Cheeky Girls

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde sohatzki » Lun Apr 21, 2003 10:50 pm

mah, voi ma credeti ca daca s-ar fi lansat in Romania nu ar fi avut atata succes pe plaiurile mioritice decat acu' cand is deja vedete in UK, cu cantecu' lor ala de kkt scris de "mami in 10 minute"...:bleah:
sohatzki
Junior Member

Mesajde monk » Mar Apr 22, 2003 12:36 am

Initial trimis de CR@ZY
Mie imi place melodia lor.Cam atat am de spus,pa!

Bag de seama ca sunt si oameni nebuni pe lumea asta cu nici cel mai mic simt al bunului gust .... Nu-i asa X-tina aka CR@ZY ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde monk » Mar Apr 22, 2003 12:37 am

Initial trimis de sohatzki
mah, voi ma credeti ca daca s-ar fi lansat in Romania nu ar fi avut atata succes pe plaiurile mioritice decat acu' cand is deja vedete in UK, cu cantecu' lor ala de kkt scris de "mami in 10 minute"...:bleah:

Tu ai cam pierdut firul logic nu ? sa-mi trimiti si mie pm sa-mi zici ce ai vrut sa zici :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Mar Apr 22, 2003 4:53 pm

Initial trimis de monk

Bag de seama ca sunt si oameni nebuni pe lumea asta cu nici cel mai mic simt al bunului gust .... Nu-i asa X-tina aka CR@ZY ?

Bai,monk,io pe CR@ZY(Irina Mihail,na shi numele :D ) doar am inregistrat-o,dar nu-i scriu shi mesajele...ea le scrie singura de la ea de-acasa,deci...nu poti sa zici ca-s de-acord cu ea...ca nu le scrie de la mine de-acasa...intelegi??!!
Titina
Junior Member

Mesajde sohatzki » Mar Apr 22, 2003 10:04 pm

Initial trimis de monk

Tu ai cam pierdut firul logic nu ? sa-mi trimiti si mie pm sa-mi zici ce ai vrut sa zici :D

:D mdah, acuma vad si eu ce-am scris.. vroiam sa spun ca daca s-ar fi lansat in romania ar fi avut mai putin succes, decat in cazul de fata, cand sunt deja staruri in Uk...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 23, 2003 12:04 am

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Bai da' macar dak aratau mai bine la corp.Cand dau alea doua din cur acolo,li se vede celulita.... lol.

..arata-mi tu , in zilele noastre fata trecuta de opspe' ani ..fara celulita ...
..he he he ... bunica-mea inca n-a facut celulita ..dar saraca a munict la camp de mica ..nu a stat prin baruri si ..nici nu s-a uns cu creme ...

..etc
Bortzianu'
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii