Ce inseamna "Discul de aur" in Romania?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde aspyrin » Mar Feb 25, 2003 5:33 pm

Initial trimis de neatza

ca sa intzeleg io mai bine: cumparatu' unui CD n-are nici o legatura cu muzica pe care o contzine?

nu stiu cum intelegi tu ce scriu eu, dar ma impresia ca le cam incurci... eu sunt destul de explicit...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Feb 25, 2003 5:36 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

nu stiu cum intelegi tu ce scriu eu, dar ma impresia ca le cam incurci... eu sunt destul de explicit...

ideea era urmatoarea: ai de ales intre un CD pirat cu o trupa straina la 100.000 shi unu original cu o trupa romaneasca la acelashi pretz. ce cumperi?
neatza

Mesajde aspyrin » Mar Feb 25, 2003 5:45 pm

Initial trimis de neatza

ideea era urmatoarea: ai de ales intre un CD pirat cu o trupa straina la 100.000 shi unu original cu o trupa romaneasca la acelashi pretz. ce cumperi?

eu zic ca esti carcotas... de cele mai multe ori cand te duci sa cumperi muzica stii foarte clar ce vrei sa iei... iar daca cumperi un cd cu muzica straina la 100 de mii incurajezi pirateria... si oricum am deviat cu f mult de la subiectul discutiei de aici..
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Gabelu » Mar Feb 25, 2003 5:48 pm

Poate ca unii isi cumpara singuri CD-urile si apoi le daruiesc. Mai ales cand vine vorba despre AndreEa(daca scria cu E mic ii statea in gat), si multe alte formatii romanesti care nu au nici o tangenta cu muzica, sau mai bine spus cu vocea.
Gabelu

Mesajde neatza » Mie Feb 26, 2003 10:53 am

eu zic ca esti carcotas... de cele mai multe ori cand te duci sa cumperi muzica stii foarte clar ce vrei sa iei... iar daca cumperi un cd cu muzica straina la 100 de mii incurajezi pirateria... si oricum am deviat cu f mult de la subiectul discutiei de aici..

Daca tot sunt asha de carcotash, poate imi explici shi mie de ce nu vreau eu sa cumpar vrun CD cu muzica romaneasca. Dar sa te straduieshti ca lumea, pentru ca, in caz ca reusheshti sa ma convingi, voi contribui shi eu la cateva "Discuri de aur".
neatza

Mesajde neatza » Mie Feb 26, 2003 10:57 am

shi inca ceva: poate imi explici shi de ce dau 5, 6 sute de mii ( shi uneori chiar mai mult) pe cate un CD strain shi nu ma supar, ba din contra.
neatza

Mesajde Unregistered » Mie Feb 26, 2003 1:28 pm

Initial trimis de neatza
shi inca ceva: poate imi explici shi de ce dau 5, 6 sute de mii ( shi uneori chiar mai mult) pe cate un CD strain shi nu ma supar, ba din contra.

mai mult de 600.000???????????? dar de unde le cumperi frate? ce are CD-ul ala? aur?
Unregistered

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 1:37 pm

Initial trimis de Unregistered

mai mult de 600.000???????????? dar de unde le cumperi frate? ce are CD-ul ala? aur?

Era vorba de CD-uri originale.
Nu din alea de le iei din piatza cu 100.000
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 1:41 pm

Initial trimis de copiutzu

Era vorba de CD-uri originale.
Nu din alea de le iei din piatza cu 100.000

acum sincer.. un cd original, la megastor de exemplu e in jur de 500.000 de mii...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 1:52 pm

acum sincer.. un cd original, la megastor de exemplu e in jur de 500.000 de mii...

Asta depinde de CD. Ca am vazut si mai scumpe.
Rammstein era la 560.000.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Feb 26, 2003 1:57 pm

Initial trimis de copiutzu

Asta depinde de CD. Ca am vazut si mai scumpe.
Rammstein era la 560.000.

tanzwut, original32 de euroi X 35.625 = 1.140.000. shi culmea ie ca merita!
neatza

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 26, 2003 2:40 pm

Initial trimis de neatza

tanzwut, original32 de euroi X 35.625 = 1.140.000. shi culmea ie ca merita!

....oameni buni ..dar voi castigati ... nu glumiti..
..eu "am strans o data puternic din fund" (prin 90) :)) (hai lasati prostiile :)) ) ca sa strang 200 de lei sa-mi iau un Deep Purple ... a meritat, normal ... dar dupe astea ..au venit vremuri kkcioase ..si am dat banii castigati mai mult pe hartie igienica... intelegeti ce vreau sa spun .. adica: daca rammstein ar sta in banii mei ...i-as da (poate) ..dar banii respectivi merg la niste case de discuri ..care scot tot kkturi..:( ...
..si uite asa ne tooot invartim in jurul cozii ... pestele de la cap se impute...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Feb 26, 2003 4:20 pm

Initial trimis de Bortzianu'

....oameni buni ..dar voi castigati ... nu glumiti..
..eu "am strans o data puternic din fund" (prin 90) :)) (hai lasati prostiile :)) ) ca sa strang 200 de lei sa-mi iau un Deep Purple ... a meritat, normal ... dar dupe astea ..au venit vremuri kkcioase ..si am dat banii castigati mai mult pe hartie igienica... intelegeti ce vreau sa spun .. adica: daca rammstein ar sta in banii mei ...i-as da (poate) ..dar banii respectivi merg la niste case de discuri ..care scot tot kkturi..:( ...
..si uite asa ne tooot invartim in jurul cozii ... pestele de la cap se impute...

prefer sa dau o singura data o carutza de bani pe o marfa de calitate, decat de zeci de ori sume modeste pe muzica de cacao.
neatza

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii