VREAU SA FIU BARFIT ..pe bune

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: negru de ciuda

Mesajde basstard » Joi Feb 06, 2003 2:04 am

Initial trimis de Bortzianu'

Pai nici aia nu sunt negri natur' sunt negri de ciuda!!! oricum culoarea e mai putin importanta.... Aaaa

Aaaa... despre ce vorbeam aici?
Pai ..cred ca voi face si o sectiune pe site-ul trupei, cu piese inregistrate la repetitii... adica in lucru ...
Aseara tocmai am inceput o versiune flash a site-ului ...

..si ne-au pus link la site si cei de la http://www.barock.ro
..au spus ca le place ..:)

Bafta!

Ar fi o chestie. Io zic mai bine o repetitie online (o sa se auda numa tobele lu aditza
:D
human being/being human
basstard
Junior Member

Live

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 06, 2003 10:22 am

Initial trimis de Bassplayer

Ar fi o chestie. Io zic mai bine o repetitie online (o sa se auda numa tobele lu aditza
:D

..Ti-am spus ca de-abia astept, peste vreo cativa ani ... sa stau in pat si Metallica sa-mi cante , langa pat, intr-un spectacol tridimensional... :)

Tehnic e posibil ..doar ca trebuie sa ajunga si pe la noi tevi de 2-4 mega.... acasa .... :)

..Pana una alta ...voi termina site-ul in flash, la care am adaugat si sectiunea: piese in lucru ...adica voi pune piese intr-adevar inregistrate la repetitii..:))
Bortzianu'
Junior Member

Live

Mesajde Bortzianu' » Dum Feb 09, 2003 1:57 am

Initial trimis de Bortzianu'

..Ti-am spus ca de-abia astept, peste vreo cativa ani ... sa stau in pat si Metallica sa-mi cante , langa pat, intr-un spectacol tridimensional... :)
Tehnic e posibil ..doar ca trebuie sa ajunga si pe la noi tevi de 2-4 mega.... acasa .... :)
..Pana una alta ...voi termina site-ul in flash, la care am adaugat si sectiunea: piese in lucru ...adica voi pune piese intr-adevar inregistrate la repetitii..:))

Inca un deranj si va las..promit: am refacut site-ul , in flash, si am adaugat o piesa noua ..la sectiunea "piese in lucru":...Banii vorbesc _part 2 ..:)) ....

Deci, mergeti va rog la http://www.buricul.3x.ro si ..va rog ascultati-o ... are nici 2 Mb ...

...Multumesc.
Bortzianu'
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii