzeaza in mod obsesiv..Cat de jananta poate sa fie ,ea isi vinde albumele cu,corpul ei..sunt shi eu sigura de altfel ca a avut cel putzin vreo 2 orgasme cat a filamt melodia aia...pai fratzilor..eu ca fata cand ma uit la ea cum se rupe si se rupe de colo colo ma ia cu,calduri..dapoi bietzii barbati saracii?Si hai sa fim seriosi..daca te uiti mai bine la ea itzi dai seama cat de urata e...in fine...miile de fon de ten si toate cate are pe fatza aia nu se mai pun la socoteala...E ingrozitoare intr-un sg cuvant!Ma baucur ca am si eu unde sa-mi expun expres parerea..Un mesaj catre ea:Fata draga nu fi trista esti doar o catzea ,care face m..e-ntr-una sa devina-o stea...!!!
A..shi mai era sa uit...ca ma luara nervii cu Radutza asta...ce sa mai zic de al'de Anna Lesko si cu flacarile ei mistuitoare..m-a terminat imi vine sa-mi vars sufletul din mine cand o vad mereu si mereu aproape goala cum "canta" atat de imbracata biata fata versurile ei induoshatoare"ard in flacari..blablabla"....ia sa ma mai dezbrac un pic ca sa nu-mi mai fie asa de cald...Shit is awfull what we see ....;f
anti-fanclub Cristiana Raduta,Anna Lesko si alte "artiste"
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
LE URASCCCCC!!!
~Viatza e o continua dilema..nu stii cand sa optezi spre un lucru sau altul..si de fiecare data speri sa faci alegerea cea buna...Chiar si asa invatza sa ieshi din situatziile dificile cu zambetul pe buze pt ca altzii sa nu creada ca suferi...Astfel itzi va fi mai simplu!!~:)
It's curious,it's scandalous,do't be so furious,Life is bad joke don't take it serious,When i feel myself doublecrossed,no loss,Nothing can make me swollow my words...
It's curious,it's scandalous,do't be so furious,Life is bad joke don't take it serious,When i feel myself doublecrossed,no loss,Nothing can make me swollow my words...
- Dilematica
- Junior Member
Re: Cateva date .. Anna Lesko :-)
Dar ai uitat sa spui ca e maritata de 7 ani cu nu stiu ce miliardar-Irinel ceva....
- Unregistered
Cateva date .. Anna Lesko :-)
Initial trimis de Unregistered
Dar ai uitat sa spui ca e maritata de 7 ani cu nu stiu ce miliardar-Irinel ceva....
inainte de a deveni 'artista', Ana Lesko era o simpla prostituata rusoaica, oarecum de lux, descoperita intr-o zi, cand era in tranzit prin Constanta de acest miliardar Irinel nu mai stiu cum *am imrpesia ca nu sunt inca casatoriti). Se pare ca el s-a indragostit de ea si a promis ca o va face vedeta, si cam asa a fost. Fata a avut noroc cu carul se pare, sa ajunga peste noapte dintr-o prostituata (fie ea si de lux) o 'cantareata', imaginea ultimului model BMW (daca nu ma insel).
Cat despre Cristiana Radutza, ea este o simpla actrita ratata (cu maxim vreo 5 roluri in toata cariera ei de actrita). Fata chiar a crezut ca are talent actoricesc, dar, dupa cum se stie doar intentiile sunt perfecte nu si oamenii. Asa ca actrita ratata s-a reprofilat pe alte activitati, si anume si ea ca si Ana Lesko a pus mana pe un om cu multi bani si influenta (chiar daca are dublul varstei ei) si care lansat-o in noua ei cariera de 'cantareata' (totusi mult mai ratata decat cea de actrita).
Eu zic ca fetele nu's de condamnat, multe in situatia lor n-ar fi ratata sansa. Au facut ce au putut, cum au putut, cu cine au putut si pe unde au putut.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Anna Lesko :-)
Initial trimis de Lady Killer
PAi ...da ..am auzit-o si eu de sarbatori ..live pe raduta asta ... naspa frate! ..poate ca fata isi va gasi totusi menirea candva..sa-i uram succes...
..In schimb, Anna L . ... e ... femeie..

Vorba lui bassplayer " e plina muzica romaneasca de vaci"...
..asa ca eu nu ma iau de ea ... ca barbat imi place cum arata ..normal ca nu i-am vazut inca celulita, n-am vazut-o pe WC/ beata moarta... sau alte chestii pe care le face si imparatul ...
... Mult timp am fost scarbit de ... imaginea .. nu mai stiu cum o cheama .... auzisem ca e tarfa/proasta ...am vazut-o si prin playboy ....
..ei bine ,recent am aflat ca ..tipa , cu banii castigati de ea ..isi ajuta mama ...invalida/handicapata fizic ...ptr. ca tata nu mai are de mult ... si-a sustinut singura, familia ... suna a telenovela..dar e adevarat...
Ce vreau sa spun e ca ... multe si necunoscute noua sunt caile celor de langa noi... poate ca motivatiile sunt cu totul altele decat "vreau sa fiu vedeta..."
asa ca ..ma abtin cand e vorba de a judeca o persoana.. in legatura cu muzica acelei persoane ..e cu totul altceva ..

Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Anna Lesko :-)
Initial trimis de Bortzianu'
... Mult timp am fost scarbit de ... imaginea .. nu mai stiu cum o cheama .... auzisem ca e tarfa/proasta ...am vazut-o si prin playboy ....
Daniela Gyorfi o cheama, si intr-adevar este adevarata toata 'telenovela'.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: Re: Anna Lesko :-)
[b]Daniela Gyorfi o cheama, si intr-adevar este adevarata toata 'telenovela'. [/B]
My lady ..merci ..

..Intr-adevar ..Daniela G .... sincer m-a intors la 180 de grade...
-
Re: Cateva date .. Anna Lesko :-)
imaginea ultimului model BMW (daca nu ma insel).
Ba, cica faza cu BMWu' nu e adevarata, ca a tras si ea o minciuna micuta, pentru imagine si cand a sunat lumea pe cine trebuia sa fie in tema ala a zis ca habar n-are de toata treaba asta si ca se va interesa de problema cand s-o intoarce in tara si ea a dat-o intoarsa ca sa vedeti, c-o fi c-o pati.... am impresia ca intr-adevar conduce un BMW, dar atat... mai, fir-ar sa fie ea de memorie dar astazi si maine, nu-mi mai amintesc unde am auzit eu faza asta... damn. Cumva Tirirac e reprezentantul din Romania al BMW?!
(cred c-am auzit-o la radio, intr-o dimineata devreme (prea devreme pentru mine si sinapsele mele), cand pendulam cu obida intre somn si trezie

A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
Intrebre
Ma .. de ceva timp .. cand mai sunt pe acasa .. stau si ma uit la Tv .. normal pe Atomic & MTv .. si nimic.. niciun videoclip cu Cristiana Raduta ( Amor Amor ) nici cu Anna Lesko ( Ard in flacari ) oare ce s`o fi intamplat? Nu mai au aceeasi aderenta la public ?:)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Intrebre
Initial trimis de AnDrEi
Ma .. de ceva timp .. cand mai sunt pe acasa .. stau si ma uit la Tv .. normal pe Atomic & MTv .. si nimic.. niciun videoclip cu Cristiana Raduta ( Amor Amor ) nici cu Anna Lesko ( Ard in flacari ) oare ce s`o fi intamplat? Nu mai au aceeasi aderenta la public ?:)
..Poa' ca li s-au trezit la realitate barbatii !! Si aku le dau batuta...
..Cred ca e o strategie..deocamdata se mai fac loc si la altii...

-
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii