Pareri despre LUNA AMARA

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 11, 2003 2:50 pm

Initial trimis de Draga
Mersi pentru adresa, Bortzianu, ca pe barock.ro n-am putut intra :(
Misto. Imi place Luna Amara. :o

..si-altadata, :):o
Bortzianu'
Junior Member

DA AI DREPTATE SUNT CKOOL TIPI !!

Mesajde BENO » Vin Mar 21, 2003 9:37 pm

Initial trimis de Gavozdita
hop si io de la durau
ma bag in seama si spun ca mi plac cei de la luna amara pt ca unul din ei este fan al desenelor animate 'courage the cowardly dog' care 'intamplator' sunt preferatele mele
:rulz:
BENO

Mesajde BENO » Vin Mar 21, 2003 9:39 pm

Initial trimis de Gavozdita
hop si io de la durau
ma bag in seama si spun ca mi plac cei de la luna amara pt ca unul din ei este fan al desenelor animate 'courage the cowardly dog' care 'intamplator' sunt preferatele mele
:rulz:
BENO

Mesajde BENO » Vin Mar 21, 2003 9:41 pm

'courage the cowardly dog' :rulz: GavozditaDACA TU NU ESTHI PE PAMANT EU SUNT SUB PAMANT CRED CA SUNT CEVA CENUSA !! SHI DESENELE ANIMATE IMI PLAC SHI MIE CACI ... CICA ASA E VIATZA SAU CE A MAI RAMAS DIN EA !! DOAR CENUSHA SHI TRISTEZE :(
BENO

Brava bah!!!

Mesajde cubu » Vin Mar 21, 2003 11:02 pm

Fost pe site, downloadat mp3-uri, placut, pupat piata Independentii... Bravo lor. Pacat ca cele doua mp3-uri care zice-se erau integrale, de fapt nu sunt... Am incercat de atatea ori si acelasi rezultat. N-am stat sa vad cand ati postat voi mesajele astea, dar eu am vazut si videoclip la "Gri Dorian". Voi nu? Apropo, cineva zicea ca nu merge link-ul http://www.barock.ro. Daca ii dai click de aici, nu merge, asa am incercat si eu prima oara. Deschide o fereasta IE si scrie adresa... Merge...
indescifrabil
cubu

Re: Brava bah!!!

Mesajde cubu » Vin Mar 21, 2003 11:05 pm

Initial trimis de Portnoy

Fost pe site, downloadat mp3-uri, placut, pupat piata Independentii... Bravo lor. Pacat ca cele doua mp3-uri care zice-se erau integrale, de fapt nu sunt... Am incercat de atatea ori si acelasi rezultat. N-am stat sa vad cand ati postat voi mesajele astea, dar eu am vazut si videoclip la "Gri Dorian". Voi nu? Apropo, cineva zicea ca nu merge link-ul http://www.barock.ro. Daca ii dai click de aici, nu merge, asa am incercat si eu prima oara. Deschide o fereasta IE si scrie adresa... Merge...

Na ca acum merge si de aici!!! LOL!!!
indescifrabil
cubu

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii