Ce ai face daca ...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce ai face daca ai avea numarul de telefon al "idolului" tau ?

l-as suna si i-as spune ca sunt cel/cea mai mare fan(a) al lui
8
28%
as pastra numarul in telefon si din cand in cand i-as da cate un sms
16
55%
nu cred ca as fi in stare sa actionez in vre-un fel ..
5
17%

Voturi totale : 29

salve

Mesajde nebunatica_18 » Joi Mai 01, 2003 2:56 am

daca as primi nr de tel al idolului meu cred ca las suna,si as vb cu el si cu asta basta:"
nebunatica_18
Junior Member

Mesajde Matrashita » Joi Mai 01, 2003 4:39 am

Mie chiar mi s-a intamplat sa cunosc si sa fac rost de nr de telefon al unei tipe din muzica romaneasca si am fost fericita.Insa nu am sunat imediat,asha fara nici un motiv....
Am asteptat o ocazie speciala si am dat un sms si de atunci am devenit f bune prietene,am mers cu ea la Mc,ma suna...etc.
Nu`s disperata :no: oricum dak obtin un nr de telefon,persoana in cauza e si ea om...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde punct » Dum Iun 29, 2003 5:54 pm

vand ieftin numere de telefon ale idolilor; la patru numere cumparate dau unu gratis, la trei numere cumparate fac reducere.
relatii la tel: 07........
:D
X
punct
Junior Member

Mah.......

Mesajde krossfire » Dum Iun 29, 2003 8:47 pm

Dar voi v-ati gandit putin ca daka persoana respectiva chiar ar vrea sa vorbeasca cu fanii ar putea sa va dezamageasca total si sa trebuiasca taiat de pe lista idolilor,asha ca mai bine decat sa fiu dezamagit total (cum am mai shi fost de altfel) de o astfel de persoana,mai bine ramane totul la stadiul de "daca"......
Este bine sa vizesi dar iti poti lua shi inima in dintzi,daca nu incerci ...nu vezi......

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde piper1996 » Lun Iun 30, 2003 9:44 am

ba, si al meu Freddie Mercury muri de mult ......
chiar si al meu Falco .......
io ce ma fac, pe cine mai sun???
tre sa-mi gasesc un idol numaidecat ......
piper1996

Mesajde asasina » Mie Iul 02, 2003 2:31 pm

La faza cu tel. idolului meu.Da, logic ca ash suna shi poate l-ash intreba de sanatate sau alta questie banala.Insa nimeni nu se gandeste ca tel. personal al respectivului este cunoscut numai de cei ffffff. apropiatzi, de fani ocupandu-se impresarul, producatorul, publicistul etc....asha ca exista situatzia in care idolul tau itzi face rost de intalnire cu "FBI-ul" personal.
Intrebarea mea: ar mai idolul tau in cazul asta?
asasina

Re: Mah.......

Mesajde Dreamy_Girl » Joi Iul 03, 2003 9:23 pm

Initial trimis de krossfire
Dar voi v-ati gandit putin ca daka persoana respectiva chiar ar vrea sa vorbeasca cu fanii ar putea sa va dezamageasca total si sa trebuiasca taiat de pe lista idolilor,asha ca mai bine decat sa fiu dezamagit total (cum am mai shi fost de altfel) de o astfel de persoana,mai bine ramane totul la stadiul de "daca"......
Este bine sa vizesi dar iti poti lua shi inima in dintzi,daca nu incerci ...nu vezi......

KrO$$fire

Come on, come on, don't be so pessimistic...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Salma » Joi Iul 03, 2003 9:37 pm

La frumoasa varsta de 13 ani am pus mana pe telefonul idolului meu din acea vreme (nu spun cine, persoana importanta si roman pe deasupra). Fiind o oareshce diferentza cam mare de varsta intre mine si respectivul idol, am pus-o pe matusha unei prietene, care avea pe atunci vreo 20 de ani sa-l sune. S-au conversat, s-au imprietenit, iar s-au conversat si in final s-au intalnit. Stupoare: idolul nu era de fapt idol, ci un individ marshav care se dadea drept idol spre a agatza tinere nevinovate. De-atunci n-am mai sunat nici un idol :(
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Pesimismul....

Mesajde krossfire » Vin Iul 04, 2003 10:22 pm

.este mama calitatii...dr sa fim si putin optimisti,,daca ne raspunde,daca e cool???Atunci putem ace afaceri..un shantaj micutz..o chestie..un papparazzi...sa NU!!!Putem lega o pretenie......

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Re: Pesimismul....

Mesajde Unregistered » Mar Iul 08, 2003 5:21 pm

Initial trimis de krossfire
.este mama calitatii...dr sa fim si putin optimisti,,daca ne raspunde,daca e cool???Atunci putem ace afaceri..un shantaj micutz..o chestie..un papparazzi...sa NU!!!Putem lega o pretenie......

KrO$$fire

All I want is to bring a little sunshine in your heart...:):) :) :)
Unregistered

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii