HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)
82 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)
Doamna, Domnisoara, domnul etc Florina, ...de psihologie. 2 intrebari daca se poate !?
1.Am revazut mesajele. De unde stiti atatea de Body&Soul si ce va intereseaza de ei atat de mult? De ce va durea cand pe acest Chat se spunea de ei?
2.f38 banuiesc ca e termen medical. Ce inseamna?
Astept sa mai ne incanti cu psihicul tau maiastru. Aveam pretentii de la psihologi. Pa
1.Am revazut mesajele. De unde stiti atatea de Body&Soul si ce va intereseaza de ei atat de mult? De ce va durea cand pe acest Chat se spunea de ei?
Astept sa mai ne incanti cu psihicul tau maiastru. Aveam pretentii de la psihologi. Pa
- Esti varza, "Comisare" ?
Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)
Initial trimis de Esti varza, "Comisare" ?
Doamna, Domnisoara, domnul etc Florina, ...de psihologie. 2 intrebari daca se poate !?
Nu ma intereseaza problema aceasta foarte mult /stiu destule pentru ca lucrez cu copii de 15-17 ani -sursa ideala de informatie /f38?este sexul si varsta /oricum incearca sa lupti pentru cauze mai bune /in toate mesajele tale nu se gaseste nici un gand pozitiv .
Incearca sa nu te afecteze foarte tare
-nu poti fi tu intodeauna Dumnezeul -asta este!
- comisaru
Initial trimis de comisaru
Nu ma intereseaza problema aceasta foarte mult /stiu destule pentru ca lucrez cu copii de 15-17 ani -sursa ideala de informatie /f38?este sexul si varsta /oricum incearca sa lupti pentru cauze mai bune /in toate mesajele tale nu se gaseste nici un gand pozitiv .
Incearca sa nu te afecteze foarte tare
-nu poti fi tu intodeauna Dumnezeul -asta este!
Ai dat-o rau de tot in lambada. Lasa-ne
- Stic-klan
Initial trimis de Stic-klan
Ai dat-o rau de tot in lambada. Lasa-ne
multumesc ne-ai confirmat natura problemei .
pacat
- comisaru
Chiar a inceput sa imi placa discutia asta. Da si tu un exemplu de cauze pentru care ar trebui sa lupt. Ce ganduri pozitive ar trebui sa am. Te-ai gandit vreodata ( sau chiar stiii prea bine ) ca pe acest forum s-ar putea sa fie oameni care chiar lucreaza in industria muzicala si sunt direct interesati de ceea ce se intampla prin zona pe aici?
Ce mai spuneti de asta doamna psiholog??????
- Esti varza, "Comisare" !!!
Re: Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)
Initial trimis de Esti varza, "Comisare" !!!
Chiar a inceput sa imi placa discutia asta. Da si tu un exemplu de cauze pentru care ar trebui sa lupt. Ce ganduri pozitive ar trebui sa am. Te-ai gandit vreodata ( sau chiar stiii prea bine ) ca pe acest forum s-ar putea sa fie oameni care chiar lucreaza in industria muzicala si sunt direct interesati de ceea ce se intampla prin zona pe aici?
Deja, v-ati departat de la subiect rau...Mai bine continuati discutia pe la o cafenea...
- Unregistered
M-ar bucura intradevar daca cei implicati in industria muzicala ar fi atat de preocupati de formarea unui public .Ma tem ,si ii inteleg ,ca nu este asa .Initial trimis de Esti varza, "Comisare" !!!
Important este succesul , de care depinde si castigul .
Industria muzicala este o masina de facut idoli . Buni ,rai ,ei sunt copiati intocmai de generatii de pustani .
Sincer ,prefer sa ii vad ascultand muzica de calitate mai slabuta ,de genul celei dance ,decat ascultand muzica obscena de tipul manelelor sau si mai rau ,muzica de “cartier “-hip-hop ;rap ,de calitate foarte proasta si care legitimizeaza violenta si consumul de droguri .
As prefera ca fiica mea sa stea sa asculte si sa danseze Hi-Q , body&soul ,Bosquito si altele ,decat sa se legene pe ritmuri de manele . Esti de acord , nu ?
Despre muzica de cartier pot spune ca o consider bomba cu efect letal pentru niste tineri nepregatiti sa inteleaga mesajul si care copie numai modelul comportamental.
Da , Eminem are ceva de spus dar sunt ei pregatiti sa inteleaga ?! Ai idée cati copii de 14-16 ani vin la spital cu supradoza in ultima perioada ?!
Sunt mult prea tineri pentru lumea salbatica in care intra . Sunt invatati cu legea junglei , in care cei mai multi se ineaca . Este ceea ce iti spuneam ,tanar nu inseamna neaparat valoare ,trecerea catre maturitate nu inseamna sfarsit ci schimbarea unei dimensiuni .
Nu te-am auzit afirmand nici o clipa , imi place asta sau asta . Mi se pare ca esti foarte suparat pe lume daca te lupti cu muzica dance care prin definitie este o muzica usurica , de discoteca , fara pretentii de opera musicala . Daca vrei sa te lupti cu ceva,luptate cu ceva serios , de calibru .
Muzica de discoteca este vanduta catre un public care o vrea pentru a se distra .Nimeni nu isi traieste dragostea sau momente importante ale existentei pe muzica dance.
Si mai este ceva de spus ,sti cum se formeaza gustul unui public ?
Este un pont incercat cu propria mea fiica :la 14 ani era inebunita si contaminata de colegi cu manele .Nu am incercat nici o clipa sa ii interzic acest gen . Am facut un singur lucru : m-am pus la punct cu noutatile si in casa puneam in permanenta alt gen de muzica .Are 16 ani si nici nu le mai suporta !
Nu se formeza gustul musical cu forta ! Si nici cu remarci usturatoare si superioare . Nu toti sunt cultivate si nu toti sunt pregatiti sa inteleaga un anume tip de muzica . Imi place Vanghelis , dar ascult si Bosquito daca fiicei mele i se pare interesant si caut sa ii tolerez ( desi nu este cuvantul potrivit ) preferintele musicale .
- comisaru
Initial trimis de comisaru
M-ar bucura ........... ( desi nu este cuvantul potrivit ) preferintele musicale .
Ma, raspunsul la problema mea cu muzica dance realizata si facuta varza il dai chiar tu. Spui ca atunci cand fiica ta era innebunita dupa manele i-ai pus in casa alt gen de muzica. Dar daca, te intreb eu , ii puneai tot manele ce se intampla? Daca era , hai sa spunem "precoaca" se plictisea, vedea cacatul de muzica ce insemna marea, foarte marea majoritate a manelelor si se lasa. Daca nu, se plafona, se indobitocea si aveai acum o dobitoaca la usa nu un copil.
Si acum sa revenim. Mi-ai bagat in fata pe astia de la Body&Soul care saracii au cazut ca prostii (de fapt sunt,dar asta e alta problema) in focul forumului de fata. Astia nu sunt cu mult mai deosebiti de manelistii de care vorbeai, dar s-au gasit in Romania asta destul de multi dobitoci sa-i asculte. Eu si cei de pe acest forum facem parte din copiii "precoci" de care vorbeam. Noi ne-am dat seama de prostia lunga si nesfarsita ce se numeste Body&Soul de exmeplu si ne-am saturat sa ni se mai puna in "casa" CACATUL lor de muzica. Vrem altceva si s-ar putea chiar sa ni se dea dar exista pe langa prostii care ii asculta si cei care ii tolereaza si asta e chiar grav. (desi comparatia nu isi are rostul gandeste-te la Holocaust, la sustinerea pe care a avut-o din partea nazistilor superascultatori si la tolerata fata de acest fapt a germanilor de rand---Cine au fost mai rai nazistii sau germanii de rand ca stiau si ii durea in cur?)
Cam asa sta treaba.
Stiu sigur ca multi dintre producatori si vanzatori de muzica din Romania stiu de ceea ce se vorbeste pe aici si ma gandesc ca daca le oferim niste argumente serioase o sa renunte la gandul de a promova pe viitor cacat gen Body&Soul care crede-ma pe cuvant nu e deloc comercial. Cateva sute de casete vandute la cateva sute de prosti nu insemna nici pe departe comercialitate, mai bine castigi daca vinzi cartofi in piata sau Libertatea pe la intersectii.
In privinta consumului de droguri crezi tu ca cei care vin la spital cu supradoza asculta manele sau hip hop in timp ce mamele si tatii lor asculta Body&Soul. N-are nici o legatura cultura muzicala cu consumul de droguri. Are insa o legatura mare educatia in familie cu consumul de droguri. Esti tu atat de sigura ca daca mi-au povestit de antidrog ratatii si INTRADEVAR drogatii aia de la AnimalX eu ,care sa o luam asa, ma drogam inainte nu ma mai droghez ca mi-a spus mie intr-un interviu Animalele cu ochii in fundul capului: " Nuu........va.. drogati...(..de ..ce ..e ...totul ...verde...in jurul.. nostru?)---si a cazut de pe scaun"
TEMA PENTRU ACASA:
1) Ia albumul "Parazitii-Irefutabil" si asculta-l cu mare atentie. Nu sunt fanul lor,nu sunt admirator al genului dar am ramas prost cand am vazut ce poate sa gandeasca niste oameni considerati pleava societatii. Nu ai ce pierde. E un album antologic cum rar s-a vazut si o sa se vada in Romania.
2) M-am interesat astazi. Poti cumpara ultimul album Body & Soul. Se mai gaseste pe piata dar nu ca s-a vandut in cantitati industriale ci pentru ca nu a fost cerut. Incerca mai bine sa-l gasesti pe net pentru ca nu isi face banii. E la acelasi pret cu Stefan Banica si are doar 6 melodii. Am ascultat acolo ceva. "Cacat" ca si cuvant daca l-as asocia cu acel album,as jigni cacatul ca si organism.
3)Compara cele doua albume. vezi diferentele. Analizeaza din punct de veere psihologic impactul pe care mesajul adus de acel album il aduce subiectului uman, psihicului acesta. Incerca sa-ti notezi ceea ce simti dupa ce ai ascultatat cele doua albume si compara la final.
Dupa aceea revino cu un mesaj. Ca sa vezi de ce ne luam noi de cacat gen Body&Soul.
P.S. Apropos eu pe calculator nu am decat Everlast, Mylene Farmer, Chemical brothers, Santana, Parazitii si Ozon-despre tine (astea sunt toate mp3-urile mele pe care ti le recomand cu caldura)
Astept raspunsul tau
- "Comisare" !!!
HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)
Asultati "Parazitii - Ultimul buletin de stiri de la ora 5". Lectie de psihologie si "Parazitii - Fakerii" vis-a vis de tema pusa in discutie
Degeaba au vandut astia 50.000 unitati pana acum?
Degeaba au vandut astia 50.000 unitati pana acum?
- Stic-klan
- S-a strigat linie Ovidiule
Re: E usor sa vorbesti.
Tot mia propus o anumita persoana sa intru,sami dau si io cu parerea
Si daca pe celalat canal sunt tot akcent sau badiensol sau mai stiu io cine(care nu -ti place, normal), schimbi din nou canalul, si aia la fel, sau poate si mai rau (manele), ce faci atunci.....(apropo de comisar si copilul ei)????
Problema mare e la casele de discuri, pt ca accepta astfel de artisti si ii promoveaza. La cate demouri vin pe adresa lor, si nimeni nu le ia in seama(nici macar nu le asculta), si vine un agarici(baiat de bani gata) care a fost pe la Laurentiu D(p)uta si sia facut 8 melodii( a bagt bani gros), cu o recomandare tot de la D(p)uta, ca normal, vrea sasi vanda marfa, si il ia casa de discuri sil da pe toate posturile de tv si radio intro fericire pana ne prosteste(dobitoceste) pe toti...
Sau, casa de discuri are unele formati mai vechi(gen hi-q, n&d), le cer albume pe banda, gaste o melodie pe album un pic mai rasarita, si obaga paia pe toate posturile de te inebuneste....
hai ca va las, ca m-am luat cu alte treburi si miam pierdut ideiile!
Initial trimis de panamea
Eu cred ca sunteti prea duri! Fiecare face ce stie si ce poate, iar daca are succes si castiga si bani, bravo lui! Ce aveti cu ei? Daca nu-mi place - nu ascult... Nici mie nu-mi plac Akcent, dansul lor este ... nu este! Si ce daca sunt slabi? Schimb canalul cand ii vad pe tv...
Si daca pe celalat canal sunt tot akcent sau badiensol sau mai stiu io cine(care nu -ti place, normal), schimbi din nou canalul, si aia la fel, sau poate si mai rau (manele), ce faci atunci.....(apropo de comisar si copilul ei)????
[i]
Cred ca problema voastra este altundeva: ei fac bani, vand cd-uri, au concert. Noi stam pe net ca prostii si aruncam cu noroi in ei pentru ca nu stim/nu putem/nu vrem sa fim ca ei! Ei scot albume, noi scoate capul pe geam. Ei apar la tv, noi aparem pe chat. Ei isi asuma propriile vieti si pareri si sunt in vizorul public, noi ne ascundem in spatele nick-urilor si ne dam cu presupusul. Suntem lasi, nu vi se pare?
[/B]
Problema mare e la casele de discuri, pt ca accepta astfel de artisti si ii promoveaza. La cate demouri vin pe adresa lor, si nimeni nu le ia in seama(nici macar nu le asculta), si vine un agarici(baiat de bani gata) care a fost pe la Laurentiu D(p)uta si sia facut 8 melodii( a bagt bani gros), cu o recomandare tot de la D(p)uta, ca normal, vrea sasi vanda marfa, si il ia casa de discuri sil da pe toate posturile de tv si radio intro fericire pana ne prosteste(dobitoceste) pe toti...
Sau, casa de discuri are unele formati mai vechi(gen hi-q, n&d), le cer albume pe banda, gaste o melodie pe album un pic mai rasarita, si obaga paia pe toate posturile de te inebuneste....
- Unregistered
Re: Re: E usor sa vorbesti.
Initial trimis de Unregistered
Tot mia propus o anumita persoana sa intru,sami dau si io cu parerea
Tu ai dreptate putin... Dar sa stii ca, pana la urma, publicul face selectia - nu casele de discuri, nu radiourile, nu televiziunile! Daca e de kkt, nu conteaza pe cine are in spate sau cat "ban gros" a bagat!
Si apropos de demo-uri: la MOF RECORDS vin cateva zeci de cd-uri pe saptamana! Crede-ma ca le ascultam cu totii, toate piesele, in speranta gasirii unui talent ascuns (este in avantajul nostru sa gasim, si este job-ul nostru). Stii cati ne-au atras atentia? Unul singur... din aproape 100!
Lansez o idee: cei care au demo-uri si cred ca sunt nedreptatiti de marile case de discuri sa trimita cd-ul la MOF RECORDS, STR. JAQUES ELIAS NR.4, ET.1, AP.4, BUCURESTI, SECTOR 3, "PENTRU FLORIN GROZEA".
:-)
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Re: Re: Re: E usor sa vorbesti.
Initial trimis de Florin Hi-Q
Lansez o idee: cei care au demo-uri si cred ca sunt nedreptatiti de marile case de discuri sa trimita cd-ul la MOF RECORDS, STR. JAQUES ELIAS NR.4, ET.1, AP.4, BUCURESTI, SECTOR 3, "PENTRU FLORIN GROZEA".
Florine, am o pentru tine, daca trimit maine pe cineva cu un demo care chiar suna bine, nu exagerez, vei da un raspuns personal
(telefonic, mail... ) indiferent care va fi acest raspuns specificand si motivele. Oricum merita ascultat. Crede-ma. Dureaza nici macar 5 minute si ai ce asculta.
- Pentru Florin Hi-q
Re: Re: Re: E usor sa vorbesti.
Tu ai dreptate putin... Dar sa stii ca, pana la urma, publicul face selectia - nu casele de discuri, nu radiourile, nu televiziunile! Daca e de kkt, nu conteaza pe cine are in spate sau cat "ban gros" a bagat!
Stai ma linistit, macar ata stiu si io, cine marca banu la tv, ii da, parca se seman un contract cu televiziunea respectiva, ca numarul de rulari pt un videoclip, si, bla bla bla, nu intru in amanunte ca voi stiti mai bine....
Si apropos de demo-uri: la MOF RECORDS vin cateva zeci de cd-uri pe saptamana! Crede-ma ca le ascultam cu totii, toate piesele, in speranta gasirii unui talent ascuns (este in avantajul nostru sa gasim, si este job-ul nostru). Stii cati ne-au atras atentia? Unul singur... din aproape 100!
si care era ala, asa ca stim si noi...
poate oi trmite si io un demo vreodata...
si cam ce te impresioneaza la un demo, ca sa stim si noi ce facem...
AAA era sa uit, chiar ma intereseaza si pemine faza care tia ziso ala Pentru Florin Hi-q, sa vad si io ce zici....
- Ovidiud
Ati pus botu'
Florine, am o pentru tine, daca trimit maine pe cineva cu un demo care chiar suna bine, nu exagerez, vei da un raspuns personal
si cam ce te impresioneaza la un demo, ca sa stim si noi ce facem...
AAA era sa uit, chiar ma intereseaza si pemine faza care tia ziso ala Pentru Florin Hi-q, sa vad si io ce zici......
Chiar ne intereseaza ce o sa zici. Multumim
Lo...voi chiar ati pus botu' nu?...lol....pai de la al ataca pe Florin la al ruga sa va asculte "demo"-urile e un pas mare bre? se cheama a "pupa undeva" desi tipu' e de apreciat ca a stiut sa va inchida gura. ce? mai are acum cineva tupeu sa il mai ia la misto?....
Voi nu v-ati prins ca degeaba declara Florin ca la ei totul e CORECT...voi credeti ca in IAD sunt ingeri? lol....se practica nepotismul "la greu"...apropos? Florine? ai vreo sora, verisoara, ruda ceva>? vezi ca nu i-ar strica sa-i faci formatzie (Costi I stie!!!:)....anyway...eu nu cred o boaba din ce a spus Florin...doar cand ma uit la moaca lu' Moga si imi dau seama ca tipu' e corupt!
Big up!
-
Love2Fly - Junior Member
Ati pus botu'
Mai da-ti limbi lu Florin pupincuristii dracu. Ia cititi ce se scrie sus
- Aici se da limbi lu' Florin HI-Q
Dar sa stii ca, pana la urma, publicul face selectia - nu casele de discuri, nu radiourile, nu televiziunile! Daca e de kkt, nu conteaza pe cine are in spate sau cat "ban gros" a bagat!
Serios ?
Ma mira sa vad randurile astea scrise chiar de mana ta. Daca era altul (vreun fan) mai ziceam...
"Reclama/imaginea sufletul comertului", parca asa era vorba aia. Tu vrei sa spui ca nu ati vandut albume in plus pt ca aveati saptamanal (nu mai stiu daca aveti si acum) emisiune pe Antena 1 si ca va puteati canta melodiile si vinde imaginea gratis la TV + interactiunea cu fanii care va considera scumpi, draguti, de treaba...etc.
Acum sa nu te superi si sa crezi ca voalat am incercat sa spun ca sunteti de cacat. Sincer, nu asta am incercat.
Cum face publicul larg selectia? El isi culege preferintele de la radio sau TV, locul unde ajung, din pacate, fel si fel de neaveniti care au de cele mai multe ori o legatura strict comerciala cu muzica.
Probabil ca ai auzit de Cheeky Girls sau cum dracu le-o chema. Pai daca nici alea nu sunt de cacat sa-mi fie cu iertare. Si uite ca sunt celebre. Zilele trecute am vazut ceva despre ele si aici in Canada.
Zi-mi si mie in cazul lor cine a facut selectia, publicul ?
Cat timp bagi pe sticla niste fiinte care incearca fara rusine sa pretinda ca fac muzica o sa gasesti mereu "prostii" care sa le cumpere albumele. Nu or fi asa de multi, dar pentru moment poate fi o afacere destul de profitabila.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Bai Florine, i-ai vazut pe aia mai mici mai prosti si i-ai chemat la tine cu demo.Sunteti in criza de idei, ce dracu.Au furat asa altii mai buni ca voi ---- 3SE (ma refeream ca au furat din demouri idei,asta ca sa se inteleaga pentru toti prostii care se duc cu demouri la astia, Mof,Sud est prodakshian).
Mi-e scarba de oameni ca voi,mama voastra de hoti imputiti si nemancati.
Mi-e scarba de oameni ca voi,mama voastra de hoti imputiti si nemancati.
- Florin HiQ e pus la zid, Intrati sa-l scuipati
Re: E usor sa vorbesti.
resita
nu mi se pare ca suntem lasi. suntem oameni cu opinii diferite!!!
in rest........cam ai dreptate!!!:o
dar daca astia suntem! ce poti sa faci?
Initial trimis de panamea
Eu cred ca sunteti prea duri! Fiecare face ce stie si ce poate, iar daca are succes si castiga si bani, bravo lui! Ce aveti cu ei? Daca nu-mi place - nu ascult... Nici mie nu-mi plac Akcent, dansul lor este ... nu este! Si ce daca sunt slabi? Schimb canalul cand ii vad pe tv...
Cred ca problema voastra este altundeva: ei fac bani, vand cd-uri, au concert. Noi stam pe net ca prostii si aruncam cu noroi in ei pentru ca nu stim/nu putem/nu vrem sa fim ca ei! Ei scot albume, noi scoate capul pe geam. Ei apar la tv, noi aparem pe chat. Ei isi asuma propriile vieti si pareri si sunt in vizorul public, noi ne ascundem in spatele nick-urilor si ne dam cu presupusul. Suntem lasi, nu vi se pare?
Trebuie sa recunosc ca Andrei Gheorghe avea dreptate cand spunea ca e dezamagit de internet! O mare masa de nick-uri care se dau mai destepti/mai frumosi/mai interesanti decat sunt in realitate!
Inclusiv eu...![]()
nu mi se pare ca suntem lasi. suntem oameni cu opinii diferite!!!
in rest........cam ai dreptate!!!:o
dar daca astia suntem! ce poti sa faci?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
"selectia publicului"
Initial trimis de Aliosha
Serios ?
Ma mira sa vad randurile astea scrise chiar de mana ta. Daca era altul (vreun fan) mai ziceam...
"Reclama/imaginea sufletul comertului", parca asa era vorba aia. Tu vrei sa spui ca nu ati vandut albume in plus pt ca aveati saptamanal (nu mai stiu daca aveti si acum) emisiune pe Antena 1 si ca va puteati canta melodiile si vinde imaginea gratis la TV + interactiunea cu fanii care va considera scumpi, draguti, de treaba...etc. ...
perfect de acord cu tine. se vede clar "selectia publicului", in special cea a publicului roman (si nu numai). marea majoritatea a publicul inghite toate mizeriile care i se ofera la radio, TV, tarabe etc. cam la asta se rezuma 'selectia publicului': din 100 de formatii de 2 bani, care scot "hituri" dupa "hituri", si care sunt promovate din greu la radio, TV, omu' alege formatia/formatiile care i se pare lui ca "suna altfel", diferit de celelate 99, 98 etc. in realitate toate sunt aproape la fel, cateodata ajung sa nu li se mai deosebeasca asa zisele 'hituri'. asta nu se mai numeste selectie sau libera alegere ci ajunge sa fie monopol. scuza "nu-ti convine?! schimba postul" deja nu mai functioneaza. nu poti vb de o selectie corecta atunci cand practic nu ai de unde alege...si este amuzant sa auzi scuze de genu': "asta se cere, asta cant" sau 'asta se cere, asta promovez". si de ce "se cere asta"?! pentru ca asta li se ofera din start. este un cerc vicios. pentru ca este mult mai usor si convenabil sa faci o 'melodie' (in mare parte probabil copiata) cu texte si rime de grupa mica, gradinitza decat sa stai sa-ti bati capul (aia care au capacitatea) cu instrumente (nu doar PC si sintetizatoare), si sa incerci sa transmiti ceva prin textele tale. este intr-adevar mult prea greu si poate ca in final chiar nu iese nimic sau producatorul decide ca nu va avea succes.
Florin Hi-Q este penibil sa ne vb de "selectia publicului", si sa vi cu lozinci de genu':' "tre' sa fi cu adevarat bun ca sa reusesti" in situatia in care 98% din muzica promovata la noi este de kkt si tu stii f bine asta.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: Re: Re: Re: E usor sa vorbesti.
Initial trimis de Pentru Florin Hi-q
(telefonic, mail... ) indiferent care va fi acest raspuns specificand si motivele. Oricum merita ascultat. Crede-ma. Dureaza nici macar 5 minute si ai ce asculta.
Ok. Trimite cd-ul si, daca eu nu sunt acolo, lasa-l la Mihai Ghiduc sau oricarui baiat din sediu. Raspund prin e-mail, sau personal daca vrei.
Pentru cei care nu au fost de acord cu ideile mele: mi-am spus parerea, s-ar putea sa nu am dreptate.
Pentru cei care m-au injurat fara sa aduca argumente impotriva ideilor mele: nu-i asa ca e usor sa te ascunzi in spatele unui nick si sa arunci cu noroi?
...
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Deci ..
Despre Mof Records: Firma are ca obiect principal de activitate productia audio pentru artisti pop/dance/tehno/house, spoturi radio-tv, reclame. In acelasi timp, MOF RECORDS este o casa de productie care se ocupa cu descoperirea, pregatirea, producerea, lansarea si sustinerea pe piata muzicala a artistilor debutanti. Deci cam cu asta se ocupa Mof Records, si pentru cei care nu stiu ..
http://www.mof-records.ro/proiecte.htm
- sa vada cine/ce/si cum , iar daca Florin a intrat si a incercat sa vb cu voi .. sa va ajute .. voi nu trebuia sa il luati peste picior .. cred eu ..
http://www.mof-records.ro/proiecte.htm
- sa vada cine/ce/si cum , iar daca Florin a intrat si a incercat sa vb cu voi .. sa va ajute .. voi nu trebuia sa il luati peste picior .. cred eu ..
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Vrajeala...
Despre Mof Records: Firma are ca obiect principal de activitate productia audio pentru artisti pop/dance/tehno/house, spoturi radio-tv, reclame. In acelasi timp, MOF RECORDS este o casa de productie care se ocupa cu descoperirea, pregatirea, producerea, lansarea si sustinerea pe piata muzicala a artistilor debutanti.
Nu asta incearca sa faca fiecare casa de discuri? dar se pare ca sunt cam varza aceste "firme" de nu reusesc sa audca pe cineva valabil pe scena muzicii romanesti. POate s-au terminat talentele....de parca ar fi fost!:)
iar daca Florin a intrat si a incercat sa vb cu voi .. sa va ajute .. voi nu trebuia sa il luati peste picior .. cred eu ..
Cu asta sunt de acord si eu! Adica saracu' Florin a cazut la mijloc intr-o poveste in care e implicata toata muzica romaneasca de proasta calitate iar Florin chiar daca face si el parte din ea totusi nu e REPREZENTANTUL ei....in alta ordine de idei am stat eu si m-am gandit si am realizat ca noi il acuzam pe Florin ca fraierii cand defapt nu el este vinovatul principal pentru muzica care se face in Romania. El a gresit ca s-a apucat sa ne dea noua explicatzii si astfel sa reprezinte toti producatorii, toti compozitorii, deci implicit si pe cei coruptzi etc. Asha ca eu propun sa nu ne mai adresam lui Florin cu injurii la adresa muzicii din Romania ca nu e el vinovat in totalitate. Ca a intrat si el in gashca "combinatorilor" din muzica romaneasca asta e partea a doua si o sa-si dea si el seama ca s-a stricat in ultima vreme si ca nici macar formatzia HI-Q nu mai merge cum mergea inainte.
As mai vrea sa prezint un fapt inedit. Pe langa nepotisme, favoruri pt cei cu bani, etc....in muzica romaneasca se mai practica si prostitutia. Adica vina o gagica afoana si zice ca vrea un hit. Producatorul ii zice sa-i faca un blow job si sa stea sa i-o traga(pardon de limbaj) si ea normal o sa accepte. Un caz concret ar fi o colega de-a mea de facultate care a incercat asha ceva si i s-a zis de la obraz ca daca "presteaza" si ea o chestie atunci va fi o "stea". Acum...eu nu stiu ce sa cred insa SPER ca nu toate fetele din industria romaneasca sa fi trecut prin mana(p@#$) producatorilor de muzica din Romania.
-
Love2Fly - Junior Member
Re: Vrajeala...
Cate cazuri de prostitutie pe bune, pardon relatii amicale producator-cantareata se cunosc sau se banuiesc? Hai sa ne dam cu parerea...
Incep eu..
GEORGIA numai ca tasu n-a stiut ca face pe pestele si a dat bani la clientul care a promovat-o pe fi-sa
Incep eu..
GEORGIA numai ca tasu n-a stiut ca face pe pestele si a dat bani la clientul care a promovat-o pe fi-sa
- Asta e de bine
Lista
hmmm....nici nu stiu cum se numesc toate zdrentzele astea care apar la TV ca sunt o gramada....jojo, Cristina, Slobozina, Daniela, Mariuca....si mai ales alea 3 blonde care cantau ceva cu "te-am iubit..."....sau Cream alias Claudia care aia a devenit asha voluptoasa de la tratamentul sexual pe care l-a avut de suportat....Bleah...make me sick...

-
Love2Fly - Junior Member
Neaaaaaaaaah
Love2Fly .. toate ca toate dar nu te lua de Claudia ( Cream ) ea a ajuns unde a ajuns datorita faptului ca are o impresara super marfa si anume pe Madalina Simionescu de la Media Pro Music , ea ii spune Claudiei ce anume trebuie sa faca , si cand spun asta ma refer la toate punctele de vedere .. look/muzica .. deci .. tu crezi ca toate fetele care au ajuns unde au ajuns au trecut prin @*#$ cuiva? eu nu prea cred asta ... daca nu esti sigur de adevar de ce incerci sa vorbesti?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Bun
...din cate vad ai anticipat plecarea(cariera solo) Da..nei , cred, de la HQ ..era inevitabila ...Dar putini mai au ochi prin romania..ca stau ascunsi dupa ochelari de soare si se cred "djmiechieri"... Ma rog..fiecare cu cat poate...
..Eu sunt de acord cu tine..Si trupe ar fi destule...dar crede-ma ca am si eu una ... si muulte muulte de facut...
..spun asta pentru ca e usor sa distrugi...dar fa tu ceva daca esti tare....
..A sta in banca ta (acasa) nu cred ca e o solutie pozitiva... Ai dreptate, dar ...cui foloseste?
..Eu sunt de acord cu tine..Si trupe ar fi destule...dar crede-ma ca am si eu una ... si muulte muulte de facut...
..spun asta pentru ca e usor sa distrugi...dar fa tu ceva daca esti tare....

- Bortianu'
82 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii