Andreea Antonescu

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Weirda » Dum Iul 27, 2003 9:12 pm

Nu.
eo zic ca ii statea bine dak era roz cu suvite verzi si albastre. daca se poate si ceva picatele albe. ar fi fost genial. si de ce nu, lentile rosii.
era o super fata. parerea mea... :D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Iul 27, 2003 9:45 pm

He, he... I agree with you, Dea! :o
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Iul 27, 2003 10:06 pm

;D shtiam :ham:
Weirda
Junior Member

ce faci

Mesajde star50@k.ro » Vin Aug 01, 2003 1:46 am

gggssergregersg
star50@k.ro

Mesajde Weirda » Vin Aug 01, 2003 10:36 am

bine. tu?
ghfggrrreeegrrrrrrttssad!!!
ai inteles ?!?! :con:
Weirda
Junior Member

totusi imi place mult ultimul ei videoclip

Mesajde mady » Dum Aug 10, 2003 2:02 pm

Initial trimis de Doinita
AndreEa SUCKS! Este o curva rasfatata si ipocrita! O intereseaza doar sa-si miste fundul in fata camerei... N-ati gasit si voi un subiect mai interesant... Cat despre pozele din Playboy, au fost un esec. Sa ridice manile cei caror le-au placut!
mady

Mesajde Unregistered » Dum Aug 10, 2003 2:28 pm

haoleooo Antoneasco ce semeni tu cu o tuciurie care trece in fiecere dimineata pe la mine pe strada si striga"stiiiicleee goaaaaleee cumparaaaam!"N-oi fi tu?Daca stau sa ma gandesc mai bine nu cred ca esti tu,pana si aia are voce mai misto ca a ta.
Unregistered

Mesajde bluemoonshadow » Dum Aug 10, 2003 7:00 pm

arata mult mai bine de cand s-a despartit de cealalta. s-o mai fi maturizat. din pacate nu canta cu mult mai bine, insa totul are un inceput
bluemoonshadow

Mesajde Weirda » Dum Aug 10, 2003 9:04 pm

sa speram ca are si un sfarsit :D
Weirda
Junior Member

Re: totusi imi place mult ultimul ei videoclip

Mesajde covergirl^^^ » Lun Aug 11, 2003 11:15 pm

Initial trimis de mady

Woow....curva, rasfatata shi ....ipocrita?!?? :eek: ;o
Shi de unde ai dedus tu toate astea?? Hmm...probabil i se vede pe fatza ;i ...Laugh out LOUD!

Cat despre pozele din playboy, nu discut :p dar nu cred ca au fost chiar asha un eshec......:rolleyes:
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Re: Re: totusi imi place mult ultimul ei videoclip

Mesajde Unregistered » Joi Aug 14, 2003 7:53 pm

[quote]Initial trimis de covergirl^^^
[B]

LEMME TELL YA' THE TRUTH AND NOTHING BUT THE TRUTH... THIS BEYOTCH... LOL... cind a venit Andreea in State si a inceput sa faca un playback din ala oribil cu greseli si nici macar sa danseze nu era in stare/// aoleu... eram intr-un rest. romanesc in Los Angeles si nu mi-a venit sa cred ce mi-au vazut ochii... o cunosc de cind era mica si cinta cu Giulia niciodata nu prea a avut talent dar in schimb fitze are multe. Nu i-a prea convenit ca nu a bagat-o lumea in seama pe aciii si cind m-a si recunoscut nu mai stia cum sa se ascunda pt ca e constienta ca eu fac muzica aici si ma cunoaste si o uraste pe fina-mea Giulia. Eh... Dar de' e vedeta mare . Decit ca ea mai bine nobody. Asta ca sa stiti si voi ca a lasat o impresie nashpa pe aciii. Mai draguta era maica-sa si mult mai prietenoasa. , later

Giulia Mare
Unregistered

Re: Re: Re: totusi imi place mult ultimul ei videoclip

Mesajde covergirl^^^ » Joi Aug 14, 2003 9:26 pm

Initial trimis de Unregistered
Initial trimis de covergirl^^^
[B]

LEMME TELL YA' THE TRUTH AND NOTHING BUT THE TRUTH... THIS BEYOTCH... LOL... cind a venit Andreea in State si a inceput sa faca un playback din ala oribil cu greseli si nici macar sa danseze nu era in stare/// aoleu... eram intr-un rest. romanesc in Los Angeles si nu mi-a venit sa cred ce mi-au vazut ochii... o cunosc de cind era mica si cinta cu Giulia niciodata nu prea a avut talent dar in schimb fitze are multe. Nu i-a prea convenit ca nu a bagat-o lumea in seama pe aciii si cind m-a si recunoscut nu mai stia cum sa se ascunda pt ca e constienta ca eu fac muzica aici si ma cunoaste si o uraste pe fina-mea Giulia. Eh... Dar de' e vedeta mare . Decit ca ea mai bine nobody. Asta ca sa stiti si voi ca a lasat o impresie nashpa pe aciii. Mai draguta era maica-sa si mult mai prietenoasa. , later

Giulia Mare

:con: N-am prea intzeles nik din msg-ul tau, dar fie...
Fina-ta Giulia nu e cumva bruneta aia urata de la Candy? ;n ;s
Dak da.......yo o urasc mult, mult , mult mai mult !!!! :fuck:
Cat despre talentul sau non talentul Andreei Antonescu, n-am ce sa spun.....asta avem, cu asta defilam. ;)
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Fata are talent !

Mesajde Trade M. » Lun Aug 18, 2003 8:32 pm

AndreEA Antonescu e foarte talentata ! Daca nu ma credeti, aruncati un ochi in Playboy, ca sa vedeti ce frumos canta ! :o
Trade M.
Junior Member

sex

Mesajde aaloe » Sâm Sep 27, 2003 3:21 am

Initial trimis de Unregistered
NORMAL !!!!!!!!!!!!! :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> CE PENAL!!!!! MI-AR FI RUSINE IN LOCUL TAU!!!!!
aaloe

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 11:02 pm

Am vazut-o pe AndreEA in realitate.ce sa zic...e draguta.Cam micuta de statura,dar...imi place..e acceptabila.
''O stea din cerul meu ,am ales ..pentru tine.Vreau sa intelegi,eu,te cunosc cel mai bine.Nu e de ajuns sa-mi spui cine esti..vreau sa-mi spui catu ..ma iubesti''
cat_
Junior Member

Re: Andreea Antonescu

Mesajde helenita » Mar Sep 30, 2003 3:57 pm

Initial trimis de mihaela227
:kiss: Este adevarat ca Andreea a facut poze in "PlayBOY"?

da sigur si e superrrrrrr cccccccoooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll. idea de a poza nu e frumoasa dar credetima ca ca prsoana e otipa de treba stiu eu ce spun ssunt osuper fana si e o dulceata de fata......aaaaaaai vazut sa vina ea in emisiuni cu decolteuri si alte chesti....NNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
helenita

Re: Re: Andreea Antonescu

Mesajde Weirda » Mar Sep 30, 2003 4:37 pm

Initial trimis de helenita
vazut sa vina ea in emisiuni cu decolteuri si alte chesti....NNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

loolz! ;m kiar delok... :) adevaru` e ca...in ultima vreme a prins bun gust si se imbraca mai bine..dar inainteeee vaiii de kpu` meu! sutienu' ala exploda si bluzele erau super mulate super decoltate... right?! ;)
Weirda
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii