Cheeky Girls
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Initial trimis de CR@ZY
Mie imi place melodia lor.Cam atat am de spus,pa!
Bag de seama ca sunt si oameni nebuni pe lumea asta cu nici cel mai mic simt al bunului gust .... Nu-i asa X-tina aka CR@ZY ?
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de sohatzki
mah, voi ma credeti ca daca s-ar fi lansat in Romania nu ar fi avut atata succes pe plaiurile mioritice decat acu' cand is deja vedete in UK, cu cantecu' lor ala de kkt scris de "mami in 10 minute"...:bleah:
Tu ai cam pierdut firul logic nu ? sa-mi trimiti si mie pm sa-mi zici ce ai vrut sa zici

-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de monk
Bag de seama ca sunt si oameni nebuni pe lumea asta cu nici cel mai mic simt al bunului gust .... Nu-i asa X-tina aka CR@ZY ?
Bai,monk,io pe CR@ZY(Irina Mihail,na shi numele

- Titina
- Junior Member
Initial trimis de monk
Tu ai cam pierdut firul logic nu ? sa-mi trimiti si mie pm sa-mi zici ce ai vrut sa zici![]()

-
sohatzki - Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Bai da' macar dak aratau mai bine la corp.Cand dau alea doua din cur acolo,li se vede celulita.... lol.
..arata-mi tu , in zilele noastre fata trecuta de opspe' ani ..fara celulita ...
..he he he ... bunica-mea inca n-a facut celulita ..dar saraca a munict la camp de mica ..nu a stat prin baruri si ..nici nu s-a uns cu creme ...
..etc
-
Bortzianu' - Junior Member
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii