Alina Sorescu

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Jasmine » Vin Apr 25, 2003 10:06 am

Initial trimis de Iulik
Pai.....nu pot spune ca sunt fan Alina ,dar....imi place.Spune-mi:are prieten?;invata bine,precum se zvoneste?;cum de are timp de atatea lucruri?;ce reactie ai avut cand ai vazut-o prima data la tv?;nu esti invidioasa pe ea din anumite motive?[sincer].

nu are prieten :p
invata foarte bine..cred ca e prima din clasa.. sincer!!
pai..ea apare la televizor de aproape 10 ani.. invidioasa nu sunt pentru ca nu e doar verisoara`mea ..este una din prietenele mele cele mai bune.. am fost cu ea la select mtv .. :) prin octombrie anul trecut parca..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Apr 25, 2003 5:36 pm

Initial trimis de Jasmyna

nu are prieten :p
pai..ea apare la televizor de aproape 10 ani.. invidioasa nu sunt pentru ca nu e doar verisoara`mea ..este una din prietenele mele cele mai bune.. am fost cu ea la select mtv .. :) prin octombrie anul trecut parca..
aahh...tu esti Andra Rusu?Tu erai cu Alina la Paparazzi,canda i s-a facut farsa aia mishto?
Unregistered

Mesajde Jasmine » Sâm Apr 26, 2003 10:27 pm

yup..yo sunt! celebra deja ,nu?! ;m

Jasmine
Junior Member

Question?

Mesajde Love2Fly » Dum Apr 27, 2003 12:46 am

nu are prieten
pai..ea apare la televizor de aproape 10 ani.. invidioasa nu sunt pentru ca nu e doar verisoara`mea ..este una din prietenele mele cele mai bune.. am fost cu ea la select mtv .. prin octombrie anul trecut parca..

Intreab-o daca vrea un web site GRATIS si daca e dispusa sa colaboreze la el cu poze & stuff(va fii ceva beton).....ca imi place mie cum arata...:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Tonik » Dum Apr 27, 2003 9:57 am

yup..yo sunt! celebra deja ,nu?! ;m
Pai.da..esti deja celebra.!Dar nu te-ai gandit sa te apuci si tu de muzica cum face Alina?
Tonik

Mesajde bleah » Lun Apr 28, 2003 2:51 pm

Initial trimis de Unregistered
aahh...tu esti Andra Rusu?Tu erai cu Alina la Paparazzi,canda i s-a facut farsa aia mishto?

Jasmyna draga, nu-ti mai raspunde singura ..... chiar iti imaginezi ca iti retinea cineva numele complet , chiar daca te vedea la tv ????
mai lasa-ne...
bleah

Mesajde Jasmine » Lun Apr 28, 2003 7:17 pm

Initial trimis de bleah

Jasmyna draga, nu-ti mai raspunde singura ..... chiar iti imaginezi ca iti retinea cineva numele complet , chiar daca te vedea la tv ????
mai lasa-ne...

:lol: cred ca esti bolnav. .

:hehe:

Jasmine
Junior Member

Mesajde Tonik » Mar Apr 29, 2003 8:02 am

:lol: cred ca esti bolnav. .

:hehe:
Jasmyna draga lasa-i in pace pe astia care n-au e face[iti plac versurile?]nu le da atentie,spune-mi te rog ce mai stii despre Alina?Tu nu te-ai gandit niciodata sa te apuci de muzica?A!Acum cateva lui Alina a fost iar invitata la Mtv,si nu stiu cum a adus vb. despre tine.Lui Zara chiar i-ai facut o impresie fff. buna!Wow!Bravo tie!!!!:o
Tonik

Mesajde Jasmine » Mar Apr 29, 2003 8:37 am

azi este invitata la babilonia.. dupa emisiune pleaca impreuna cu parintii ei la rosiorii de vede (acolo este "tara" ei) sa petreaca ce a mai ramas din Paste cu familia..(eu maine plec din tara .. :( )
cu zara e o poveste mai lunga.. noi ne cunosteam din vara trecuta si el a spus niste chestii care n-ar fi trebuit spuse pe post in emisiunea respectiva ..ma rog..
cu muzica.. hmm.. :yD .. mai asteptati putin.. :p

Jasmine
Junior Member

Mesajde Sydney » Mar Apr 29, 2003 1:34 pm

`Ai de steaua ei!Incearca ea ceva da` nu reuseste.Si oricum,ce canta ea....e plin pamantu`!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Apr 29, 2003 1:57 pm

azi este invitata la babilonia.. dupa emisiune pleaca impreuna cu parintii ei la rosiorii de vede (acolo este "tara" ei) sa petreaca ce a mai ramas din Paste cu familia..(eu maine plec din tara .. :( )
cu zara e o poveste mai lunga.. noi ne cunosteam din vara trecuta si el a spus niste chestii care n-ar fi trebuit spuse pe post in emisiunea respectiva ..ma rog..

Bine faci ca pleci , nu mai are cine sa faca lobby pt verisoara si o sa ajunga subiectu asta pe ultima pagina.
Unregistered

Mesajde Tonik » Mar Apr 29, 2003 4:26 pm

Eii atunci iti urez si tie si Alinei :Sarbatori fericite!!!!A!Nu stii cumva daca Alina are adresa de e-mail ,pentru ca imi doresc ffff. mult sa-i scriu si nu stiu pe ce adresa.
Tonik

Mesajde Unregistered » Joi Mai 01, 2003 7:22 am

Bine faci ca pleci , nu mai are cine sa faca lobby pt verisoara si o sa ajunga subiectu asta pe ultima pagina.
Alina,iti urez succes!!!
Unregistered

Mesajde drumplayer » Joi Mai 01, 2003 10:07 am

...eu cred ca alina sorescu sau andra e acelasi lucru... p.s. uitati-va la threadul "sunt eu andra"...
drumplayer

Mesajde Ire » Mie Mai 07, 2003 5:53 am

Ma intereseaza parerile voastre. Eu n-o cunosc pe A. Sorescu, dar pe 24 si 25 mai va fi aici (Torino) in spectacolele noastre.

Daca v-ati putea exprima intr-un fel civilizat si obiectiv, v-asi fi recunoscatoare.
Ire

Mesajde cubu » Mie Mai 07, 2003 11:03 am

Initial trimis de Tonik
Jasmyna draga lasa-i in pace pe astia care n-au e face[iti plac versurile?]nu le da atentie,spune-mi te rog ce mai stii despre Alina?Tu nu te-ai gandit niciodata sa te apuci de muzica?A!Acum cateva lui Alina a fost iar invitata la Mtv,si nu stiu cum a adus vb. despre tine.Lui Zara chiar i-ai facut o impresie fff. buna!Wow!Bravo tie!!!!:o

O mostra de pupincuroza acuta...
indescifrabil
cubu

Mesajde the Zephyr » Mie Mai 07, 2003 9:36 pm

Pai, fata probabil s-a gandit in avans...daca ajunge Jasmyna vedeta, sigur nu ii va uita pe primii ei admiratori de e forumul muzicabuna :D Si asa poate sa spuna prietenilor ca o stie pe "cea mai noua buna-impresie din viata artistica romaneasca".
Wouldn't that be nice?;)
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Sâm Mai 10, 2003 9:04 pm

Alina e draguta... Hmmmm... Daca-mi amintesc eu bine, a avut o colaborare cu Andreea Balan acu` un an... Jasmyna, ce parere are Alina despre Andreea?! Pe cand un nou album?! (God! Am ajuns sa postez si aici...:rolleyes: )
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 10, 2003 10:43 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Daka alina aia e britney a Romaniei,atunci andreea balan ce mai e?

Mai mult Andreea B. incearca s-o imite pe Brit....alina...e shi ea pe-acolo ceva....

eu imi aduc aminte ca prima ei piesa semana foarte mult cu nush ce piesa de la britnii. poate d'acolo si comparatia asta care NU-mi apartine (am auzit-o si eu pa atomic)
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Mai 11, 2003 9:33 am

Initial trimis de Andreea Pisoi
a avut o colaborare cu Andreea Balan acu` un an... Jasmyna, ce parere are Alina despre Andreea?!

da..au avut 2 sau 3 piese impreuna.. pai , nu erau prietene la catarama .. se intelegeau binisor.. insa de multe ori aveau opinii diferite.. tocmai de-asta nici n-au mers mai departe in formula respectiva..

Jasmine
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Mai 11, 2003 12:22 pm

Pai Alinei, din cate se vede, ii merge mintea, a vazut cu cine are de-a face si a lasat-o pe Andreea B. in durerea ei...
indescifrabil
cubu

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 05, 2003 7:04 pm

Nu contest faptul k poate are voce, dar muzik ei nu-mi place. Si nici look-ul nu-l consider prea reusit... Fata de altele cred k merge...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Oct 05, 2003 7:13 pm

Imi place de Alina.Imi place f. mult cum arata,dar faptul ca scoate o melodie la un an.....cam rushinos,frate.Unii scot cate 4-5 clipuri pe an,iar ea unul singur.Melodia ca mi-a placut cel mai mult a fost ''Vreau sa ma distrez'' shi mai sunt care-mi plac.Oricum ea nu se desbraca pentru a avea succes,iar melodiile ei i se potrivesc perfect.
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

loool catelul_fantoma

Mesajde Unregistered » Dum Oct 05, 2003 7:28 pm

loool...hai catelule_fantoma...ca tu esti chiar tareeeeee..
Si aici am dat de tine...si iar lauzi o "muzicanta" dinasta....
Mai dar tu chiar pt toti ai cuvinte de lauda...la inceput?
ca dupa aia vine imediat momentul..."acum nu mi mai place..etc."
:)))))))))
Ai o ciocolata de la mine...ca ma faci sa rad..:P
ASA SI ACUM SA ZIC SI EU DE ALINA SORESCU ASTA...PAREREA MEA...ESTE CA DANSA E O FALSA DIN TOATA PUNCTELE DE VEDERE...
Unregistered

Re: loool catelul_fantoma

Mesajde cat_ » Dum Oct 05, 2003 9:36 pm

loool...hai catelule_fantoma...ca tu esti chiar tareeeeee..
Si aici am dat de tine...si iar lauzi o "muzicanta" dinasta....
Mai dar tu chiar pt toti ai cuvinte de lauda...la inceput?
ca dupa aia vine imediat momentul..."acum nu mi mai place..etc."
:)))))))))
Ai o ciocolata de la mine...ca ma faci sa rad..:P
ASA SI ACUM SA ZIC SI EU DE ALINA SORESCU ASTA...PAREREA MEA...ESTE CA DANSA E O FALSA DIN TOATA PUNCTELE DE VEDERE...
MERSI MUUULT.DA DE CE ZICI CA E FALSA..POVESTESTE-MI SHI MIE.PLS
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde la la la » Lun Oct 06, 2003 7:01 am

"eu vreau sa ma distrez
imi place sa dansez
cand viata e prea grea
ma salveaza muzica"

astea-s cele mai jalnice versuri care le-am auzit in viata mea cat despre melodia in sine, e si mai jalnica. cand am auzit prima data melodia asta pe atomic am crezut ca e o gluma ceva, nu-mi venea sa cred ca vad asa multa prostie la un loc! (adica versuri + melodie + look) huuuooooo!!!! alina sorescu sucks!
la la la

Mesajde la la la » Lun Oct 06, 2003 7:11 am

a, ma scuzati, era "cand scoala e prea grea"
hmm.. si mai zice ca e prima din clasa si are 10 pe linie, cu astfel de atuuri nu ar trebui sa i se para grea scoala dar asa e cand iti scrie altcineva muzica... fake girl!
SI apropo, e prima din clasa!? Cum naiba se face ca eu mereu am avut tocilari in clasa, absolut mereu, care stateau si nu faceau altceva decat sa invete toata ziulica, iar alina care are atatea aparitii si nu stiu cat timp isi rezerva pt invatat, e prima din clasa? pai nu pot decat sa-mi imaginez ca e intr-o clasa de ratati, cu coeficientu de inteligenta negativ, si atunci, da, mai ,se poate sa fieprima din clasa! eu tot ce vad e ca se pricepe numai la vorbarie, ca femeile alea din piata!
have a nice day! xD
la la la

Mesajde Alondra » Lun Oct 06, 2003 7:50 am

Nu vrea sa o laud pe Alina, dar este foarte necesar sa va contrazic pe toti cei care ii contestati telentul. Alina are o voce extraordinara. de acest lucru m-am convins acum cateva zile. In fe fel? Sotul meu este inginer de sunet, compozitor, orchestrator si saptamana trecuta a inregistrat imnul Festivalului Golden Star pe care, printre altii il canta si Alina Sorescu. Deci am avut ocazia sa aud cum suna vocea Alinei brut, fara nici un fel de efect, deci, efectiv, ca si cand ar fi cantat la ea acasa, fara microfon. Credeti-ma are talent fata asta.
Alondra

Re: pai hai sa va zic si eu ce am pe sufletel..:P

Mesajde smecheras » Lun Oct 06, 2003 12:13 pm

In primul rand tasu alinei sorescu....e un om obsedat rau...
Pai sa va zic si de ce...
Eu cum aprind televizorul..sau ma rog il aprindeam ...numai de maimuta asta dadeam...acum sa nu mi spuneti ca e din cazua ca are prea mult succes..ca NU VA CRED....
Si fura toata miscarile scenice de la o trupa sau mai mult de la o fata....bine nu numai de la ea...absolut de unde apuca...nu prea are personalitate deloc....
De voce??? waaaaaaaaaaaw...seamana cu copii de la abracadabra...(fostii copii)
Frate...si curul ala hmmm....daca pot sa l mai numesc cur....
In fine...apare ea non stop la tv..apare ce CURUL ei...:))
smecheras

Mesajde la la la » Lun Oct 06, 2003 1:16 pm

Daaaaaaaaa!!! Am auzit si eu interviul ala cand zicea ca ea ia(ia=FURA) cate putin si de la Christina Aguilera si de la britney Spears si de la... toti (ma rog, toate..) dar de la ea nu pune nimic, e toata fake! eu n-am zis ca n-are voce, am zis ca melodiile ei is de kkt, poate o sa faca si altele care sa-i puna in valoare vocea
la la la

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii