de Dreamy_Girl » Mar Mar 11, 2003 10:46 pm
Da' rautaciosi mai sunteti, draga!!!!! Ce- i aia, sa va luati, asa, de saraca fata? Ca doar a postat si ea o tema, aici, n-a dat cu paru', Doamne iarta-ma.
Nu stiu cati fani Andra sunt pe acest forum (Or fi, cativa, nu stiu (Eu sunt mai noua p-aici). Oricum, eu nu sunt fan Andra (Cu toate ca a inceput sa-mi placa), eu sunt fan DIRECTIA 5 (Apropo, ati auzit vreodata melodia "Ploaia" de pe albumul "Duete", cantata de Andra&Directia 5? Eu chiar acunm o ascult...e SUPER!!!! Si dac-o mai auziti si live... cum au cantat-o la Sala Radio, in decembrie.... nu se poate descrie in cuvinte!
"Tu ai adus cu tine/Tort ce-n suflet mi-a lipsit/Tot ce e mai bun din mine/Dar totul are un sfarsit/Cand ploaia-aluneca usor peste noi?/Ne regasim tacuti in noapte/Cand ploaia-aluneca in cerul plin de nori/Reamintind aceleasi soapte" (DIRECTIA 5&Andra-"Ploaia")
Oricum, Andra merita sincerele noastre felicitari pt. participarea la proiectul "Duete", si pt. ultimul ei single... Asa ca nu mai radeti, fratilor, in halul asta de ea, si nu mai bateti moneda din simplul fapt ca a tastat, saraca, gresit, ca nu stiu c\in ce masura sunteti voi mai breji!!! Na, c-am zis-o!!!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"