Care a fost cel mai erotic vis al vostru ( alaturi de o vedeta )

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Heya

Mesajde Sydney » Dum Feb 09, 2003 7:27 am

Initial trimis de Femeia Lu AnDrEi
Ba prieteni .. nici eu nu pot sa ies din mintea voastra.. si in special din aia a lu` AnDrEi :-)

Stai aici k stai bine.... :N
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Hopa

Mesajde AnDrEi » Dum Feb 09, 2003 4:05 pm

Si acum .. fata de care m`as indragosti .. poate chiar si un vis ..dar nik mai mult :D
P.S. Poza pusa in exclusivitate:-)
Fişiere ataşate
dana.gif
dana.gif (48.52 KiB) Vizualizat de 1975 ori
AnDrEi
Junior Member

Mesajde aliks_2003 » Dum Feb 09, 2003 4:30 pm

Initial trimis de Bortzianu'

Pai ..nu-l faci cumva public??? ...:D

... sa o studiem din perspectiva freudiana....

Deci, va spun un vis de-al ei (am reusit sa pun mana pe caietul cu vise al ei): Era ea pe o strada, iar pe strada de langa era unu' din clasa ei. Deodata cineva baga un cutit in ala. In al doilea vis isi da seama ca exact ea a bagat cutitul in ala.........
aliks_2003

Mesajde Aliks_2003 » Dum Feb 09, 2003 4:35 pm

Initial trimis de aliks_2003

Deci, va spun un vis de-al ei (am reusit sa pun mana pe caietul cu vise al ei): Era ea pe o strada, iar pe strada de langa era unu' din clasa ei. Deodata cineva baga un cutit in ala. In al doilea vis isi da seama ca exact ea a bagat cutitul in ala.........

ouups, am uitat sa ma logez............:D
Aliks_2003
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Feb 10, 2003 9:54 am

a fost frumos pacat ca......dimineata..........
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 10, 2003 4:44 pm

Initial trimis de Unregistered
a fost frumos pacat ca......dimineata..........

Adica ea l-a ucis pe fratele acelui necunoscut cu care se culcase prietena ei inainte de a se casatori maica-sa cu viitorul ei tata provenit din familia Popescu? ..Care va sa zica ... necunoscutul era fratele ei?

..naspa vis..:( ma asteptam la ceva mai dinamic .... macar juma de oras asasinat... :((
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Feb 15, 2003 11:30 pm

Stai sa caut shi eu nishte vise...nu prea-s erotice,....unu' nu mai shtiu cum incepea dar shtiu ca la sfarshit nu shtiu cum Emin3m a fost decapitat....sau in alt vis idiot:io eram singura "normala" pe tot globul,ma uitam la tv,cand deodata se stinge tv-ul shi toata camera "devine neagra"......pana la urma toti oamenii de pe Terra au disparut(s-au evaporat).....asta a fost un fel de coshmar...

PS:Io aproape in toate coshmarele(ca-n vise sunt fericita...totushi) sunt singura in camere intunecoase...ciudat,nu?
Titina
Junior Member

hmm...

Mesajde nocturna » Lun Feb 17, 2003 1:02 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
PS:Io aproape in toate coshmarele(ca-n vise sunt fericita...totushi) sunt singura in camere intunecoase...ciudat,nu?

fear of the dark + ceva claustrofobie.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Ines » Lun Feb 17, 2003 1:23 pm

David Coverdale imi bantuia visele intr-un timp. Cand au fost aici n-am reusit sa ma apropii de el ca nu s-a aratat pana la concert, da tot am fost cu Adrian Vandemberg la bere la Backstage si am facut si poze cu el. Cam atat...
De idoli sa nu te atingi, ca-ti ramane poleiala pe degete.
Ines
Junior Member

Sex cu Eminem

Mesajde pissicuta » Dum Aug 31, 2003 5:59 pm

Cele mai tari vise ale mele ma bantuie noaptea si cam scarry ca eu mai nou am facut o pasiune pt nimeni altul decat,.......Eminem.
Mai nou nu mai adorm daca nu ma visez alaturi de el in toate ipostazele posibile. :))) Poate ca daca nu ar fi fost un baiat asa,...rau, nici nu mi-ar fi placut. :)
pissicuta
Junior Member

Mesajde T.Z.K.A » Joi Sep 04, 2003 10:55 pm

Initial trimis de catharsis
cel mai erotic vis al meu a fost atunci cand cei trei de la animal x m-au supt pe rand si desi baietii mai erau doritori, a trebuit sa-i dau afara pt ca ma astepta cristiana raduta...

Se pare ka amandoi am avut acelasi vis...

:o ;m :S
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii