sa recunoastem valorile!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Re: Valori...

Mesajde Salma » Mar Mai 13, 2003 7:37 pm

Initial trimis de rockgirl

Faina parere....
Ada Milea , desi praoaspat intrata in "mass media", e chiar super .
de 3 x femeie :)

Ada Milea nu s-a lansat nici ieri, nici acum 3 ani, ci la Festivalul "Om Bun" din 1996. Sa tot cante de vreo 7 anisori. Pe langa ea, valorosi mi se mai par Nightlosers. Din pacate, nimic din ce e nou nu ma da pe spate.
Salma

none

Mesajde rockgirl » Mar Mai 13, 2003 8:42 pm

Initial trimis de Salma

Ada Milea nu s-a lansat nici ieri, nici acum 3 ani, ci la Festivalul "Om Bun" din 1996. Sa tot cante de vreo 7 anisori. Pe langa ea, valorosi mi se mai par Nightlosers. Din pacate, nimic din ce e nou nu ma da pe spate.

intre "a se lansa" si a "aparea in mass-media" , e o diferenta mare mare .
andreea balan , de ex . s-a lansat cine stie cand , da` noi o stim de cand e invitata la emisiuni tv., de cand apare in presa ....de cand are videoclipuri....Asta inseamna mass-media !

la asta ma refer cand spun "ada milea a intrat nu de multa vreme in mass-media"

apoi ...despre termeni se vorbeste acia ?
rockgirl

Re: Re: Re: Re: Valori...

Mesajde drumplayer » Mar Mai 13, 2003 8:55 pm

Initial trimis de drumplayer
[B]

... Ada Milea nu e de 3x femeie!.. nici macar 1x femeie..;P n-ai vazut cum arata...mi-o trebuit 30 de min. sa-mi dau seama de ce sex e... :o [/QUOTE

te aberezi singur!
Ada Milea e top model al unei agentii cunoscute (ma interesez si iti spun exact despre ce anume e vorba).Nu crezi , a ?
Incearca sa privesti frumusetea in sinea ei !
Tu chiar nu te-ai saturat de frumusetile astea ...banale si explozive in acelasi timp ?si...mai ales false ?
fardul face minuni....!
consider ca Ada se neglijeaza (la aspectul fuzic ma refer).In rest , e chiar frumoasa !
priveste-o mai atent ....
si , mai vorbim noi! [/B]

... sunt multe modele care nu arata super bine in viata de zi cu zi..
oricum ada milea nu avea nimic feminin cand am vazut-o eu!
... da nu crezi ca e mare lucru sa gasesti o tipa sa fie frumoasa din toate punctele de vedere..
.. recunosc ca pentru mine conteaza aspectul fizic mult... dar sunt de acord cu tine! sunt multe "frumoase", fardate la greu.. si de fapt nu dai doi bani pe ele... ;P ...calea de mijloc e cea potrivita:D
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde drumplayer » Mar Mai 13, 2003 9:02 pm

Initial trimis de SatyR
Cred ca avenit momentul sa-i recunoastem si pe Bere Gratis ,o trupa in plina ascensiune care promite mult daca o tine tot asa...

"De-as fi pasare sa zbor sa-ajung unde mi-e dor la tine as vrea sa vin
De-as fi peste in ocean l-as traversa ca sa te am,la tine as vrea sa vin " :)))

bere gratis sunt o formatie buna, dar canta "ce se cere" .. nu ce ar vrea ei sa cante.. adica rock greu! care-l canta cand fac probe inainte de concert...:(
drumplayer
Junior Member

o informatie interesanta !!!

Mesajde rockgirl » Mar Mai 13, 2003 11:15 pm

bere gratis sunt o formatie buna, dar canta "ce se cere" .. nu ce ar vrea ei sa cante.. adica rock greu! care-l canta cand fac probe inainte de concert...:(

fain !
imi plac si mie ....
sper ca , atunci cand "o sa isi permita"...sa ne cante ceea ce cu adevarat vor!

si totusi.....Luna Amara ....
chiar era sa dau in schizofrenie cand i-am vazut live !!!

traiasaca berea !
rockgirl

waw

Mesajde rockgirl » Mar Mai 13, 2003 11:20 pm

... sunt multe modele care nu arata super bine in viata de zi cu zi..
oricum ada milea nu avea nimic feminin cand am vazut-o eu!
... da nu crezi ca e mare lucru sa gasesti o tipa sa fie frumoasa din toate punctele de vedere..
.. recunosc ca pentru mine conteaza aspectul fizic mult... dar sunt de acord cu tine! sunt multe "frumoase", fardate la greu.. si de fapt nu dai doi bani pe ele... ;P ...calea de mijloc e cea potrivita:D

cineva de acord , intr-un anume fel cu mine ! era sa dau in orgasm cand am citit mesajul !:)
...citisem undeva "nu lua in seama parerea prostului.Cea a desteptului valoreaza !"
hm........
rockgirl

Re: none

Mesajde Salma » Mie Mai 14, 2003 8:53 am

intre "a se lansa" si a "aparea in mass-media" , e o diferenta mare mare .
andreea balan , de ex . s-a lansat cine stie cand , da` noi o stim de cand e invitata la emisiuni tv., de cand apare in presa ....de cand are videoclipuri....Asta inseamna mass-media !

la asta ma refer cand spun "ada milea a intrat nu de multa vreme in mass-media"

apoi ...despre termeni se vorbeste acia ?

Usurel, nu sarii asa, nu era un repros, vroiam doar sa-ti ofer o informatie exacta. In plus, daca n-ai auzit tu de ea pana acum nu inseamna ca n-a auzit nimeni. Poate erai tu prea mica sa te intereseze personajul ;) In "mass-media" a aparut inca de la lansare, pentru ca a inceput de atunci sa acorde interviuri.Oricum, mersi ca m-ai lamurit ce inseamna mass-media. Lucrez de 7 ani in domeniu si nu aflasem inca. Noroc cu tine. :o
Si ca sa nu fiu total off topic, mi-am amintit ca o muzica deosebita face Adrian Berinde (chiar, asta s-o fi lansat) :confused:
Salma

Mesajde rockgirl » Dum Mai 18, 2003 5:33 pm

Initial trimis de Alma

Usurel, nu sarii asa, nu era un repros, vroiam doar sa-ti ofer o informatie exacta. In plus, daca n-ai auzit tu de ea pana acum nu inseamna ca n-a auzit nimeni. Poate erai tu prea mica sa te intereseze personajul ;) In "mass-media" a aparut inca de la lansare, pentru ca a inceput de atunci sa acorde interviuri.Oricum, mersi ca m-ai lamurit ce inseamna mass-media. Lucrez de 7 ani in domeniu si nu aflasem inca. Noroc cu tine. :o
Si ca sa nu fiu total off topic, mi-am amintit ca o muzica deosebita face Adrian Berinde (chiar, asta s-o fi lansat) :confused:

sorry. da` tu ai dat impresia ca nu stii termenul.
or , e destul sa zici ca-l stii , fara sa ai capacitatea de a-l reda intr-un context?
rockgirl

Mesajde cubu » Dum Mai 18, 2003 8:51 pm

O alta trupa buna romaneasca... TROOPER!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde Salma » Lun Mai 19, 2003 6:20 pm

sorry. da` tu ai dat impresia ca nu stii termenul.
or , e destul sa zici ca-l stii , fara sa ai capacitatea de a-l reda intr-un context?

Draga mea, repet, poate o sa ai pana la urma capacitatea sa intelegi: de Ada Milea s-a auzit de ani buni iar mass media nu inseamna doar Pro TV sau Bravo. Mai exista pe vremuri un Vox Pop Rock de care ma mir sa fi auzit, care a fost prima revista adevarata de muzica din tara asta si unde se publicau articole, nu bashinutze ca in Bravo sau Popcorn. Iar pe radiouri Ada Milea se difuza inca din 97, de cand au aparut "Aberatii sonore". Daca n-a auzit de ea nimeni din Generatia Pro nu inseamna ca persoana aia nu a existat . Si nu ma lua cu ironii d'astea ca "dai impresia ca nu stii termenul", pentru cultura ta generala mass media inseamna si radio, si Tele 7 (care era un post foarte bine cotat acum 7 ani) .Cat despre ce s-a intamplat acum cativa ani in muzica, mai intreaba-i si tu pe la aia mai batrani inainte sa te dai mare stiutoare. Da' ce pretentii sa am de la tine, dac-o folosesti ca termen de comparatie pe Andreea Balan:A
Salma

Mesajde Unregistered » Lun Mai 19, 2003 7:37 pm

Initial trimis de Salma

Draga mea, repet, poate o sa ai pana la urma capacitatea sa intelegi: de Ada Milea s-a auzit de ani buni iar mass media nu inseamna doar Pro TV sau Bravo. Mai exista pe vremuri un Vox Pop Rock de care ma mir sa fi auzit, care a fost prima revista adevarata de muzica din tara asta si unde se publicau articole, nu bashinutze ca in Bravo sau Popcorn. Iar pe radiouri Ada Milea se difuza inca din 97, de cand au aparut "Aberatii sonore". Daca n-a auzit de ea nimeni din Generatia Pro nu inseamna ca persoana aia nu a existat . Si nu ma lua cu ironii d'astea ca "dai impresia ca nu stii termenul", pentru cultura ta generala mass media inseamna si radio, si Tele 7 (care era un post foarte bine cotat acum 7 ani) .Cat despre ce s-a intamplat acum cativa ani in muzica, mai intreaba-i si tu pe la aia mai batrani inainte sa te dai mare stiutoare. Da' ce pretentii sa am de la tine, dac-o folosesti ca termen de comparatie pe Andreea Balan:A

hoooooooo femeie , nu te enerva !
:))
Unregistered

Mesajde Gavozdita » Sâm Mai 24, 2003 12:07 am

Initial trimis de Salma

eu am ascultat aberatii sonore chiar acum cateva zile si mi s a parut ff bun albumu
Gavozdita

Mesajde rockgirl » Sâm Mai 24, 2003 3:30 pm

Initial trimis de Gavozdita

eu am ascultat aberatii sonore chiar acum cateva zile si mi s a parut ff bun albumu

:)
e chiar super albumu` !
Ada Milea e o valoare a muzicii romanesti si cu asta pun punct la idee !(din al meu punct de vedere .Orice idee pro sau contra e ...bine venita !Da` eu cel putin , nu mai fac nici macar aluzii .S-a prea inteles gresit cele spuse de mine.Cedez ....).

alte valori ?
rockgirl

Re: o informatie interesanta !!!

Mesajde drumplayer » Sâm Mai 24, 2003 7:14 pm

fain !
imi plac si mie ....
sper ca , atunci cand "o sa isi permita"...sa ne cante ceea ce cu adevarat vor!

si totusi.....Luna Amara ....
chiar era sa dau in schizofrenie cand i-am vazut live !!!

traiasaca berea !

... luna amara is misto.. da de CELELALTE CUVINTE ce ziceti? rock romanesc de la mama lui!!;y :rulz: :t
drumplayer
Junior Member

Re: waw

Mesajde drumplayer » Sâm Mai 24, 2003 7:16 pm

cineva de acord , intr-un anume fel cu mine ! era sa dau in orgasm cand am citit mesajul !:)
...citisem undeva "nu lua in seama parerea prostului.Cea a desteptului valoreaza !"
hm........

..wow!..:D ...
drumplayer
Junior Member

Re: Re: waw

Mesajde rockgirl » Sâm Mai 24, 2003 7:58 pm

..wow!..:D ...

pai, nu ?
rockgirl

Mesajde my_girl_chris » Lun Mai 26, 2003 6:46 pm

Bere Gratis sunt nashpa de tot, sunt atat de banali si ca versuri, si ca muzica, si se mai si lauda ca sunt rock, cu versuri de genu "cant rock cu vecinii de la bloc"(toata piesa e nashpa) si piese estivale, aia cu "fete si ultraviolete" sau cum ii zice..asta nu e scuza, ca "nu-si permit sa cante ceea ce vor".
si parca subiectul era "sa recunoastem valorile", nu cat e de frumoasa ada milea.no offence.
my_girl_chris

Mesajde punct » Mar Mai 27, 2003 2:25 pm

cargo, celelalte cuvinte, ada milea, vama veche, bogdan bradu...
X
punct
Junior Member

Mesajde rockgirl » Mar Mai 27, 2003 10:05 pm

Initial trimis de bluemoonshadow
cargo, celelalte cuvinte, ada milea, vama veche, bogdan bradu...

Bogdan Bradu ?
rockgirl

Mesajde albastruaprins » Sâm Mai 31, 2003 11:17 pm

Bogdan Bradu , Proconsul si Bere Gratis
albastruaprins

Mesajde rockgirl » Dum Iun 01, 2003 2:03 pm

Initial trimis de albastruaprins
Bogdan Bradu , Proconsul si Bere Gratis

sunt ok!

Mie chiar imi place Dan Spataru!
ca sa fii o valoare , consider ca nu e necesar sa fii in pas cu moda.Nu ?
rockgirl

Mesajde basstard » Dum Iun 01, 2003 5:03 pm

Bogdan Bradu ?

A fost vocal la Sfinx Experience. S-a lansat solo cu piesa "departe de tine", o poti auzi pe la emtivi si atomikkt.
Piesa nu are un sound chiar "cum se poarta" acum dar mie imi place. Si cum vorbim aici de valori, Bogdan Bradu e una din ele. Are o voce fantastica si nu face parte din redusii mintali care se perinda im mod obisnuit pe ecranele tembelizoarelor puse pe emtivi si mai ales hatomic.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde rockgirl » Dum Iun 01, 2003 5:55 pm

Initial trimis de bassplayer

A fost vocal la Sfinx Experience. S-a lansat solo cu piesa "departe de tine", o poti auzi pe la emtivi si atomikkt.
Piesa nu are un sound chiar "cum se poarta" acum dar mie imi place. Si cum vorbim aici de valori, Bogdan Bradu e una din ele. Are o voce fantastica si nu face parte din redusii mintali care se perinda im mod obisnuit pe ecranele tembelizoarelor puse pe emtivi si mai ales hatomic.

mersi , mersi ! :)

....iti place Zdop si Zdup ?
rockgirl

Mesajde basstard » Lun Iun 02, 2003 7:25 am

Imi plac foarte mult zdubii. Sper sa reuseasca sa faca ceva valva afara daca tot au prins contractul asta minune
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde rockgirl » Lun Iun 02, 2003 3:15 pm

Imi plac foarte mult zdubii. Sper sa reuseasca sa faca ceva valva afara daca tot au prins contractul asta minune

despre ZsiZ se zice ca ar fi cea mai cunoscuta formatie din partea de est a Europei .
au cantat de ex. anul trecut in deschidere la concertul celor de la Red Hot Chily Peppers.
au avut un succes nebun!
rockgirl

Re: Re: Re: waw

Mesajde drumplayer » Lun Iun 02, 2003 10:05 pm

pai, nu ?

...pai da! sigur, sigur!! ce zodie esti? poate ne potrivim? iesim la o cafea?:D
drumplayer
Junior Member

Re: Re: Re: Re: waw

Mesajde rockgirl » Mie Iun 04, 2003 9:50 am

...pai da! sigur, sigur!! ce zodie esti? poate ne potrivim? iesim la o cafea?:D

pai , numa` de zodie depindem?
de grupa sanguina nu ?

Va place Pasarea Colibri?sau Phoenix?
rockgirl

Mesajde Salma » Mie Iun 04, 2003 6:34 pm

Care Pasarea Colibri? Care Phoenix?
Salma

Mesajde Unregistered » Mar Iul 01, 2003 1:42 am

avem ceva muzica daca ne gindim la cum arata tzara asta nenorocizata de 50 de ani de comunism si 13 ani de tranzitie spre mai rau.

cei vechi si clasici: Phoenix legende, Celelalte Cuvinte (absolut geniali ante 1989),Iris mereu la fel de buni samd.
cei noi si descurcareti: VAMA VECHE (superoriginali si absolut meseriasi in muzici in ciuda prejudecatilor unora care ii acuza de Dreamtheaterism), Vitza de Vie, Zdobii... avem ceva
Unregistered

Bogdan Bradu

Mesajde piper1996 » Mar Iul 01, 2003 12:12 pm

Sincer, cred ca -l confunzi .... fostul vocal de la Sfinx si-a tras o trupa numita Sfera.
Bogdan Bradu am inteles ca are lectii de canto clasic luate prin Italia ... Cand ziceai tu ca a facut parte din Sfinx? Si, intr-adevar, are voce foarte buna, dar, e prea mult pentru noi .... prea elevat ... :-) are album, videoclip, participare la Eurovision, poate mai auzim de el .... nu?

piper1996

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii