Initial trimis de neatza
ca sa intzeleg io mai bine: cumparatu' unui CD n-are nici o legatura cu muzica pe care o contzine?
nu stiu cum intelegi tu ce scriu eu, dar ma impresia ca le cam incurci... eu sunt destul de explicit...
Initial trimis de neatza
ca sa intzeleg io mai bine: cumparatu' unui CD n-are nici o legatura cu muzica pe care o contzine?
Initial trimis de neatza
ideea era urmatoarea: ai de ales intre un CD pirat cu o trupa straina la 100.000 shi unu original cu o trupa romaneasca la acelashi pretz. ce cumperi?
Initial trimis de Mihai-MOF
eu zic ca esti carcotas... de cele mai multe ori cand te duci sa cumperi muzica stii foarte clar ce vrei sa iei... iar daca cumperi un cd cu muzica straina la 100 de mii incurajezi pirateria... si oricum am deviat cu f mult de la subiectul discutiei de aici..
Initial trimis de neatza
tanzwut, original32 de euroi X 35.625 = 1.140.000. shi culmea ie ca merita!
Initial trimis de Bortzianu'
....oameni buni ..dar voi castigati ... nu glumiti..
..eu "am strans o data puternic din fund" (prin 90)) (hai lasati prostiile
) ) ca sa strang 200 de lei sa-mi iau un Deep Purple ... a meritat, normal ... dar dupe astea ..au venit vremuri kkcioase ..si am dat banii castigati mai mult pe hartie igienica... intelegeti ce vreau sa spun .. adica: daca rammstein ar sta in banii mei ...i-as da (poate) ..dar banii respectivi merg la niste case de discuri ..care scot tot kkturi..
...
..si uite asa ne tooot invartim in jurul cozii ... pestele de la cap se impute...
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator